Canım çok çok teşekkür ederim. Dediklerini uygulayacağım. Sağlıkla kucakla bebeğini.Ben ilk gün yattım ikinci üçüncü gün evin içinde gezindim yemek wc gibi ama benim hergün progesteron iğnem vardı onun için dışarı çıktım ... Kendinİ yorma ev işi vs yapma kendini iyi hissedecek şeylerle meşgul ol.. Burdaki Arkadaşların tavsiyesi ile anans ve kabak çekirdeği de yedim .. Rabbim ol dedi ve oldu .. Ve aklında olsun belki teste yakın adet kasılmaların, sanki adet olacak gibi ağrıların olabilir telaşe kapılma ben aynısını yaşadım ve sonuç yine de pozitifti meğer bebeğim bana tutunuyormuş :) hakkında Hayırlısı ...
Maşallah canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Çok teşekkür ederim. Sanırım haftaya bende bol bol kabak çekirdeği çitliciiiimmmm. Bir de her gün taze sıkılmış portakal ve ananas suyu içmeyi düşünüyorum.canım 3-4 gün evde dinlendim ama sürekli yatarak dğil evin içinde gezindim yoracak faliyetler yapmadım uzun oturur sekilde oturdum :) sonraki günler 2 saatlik falan dışarı çoıktım ama gezinmedim bir kafeye gittik orada sohbet ettik arkadaşlarla :) evime geldi arkadaşlar vakit geçirdik :) kafamı meşgul ettim onlarla sohbet ederken :) bazende eşimle çıktık oturduk bir yerlerde tavla falan oynadık eve geldik :) yani sürekli evde değildim ama yoracak faliyetlerde yapmadım :) beslenme olarak boooool proteinli beslendim(süt peynir yoğurt etbol bol) kabak çekirdeği çitledim iyi dediler etkisi olmuyosa bile stresimi aldı :) kayısı ye ben kefiri seviyorum her sabah içtim kabız olmamak için :) hatırladıklarım bunlar :) allahım yardımcınız olsun :) bu arada benim 5. denememdi bu sefer amaaaaaaann dedim allahım ol derse olur dedim bol bol dua ettim allahım hayırlısı gönlümden geçendir inşallah dedim hayırlı değilse dayanacak güç ver dedim :) bol bola yetel kursi okudum karnıma dokunup hala okuyorum :)
maşallah canım Allah sonunu güzel hayırlı eylesinGünaydın kızlar hastaneden çıktım yoldan yazıyorum. E2 verdim. Arıcaklar ilaç dozumu belirlicez yine. 15 yum falan var daha da artabilirmiş. Cetrotide her gün artık yumları baskılıcaz. Çarşamba kontrol, cuma sanıyorum yumlar toplanacakmış. Çok mutluyum endorfin salgılıyor şuan vücudum bissürü. :)
Merhaba canımGünaydın kızlar..
Güzel haberler aldığımız şahane bir hafta bizimle olsun...
Bugün ysmn1096 dan hamileyim diye kocaman kocaman yazmasını bekliyorum.
Günaydın canım nasıl oldunGunaydinlarrr :)
adetlerim düzenli oluyor ikinci denememizde doktora dedik hatta bana da bakılsın diye ilkte böyle böyle oldu diye ama birşey yok dediler ama niye böyle az yumurta sayısı kafamda deli sorularmaşallah canım Allah sonunu güzel hayırlı eylesin
kızlar birşey soracağım bizim ilk denemede 1 yumurta toplandı 2.kalite olduğu söylendi
2.denemede 8 yumurta oldu 6 döllendi 3ü transfer oldu kaliteleri iyi dendi diğer üçünü dondurmadılar bu kadar az yumurta oluşması bendede sorun olduğunu gösterir mi doktorlar bana birşey demediler ama sende de sorun var diye yok diyorlar
Benim.özel muayene devam etsek hastanede devam edecektik. Bende de sanırım yumurta sorunu var fsh ve vajinal muayene normal gerçi ama bilemiyorum. Yumurta sayısını takılma bence. Çok olup transfere gitmeyen de var.çok yumurta olması şansını artırıyor inan ben de yumurta sorunum olduğu için ne yapacağımı bilemez durumdayım.Sen hangi doktor hangi hastanede tedavi oluyorsun ?
öyle düşünme iyi düşün iyi olsun rabbime tevekkül et dua et elini bebişlerin üzerine götür ve allahın 99 isimlerinden oku inşallah görelim mevlam neyler neylerse güzel eylerUfff günaydın kızlarr belirti aramaktan yoruldum gercekten bu bekleme sürecinin en zor kısmı bence belirti varmı yokmuu uykularım kaçtıı yine lala gibi geziniyom ortalıkta yani bugun 5.günümüz agrılarım gectii galiba olmadıı yaa ztn cok küçüklerdi tutunamadılar heraldee ben güne böyle başladımm Rabbim sonumuxu hayır etsin
bende yumurta sayısına takılmak istemiyorum kaliteli olsunlar düşüncesindeyim ama işte arada aklıma gelmiyor değilBenim.özel muayene devam etsek hastanede devam edecektik. Bende de sanırım yumurta sorunu var fsh ve vajinal muayene normal gerçi ama bilemiyorum. Yumurta sayısını takılma bence. Çok olup transfere gitmeyen de var.
cevap için tşk canımBol bebişli bir yıl olmasını diliyorum bende canım...
Yumurta sayın iyi ama neden sadece 6 tanesi olgun çıkmış bunu mutlaka sorgula doktorunla görüş..
8C/AB demek 8 hücreli 2.kalite embriyo transfer etmişler.
3.gün embriyosu sanırım öyleyse embriyo iyi canım...
Testler yapılmışmıydı öncesinde, yumurta kalitesi için ilaçlar varmış. Dr la görüşüp kullanabilirsin. Ben başka bir dr la devam edeceğim ve ozamana kadar dikkat etmeye başladım kürler yapıyorum. Sigara kullanıyosan azalt ya da bırak canınbende yumurta sayısına takılmak istemiyorum kaliteli olsunlar düşüncesindeyim ama işte arada aklıma gelmiyor değil
yok hiç sigara içmedimTestler yapılmışmıydı öncesinde, yumurta kalitesi için ilaçlar varmış. Dr la görüşüp kullanabilirsin. Ben başka bir dr la devam edeceğim ve ozamana kadar dikkat etmeye başladım kürler yapıyorum. Sigara kullanıyosan azalt ya da bırak canın
Anladım bana da bir amh denilen test yapılmadı. Sonuçta usg ve fsh normalse sıkıntı neden olur anlayamıyorum. Dr bana belki vücudun direnç gösterdi dedi bu da olabilirmiş. Bizde ymurta sorunu olsa o kadar test yapıldı illa çıkardı diye düşünüyorum. Dr sana ne demişti tam olarakyok hiç sigara içmedim
kan vermiştim tedavi sürecinde ve öncesinde sorun yok demişlerdi ama sonuç az yumurta sayısı oldu
Daha iyiyim canim agrilarim ayni devamGünaydın canım nasıl oldun
Canim ben tedavide cok moralbende yumurta sayısına takılmak istemiyorum kaliteli olsunlar düşüncesindeyim ama işte arada aklıma gelmiyor değil
evet moral olabilir çünkü benim tedavi süreçlerinde hiç desteğim olmadı kendi ailem ve eşim dışında moralim bozuktu ama yinede denedik işte hiç denememekten iyidir diyorumDaha iyiyim canim agrilarim ayni devam
Sen nasilsin bakalim
Canim ben tedavide cok moral
Bozdum az yumurtam vardi bakiyorum millete 10 kusurlerde bende daha gelismemisler falan cok uzulmustum
Ama sonuc olarak az sayida yum olussa da kaliteli embriyolar olustu oyizden hic sikma canini bence az sayida yum olunca sans daha yuksek yumurtlar daha guclu oluyor
Rica ederim canım. Evet yaşında geç değil. İnan bende kendi durumumu anlayamadım.. Yumurta mı az ya da o ay mı öyle gelişti çözemedim. Bazen verdikleri ilaç dozundan bile olurmuş. Benim dr en düşük dozları verdi sorun yok dedi ama gördük olanları...senin de hakkında hayırlısı olsun canını sıkmamaya çalış..D Dontleaveme ilk denemede ultrasonda görürsün ya bayağı yumurta vardı yumurta toplama sonrası 1 toplandı olgun dediler diğerlerinin içi boş dediler başka açıklama yapılmadı ikincide bu olayı anlattık doktor kontrol etti hiçbir sorun yok dedi neden öyle olmuş anlamadık dediler başka merkeze gittik tabi 2. denemede bunda da 8 oldu 6 döllendi 3ü transfer sonuç yine olumsuz tabi hakkımızda böylesi hayırlıymış diyorum ama neden az yumurta oluşuyor anlam veremiyorum yaşım 28 gözden kaçan bir şeyler mi var diye düşünüyorum ilgin içinde ayrıca teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?