ben de kullandım biosteron ben faydası olduğunu düşünüyorum. en azından emrikler 5. güne gitti.... sonuç değişmedi... negatif... ilk tedavim de 2. gün transferi olmuştu.... kalitede farkı oldu mu bilemiyorum. üniversitede tedavi gördüm kaliteli dediler....biorteron kulanmadım ama inofolic kulandım başka vitamin adı altında dr önerdiği takviyeleride (gnc ürünleri)kulandım ama bir işe yaramadı
canım bizde hiç 5 . güne gitmedi hatta tranfer olduğu zamanlarda tedavi iptal olmadı diye hamile hebri almış kadar seviniyordum ben kürlerde kulandım ama sonuç değişmediben de kullandım biosteron ben faydası olduğunu düşünüyorum. en azından emrikler 5. güne gitti.... sonuç değişmedi... negatif... ilk tedavim de 2. gün transferi olmuştu.... kalitede farkı oldu mu bilemiyorum. üniversitede tedavi gördüm kaliteli dediler....
canım bizde hiç 5 . güne gitmedi hatta tranfer olduğu zamanlarda tedavi iptal olmadı diye hamile hebri almış kadar seviniyordum ben kürlerde kulandım ama sonuç değişmedi
EVET adanada 2 ayrı merkezde denedim aslında senin söylediklerinin farkındayım canım ama maddi imkanımız yok malesef yeni denme için ben 7 defa denedim 4defa adana da başkent has 3 defada turan çetin tüp bebek merkezinde evet zor has grubuyuz ama bizim için bu sayfa kapandı sanırımAdanada bir arkadaşım 2 kez tup bebek yaptırdı dollenme dahi olmadı ama merkez değiştirdi çok kaliteli embriyoları oldu. Sizin hep adanada oldu sanırım denemeleriniz belki iyi bir labaratuarla çok kaliteli embriyolarınız olabilir özellikle istanbulda iyi bir en iyiler orda. . Mutlaka adanada yada diğer illerdede birçok kişi tup bebekle hamile kalıyordur ama bence deneme sayısı fazlaysa iyi ellere gitmek lazım biz zor hasta grubuna giriyoruz benimde 5. Denememdi
Canm sen hiç İstanbul da olmadın mı tedavi ya..EVET adanada 2 ayrı merkezde denedim aslında senin söylediklerinin farkındayım canım ama maddi imkanımız yok malesef yeni denme için ben 7 defa denedim 4defa adana da başkent has 3 defada turan çetin tüp bebek merkezinde evet zor has grubuyuz ama bizim için bu sayfa kapandı sanırım
EVET adanada 2 ayrı merkezde denedim aslında senin söylediklerinin farkındayım canım ama maddi imkanımız yok malesef yeni denme için ben 7 defa denedim 4defa adana da başkent has 3 defada turan çetin tüp bebek merkezinde evet zor has grubuyuz ama bizim için bu sayfa kapandı sanırım
Hayir canimCanm sen hiç İstanbul da olmadın mı tedavi ya..
Canim yasim 38 oldu bende denemek istiyordum ama pek mümkün görünümüyorBence kendine bir şans daha ver kapatma defteri ama adanada degil istanbulda iyi bir hastane, inşallah maddi durumu duzeltip tekrar denersin iyi bir labaratuarda herşey degişiyor
Hayırlı olsun inş güzel haberle bu zor zamanları Unutursunseruvenım bugun başladı kızlar merkezın tedavıye baslarken yapılması ıstenen testlerı yaptırdım... sabah berı ohastane bu hastane dolasıyorum yenı geldım eve kımı 3 gun sonra cıkar sonuclar kımı 2 sonra dedı sonunda bıyer bulduk yaptırdık yarın sabaha cıkacak sonuclar testlereın hepsıne fıyat olarak bırı 255 bırı 240 bırı 280 dedı yaptırdıgım yerde 185 yaptırdım nasıl olur anlamıyorumkı tıcaret olmus artık heryerde aynı fıyat olması gerekırken aradlarındakı fıyat farkına bakın ve yarın tedavıye baslıycam allahım yardım etsın sankı daha baslamadan pes ettım yarabbım hepımızın yuzunu guldursun
sagol canım cumlemız ınsallah guzel haberlerı alalım pozıtıf sonuç alalım aminnHayırlı olsun inş güzel haberle bu zor zamanları Unutursun
Canim yasim 38 oldu bende denemek istiyordum ama pek mümkün görünümüyor
Canım benim inşallah güzel haberler alacaksın inan dualarima burdaki arkadaşlarıda ekledim güzel düşün ☺Herkese iyi akşamlar kızlar, cumartesi günü opum oldu, 8 yumurta toplanmış ama sadece 3'ü işlem görmüş, onunda biri gelişmemiş 2'si gelişmiş, yarın sabah transferim var, bana dua edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?