- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Merhaba , bende kısmetse Bahçeci Fulya Güvenç beyle tedaviye başlayacağım adeti bekliyorum ama 2 aydır olmadım, 35 yaşım,amh 0,42. Fsh 13 tü 2 ay önce yumurta rezervi çok az dedi Güvenç bey,aynı zamanda sle hastasıyım,kanda da pıhtılaşma var,ilk kez tedavi olucam , aramızda. Güvenç beyde tedavi görenler varmış,yumurta rezervi az olupta ilk denemede başarılı olan varmı ,bana havuz yöntemi dendi,donmuş embriyo ile ama nasıl olacak,bende ultrasonda 2-3 yumurta görülüyor hep o kadar az yani...yumurta toplamada bunlar çoğalırmı azalırmı,ne kadar gitmem gerek çalışıyorum aynı zamanda.ve korkuyorum çok,lütfen yardımcı olun,bilgilerinizi paylaşın.birde doktorum kürlerin,tarçın,bal,çörek otu nin filan işe yaramayacağını söyledi,siz tedavideyken bu tür şeyler kullandınızmı
Hoşbuldum,Ne kadar güzel yazmışsın arkadaşım çok sağol,moral oldu vallahi.elimde olmadan sürekli sorular dönüyor kafamda,inşallah hepimiz için hayırlısı olur,sendemi güvenç beye gidiyorsun,tanıyorsun anladığım kadarıyla.Yolun açık olsun canım... ilk başta sakin ol bu cok onemli sürekli acabalar sorular endileseler olursa vucut kendini kasar...
Onemli olan sendeki problemlerin belli olmasi.. ona gore bi yol cizilip gider hic suphen olmasin.. havuz yontemi mantikli. Belki 2 kere senden yumurta toplanip dollendirilir sonra transfer yapilir..
Bende calisiyorum canim ama yapacak bir sey yok. Buyuk fedekarlik istiyor bu redavi en bastada sevgi ve sakinlik istiyor...
Güvenç bey iyi bi doktordur.. ona güven yeter.. senin yapman gerken tek sey kendini rahatlatman stresten uzak tutman ve guzel hayaller kurman..
Hoş geldin aramiza canim dilerim bir an oñcé bebegine kavusursun..
Iyi aksamlar. Normalde baska bi topikteyim ancak cok aktif oldugunuzu gorunce endiselerimden dolayi yazmak istedim. Benim esimde sperm sayisi azligi var. Ve %50 si hareketli. Bu sebepten dolayi mikroenjeksiyona basvurduk. Tum tedavi bitdi. Toplam 18 yumurtadan 16 si dollendi ve 6 tanesi blast oldu. 5.gunde transferim yapildi. Yani 31 aralik carsamba gunu. Ama benim bu sabak yumurta aki kivaminda kahverengi akintim oldu. Transferimin ikinci gunude surekli altdan elektrik carpmasi gbi agri giriyodu. Korkmaya basladim. Pazar oldugu icin hastaneyide ariyamiyorum. Sizce tutmusmudur yada akti gitdimi bugun
Donmesin canim kafanda sorular seni cok iyi anliyorum elbet zor ama muhim olan zoru basarmak.. biz rahat ve pamuk gibi olmaliizki bebekler bizim olsun:)Hoşbuldum,Ne kadar güzel yazmışsın arkadaşım çok sağol,moral oldu vallahi.elimde olmadan sürekli sorular dönüyor kafamda,inşallah hepimiz için hayırlısı olur,sendemi güvenç beye gidiyorsun,tanıyorsun anladığım kadarıyla.
Peki. . Cevap icin tesekkur ederim. Sabah muhakkak aricamCanim merhaba..
Bazen oyle akıntılar olabiliyor.. bazen tutmadiginda bazen tuttugunda yani hrr hangi bi seyin haberi degil...
Onerebilecegim sey tskipte ol yarin doktoruna bilgi ver.. cok hareketli olma belki bu sana iyi gelmiyordr.. birde endise ve stresten uzak adrenalin hormonu bebege zarar verir o yuzden olumlu dusun canim... insallah her sey guzel olacaktir
haklısın cnm. Rabbim düşündürtmesin inşallah.canım ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum yani en azından benim doktorum yapıyor ... ama yumurta olmayınca olmuyor olsada kaliteli olmuyor büyük bi ihtimalki tutmuyor((( biz elimizden geleni yapıyoruz ...... Allahım inşallah yumurta donasyonunu düşündürtmez de bir anönce hamile kalırım kalırız .....
Canım ben çukurova Üniverstesi balcalı has (adana) yaptırdımSen nerde yaptırdın canım nerden alıcam acaba randevu bilemedim
Peki. . Cevap icin tesekkur ederim. Sabah muhakkak aricam
canım 3-4 gün evde dinlendim ama sürekli yatarak dğil evin içinde gezindim yoracak faliyetler yapmadım uzun oturur sekilde oturdum :) sonraki günler 2 saatlik falan dışarı çoıktım ama gezinmedim bir kafeye gittik orada sohbet ettik arkadaşlarla :) evime geldi arkadaşlar vakit geçirdik :) kafamı meşgul ettim onlarla sohbet ederken :) bazende eşimle çıktık oturduk bir yerlerde tavla falan oynadık eve geldik :) yani sürekli evde değildim ama yoracak faliyetlerde yapmadım :) beslenme olarak boooool proteinli beslendim(süt peynir yoğurt etbol bol) kabak çekirdeği çitledim iyi dediler etkisi olmuyosa bile stresimi aldı :) kayısı ye ben kefiri seviyorum her sabah içtim kabız olmamak için :) hatırladıklarım bunlar :) allahım yardımcınız olsun :) bu arada benim 5. denememdi bu sefer amaaaaaaann dedim allahım ol derse olur dedim bol bol dua ettim allahım hayırlısı gönlümden geçendir inşallah dedim hayırlı değilse dayanacak güç ver dedim :) bol bola yetel kursi okudum karnıma dokunup hala okuyorum :)Kızlar transferden sonra nelere dikkat etmeliyiz? Hamile olanlar neler yaptınız?
Ayyy insallah insallah ne guzel yazmissin. Cok saol :)Rica ederim canim.. kan testi sonucuna kadar hamilesin sen o yüzden olumsuzluk yokk ..
Koy ellerini rahimin ustune konus onunla.sev hayaller kur insalalh cok guzel haberler alacaksin
Geçen hafta benzeri başıma geldi başladık ikiyumurta oluştu diye iptal edildi.. İki gün kendime gelemedim ama şimdi çok iyiyim. Bizler güçlü olmak zorundayız. Bu süreç sancılı ve zor arkadaşım... Sonuca odaklanmalı... Transfer olsak bile ne biliyoruz ki kucağımıza alacağımızı.. Bu yüzden sabırla sebatla yola devam..Allah büyük vardır bir hikmeti elbet. Takmamaya çalış derimNe zormus beklemek umut etmek umudun sonmesi. Kisaca hikayemi anlatayim ya da uzun olur bilemiyorum. Eylul ayinda fsh degerimin yuksek oldugunu gorduk tesaduf eseri hic deneme yapmadan ekim ayinda kist kasim ayinda ara kanama amh olcumu sonuc berbat. Ankaradan istanbula yolculuk tup bebek trdavisi dr tanidik var diye. Tek yumurta var dedi bunu dondurucaz embriyo haline gelirae 2 gun once yumurtayi aldilar sonuc negatif. Ankarada devam dedik ama ölüyorum. Icim oylesine yaniyor ki. Esime ayrilalim bile dedim. Bana yardim edin. Guzel bir sey soyleyin nefes alamiyorum.
Ben ilk gün yattım ikinci üçüncü gün evin içinde gezindim yemek wc gibi ama benim hergün progesteron iğnem vardı onun için dışarı çıktım ... Kendinİ yorma ev işi vs yapma kendini iyi hissedecek şeylerle meşgul ol.. Burdaki Arkadaşların tavsiyesi ile anans ve kabak çekirdeği de yedim .. Rabbim ol dedi ve oldu .. Ve aklında olsun belki teste yakın adet kasılmaların, sanki adet olacak gibi ağrıların olabilir telaşe kapılma ben aynısını yaşadım ve sonuç yine de pozitifti meğer bebeğim bana tutunuyormuş :) hakkında Hayırlısı ...Kızlar transferden sonra nelere dikkat etmeliyiz? Hamile olanlar neler yaptınız?
Iyi aksamlar. Normalde baska bi topikteyim ancak cok aktif oldugunuzu gorunce endiselerimden dolayi yazmak istedim. Benim esimde sperm sayisi azligi var. Ve %50 si hareketli. Bu sebepten dolayi mikroenjeksiyona basvurduk. Tum tedavi bitdi. Toplam 18 yumurtadan 16 si dollendi ve 6 tanesi blast oldu. 5.gunde transferim yapildi. Yani 31 aralik carsamba gunu. Her aksamda progestan igne vuruluyorum.Ama benim bu sabah yumurta aki kivaminda kahverengi akintim oldu. Transferimin ikinci gunude surekli altdan elektrik carpmasi gbi agri giriyodu. Korkmaya basladim. Pazar oldugu icin hastaneyide ariyamiyorum. Sizce tutmusmudur yada akti gitdimi bugun
Geçen hafta benzeri başıma geldi başladık ikiyumurta oluştu diye iptal edildi.. İki gün kendime gelemedim ama şimdi çok iyiyim. Bizler güçlü olmak zorundayız. Bu süreç sancılı ve zor arkadaşım... Sonuca odaklanmalı... Transfer olsak bile ne biliyoruz ki kucağımıza alacağımızı.. Bu yüzden sabırla sebatla yola devam..Allah büyük vardır bir hikmeti elbet. Takmamaya çalış derim
Ben opu dan sonra progestan igneye basladim. Evet ara ara rahmimde kasilmalar gbi boyle acayip bsey oluyo. Sanki sicak su dökülüyor da irkiliyo gbi oluyorum (biraz farkli bi benzetme oldu ama : ) insallah tutar tek umudum 5.gun blast embriyo olmasi bide doktorumun cok iyi kalitede demesi. Geriye 5 tanede blast artdi hatta hastane 2.cocuk icin donduralim dedi ama esim maliyeti yuksek die istemedi. Hakkimizda hayirlisi olsun. Sende saglicakla bebisini kucagina alirsin insallah..Akıntı crınone jel kullanıyorsan ondan da gelebilir Telaş etme Sakın hatta böyle topak şeklinde gelirse hiç endişelenme .. Yerleşme kanaması bile yaşayan var .. Benimde ara ara kasılmalarım oluyordu sanki opu dan çıkmışım gibi de .. Sakin ol pozitif düşünmeye çalış belki zor ama Endişe korkunun yanında ama güçlü ol..
Bende 18 eylül 2010 da evlendim..benimde 4 negatif aşılama 1 dış gebelik 1 negatif tüp bebek 3 doğal yoldan gebelik ama sonları düşük oldu.simdi arastiriyolar bakalım yine bir sürü testler verildi yaptırcam..
sağol canım inşallah isteyen herkese Allah'ım nasip eder inşallahCok saol canim, bende senin gibiydim hic bir zaman Çocuğum olmayacak diyordum o kadar denemeden sonra inanki Allah'ın mucizeleri bitmez bir gun senide bulacak hic bir zaman umudunu yitirme bizim bu yaşadıklarımız hepsi birer imtihan. Allah en yakın zamanda sanada nasip eder insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?