2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bende aynisi ama test yaptim negatif sende ins pozitif olur cnm sanirim tedavi icin gun.saymak stres yaptirdi yoksa 3once adet olmam lazimdi
heralde bende mart ayının başında Allah nasip ederse bi ön görüşme randevusu almayı düşünüyorum sonrada doktor ne derse artık hayırlısı

cnm nasılsın ben tedaviye başaldım kızz.. bugün ikinci iğnemi oldum cuma kontrol....

ayy cemremmmm hayırlı ugurlu olsun tedavin sonu bebişli olsun tatlım.....
Rabbim inşallah mucizeni sana getirsin hayırlısıyla
Allaha emanet ol canım çok öptüm
annem yanımda pek vakit bulamıyorum habire geziyoruz tozuyoruz akşamda o kdr yorgun oluyoruz ki erkenden uyuyoruz
bu aralar biraz yokum ama gelişmelerini takip edicimmmm

baby babyyy sen nerelerdesinnnn yawwww :)))
Ben geriye doğru saymaya başladımm bugün 7.günüm :))) Biraz korkulu biraz heyecanlııı bekliyorumm

kızzz kuzucuklar seninle demekkkk maşallah Rabbim sana bagışlasın kucagına aldıgın günleride gör inşallah
idrar testi yapmışsın ama lütfen kan vermeden moralini bozma
ee kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane transfer edildi benim bişeyden haberim yokmuş meğer
annem yanımda canım o yüzden pek aktif değilim ama sizleri merak ediyorum

Kizlar dayanamayip az evvel yaptim gerci cisimde yoktu 1.2 damla isimi gordu:)
Sonuc tabi ki negatif cikti...
Haber vereyim dedim operim hepinizi
canım hemen negatıf dusunme test gununde kanda yaptır en kesın sonucu verırır ınsallah pzotıf sonucu alırsın amınnn ecmaınnn

cnm sende biliyorsun ki daha erken lovely ye takılıp hepimiz yap dedik ama sen herşeye devam et sakın bırakma geç tutnmuştur zATEN HER İDRAR DA ÇIKACAK DİYE Bİ kaide yok test gününü bekle güzel haber alıcazzzz

saol cnm evet başladım hayırlısyla güzel haberler vereyim size inşlh...

Özlemişim seniii...
Ben adet olunca hastane ile görüşüp histeroskopi günü alıcam histeroskopiden sonra buz bebeklerimin tedavisine başlayacam canımm...

bende özledim canımmmmmm sizi
annemle bütün gün geziyoruz akşam olunca da eşim oluyo pc de o yüzden pek gelemiyorum ama merak içindeyim hepinizi
az kaldı bebişlerine kavuşmana Rabbim inşallah yolunu açık etsin dualarım seninle canım
melindam artık gelmiyor mu onuda uzun zamandır görmediğimi farkettim

Canım bende o tahlilleri yaptırdım. Kartal eğitim ve araştırma hastanesinde tıbbi genetik bölümüne randevu alarak gidin eşinle beraber. Ortalama 15 güne sonuçlar çıkıyor.

Insallah canim.. bende oyle hissediyorum ama elbet hayirlisi canim rabbim gücendirmesin:)))

canım hemen negatıf dusunme test gununde kanda yaptır en kesın sonucu verırır ınsallah pzotıf sonucu alırsın amınnn ecmaınnn

Canimm canimiz sag olsun gerisi muhim degil.. sen iyiye dogru gisiyorsun yaa bu bizim icin super bi haber cok sukur:))

aaaaa yok üzülmek kanda negatif görene kadar eğer negatifse birlikte aglayacagiz ama pozitivse(ki öyle inş) burayı yikacagiz
A

Kuzum hayırlı uğurlu olsun çift çift bebiş olsun inş

Canimm canimiz sag olsun gerisi muhim degil.. sen iyiye dogru gisiyorsun yaa bu bizim icin super bi haber cok sukur:))
allah razı olsun canım evet ıyıye gıdıyorum allahın ıznıyle ınsallah bıde hepınız ıcınızdede ben pozıtıfı gorelım kızlardan hamıle habelerı colgaldı allaha sukur maşallah supanallah

Hepinize çok dua ediyorum kızlar. Hemen arkamdan ard arda patlatın haberleri inşallah. Bir kaç arkadaşımın yazdıkları beni çok duygulandırdı. Dualarım sizinle...

Portakalım bana ekibimden bir hemşire erken yapma çıkmaz demişti ve bir hikaye anlatmıştı. Yine transfer yaptıkları bir hasta erkenden gebelik testi yapmış sonuç negatif. Ağlaya ağlaya hastaneye gelmiş. İlaçlarını bırakmış. Günü geldiğinde kan vermiş ve süpriiiiz ikizlere hamileymiş. Allahtan hiç bir zaman ümit kesilmez. Benim çıktı ama kandan bir gün önce 11. gününde negatif görüp 12. gün kanda pozitif gören insanlar var. Ben ve benim gibiler istisna öyle düşünün.

Elbet öyledir canım.. sen düşünme bunlari bebeklerine iyi bak bizim için de canim... dilerim süper bi hamilelik yaşarsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…