2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Allahım sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
Allahım iman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğim yüreklere...
AMIN! Yâ Rabbî! Çoçuklarimizi Dînini bilen, seven kimselerle karşılaştır. Razı olduğun yolda bulundur. Dînine hadim [hizmetçi] eyle.
Evlat sahibi olmak isteyenlere hayirli evlatlar nasip eyle. " Allah'ım ,
Bir bekleyiş içinde olanlara, beklediklerini nasip et.."
- Hz. Yakup (as) -
____________Cumanız Mübarek Olsun . .

Günaydın... Hayırlı cumalar

portakales Rabbim hakkınızda en hayırlısı neyse onu versin inşallah...sizi daha çok üzüntüye derde kedere düşürecek olaylardan korusun...henüz erken kanda görmeden inanmamak lazım istisnalar her zaman bizler için....cumanız mübarek olsun.

Teşekkür ederim şeker amin inşallah dediğin gibi olur.. Çok umutlu değilim ben ama rabbim daha iyi bilir elbet.. Her ne olursa hayrımadır diye telafi olmaktan başka çare yok :)

Teşekkür ederim şeker amin inşallah dediğin gibi olur.. Çok umutlu değilim ben ama rabbim daha iyi bilir elbet.. Her ne olursa hayrımadır diye telafi olmaktan başka çare yok :)
yani hep öyle düşündüm her olan hayrıma diye düşünmekten başka çarem yok, 1,5 sene önce babacığımı kaybettim, ondan önce zaten söylemekte sakınca görmüyorum vajinismustum, sonraa eşim ile ayrıyız yani sadece haftasonları görüşebiliyoruz hafta içi ankarada annemle kalıyorum.inanıyorum inanmak istiyorum tüm bu çektiklerim hayrıma, böyle düşünmesem kafayı çizebilirdim .....bebiş işini hiç söylemiyorum bile imtihanımız bu başımı önüme eğip bekliycem.

Canımm allah rahmet etsin babacığına inşallah...
Vajinismus zor gerçekten tamamen bilinç altı rarhatsızlıklarından kaynaklanıyor...
Keşke bir araya gelebilseniz artık böyle ayrı ayrı çok zor allah kolaylık versin..
Hİç kolay değil canım yaşadıklarımız.. Sadece bedenen etkilenmiyoruz ki ruhen de yaralanıyoruz ve eşinle olan ilişkin bile bi süre sonra değişebiliyor... Dilerim hepsi geçicidir ve bugünler bir an önce bizi beklentilerimzle kucaklastırır.

canım üzüldüm başın sağolsun rabbim sabır versin Allah dağına göre kar veriyor canım kimsenin dayanamayacağı derdi vermiyor hakkında hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin İNŞALLAH

idrar testi mi yaptın sen tatlımmm

çok teşekkür ederim aminnn.
yaaa şimdi farkettim derdimle burayı meşgul etmemişimdir umarım,kusura bakmayın nolur...her ne kadar alıştım desem de...hep eksik bir yanım.dr.a falan yalnız giderim hep hatta transfere kayınvalidemle gittim o derece
aman öyle işte kısmetimiz bu bizim....allah işsiz güçsüz bırakmasın...diğer türlüsü çok daha zor..

başın sağ olsun, babacığının mekanı cennet olsun inşallahhh....

Rabbim kucaklarımızı hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlarla doldursun inşallahhhh

Bende yalnız gittim canım onlar problem değil önemli olan yürekler bir olsun.. Niyetler hep güzel olsun rabbim elbet gören bilen duyan o yüzden hiç sıkma canını.. Ayrıca ne demek dertleşmek güzeldir... Belki bi faydamız olmaz ama sen rahatlamış olursun:)

kızlar günaydınnn. ben dün kontrole gittim. İğnelerimin 7. günü bugün 8.gün. doktor bey cumartesi yine gel bakıcam, pazartesi de yumurtaları toplayalım dedi. benim merak ettiğim şey. cumartesi günü bana orda mı çatlatma iğnesi vururlar yoksa ben kendim mi yapıcam. bu yumurta toplama işlemi ne kadar sürüyo. bittikten sonra kendime ne kadar sürede gelirim çünkü ben çalışıyorum. işe gidebilcek durumda olur muyum yoksa tam gün izin mi almam lazım. hadi kızlarım cevap verin litfen

canım üzüldüm başın sağolsun rabbim sabır versin Allah dağına göre kar veriyor canım kimsenin dayanamayacağı derdi vermiyor hakkında hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin İNŞALLAH
çok teşekkür ederim,aminnn.
evet Allah bu kulum benden çok güzel istiyor,çok güzel dua ediyor biraz daha istesin diye belki de muradını geç veriyor,dediğiniz gibi dağına göre kar veriyor ancak bazen çok çok zorlandığım zamanlar oluyor buradaki herkes gibi.hayırlısını dilemekten başka bir yol yok.

Günaydın hanımlarrr

Bugün kontrolümüz var... Sondan birinci kontrol Nerdeyse bitti valla
Allahım herkese nasip etsin inşallah... Hepinizi çok seviyorum
ayyyyy inanamıyorum yaaaa... ne fırçalardık kız seni burda, telaşe hallerinde.... güzel bi doğum hikayesini hakettik :))))) gerçekten çok heyecanlı.... Allah bi avazda kurtarsın, sağlıkla kucağına al, upuzun mutlu huzurlu sağlıklı bi ömrü olsun paşanın.....

başın sağ olsun, babacığının mekanı cennet olsun inşallahhh....

Rabbim kucaklarımızı hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlarla doldursun inşallahhhh
amin çok çok sağolun..Rabbim herkese hayırlı evlatlar versin inşallah, tez zamanda sağlıklı gebelikler yaşatsın hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…