2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Anladım canım yok zaten tedavi ile birlikte değil öncesinde kullanılmalı yoksa kullanilan ilaçlar sonuçta kimyasal vücudun ne tepki vereceği belli olmaz ne bileyim hayırlısı olsun inşaallah.
evet canım hayırlısı

Kızlar bilgisi olan varsa bişey sorucam pıhtılaşma testi yaptırıcam üniversite hastahanesinde ilk kadın doğumdan randevu alıp onun mu beni yönlendirmesi gerekiyo acaba
canım benikisi tüp bebek ve infrt bölümü istemişti

Aaa öyle mi süper canım bana da önümüzdeki hafta haftasonuna doğru toplarız dediler bende perşembe ya da cuma toplanır diye düşünüyorum.

Evet canim muhtemel öyle olur benim muhtemel persembe senin ki de cuma ya da c.tesi olur

Öncelikle hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaallah hayirlisiyla güzel haberler alırsın inşaallah. Ben John hopkins te (a.s.m ) tedavi oluyordum bitti şuan bekliyorum sonucumu Rabbimden hayirlisiyla inşaallah.

Bende orda Aydin bey de tedavi goruyoeum canim.. insallahh anne olsun artik:)

Merhaba kizlar
Bugun cok kotu bi gun gecirdim
Transferimin 1. Gunu kac saat ayakta ve yurumekle gecti hesapta olmayan sebeplerden ve kavga gurultu aglamayla
Cok kotuyum cok uzgunum insallah baştan bitmemiştir benim serüven

Bende orda Aydin bey de tedavi goruyoeum canim.. insallahh anne olsun artik:)

Amin insallah , hepimiz o güzel annelik duygusunu tadariz. Rabbim yüzümüze bakar inş. Buarada ayni doktor da Aydın beyde tedavi oldum ben de nasipse sonuc bekliyorum simdi. Sen hangi asamadasin canım.

Merhaba kizlar
Transferimin 1. Gunu kac saat ayakta ve yurumekle gecti hesapta olmayan sebeplerden ve kavga gurultu aglamayla

Neden ne oldu canım ? İnşaallah kotu bisey yoktur, içini ferah tut rahat ol, güzel düşün güzel olsun inşaallah.

Merhaba kizlar
Noldu canım bu kadar
Ayrıca üzelme nolur tutacağı varsa tutuyo canım tutmucaksada napsan boş o yüzden böyle düşünme ama tabiki dikkat de et kendine üzme bebişinide kendinide test günü aksi ispatlanasıya kadar hamilesin

Kızlar sonucum 157 çıkmış sukurler olsun Allahıma :)

Hayırlı olsunnnnn gözün aydın bundan sonrası içinde senin De Bebeğin için daha güzel olur .. Şimdi değerinin 2 katına çıkması sonrasında kese ve kalbinin atışını görmek veeeeee o hızlı kalbinin atışını duymak ...

Sağol canim aynen öyle valla insan tam sevinemiyormus tüp bebekte pozitif çıksa da şimdi sırada değerin artması var :)

Sağol canim aynen öyle valla insan tam sevinemiyormus tüp bebekte pozitif çıksa da şimdi sırada değerin artması var :)
Canim hic panik olma.stres hic iyi degil bebegin icin.allahin izniyle hersey yolunda gidecek.rabbim yardim etsin.keseyi gormeye falan gelecekmisin buraya augul hnma.yoksa artik ordami devam edeceksin.
Diger topigede yazdim ama Tekrar tebriklerrrrrr

Canim hic panik olma.stres hic iyi degil bebegin icin.allahin izniyle hersey yolunda gidecek.rabbim yardim etsin.keseyi gormeye falan gelecekmisin buraya augul hnma.yoksa artik ordami devam edeceksin.
Diger topigede yazdim ama Tekrar tebriklerrrrrr
Canım keseye giderim gibi geliyor eşimin işine göre bakarız yine. Tekrar teşekkür ederim bende :)

Amin insallah , hepimiz o güzel annelik duygusunu tadariz. Rabbim yüzümüze bakar inş. Buarada ayni doktor da Aydın beyde tedavi oldum ben de nasipse sonuc bekliyorum simdi. Sen hangi asamadasin canım.

Ben suan 7.gundeyim ilacda muhtemel carsamba ya da persembe toplama yaparlar:)) dilerim artik annesindir

Merhaba kizlar

Canim benim hayirdir yaaa...
Yurümektrn zarar gelmez korkma...
Sen hemen dusuncelrini psikilojini duzelt ellerini koy bebeginin ustune sev onu her sey gecer hic üzülme tatlimm..

Merhaba , bende kısmetse Bahçeci Fulya Güvenç beyle tedaviye başlayacağım adeti bekliyorum ama 2 aydır olmadım, 35 yaşım,amh 0,42. Fsh 13 tü 2 ay önce yumurta rezervi çok az dedi Güvenç bey,aynı zamanda sle hastasıyım,kanda da pıhtılaşma var,ilk kez tedavi olucam , aramızda. Güvenç beyde tedavi görenler varmış,yumurta rezervi az olupta ilk denemede başarılı olan varmı ,bana havuz yöntemi dendi,donmuş embriyo ile ama nasıl olacak,bende ultrasonda 2-3 yumurta görülüyor hep o kadar az yani...yumurta toplamada bunlar çoğalırmı azalırmı,ne kadar gitmem gerek çalışıyorum aynı zamanda.ve korkuyorum çok,lütfen yardımcı olun,bilgilerinizi paylaşın.birde doktorum kürlerin,tarçın,bal,çörek otu nin filan işe yaramayacağını söyledi,siz tedavideyken bu tür şeyler kullandınızmı

Kızlar transferden sonra nelere dikkat etmeliyiz? Hamile olanlar neler yaptınız?

Ben suan 7.gundeyim ilacda muhtemel carsamba ya da persembe toplama yaparlar:)) dilerim artik annesindir
Canım ben bugün cetrotide yaptım, yumların çatlamaması için ama akşamdan beri sanki yumurtalarımda hareket var. İlaç etki etmiştir çatlamamışlardır değil mi?

Canım ben bugün cetrotide yaptım, yumların çatlamaması için ama akşamdan beri sanki yumurtalarımda hareket var. İlaç etki etmiştir çatlamamışlardır değil mi?

Etmistir elbet canim endise etme.. rahat ol. Her sry guzel olacak sen onu dusun gerisini dusunme tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…