sağol canım Allah razı olsun hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallahRica ederim canım. Evet yaşında geç değil. İnan bende kendi durumumu anlayamadım.. Yumurta mı az ya da o ay mı öyle gelişti çözemedim. Bazen verdikleri ilaç dozundan bile olurmuş. Benim dr en düşük dozları verdi sorun yok dedi ama gördük olanları...senin de hakkında hayırlısı olsun canını sıkmamaya çalış..
Merhaba, ben de Güvenç Bey in hastasıyım. 37 yaşındayım. Rezervimde bir sıkıntı yoktu ama yumurta kalitesi iyi değildi. İlk tedavi de hamileyim şuan. Rezerv azlığında en iyi yöntem havuz yöntemi gerçekten. 3 kez falan opu olunuyor. Duruma göre daha fazla belki. Kullanacağınız ilaçlarla yumurta artacaktır. Azalma olmuyor genellikle. Kürler tedavi sırasında değil de tedavi öncesinde kullanılmalı. Aynı anda hem ilaç hem kür tehlikeli olabilir. Sadece hayatınızda sigara varsa mutlaka çıkarın. Hem siz hem eşiniz. Katkılı gıdalardan, asitli içeceklerden uzak durun. Kısaca iyi beslenin. Ben tedavi sırasında yoga yapmıştım. Hem bedenen hem ruhen çok iyi geldiğine inanıyorum. Umarım herşey sizin gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşir.Merhaba , bende kısmetse Bahçeci Fulya Güvenç beyle tedaviye başlayacağım adeti bekliyorum ama 2 aydır olmadım, 35 yaşım,amh 0,42. Fsh 13 tü 2 ay önce yumurta rezervi çok az dedi Güvenç bey,aynı zamanda sle hastasıyım,kanda da pıhtılaşma var,ilk kez tedavi olucam , aramızda. Güvenç beyde tedavi görenler varmış,yumurta rezervi az olupta ilk denemede başarılı olan varmı ,bana havuz yöntemi dendi,donmuş embriyo ile ama nasıl olacak,bende ultrasonda 2-3 yumurta görülüyor hep o kadar az yani...yumurta toplamada bunlar çoğalırmı azalırmı,ne kadar gitmem gerek çalışıyorum aynı zamanda.ve korkuyorum çok,lütfen yardımcı olun,bilgilerinizi paylaşın.birde doktorum kürlerin,tarçın,bal,çörek otu nin filan işe yaramayacağını söyledi,siz tedavideyken bu tür şeyler kullandınızmı
selam arkadaşlar...
az önce doktordan geldim... solda 3 yumurta sağdada 1 yumurta varmış iyi durumdalarmış....büyük bi ihtimal çarşamba veya perşembe yumurta toplama işlemi olacak... bu güne kadar hiç heyecan yoktu bende ama bu gün heyecanlanmaya başladım... doktorum çok zor bi adam güzel söleri çok nadir söyler... yumurtalar için güzel dedi... o söz beni çok heyecanlanlandırdı .....
canım yumurta rezervine amh testi ile bakıyorlar. sen yaptırmadın mı? gerçi herkesten istemiyorlar. yaşın kaç sorununuz ne bilmiyorum ama 8 adet yumurta da az değil sayır arttıkça kalite azalıyor. benim 18 yumurtam toplanmıştı elde var sıfır. şimdi sil baştan herseye yeniden başlayacam. inşallah sağlıklı embriyoların oluşmuştur da sılı sıkı tutunur annelerinemaşallah canım Allah sonunu güzel hayırlı eylesin
kızlar birşey soracağım bizim ilk denemede 1 yumurta toplandı 2.kalite olduğu söylendi
2.denemede 8 yumurta oldu 6 döllendi 3ü transfer oldu kaliteleri iyi dendi diğer üçünü dondurmadılar bu kadar az yumurta oluşması bendede sorun olduğunu gösterir mi doktorlar bana birşey demediler ama sende de sorun var diye yok diyorlar
bilmiyorum canım baktılar mı bakmadılar mı bunları hiç bilmeden başladık biz 28 yaşındayım dr bende sorun yok dedi eşimde sperm 8-9 adet onlarda yerinde hareketlicanım yumurta rezervine amh testi ile bakıyorlar. sen yaptırmadın mı? gerçi herkesten istemiyorlar. yaşın kaç sorununuz ne bilmiyorum ama 8 adet yumurta da az değil sayır arttıkça kalite azalıyor. benim 18 yumurtam toplanmıştı elde var sıfır. şimdi sil baştan herseye yeniden başlayacam. inşallah sağlıklı embriyoların oluşmuştur da sılı sıkı tutunur annelerine
allah razı olsun paylaştığın için gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu nasıl bir maneviyattır..HERŞEYDE VARDIR BİR HAYIR…………………..Lütfen okuyun
Pakistanlı Dr. İşân Hüseyni yaptığı büyük hizmetlerden dolayı ödül almak için uluslararası bir konferansa gidiyordu. Uçağa bindi. Ancak havada bir arıza olmuş ve yıldırım çarpması sonucu uçak en yakın havaalanına inmek zorunda kalmıştı.
Bir sonraki uçak 16 saat sonra kalkacaktı. Sinirlendi ve " O toplantıya muhakkak yetişmem lazım. 16 saat bekleyemem " diye bağırdı. Görevliler gideceği şehrin 6 saat uzaklıkta olduğunu ve isterse araba kiralayarak gidebileceğ...ini söylediler.. Acele yola çıktı ama aksilik bu sefer de yolda şiddetli yağmurdan göz gözü görmez olmuş ve selden dolayı araç gidemez olmuştu.
Yol kenarında eski bir evin kapısını çalıp hızla içeri girdi. Yaşlı bir kadın içeride oturuyordu. Süratle ona " Telefonu verir misin telefon etmem lazım " dediğinde kadın tebessüm ederek dedi ki : " Görmüyor musun evladım ne telefonu. Burada ne telefon ne de elektrik var. Geç az dinlen , yemek ye , çay iç sonra düşünürsün bu işleri "
Adam çaresiz az ısınarak yemek yedi ve çayını yudumlarken yaşlı kadın namaz kılıp uzun uzun dualar etti.
Dikkatle baktığında kadının bir beşiği salladığını ve beşikte çok küçük bir bebeğin hareketsiz durduğunu gördü.
" Kimin bu bebek anacığım.. Hayırdır bu kadar uzun ağlayarak dua ettin "
Yaşlı kadın :
" Hem annesi hem de babasından yetim olan torunumdur. Ağır hastalığı var. Bölgedeki hiçbir doktor çaresini bulamadı. İşan Hüseyni adlı bir doktor var. Çaresi ondadır dediler. Ancak çok uzakta olduğundan bir kaç gündür Allah'a dua ediyorum ki Allah bu bebeğin işini kolaylaştırsın.
Doktor Hüseyni dedi ki
" Kalk anacığım. Allah senin duanı kabul etti. Senin duan yıldırımlar çaktırıp uçağı yere indirdi. Seller akıttı ve sonunda beni size ulaştırdı. Dr. İşan Hüseyni benim.
'' Allah'ın kullarına böylece isteğini ulaştıracağına kalpten iman ettim. Bütün yollar kapanınca yeri göğü yaratana sığın. Onun iltiması dua .."
canım dikat et kenidine bendede pıhtılaşma var biliyosun ve b12 sıkıntısı ve her daim baş dönmesi vede bulantı sen birde opu oldun bir sürü hormon aldın gerekirse dr gitBen pek iyi değilim canım 2 gündür baş dönmem var sebebini anlayamadım...
B12 ve folikasit e başlamam lazım.
Bunların eksikliği de baş dönmesi yapar bir de ben homozigot kan pıhtılaşması hastasıyım kullanmam iyi olcak transfer öncesi de hazırlık..
yumurta kaltesi için naısl bir ilaç varmışkiTestler yapılmışmıydı öncesinde, yumurta kalitesi için ilaçlar varmış. Dr la görüşüp kullanabilirsin. Ben başka bir dr la devam edeceğim ve ozamana kadar dikkat etmeye başladım kürler yapıyorum. Sigara kullanıyosan azalt ya da bırak canın
HERŞEYDE VARDIR BİR HAYIR…………………..Lütfen okuyun
Pakistanlı Dr. İşân Hüseyni yaptığı büyük hizmetlerden dolayı ödül almak için uluslararası bir konferansa gidiyordu. Uçağa bindi. Ancak havada bir arıza olmuş ve yıldırım çarpması sonucu uçak en yakın havaalanına inmek zorunda kalmıştı.
Bir sonraki uçak 16 saat sonra kalkacaktı. Sinirlendi ve " O toplantıya muhakkak yetişmem lazım. 16 saat bekleyemem " diye bağırdı. Görevliler gideceği şehrin 6 saat uzaklıkta olduğunu ve isterse araba kiralayarak gidebileceğ...ini söylediler.. Acele yola çıktı ama aksilik bu sefer de yolda şiddetli yağmurdan göz gözü görmez olmuş ve selden dolayı araç gidemez olmuştu.
Yol kenarında eski bir evin kapısını çalıp hızla içeri girdi. Yaşlı bir kadın içeride oturuyordu. Süratle ona " Telefonu verir misin telefon etmem lazım " dediğinde kadın tebessüm ederek dedi ki : " Görmüyor musun evladım ne telefonu. Burada ne telefon ne de elektrik var. Geç az dinlen , yemek ye , çay iç sonra düşünürsün bu işleri "
Adam çaresiz az ısınarak yemek yedi ve çayını yudumlarken yaşlı kadın namaz kılıp uzun uzun dualar etti.
Dikkatle baktığında kadının bir beşiği salladığını ve beşikte çok küçük bir bebeğin hareketsiz durduğunu gördü.
Yaşlı kadın :
" Hem annesi hem de babasından yetim olan torunumdur. Ağır hastalığı var. Bölgedeki hiçbir doktor çaresini bulamadı. İşan Hüseyni adlı bir doktor var. Çaresi ondadır dediler. Ancak çok uzakta olduğundan bir kaç gündür Allah'a dua ediyorum ki Allah bu bebeğin işini kolaylaştırsın.
Doktor Hüseyni dedi ki
" Kalk anacığım. Allah senin duanı kabul etti. Senin duan yıldırımlar çaktırıp uçağı yere indirdi. Seller akıttı ve sonunda beni size ulaştırdı. Dr. İşan Hüseyni benim.
'' Allah'ın kullarına böylece isteğini ulaştıracağına kalpten iman ettim. Bütün yollar kapanınca yeri göğü yaratana sığın. Onun iltiması dua .."
HERŞEYDE VARDIR BİR HAYIR…………………..Lütfen okuyun
Yaşlı kadın :
Doktor Hüseyni dedi ki
Canm kızlar önce ki topiklerde yazmışlardı, ben doktoruma öfkeliyim. Hiç yol göstermedi bana. Mevcut ilaçlardan önerebilir ve denenebilirdi.yumurta kaltesi için naısl bir ilaç varmışki
Ben deokurken ağladım ....(((
benim gittiğim hiç bir dr bu konuda ilaç yok dediCanm kızlar önce ki topiklerde yazmışlardı, ben doktoruma öfkeliyim. Hiç yol göstermedi bana. Mevcut ilaçlardan önerebilir ve denenebilirdi.
bende dr kaliteli yumurta olduğunu görebilirmisiniz ne yapmalıyım diye sormuştum banada yok dedi onu göremeyiz demişti içi boş olabilir onun için birşey yapamayız demiştibenim gittiğim hiç bir dr bu konuda ilaç yok dedi
biosteron var bi benim bildiğim bi de inofolic... bunlarda tedavi öncesi takviye.... yani garantisi yok benim bildiğim. ayrıca hiç bi teknoloji opudan önce kalite hakkında net bi bilgi veremiyo..... bildiğim kadarıylabenim gittiğim hiç bir dr bu konuda ilaç yok dedi
evet canım toplamadan boş dolu olduğu anlaşılmıyorbende dr kaliteli yumurta olduğunu görebilirmisiniz ne yapmalıyım diye sormuştum banada yok dedi onu göremeyiz demişti içi boş olabilir onun için birşey yapamayız demişti
biorteron kulanmadım ama inofolic kulandım başka vitamin adı altında dr önerdiği takviyeleride (gnc ürünleri)kulandım ama bir işe yaramadıbiosteron var bi benim bildiğim bi de inofolic... bunlarda tedavi öncesi takviye.... yani garantisi yok benim bildiğim. ayrıca hiç bi teknoloji opudan önce kalite hakkında net bi bilgi veremiyo..... bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?