Çok teşekkür ederim canım, güzel düşünüyorum zaten canım Allahın izniyle tutacağına inanıyorum, Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallahCanım benim inşallah güzel haberler alacaksın inan dualarima burdaki arkadaşlarıda ekledim güzel düşün ☺
kızlar herkese hayırlı akşamlar;ya ben diğer topikte yazıyorum hep Allahım herkes nereye gitti diyorum :))mesaj yazmıştım orda cevap veren arkadaşlarım Allah razı olsun,kızlar ayın 2. de test günümdü 27.16 çıktı ikinci gün sabah ikiye katlandı bakalım çarşamba yine gidicem,hala inanamıyorum bu test benim mi yanlışlık olmasın diyorum hastanede karıştı mı acaba diyorum,test sonuçlarını astım buzdolabına gidip gelip bakıyorum Rabbime şükrediyorum sizlerden dua bekliyorum sağ salim keseyi görmeyi kalp atışını duymayı rabbim nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inş.
Merhaba canım
Nasılsın? Transferin oldu mu? Ohss riski vardı atlata bildin mi?
gözün aydın canımkızlar herkese hayırlı akşamlar;ya ben diğer topikte yazıyorum hep Allahım herkes nereye gitti diyorum :))mesaj yazmıştım orda cevap veren arkadaşlarım Allah razı olsun,kızlar ayın 2. de test günümdü 27.16 çıktı ikinci gün sabah ikiye katlandı bakalım çarşamba yine gidicem,hala inanamıyorum bu test benim mi yanlışlık olmasın diyorum hastanede karıştı mı acaba diyorum,test sonuçlarını astım buzdolabına gidip gelip bakıyorum Rabbime şükrediyorum sizlerden dua bekliyorum sağ salim keseyi görmeyi kalp atışını duymayı rabbim nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inş.
allah yüzünü güldürsün inşşş hamiş haberinide veririsinHerkese iyi akşamlar kızlar, cumartesi günü opum oldu, 8 yumurta toplanmış ama sadece 3'ü işlem görmüş, onunda biri gelişmemiş 2'si gelişmiş, yarın sabah transferim var, bana dua edermisiniz
kısmet artık mevla neylerse güzel eylerYumurta olduğu surece herzaman umudun var yeterki şartlar duzelsin ve sen iste inşallah olur
Herkese iyi akşamlar kızlar, cumartesi günü opum oldu, 8 yumurta toplanmış ama sadece 3'ü işlem görmüş, onunda biri gelişmemiş 2'si gelişmiş, yarın sabah transferim var, bana dua edermisiniz
maşallah canım Allah sonunu güzel hayırlı eylesin
kızlar birşey soracağım bizim ilk denemede 1 yumurta toplandı 2.kalite olduğu söylendi
2.denemede 8 yumurta oldu 6 döllendi 3ü transfer oldu kaliteleri iyi dendi diğer üçünü dondurmadılar bu kadar az yumurta oluşması bendede sorun olduğunu gösterir mi doktorlar bana birşey demediler ama sende de sorun var diye yok diyorlar
Kizlar benim
9. Gun 36
13.gun 82
Artis guzel kese yok
Hic hamileyim diyemedim
18 gun 566
super bi deger
2.5 kati ilerledi hep
Acaba derkenn
Kanama ile anladik ki dis gebelikmis
Burası ege olduğu için anca geldi canım kıskandın mı sen beniBurda da sabah kalktığımda kar vardı erimeye başladı hiç bişi kalmadı
Kizlar benim
9. Gun 36
13.gun 82
Artis guzel kese yok
Hic hamileyim diyemedim
18 gun 566
super bi deger
2.5 kati ilerledi hep
Acaba derkenn
Kanama ile anladik ki dis gebelikmis
canım dikat et kenidine bendede pıhtılaşma var biliyosun ve b12 sıkıntısı ve her daim baş dönmesi vede bulantı sen birde opu oldun bir sürü hormon aldın gerekirse dr git
Buralarada yağıyormuş sözde ama ilçelere göre bulut dağılımı farklı demekBurası ege olduğu için anca geldi canım kıskandın mı sen beni
@Bizarre123 ilk denemede ultrasonda görürsün ya bayağı yumurta vardı yumurta toplama sonrası 1 toplandı olgun dediler diğerlerinin içi boş dediler başka açıklama yapılmadı ikincide bu olayı anlattık doktor kontrol etti hiçbir sorun yok dedi neden öyle olmuş anlamadık dediler başka merkeze gittik tabi 2. denemede bunda da 8 oldu 6 döllendi 3ü transfer sonuç yine olumsuz tabi hakkımızda böylesi hayırlıymış diyorum ama neden az yumurta oluşuyor anlam veremiyorum yaşım 28 gözden kaçan bir şeyler mi var diye düşünüyorum ilgin içinde ayrıca teşekkür ederim.
Canım çok teşekkür ederim inşallah bu yolda hepimiz çok çaba sarfediyoruz hepimiz tedavilerimizden hayırlı haberler alalım. Yum rezervinin yaşla ilgili olduğunu sanıyorum ama emin değilim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?