2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım çok çok teşekkür ederim. Dediklerini uygulayacağım. Sağlıkla kucakla bebeğini.

Maşallah canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Çok teşekkür ederim. Sanırım haftaya bende bol bol kabak çekirdeği çitliciiiimmmm. Bir de her gün taze sıkılmış portakal ve ananas suyu içmeyi düşünüyorum.

maşallah canım Allah sonunu güzel hayırlı eylesin
kızlar birşey soracağım bizim ilk denemede 1 yumurta toplandı 2.kalite olduğu söylendi
2.denemede 8 yumurta oldu 6 döllendi 3ü transfer oldu kaliteleri iyi dendi diğer üçünü dondurmadılar bu kadar az yumurta oluşması bendede sorun olduğunu gösterir mi doktorlar bana birşey demediler ama sende de sorun var diye yok diyorlar

Günaydın kızlar..
Güzel haberler aldığımız şahane bir hafta bizimle olsun...
Bugün ysmn1096 dan hamileyim diye kocaman kocaman yazmasını bekliyorum.
Merhaba canım
Nasılsın? Transferin oldu mu? Ohss riski vardı atlata bildin mi?

adetlerim düzenli oluyor ikinci denememizde doktora dedik hatta bana da bakılsın diye ilkte böyle böyle oldu diye ama birşey yok dediler ama niye böyle az yumurta sayısı kafamda deli sorular

Ufff günaydın kızlarr belirti aramaktan yoruldum gercekten bu bekleme sürecinin en zor kısmı bence belirti varmı yokmuu uykularım kaçtıı yine lala gibi geziniyom ortalıkta yani bugun 5.günümüz agrılarım gectii galiba olmadıı yaa ztn cok küçüklerdi tutunamadılar heraldee ben güne böyle başladımm Rabbim sonumuxu hayır etsin

çok yumurta olması şansını artırıyor inan ben de yumurta sorunum olduğu için ne yapacağımı bilemez durumdayım.Sen hangi doktor hangi hastanede tedavi oluyorsun ?
Benim.özel muayene devam etsek hastanede devam edecektik. Bende de sanırım yumurta sorunu var fsh ve vajinal muayene normal gerçi ama bilemiyorum. Yumurta sayısını takılma bence. Çok olup transfere gitmeyen de var.

öyle düşünme iyi düşün iyi olsun rabbime tevekkül et dua et elini bebişlerin üzerine götür ve allahın 99 isimlerinden oku inşallah görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

Benim.özel muayene devam etsek hastanede devam edecektik. Bende de sanırım yumurta sorunu var fsh ve vajinal muayene normal gerçi ama bilemiyorum. Yumurta sayısını takılma bence. Çok olup transfere gitmeyen de var.
bende yumurta sayısına takılmak istemiyorum kaliteli olsunlar düşüncesindeyim ama işte arada aklıma gelmiyor değil

cevap için tşk canım
evet 3. gün embriyosu idi
ogün çok kalabalıktı 3 buçukta çatlatma iğnenin ardından opu 5 gibi oldu baya geçti saat 38 39 saat sonra gibi topladılar ben ona bağladım herkes aynı şeyden muzdaripti artık hayırlısı ne yapalımm

bende yumurta sayısına takılmak istemiyorum kaliteli olsunlar düşüncesindeyim ama işte arada aklıma gelmiyor değil
Testler yapılmışmıydı öncesinde, yumurta kalitesi için ilaçlar varmış. Dr la görüşüp kullanabilirsin. Ben başka bir dr la devam edeceğim ve ozamana kadar dikkat etmeye başladım kürler yapıyorum. Sigara kullanıyosan azalt ya da bırak canın

yok hiç sigara içmedim
kan vermiştim tedavi sürecinde ve öncesinde sorun yok demişlerdi ama sonuç az yumurta sayısı oldu

yok hiç sigara içmedim
kan vermiştim tedavi sürecinde ve öncesinde sorun yok demişlerdi ama sonuç az yumurta sayısı oldu
Anladım bana da bir amh denilen test yapılmadı. Sonuçta usg ve fsh normalse sıkıntı neden olur anlayamıyorum. Dr bana belki vücudun direnç gösterdi dedi bu da olabilirmiş. Bizde ymurta sorunu olsa o kadar test yapıldı illa çıkardı diye düşünüyorum. Dr sana ne demişti tam olarak

D Dontleaveme ilk denemede ultrasonda görürsün ya bayağı yumurta vardı yumurta toplama sonrası 1 toplandı olgun dediler diğerlerinin içi boş dediler başka açıklama yapılmadı ikincide bu olayı anlattık doktor kontrol etti hiçbir sorun yok dedi neden öyle olmuş anlamadık dediler başka merkeze gittik tabi 2. denemede bunda da 8 oldu 6 döllendi 3ü transfer sonuç yine olumsuz tabi hakkımızda böylesi hayırlıymış diyorum ama neden az yumurta oluşuyor anlam veremiyorum yaşım 28 gözden kaçan bir şeyler mi var diye düşünüyorum ilgin içinde ayrıca teşekkür ederim.

Günaydın canım nasıl oldun
Daha iyiyim canim agrilarim ayni devam
Sen nasilsin bakalim
Canim ben tedavide cok moral
Bozdum az yumurtam vardi bakiyorum millete 10 kusurlerde bende daha gelismemisler falan cok uzulmustum
Ama sonuc olarak az sayida yum olussa da kaliteli embriyolar olustu oyizden hic sikma canini bence az sayida yum olunca sans daha yuksek yumurtlar daha guclu oluyor

evet moral olabilir çünkü benim tedavi süreçlerinde hiç desteğim olmadı kendi ailem ve eşim dışında moralim bozuktu ama yinede denedik işte hiç denememekten iyidir diyorum
aynen katılıyorum kaliteli olsunlar az olsunlar sonu güzel olsun inşallah

Rica ederim canım. Evet yaşında geç değil. İnan bende kendi durumumu anlayamadım.. Yumurta mı az ya da o ay mı öyle gelişti çözemedim. Bazen verdikleri ilaç dozundan bile olurmuş. Benim dr en düşük dozları verdi sorun yok dedi ama gördük olanları...senin de hakkında hayırlısı olsun canını sıkmamaya çalış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…