canım hayırlı olsun tedavin inşallah sağlıklı kaliteli bol yumişler elde edilir. çatlatma iğneni kendin yapıyorsun onlar saatini söylüyor sana. iğneden 36 saat sonra da opu işlemi gerçekleşiyor. opuda korkulacak bişey yok zaten anestezi ile oluyorsun ama çıkınca hafif adet ağrıları oluyor. izin almanda sıkıntı yoksa o gün dinlen derim. bu arada opu işlemi en fazla yarım saatlik bi işlem canım herşey gönlünce olsunkızlar günaydınnn. ben dün kontrole gittim. İğnelerimin 7. günü bugün 8.gün. doktor bey cumartesi yine gel bakıcam, pazartesi de yumurtaları toplayalım dedi. benim merak ettiğim şey. cumartesi günü bana orda mı çatlatma iğnesi vururlar yoksa ben kendim mi yapıcam. bu yumurta toplama işlemi ne kadar sürüyo. bittikten sonra kendime ne kadar sürede gelirimçünkü ben çalışıyorum. işe gidebilcek durumda olur muyum yoksa tam gün izin mi almam lazım. hadi kızlarım cevap verin litfen
çok çok güzel heyecanlar bunlar,Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, Allah bir avazda kurtarsın...gitmiş bitmiş maşallah 9 ay...aminnnnGünaydın hanımlarrr
Bugün kontrolümüz var... Sondan birinci kontrolNerdeyse bitti valla
Allahım herkese nasip etsin inşallah... Hepinizi çok seviyorum
kızlar günaydınnn. ben dün kontrole gittim. İğnelerimin 7. günü bugün 8.gün. doktor bey cumartesi yine gel bakıcam, pazartesi de yumurtaları toplayalım dedi. benim merak ettiğim şey. cumartesi günü bana orda mı çatlatma iğnesi vururlar yoksa ben kendim mi yapıcam. bu yumurta toplama işlemi ne kadar sürüyo. bittikten sonra kendime ne kadar sürede gelirimçünkü ben çalışıyorum. işe gidebilcek durumda olur muyum yoksa tam gün izin mi almam lazım. hadi kızlarım cevap verin litfen
amaaaannnn boşver onu be, bak burda ben nelere şahit oldum. idrar testinde negatifi görüp kan yaptıran ve sevinç çığlıkları atanlaaaarrr çokkkk..... onu düşünme şimdi, idrar testi yanıltıcıdır.....
çok teşekkür ederim,aminnn.
evet Allah bu kulum benden çok güzel istiyor,çok güzel dua ediyor biraz daha istesin diye belki de muradını geç veriyor,dediğiniz gibi dağına göre kar veriyor ancak bazen çok çok zorlandığım zamanlar oluyor buradaki herkes gibi.hayırlısını dilemekten başka bir yol yok.
Kısmetten öte köy yok,o arkadaşının da sanırım Allah bir yavruya aile olmasını istemiş,ondan sonra da muradını vermiş,Rabbim sen büyüksün..hikmetinden sual olmaz ki...İsyan etmeden Allah yolunda sabredebilmek herkese nasip olsun..arkadaşım 12 yıllık evli ve çok şeyler yaşadı ailesinden kocasından kötü şeyler yani ve hiç çocukları olmadı defalarca aşılama tüp denediler olmadı ve en sonunda evlatlık edinmeye karar verdiler ve kız cocuğu evlatlık edindiler ve 3 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı ve ikiz bebekleri oldu şuan iki kız bir oğlu var. Sabrın ve duanın mükafatı oldu bebekler onun için.
çok teşekkür ederim,aminnn.
evet Allah bu kulum benden çok güzel istiyor,çok güzel dua ediyor biraz daha istesin diye belki de muradını geç veriyor,dediğiniz gibi dağına göre kar veriyor ancak bazen çok çok zorlandığım zamanlar oluyor buradaki herkes gibi.hayırlısını dilemekten başka bir yol yok.
Kısmetten öte köy yok,o arkadaşının da sanırım Allah bir yavruya aile olmasını istemiş,ondan sonra da muradını vermiş,Rabbim sen büyüksün..hikmetinden sual olmaz ki...İsyan etmeden Allah yolunda sabredebilmek herkese nasip olsun..
Allah allah ne güzel haberler bunlar böyle ... Maşallah onlara. Bizimde bir tanıdık yıllarca tedavi gördü(eşimin akrabası) 45 yaşında ikizleri oldu bir kız bir erkek.. 2 sene evvel gördüm onları 5 yaşına basmışlardı. O kadar güzeller ki kelimelerle anlatamam..arkadaşım 12 yıllık evli ve çok şeyler yaşadı ailesinden kocasından kötü şeyler yani ve hiç çocukları olmadı defalarca aşılama tüp denediler olmadı ve en sonunda evlatlık edinmeye karar verdiler ve kız cocuğu evlatlık edindiler ve 3 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı ve ikiz bebekleri oldu şuan iki kız bir oğlu var. Sabrın ve duanın mükafatı oldu bebekler onun için.
Çok ama çok teşekkür ederim...kaderde varsa olacak yoksa ne gelir elden...dr.um 35-36 dan sonra işimizin çok zor olacağını belirtti zaten.(erken over yetmezliği olduğundan).o yüzden Allah maddi manevi güç verdikçe bir 2-3 sene daha çabalarım ondan sonra zaten 5 sene evli olma şartı varmış evlatlık almak için.işte o zamana kadar elimden geleni yapmak istiyorum.içini ferat tut herşey güzel olacak inanıyorum ben
Çok ama çok teşekkür ederim...kaderde varsa olacak yoksa ne gelir elden...dr.um 35-36 dan sonra işimizin çok zor olacağını belirtti zaten.(erken over yetmezliği olduğundan).o yüzden Allah maddi manevi güç verdikçe bir 2-3 sene daha çabalarım ondan sonra zaten 5 sene evli olma şartı varmış evlatlık almak için.işte o zamana kadar elimden geleni yapmak istiyorum.
Haber var mı kızlardan..
Sürekli gelemiyorum evde değilim bugün...
Ara ara takip ediyorum sizi...
Portakalım datlum idrar testi yapmışsın akşam...
İdrar testleri işin eğlence kısmı bence varsa seviniriz yoksa çok ta tııınnnnn deriz ve kan testini bekleriz
Test günü idrarda negatifi görüp sonra kan vermeye giden kaç hatun biliyorum ben gebe kalan..Biri de ikizlere gebeydi ağlayarak olmadı işte diye teste gitmişti
İdrarda değilde kanda pozitifi görenlerden ol inşallah..İnşallah öyledir diye umut ediyorum bende canımm:)) Bekleyip göreceğiz :)
AMin inşallahh canımm:)İdrarda değilde kanda pozitifi görenlerden ol inşallah..
AMİNNN, hepimiz için güzel olsun sonuç,herkes kavuşsun sağlıklı bir evlada inşallah..duaya sarılıyorum hemen...çok şükür bugünümüzede.....RABBİM kaderimize neyi yazmışsa nasıl yol çizmişse o olacak isyan etmek hakkımız değil ama bazen dayanamıyoruz anlıyorum seni canım ama elinden geleni yap lütfen pes etme ve kendini olumsuzluğa itme lütfen inan ve dua et rabbim çabanı görüyor sonucu güzel olacak inşallah.
Merhaba arkadaşlar pazartesi opum olmustu dunde transferim oldu...bende gün saymaya basladim...sukurler olsun 14yumdan 10 tanesi iyi cikti 8 i dollendi 2tanesi transfer edildi...3 tanede donduruludu...rabbim isteyen herkese nasip etsin...dualarinizi esirgemeyin arkadaslar
lovely35 cok sevindim hayirli ugurlu olur inşallah...
maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah..10 gün sonra hayırlı haberlerinizi alırız inşallah.Merhaba arkadaşlar pazartesi opum olmustu dunde transferim oldu...bende gün saymaya basladim...sukurler olsun 14yumdan 10 tanesi iyi cikti 8 i dollendi 2tanesi transfer edildi...3 tanede donduruludu...rabbim isteyen herkese nasip etsin...dualarinizi esirgemeyin arkadaslar
lovely35 cok sevindim hayirli ugurlu olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?