2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

biorteron kulanmadım ama inofolic kulandım başka vitamin adı altında dr önerdiği takviyeleride (gnc ürünleri)kulandım ama bir işe yaramadı
ben de kullandım biosteron ben faydası olduğunu düşünüyorum. en azından emrikler 5. güne gitti.... sonuç değişmedi... negatif... ilk tedavim de 2. gün transferi olmuştu.... kalitede farkı oldu mu bilemiyorum. üniversitede tedavi gördüm kaliteli dediler....

canım bizde hiç 5 . güne gitmedi hatta tranfer olduğu zamanlarda tedavi iptal olmadı diye hamile hebri almış kadar seviniyordum ben kürlerde kulandım ama sonuç değişmedi

Merhaba arkadaşlar,
İstanbul da tüp bebek destek toplantılarının ilki gerçeklşiyor. Ben de tesadüfen bir blogda karşılaştım ve sizinle paylaşmak isterdim.
http://www.melinasmom.com/site/2015...imizin-1-si-24-ocakta-hemen-yerinizi-ayirtin/

Toplantı ücretsiz ve bu yolda savaş vermiş ve vermekte olan tüm kadınları bekliyorlar. Başarıya ulaşmış kadınlarımız umut hikayelerini bu yolda hala çabalamakta olan kadınlarımızdan esirgemesinler. Bir el, bir umut, bir ışık! Farkındayız demeye, destek olmaya, destek almaya…

canım bizde hiç 5 . güne gitmedi hatta tranfer olduğu zamanlarda tedavi iptal olmadı diye hamile hebri almış kadar seviniyordum ben kürlerde kulandım ama sonuç değişmedi

Adanada bir arkadaşım 2 kez tup bebek yaptırdı dollenme dahi olmadı ama merkez değiştirdi çok kaliteli embriyoları oldu. Sizin hep adanada oldu sanırım denemeleriniz belki iyi bir labaratuarla çok kaliteli embriyolarınız olabilir özellikle istanbulda iyi bir en iyiler orda. . Mutlaka adanada yada diğer illerdede birçok kişi tup bebekle hamile kalıyordur ama bence deneme sayısı fazlaysa iyi ellere gitmek lazım biz zor hasta grubuna giriyoruz benimde 5. Denememdi

EVET adanada 2 ayrı merkezde denedim aslında senin söylediklerinin farkındayım canım ama maddi imkanımız yok malesef yeni denme için ben 7 defa denedim 4defa adana da başkent has 3 defada turan çetin tüp bebek merkezinde evet zor has grubuyuz ama bizim için bu sayfa kapandı sanırım

Canm sen hiç İstanbul da olmadın mı tedavi ya..

seruvenım bugun başladı kızlar merkezın tedavıye baslarken yapılması ıstenen testlerı yaptırdım... sabah berı ohastane bu hastane dolasıyorum yenı geldım eve kımı 3 gun sonra cıkar sonuclar kımı 2 sonra dedı sonunda bıyer bulduk yaptırdık yarın sabaha cıkacak sonuclar testlereın hepsıne fıyat olarak bırı 255 bırı 240 bırı 280 dedı yaptırdıgım yerde 185 yaptırdım nasıl olur anlamıyorumkı tıcaret olmus artık heryerde aynı fıyat olması gerekırken aradlarındakı fıyat farkına bakın ve yarın tedavıye baslıycam allahım yardım etsın sankı daha baslamadan pes ettım yarabbım hepımızın yuzunu guldursun

Bence kendine bir şans daha ver kapatma defteri ama adanada degil istanbulda iyi bir hastane, inşallah maddi durumu duzeltip tekrar denersin iyi bir labaratuarda herşey degişiyor

Bence kendine bir şans daha ver kapatma defteri ama adanada degil istanbulda iyi bir hastane, inşallah maddi durumu duzeltip tekrar denersin iyi bir labaratuarda herşey degişiyor
Canim yasim 38 oldu bende denemek istiyordum ama pek mümkün görünümüyor

Hayırlı olsun inş güzel haberle bu zor zamanları Unutursun

kızlar herkese hayırlı akşamlar;ya ben diğer topikte yazıyorum hep Allahım herkes nereye gitti diyorum :))mesaj yazmıştım orda cevap veren arkadaşlarım Allah razı olsun,kızlar ayın 2. de test günümdü 27.16 çıktı ikinci gün sabah ikiye katlandı bakalım çarşamba yine gidicem,hala inanamıyorum bu test benim mi yanlışlık olmasın diyorum hastanede karıştı mı acaba diyorum,test sonuçlarını astım buzdolabına gidip gelip bakıyorum Rabbime şükrediyorum sizlerden dua bekliyorum sağ salim keseyi görmeyi kalp atışını duymayı rabbim nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inş.

Herkese iyi akşamlar kızlar, cumartesi günü opum oldu, 8 yumurta toplanmış ama sadece 3'ü işlem görmüş, onunda biri gelişmemiş 2'si gelişmiş, yarın sabah transferim var, bana dua edermisiniz
Canım benim inşallah güzel haberler alacaksın inan dualarima burdaki arkadaşlarıda ekledim güzel düşün ☺

Kızlar bu gün sabah opu oldum olacak arkadaşlar hiç korkmayın ne olur ben bile bu kadar korkarken çok rahat geçirdiysemm herkez yaptırabilir hiç korkulacak bişey yokmuş opu olacak arkadaşlara bi tavsiyemde işlemden sonra bol bol şu içip ton balığı yesinler yumurtaliklarin iyileşmesine çok yardımcı oluyormuş 6 yumurtam toplandı bakalım kaç tanesi basaracak sağlıklı kalmayi banada dua edin

kızlar ben izninizle çıkıyorum Fatih Hocam bilgisayar telefon elektronikten uzak dur biraz dedi,inşallah arada girip yazarım size,hepinizi öpüyorum opu yapılacaklara transferi olanlara sonuç bekleyenlere Rabbim hayırlı haberler vermelerini nasip etsin dualarım sizler için inşallah darısı burda bulunan herkesee..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…