2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

sağol canım Allah razı olsun hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı etsin, hakkımızdakini gönlümüze razı etsin, dayanması çok güç..

Merhaba, ben de Güvenç Bey in hastasıyım. 37 yaşındayım. Rezervimde bir sıkıntı yoktu ama yumurta kalitesi iyi değildi. İlk tedavi de hamileyim şuan. Rezerv azlığında en iyi yöntem havuz yöntemi gerçekten. 3 kez falan opu olunuyor. Duruma göre daha fazla belki. Kullanacağınız ilaçlarla yumurta artacaktır. Azalma olmuyor genellikle. Kürler tedavi sırasında değil de tedavi öncesinde kullanılmalı. Aynı anda hem ilaç hem kür tehlikeli olabilir. Sadece hayatınızda sigara varsa mutlaka çıkarın. Hem siz hem eşiniz. Katkılı gıdalardan, asitli içeceklerden uzak durun. Kısaca iyi beslenin. Ben tedavi sırasında yoga yapmıştım. Hem bedenen hem ruhen çok iyi geldiğine inanıyorum. Umarım herşey sizin gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşir.

Tedaviye başladıktan sonra 3-4 kez gitmeniz gerekiyor. Dondurulmuş transfer öncesi 20 günde 2 kez sadece. Ama tabii kişiden kişiye değişebilir. Ancak başladıktan sonra netleşir kontrol sayısı.

selam arkadaşlar...
az önce doktordan geldim... solda 3 yumurta sağdada 1 yumurta varmış iyi durumdalarmış....büyük bi ihtimal çarşamba veya perşembe yumurta toplama işlemi olacak... bu güne kadar hiç heyecan yoktu bende ama bu gün heyecanlanmaya başladım... doktorum çok zor bi adam güzel söleri çok nadir söyler... yumurtalar için güzel dedi... o söz beni çok heyecanlanlandırdı .....

Maşallah canım moralini hiç bozma her şey çok güzel olacak inşallah allahın izniyle allah yar ve yardımcın olsun bol dua et

canım yumurta rezervine amh testi ile bakıyorlar. sen yaptırmadın mı? gerçi herkesten istemiyorlar. yaşın kaç sorununuz ne bilmiyorum ama 8 adet yumurta da az değil sayır arttıkça kalite azalıyor. benim 18 yumurtam toplanmıştı elde var sıfır. şimdi sil baştan herseye yeniden başlayacam. inşallah sağlıklı embriyoların oluşmuştur da sılı sıkı tutunur annelerine

bilmiyorum canım baktılar mı bakmadılar mı bunları hiç bilmeden başladık biz 28 yaşındayım dr bende sorun yok dedi eşimde sperm 8-9 adet onlarda yerinde hareketli
doğru söylüyorsun canım az ama kalite olsun allah yardımcın olsun canım senin sil baştan aynı şeyleri yaşamak gerçekten güç kuvvet versin rabbim..
biz şimdilik askıya aldık tedaviyi eşim yazın deneriz diyor bakalım hakkımızda hayırlısı
ama inşallah nasip olursa bir daha ki tedavide hepsine baktıracağım

Son düzenleme:
HERŞEYDE VARDIR BİR HAYIR…………………..Lütfen okuyun

Pakistanlı Dr. İşân Hüseyni yaptığı büyük hizmetlerden dolayı ödül almak için uluslararası bir konferansa gidiyordu. Uçağa bindi. Ancak havada bir arıza olmuş ve yıldırım çarpması sonucu uçak en yakın havaalanına inmek zorunda kalmıştı.

Bir sonraki uçak 16 saat sonra kalkacaktı. Sinirlendi ve " O toplantıya muhakkak yetişmem lazım. 16 saat bekleyemem " diye bağırdı. Görevliler gideceği şehrin 6 saat uzaklıkta olduğunu ve isterse araba kiralayarak gidebileceğ...ini söylediler.. Acele yola çıktı ama aksilik bu sefer de yolda şiddetli yağmurdan göz gözü görmez olmuş ve selden dolayı araç gidemez olmuştu.

Yol kenarında eski bir evin kapısını çalıp hızla içeri girdi. Yaşlı bir kadın içeride oturuyordu. Süratle ona " Telefonu verir misin telefon etmem lazım " dediğinde kadın tebessüm ederek dedi ki : " Görmüyor musun evladım ne telefonu. Burada ne telefon ne de elektrik var. Geç az dinlen , yemek ye , çay iç sonra düşünürsün bu işleri "

Adam çaresiz az ısınarak yemek yedi ve çayını yudumlarken yaşlı kadın namaz kılıp uzun uzun dualar etti.

Dikkatle baktığında kadının bir beşiği salladığını ve beşikte çok küçük bir bebeğin hareketsiz durduğunu gördü.

" Kimin bu bebek anacığım.. Hayırdır bu kadar uzun ağlayarak dua ettin "

Yaşlı kadın :

" Hem annesi hem de babasından yetim olan torunumdur. Ağır hastalığı var. Bölgedeki hiçbir doktor çaresini bulamadı. İşan Hüseyni adlı bir doktor var. Çaresi ondadır dediler. Ancak çok uzakta olduğundan bir kaç gündür Allah'a dua ediyorum ki Allah bu bebeğin işini kolaylaştırsın.

Doktor Hüseyni dedi ki

" Kalk anacığım. Allah senin duanı kabul etti. Senin duan yıldırımlar çaktırıp uçağı yere indirdi. Seller akıttı ve sonunda beni size ulaştırdı. Dr. İşan Hüseyni benim.

'' Allah'ın kullarına böylece isteğini ulaştıracağına kalpten iman ettim. Bütün yollar kapanınca yeri göğü yaratana sığın. Onun iltiması dua .."

allah razı olsun paylaştığın için gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu nasıl bir maneviyattır..

canım dikat et kenidine bendede pıhtılaşma var biliyosun ve b12 sıkıntısı ve her daim baş dönmesi vede bulantı sen birde opu oldun bir sürü hormon aldın gerekirse dr git

yumurta kaltesi için naısl bir ilaç varmışki

okurken ağladım ....(((

Canm kızlar önce ki topiklerde yazmışlardı, ben doktoruma öfkeliyim. Hiç yol göstermedi bana. Mevcut ilaçlardan önerebilir ve denenebilirdi.
benim gittiğim hiç bir dr bu konuda ilaç yok dedi

benim gittiğim hiç bir dr bu konuda ilaç yok dedi
biosteron var bi benim bildiğim bi de inofolic... bunlarda tedavi öncesi takviye.... yani garantisi yok benim bildiğim. ayrıca hiç bi teknoloji opudan önce kalite hakkında net bi bilgi veremiyo..... bildiğim kadarıyla

evim şahaneyi iziliyorum yok böyle bir acı

bende dr kaliteli yumurta olduğunu görebilirmisiniz ne yapmalıyım diye sormuştum banada yok dedi onu göremeyiz demişti içi boş olabilir onun için birşey yapamayız demişti
evet canım toplamadan boş dolu olduğu anlaşılmıyor

biosteron var bi benim bildiğim bi de inofolic... bunlarda tedavi öncesi takviye.... yani garantisi yok benim bildiğim. ayrıca hiç bi teknoloji opudan önce kalite hakkında net bi bilgi veremiyo..... bildiğim kadarıyla
biorteron kulanmadım ama inofolic kulandım başka vitamin adı altında dr önerdiği takviyeleride (gnc ürünleri)kulandım ama bir işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…