2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Nadya içimden bir ses pozitif sonuç alacaksın diyor inşallah yanılmam. Bu arada dün benimde belirtilerim durmuştu dün kasık ağrısından uyuyamadım. Bugünde öyle ara ara girip ben yerleşiyorum anne diyor bebeğim.

ayyy canım benim ya inşallahhhh yanılmazsın .... çok duygusalım bu gün ağla ağla bi garip oldum .....

Canım bak dün benimde belirtim yoktu burda kendimi yedim ama dün akşam çok fazla oldu. Bugünde ara ara ağrılarım oluyor. Göğüs desen gayet normaller, uçları ağrıyor hafif ama abartı bişiy yok şahsen bastırınca sadece. Ben göğüsten hiç şüphelenmedim ki hamilelikte ilk belirti veren onlar olurmuş. Benim bir tek kasık ağrılarım oldu. Transfer sonrası ilk 2 gün yoğun karın ağrım oldu.

aslında canım seninle benim belirtilerimiz aynı gibi... inşallah sonum senin gibi güzel olur .....

saol cnm içimi rahatlattın bende bu ay adet olmayı bekliyorum henüz olmadım bi mucize olsa da hamile olsam diye dua ediyorummm:)

saol cnm içimi rahatlattın bende bu ay adet olmayı bekliyorum henüz olmadım bi mucize olsa da hamile olsam diye dua ediyorummm:)
Bende aynisi ama test yaptim negatif sende ins pozitif olur cnm sanirim tedavi icin gun.saymak stres yaptirdi yoksa 3once adet olmam lazimdi

anlıyorum canımm..
Ama rabbim demek ki bizi güçlü oldugumuz için seçmiş ne diye bilirim.. Bende aynı durumdayımm duygularım bi öyle bi böylee.. Aha diyorum belirtim yok bi kaç saattir hop seviniyorum sonra bi geliyorr ayy al işte aynı belirti gene olmadı diyorumm.. Bazen demek ki olmayacak napalım diyorum bazenn olsun artıkk lütfen diyee yalvarıyorum.. Ben çok bilirim gecelerce ağladıgımı canımın çok yandıgı anları ama olmadı mı olmuyorr kuzucukk napakkk :))
Bence sen yarın testını yapp ve bize güzel haberlerini ver ama kendine söz ver ne olursa olsunn bunun hayrına oldugunu bilecegin için gücenmeyecek ve küsmeyeceksin:) Çünkü sen çok güçlü bir kadınsın canımm

Ne güzel ya
ne güZel yazmışsınız. Allaha teslim olmaktan başka çaremiz yok. Ne derse o.. Geçenlerde bir hoca demişti ki bir şey olmuyorsa arkasında olabilecek şeyleri bilsek aklımızı kaybederiz..ya da kaybettiğimiz şeyler belki de hayırdır ama biz oluşunu göremediğimiz için hayıra yormayız. Bu hesap yani. Vallahi kendi adıma hep inandım Allaha..kör cahil olmadan çare aradım da. Ama baktım olmuyor olmuyor. Hep insan da çaba harcamalı diye düşündüm ve deli gibi çabaladım. Ama artık anladım ki ben ne yaparsam yapayım bazı şeylerin önüne geçemem...ve böyle düşündükçe daha da rahat ediyorum manevi anlamda..

Canım kader sadece sana biçilen değildir.. Senin çabalarında elbet kaderi değiştirir.. Buna bir sürü örnek hadisler var elbett.. Hatta sureler var... Mühim olan tevekkül..
Biz, bize düşeni yaptıktan sonra allaha emanet etmek en güzeli.. Bu zor çünkü büyük bi adanmışlık istiyor Allah yolunda..O yüzden elimizden geldiğincee ağlamak serbest elbet ama isyan etmek olmaz..
Bize düşen anı güzel yaşamak.. Dilerim er ya da geç rabbim bizlerede o cennet kokusunu nasip eder...

canım ya ne güzel yazmışsın....

dilerim Allah'tan gönlündekini önüne koysun....sende burdaki herkeste çok çok güçlü...güzel haberlerini bekliyorum hayırlı haberlerini...

canım ya ne güzel yazmışsın....

dilerim Allah'tan gönlündekini önüne koysun....sende burdaki herkeste çok çok güçlü...güzel haberlerini bekliyorum hayırlı haberlerini...

Aminn kızlar hepimiz için inşallahh:))
Çocugum olsun dedim zaman 1 sene içinde baktık işte olmuyorr.. O sırada görümcem ve kuzenim tüp deniyorlar ama moraller sıfır bende de tık yok tabii . Ozaman bi dua etmıştım rabbim eger benim cocugum olacak ve onların içleri acıyacaksa lütfen onlara ver diye.. Sonra ögrendikki bizimde olmuyor tüp gerekli filan:)

Gel zaman git zaman şimdi birinin çocugu 19 aylık birinin ikizleri 15aylık :) Hiç kendim için bir şey isteyemem ben.. Kıtlenırım ama çok dua edenım var rabbim hepsinden razı olsunn.. Hepsine 2 katını versınn tabii... Ama dünya daki varlıgımızn amacını bilince insan şöyle bi kendini dürtünce durmasını biliyor.. Bende öyle yapmaya iyi bi kul olmaya calısıyorum canlar:)

Amin inşallah canım. Bu kadar istetiyorsa vereceğine inanıyorum er geç..

GÜZEL haber gelecek inşşşş
Portakales içimden bir ses bugün senden bir süprayz gelecek diyor
evet evet o sesi bende duyuyorum
gözün aydın canımmmm
bu yıl hem hamile kalcaz hem de yıl bitmeden doğurcaz inşallah..
benimde hedefim bu
en geç mart-nisan gibi gebe kalmış olmam lazım ki bu yıl çıkmadan yetişeyim
İNŞŞŞŞŞŞŞ kuzummmm
Kızlar sonucum çıkmış 61.95 hamileyim.

işteeeeeeeeeeee buuuuuuuuuu

Kızlar birşey soracagım. Tam uc gundur başım çok fena agrıyor. Gunduz artıp gece kaybolan bir ağrı..ilaç alıyorum azalıyor. Baska agrım sızım yok iştahım da iyi..doktora gitsem spesifik bir şey değıl ya emara kadar giderler şimdi. Günlerce başı agrıyan var mı.havalardan olur mu acaba.tesekkurler şimdiden

benimde var istanbul da bir arkadaşım sebespsiz infertilite, 3 sene oldu, olmuyor,tabii aynı senin gibi bende çok üzülüyorum onun durumuna,,bende işte istiyorum tık yok o dönemde. o 3 aşılama 2 tüp bebek negatif aldı,ben 1 tüp bebek negatif,şimdi genede diyorum Allah ım o çok uğraştı benden önce onu sevindir diyorum.benim olsa çok sevinir biliyorum,Rabbim yazmışsa eğer önce sonra bana,Allah evlerimizde bizim seslerimizden başka sesler duymayı nasip etsin...

zaman zaman bana da oluyor vücut susuz kalınca olurmuş,aynı şekilde bende dr. a gitmek istemiyorum bu yüzden.havalar yaşanılan streste çok etkili tabii bence..

Kizlar dayanamayip az evvel yaptim gerci cisimde yoktu 1.2 damla isimi gordu:)
Sonuc tabi ki negatif cikti...
Haber vereyim dedim operim hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…