Sağol canım inşallahhh hepimizin yüzü güler ve mutlu sonlara hayırlısıyla ulaşırız... Maddi -manevi meşaketli bir yol.. ama değiyor işte... inşallah seninde burdan güzel haberlerini alırız... bizim içinde ayrı bir heyecan oluyor :) mutlu haberler almak..Ben opu dan sonra progestan igneye basladim. Evet ara ara rahmimde kasilmalar gbi boyle acayip bsey oluyo. Sanki sicak su dökülüyor da irkiliyo gbi oluyorum (biraz farkli bi benzetme oldu ama : ) insallah tutar tek umudum 5.gun blast embriyo olmasi bide doktorumun cok iyi kalitede demesi. Geriye 5 tanede blast artdi hatta hastane 2.cocuk icin donduralim dedi ama esim maliyeti yuksek die istemedi. Hakkimizda hayirlisi olsun. Sende saglicakla bebisini kucagina alirsin insallah..
Günaydın, Geçen yıl bu zamanlar 10 ocak gibi aşılama sonucum belli olmuştu... tabi negatif , eşim de bana yaza tatile çıkınca doğrudan tüp deneriz demişti... ve yaza yaptık tüp bebeği şükür oldu... o zaman içerisinde belki doğal yolla olur dedik ama nasibimizde istanbul yollarına düşmek bu aşamalardan geçmek varmış... Eşin bu konuda rahat ise sende rahatlamaya çalış.. o zamana kadar maddi olarak da kendinizi ayarlamış olursunuz.. Tatilinizi bir sahil kenarında değil ama böyle tatlı bişi için geçirmiş ve sonunda da inşallah mutlu sona ulaşırsınız... bizimlede mutlu haberlerinizi paylaşırsınız...bende 18 eylül 2010 da evlendim.. ilk 1,5 yıl istemedik sonra öğrendik ki sperm 2-3 adet var sonra 8-9 oldu iki deneme yaptık sonuç olumsuz vardır rabbimin bir hikmeti şimdi maddiyatttan dolayı beklemedeyiz. eşim yazın deneriz diyor ama bakalım hayırlısı..
Günaydın canım ortak yönümüz çok varmış..bizde ilk 1 sene istemedik sonra istedik olmadı...aşılamalar oldum 2.haplı aşılamamda dış gebelik ameliyatı oldum sağ tüp hasarlıdır...sonraki iğnelilerin hić biri tutmadı...sonra geçen kış iki kez gebe kaldım düştüm..2014 te histeroskopi oldum nisan tüp denedik olmadı..haziran adetimi olduktan sonra gebe kaldım o da 2.5 aylıkken düştü...şimdi araştırılıyoruz bakalım habire kan veriyorum..5 tane daha test istediler onlara bakılcak...bide doktor yembilemez mi gebe kalmayın bu aralar...ayol biz istesekte olamıyoruz ki hemen...bende 18 eylül 2010 da evlendim.. ilk 1,5 yıl istemedik sonra öğrendik ki sperm 2-3 adet var sonra 8-9 oldu iki deneme yaptık sonuç olumsuz vardır rabbimin bir hikmeti şimdi maddiyatttan dolayı beklemedeyiz. eşim yazın deneriz diyor ama bakalım hayırlısı..
inşallah canım rahatım ama arada gelgitler oluyor işte üzüldüğüm zamanlar çevreden kaynaklı sonra hemen toparlıyorum işte seninde az kalmış maşallahGünaydın, Geçen yıl bu zamanlar 10 ocak gibi aşılama sonucum belli olmuştu... tabi negatif , eşim de bana yaza tatile çıkınca doğrudan tüp deneriz demişti... ve yaza yaptık tüp bebeği şükür oldu... o zaman içerisinde belki doğal yolla olur dedik ama nasibimizde istanbul yollarına düşmek bu aşamalardan geçmek varmış... Eşin bu konuda rahat ise sende rahatlamaya çalış.. o zamana kadar maddi olarak da kendinizi ayarlamış olursunuz.. Tatilinizi bir sahil kenarında değil ama böyle tatlı bişi için geçirmiş ve sonunda da inşallah mutlu sona ulaşırsınız... bizimlede mutlu haberlerinizi paylaşırsınız...
neler yaşamışsın öyle.. inşallah daha fazla bekletmez rabbim bizi, hepimiziGünaydın canım ortak yönümüz çok varmış..bizde ilk 1 sene istemedik sonra istedik olmadı...aşılamalar oldum 2.haplı aşılamamda dış gebelik ameliyatı oldum sağ tüp hasarlıdır...sonraki iğnelilerin hić biri tutmadı...sonra geçen kış iki kez gebe kaldım düştüm..2014 te histeroskopi oldum nisan tüp denedik olmadı..haziran adetimi olduktan sonra gebe kaldım o da 2.5 aylıkken düştü...şimdi araştırılıyoruz bakalım habire kan veriyorum..5 tane daha test istediler onlara bakılcak...bide doktor yembilemez mi gebe kalmayın bu aralar...ayol biz istesekte olamıyoruz ki hemen...
İnşalllahh sağolasın canımm.. Evet zaten o çevre yokmu valla kimselere demeyin derim... anne babalarınızdan başka ... bak o zaman hesap vermek te gerek kalmıyor..inşallah canım rahatım ama arada gelgitler oluyor işte üzüldüğüm zamanlar çevreden kaynaklı sonra hemen toparlıyorum işte seninde az kalmış maşallahsorunsuz bir şekilde kucağına alırsın inşallah
günaydın kızlar çok soğuk bir gün allahım evi yakacağı sığınacak yeri olmayanlara yardım etsin
sen eşinin kv den söz etmişsin ya geçen bir arkadaşım diyorki nasıl konuşayım(embiryo havuz sistemi uygulanıyor arkadaşıma her ay mersinde ist gdiyor )kv ile annemle ne oldu tedavide dediler bende 1 embiryom oldu diyorum embiryo ne diye soruyorlar embiryo benim bebeğim diyorum bebeğinse o zaman neden orda bıraktın diyorlar kızım ne gerek var böyle şeylerle sen harnup ye diyorlar diyor yani aslında hepimiz benzer şeyer yaşıyoruz allah yar ve yardımcımız olsunzaten eşimin anne ve babası maddiyi geçtim manevi hiçbir desteği yok hatta köstek oldular iki denememde
neymiş ot çöp yiyecekmiş doktorlar direk tüp dedi bunlar verilen paralara yazık diyor sperm adet adetten bahsediyoruz
milyonlara nasıl çıksın kürlerle anlatamıyoruz sonrasında biz demiştik, ben biliyordum zaten olmayacağını gibi laflarla karşılaştık morfoloji sıkıntısı varmış eşimde onuda 2. denemede dikkat ettiler ama yinede denediler tabi olumsuz internetten araştırdığıma göre morfoloji düzeltmeden tüp denemeyin diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum kafam karışıyor madem öyle neden denediniz diyorum para için mimerkezler çok önemli ve biz çok bilgisisiz
amin canımGunaydın canımm..
Evet rabbime emanet olsunlar.. Dışarısı bir sürü evsiz insan ve hayvan dolu...
RAbbim karşılarına merhametli insanlar çıkarsın onlara yardımcı olabılecek..
amin Allah razı olsun canım O'ndan başka sığınacak kimsemiz yok zatensen eşinin kv den söz etmişsin ya geçen bir arkadaşım diyorki nasıl konuşayım(embiryo havuz sistemi uygulanıyor arkadaşıma her ay mersinde ist gdiyor )kv ile annemle ne oldu tedavide dediler bende 1 embiryom oldu diyorum embiryo ne diye soruyorlar embiryo benim bebeğim diyorum bebeğinse o zaman neden orda bıraktın diyorlar kızım ne gerek var böyle şeylerle sen harnup ye diyorlar diyor yani aslında hepimiz benzer şeyer yaşıyoruz allah yar ve yardımcımız olsun
kuzum ya boş vereceksin bunları benim kv ben doğurdumda ne oldu olmayı versin sizinde coçuğunuz dedi bırak maddi yada manevi desteği bu ve benzer sözlerle yıpratmaya çalıştılar ben elimden geldiğim kadra izin vermedim zaten uzun zamandır konuşmuyorum kv ileamin Allah razı olsun canım O'ndan başka sığınacak kimsemiz yok zaten
biz ikimiz yaparsak yapıyoruz zaten istesek de onlar karışmıyor benim annem babamı da ben durduruyorum onlardan bir şey görmeyince benim zoruma gidiyor, yinede canları sağ olsun diyorum Allah bize yeter
çok güzel bir mesaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?