2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

en iyisini yapıyorsun canım kendimizi yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor çünkü huzursuz olan biz oluyoruz takmamak en iyisi bende Allah'ıma havale ediyorum zaten canımı acıtanları..

Günaydın kızlar..
Güzel haberler aldığımız şahane bir hafta bizimle olsun...
Bugün ysmn1096 dan hamileyim diye kocaman kocaman yazmasını bekliyorum.
günaydın bu gün nasılsın ysmn1096 dün yazdı canım sanırım 157 idi değer

Bol bebişli bir yıl olmasını diliyorum bende canım...
Yumurta sayın iyi ama neden sadece 6 tanesi olgun çıkmış bunu mutlaka sorgula doktorunla görüş..
8C/AB demek 8 hücreli 2.kalite embriyo transfer etmişler.
3.gün embriyosu sanırım öyleyse embriyo iyi canım...

günaydın bu gün nasılsın ysmn1096 dün yazdı canım sanırım 157 idi değer
Ben dün öğlen gibi girdiğimde bugün için test yaptıracağını okumuştum haliyle bugün haber vercek sanıyorum..
maşallah değeri güzel..tek bebek gibi duruyor.

Ben dün öğlen gibi girdiğimde bugün için test yaptıracağını okumuştum haliyle bugün haber vercek sanıyorum..
maşallah değeri güzel..tek bebek gibi duruyor.
annesiyle olsun annesiyle kalsın tek olsun sen naısl oldun baş dönmen vs

en iyisini yapıyorsun canım kendimizi yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor çünkü huzursuz olan biz oluyoruz takmamak en iyisi bende Allah'ıma havale ediyorum zaten canımı acıtanları..
boş insanların yaptığı boş şeyleri çokda umursamıyorum ama susmuyorumda bu konuda canımı acıtanın canını acıtıyorum ve allaha havale ediyorum bende

bıdıkın toplantısı var gidip cimcimeyle ilgilenmem lazım ama yağmurdan çıkamıyorum

Benim.ilk denememdi canım, şansımız çok az dedi aşılama yapalım. Eşimde de sorun olduğundan aşılamayı biz istemedik. Kabul ettik ve çok pişman olduk sonradan.. Bir daha deniyeceğim iki ay içinde. Ve bir yumurtam bile olsa devam etmesini isteyeceğim.

Günaydın kızlar hastaneden çıktım yoldan yazıyorum. E2 verdim. Arıcaklar ilaç dozumu belirlicez yine. 15 yum falan var daha da artabilirmiş. Cetrotide her gün artık yumları baskılıcaz. Çarşamba kontrol, cuma sanıyorum yumlar toplanacakmış. Çok mutluyum endorfin salgılıyor şuan vücudum bissürü. :)

annesiyle olsun annesiyle kalsın tek olsun sen naısl oldun baş dönmen vs

Ben pek iyi değilim canım 2 gündür baş dönmem var sebebini anlayamadım...
B12 ve folikasit e başlamam lazım.
Bunların eksikliği de baş dönmesi yapar bir de ben homozigot kan pıhtılaşması hastasıyım kullanmam iyi olcak transfer öncesi de hazırlık..

Maşallahhhhh...
Güzel haberlerinin devamı gelsin inşallah..

çok yumurta olması şansını artırıyor inan ben de yumurta sorunum olduğu için ne yapacağımı bilemez durumdayım.Sen hangi doktor hangi hastanede tedavi oluyorsun ?

ben çıktım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…