en iyisini yapıyorsun canım kendimizi yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor çünkü huzursuz olan biz oluyoruz takmamak en iyisi bende Allah'ıma havale ediyorum zaten canımı acıtanları..kuzum ya boş vereceksin bunları benim kv ben doğurdumda ne oldu olmayı versin sizinde coçuğunuz dedi bırak maddi yada manevi desteği bu ve benzer sözlerle yıpratmaya çalıştılar ben elimden geldiğim kadra izin vermedim zaten uzun zamandır konuşmuyorum kv ile
Günaydın kızlar..
Güzel haberler aldığımız şahane bir hafta bizimle olsun...
Bugün ysmn1096 dan hamileyim diye kocaman kocaman yazmasını bekliyorum.
Günaydın canım aynen katılıyorum bu sözlere...
Günaydın canım aynen katılıyorum bu sözlere...
günaydın bu gün nasılsın ysmn1096 dün yazdı canım sanırım 157 idi değerGünaydın kızlar..
Güzel haberler aldığımız şahane bir hafta bizimle olsun...
Bugün ysmn1096 dan hamileyim diye kocaman kocaman yazmasını bekliyorum.
E egunal canım yeni topiğin bol bebişli olsun inş sende tedavinde baya ilerlemişsin rabbim hayırlı eylesin
bende tedaviye başladım 18 yumurta toplandı 6 tanesi olgunlaştı 4 tanesi döllendi bugün 2 tane transfer yaptılar 8C/AB embriyo kalitesi dediler grade 2 imiş bunu bana açıklarmısın canım transfer edilecek düzeyde dediler başka bilgi vermediler fazla takılmamak lazım ölede yapmaya çalışıyorum ama merak ettim işte
şimdiden tşk
Ben dün öğlen gibi girdiğimde bugün için test yaptıracağını okumuştum haliyle bugün haber vercek sanıyorum..günaydın bu gün nasılsın ysmn1096 dün yazdı canım sanırım 157 idi değer
annesiyle olsunBen dün öğlen gibi girdiğimde bugün için test yaptıracağını okumuştum haliyle bugün haber vercek sanıyorum..
maşallah değeri güzel..tek bebek gibi duruyor.
boş insanların yaptığı boş şeyleri çokda umursamıyorum ama susmuyorumda bu konuda canımı acıtanın canını acıtıyorum ve allaha havale ediyorum bendeen iyisini yapıyorsun canım kendimizi yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor çünkü huzursuz olan biz oluyoruz takmamak en iyisi bende Allah'ıma havale ediyorum zaten canımı acıtanları..
günaydınGünaydınnn
Benim.ilk denememdi canım, şansımız çok az dedi aşılama yapalım. Eşimde de sorun olduğundan aşılamayı biz istemedik. Kabul ettik ve çok pişman olduk sonradan.. Bir daha deniyeceğim iki ay içinde. Ve bir yumurtam bile olsa devam etmesini isteyeceğim.öncelikle yeni topiğimiz hayırlı olsun.umudumuz 2015.. ıkı yumurta oluştu diye tedaviyi iptal etmesinin sebebi neydi anlamadım.Benim de iki yumurta oluştu tedaviye devam edildi. ama sonuç negatifti. en azından yumurtaları dölleyip saklasalar da havuz yöntemi yapsalar iyi olur ama yapmıyorlar.Kullandığımız ilaç ve hayal kırıklığı ile uğraşıyoruz
annesiyle olsunannesiyle kalsın tek olsun sen naısl oldun baş dönmen vs
Maşallahhhhh...Günaydın kızlar hastaneden çıktım yoldan yazıyorum. E2 verdim. Arıcaklar ilaç dozumu belirlicez yine. 15 yum falan var daha da artabilirmiş. Cetrotide her gün artık yumları baskılıcaz. Çarşamba kontrol, cuma sanıyorum yumlar toplanacakmış. Çok mutluyum endorfin salgılıyor şuan vücudum bissürü. :)
Benim.ilk denememdi canım, şansımız çok az dedi aşılama yapalım. Eşimde de sorun olduğundan aşılamayı biz istemedik. Kabul ettik ve çok pişman olduk sonradan.. Bir daha deniyeceğim iki ay içinde. Ve bir yumurtam bile olsa devam etmesini isteyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?