evet canım hayırlısıAnladım canım yok zaten tedavi ile birlikte değil öncesinde kullanılmalı yoksa kullanilan ilaçlar sonuçta kimyasal vücudun ne tepki vereceği belli olmaz ne bileyim hayırlısı olsun inşaallah.
canım benikisi tüp bebek ve infrt bölümü istemiştiKızlar bilgisi olan varsa bişey sorucam pıhtılaşma testi yaptırıcam üniversite hastahanesinde ilk kadın doğumdan randevu alıp onun mu beni yönlendirmesi gerekiyo acaba
Sen nerde yaptırdın canım nerden alıcam acaba randevu bilemedimcanım benikisi tüp bebek ve infrt bölümü istemişti
az kalmışşş güzel haberlere inşş
Aaa öyle mi süper canım bana da önümüzdeki hafta haftasonuna doğru toplarız dediler bende perşembe ya da cuma toplanır diye düşünüyorum.
Öncelikle hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaallah hayirlisiyla güzel haberler alırsın inşaallah. Ben John hopkins te (a.s.m ) tedavi oluyordum bitti şuan bekliyorum sonucumu Rabbimden hayirlisiyla inşaallah.
Bende orda Aydin bey de tedavi goruyoeum canim.. insallahh anne olsun artik:)
Merhaba kizlar
Bugun cok kotu bi gun gecirdim
Transferimin 1. Gunu kac saat ayakta ve yurumekle gecti hesapta olmayan sebeplerden ve kavga gurultu aglamayla
Cok kotuyum cok uzgunum insallah baştan bitmemiştir benim serüven
Noldu canım bu kadarMerhaba kizlar
Transferimin 1. Gunu kac saat ayakta ve yurumekle gecti hesapta olmayan sebeplerden ve kavga gurultu aglamayla
Kızlar sonucum 157 çıkmış sukurler olsun Allahıma :)
Sağol canim aynen öyle valla insan tam sevinemiyormus tüp bebekte pozitif çıksa da şimdi sırada değerin artması var :)Hayırlı olsunnnnn gözün aydın bundan sonrası içinde senin De Bebeğin için daha güzel olur .. Şimdi değerinin 2 katına çıkması sonrasında kese ve kalbinin atışını görmek veeeeee o hızlı kalbinin atışını duymak ...
Canim hic panik olma.stres hic iyi degil bebegin icin.allahin izniyle hersey yolunda gidecek.rabbim yardim etsin.keseyi gormeye falan gelecekmisin buraya augul hnma.yoksa artik ordami devam edeceksin.Sağol canim aynen öyle valla insan tam sevinemiyormus tüp bebekte pozitif çıksa da şimdi sırada değerin artması var :)
Canım keseye giderim gibi geliyor eşimin işine göre bakarız yine. Tekrar teşekkür ederim bende :)Canim hic panik olma.stres hic iyi degil bebegin icin.allahin izniyle hersey yolunda gidecek.rabbim yardim etsin.keseyi gormeye falan gelecekmisin buraya augul hnma.yoksa artik ordami devam edeceksin.
Diger topigede yazdim ama Tekrar tebriklerrrrrr
Amin insallah , hepimiz o güzel annelik duygusunu tadariz. Rabbim yüzümüze bakar inş. Buarada ayni doktor da Aydın beyde tedavi oldum ben de nasipse sonuc bekliyorum simdi. Sen hangi asamadasin canım.
Merhaba kizlar
Canım ben bugün cetrotide yaptım, yumların çatlamaması için ama akşamdan beri sanki yumurtalarımda hareket var. İlaç etki etmiştir çatlamamışlardır değil mi?Ben suan 7.gundeyim ilacda muhtemel carsamba ya da persembe toplama yaparlar:)) dilerim artik annesindir
Canım ben bugün cetrotide yaptım, yumların çatlamaması için ama akşamdan beri sanki yumurtalarımda hareket var. İlaç etki etmiştir çatlamamışlardır değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?