2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar liste topiğine durum güncellemelerinizi yazın lütfen.Burada yazışıyoruz diye unutmayın o tarafı tamammı...
Listeye eklenmek isteyenler topiğin ilk mesajındaki linkten liste topiğine giriş yapıp bilgilerini yazabilirler..

Hayırlı olsun tatlım..
Sağlıklı bir gebelik diliyorum...

Merhaba canım
Nasılsın? Transferin oldu mu? Ohss riski vardı atlata bildin mi?

Transfer olmadım tatlım..
6 kuzu donduruldu daha sonra transfer olcam...
ohss riskim değerime göre vardı ama çatlatma iğnesi vurmadım bchg tetiklediği için onun yerine LH içerikli bir iğne ile çatlatıldı yumiler haliyle ohss de olmamış oldum..

gözün aydın canım

Herkese iyi akşamlar kızlar, cumartesi günü opum oldu, 8 yumurta toplanmış ama sadece 3'ü işlem görmüş, onunda biri gelişmemiş 2'si gelişmiş, yarın sabah transferim var, bana dua edermisiniz
allah yüzünü güldürsün inşşş hamiş haberinide veririsin

Herkese iyi akşamlar kızlar, cumartesi günü opum oldu, 8 yumurta toplanmış ama sadece 3'ü işlem görmüş, onunda biri gelişmemiş 2'si gelişmiş, yarın sabah transferim var, bana dua edermisiniz

sadece tek yumi toplanıp onunla gebe kalanlar var canım bize 1 tane yeter Rabbim ol desin yeterki..
Yarın bebeğinle ilk buluşman bir ömür ayrılmayın inşallah..

Canım çok teşekkür ederim inşallah bu yolda hepimiz çok çaba sarfediyoruz hepimiz tedavilerimizden hayırlı haberler alalım. Yum rezervinin yaşla ilgili olduğunu sanıyorum ama emin değilim canım.

Kizlar benim
9. Gun 36
13.gun 82

Artis guzel kese yok
Hic hamileyim diyemedim

18 gun 566
super bi deger
2.5 kati ilerledi hep
Acaba derkenn
Kanama ile anladik ki dis gebelikmis

canım dikat et kenidine bendede pıhtılaşma var biliyosun ve b12 sıkıntısı ve her daim baş dönmesi vede bulantı sen birde opu oldun bir sürü hormon aldın gerekirse dr git

pıhtısı olmayan o kadar az ki..
MTHFR A1298C homozigot bende diğerleri normal.
homozigot olanlarda folik asit ve b12 eksikliği görülüyormuş hatta b6 vitaminide öyle...
transfer önceside başlasam iyi olacak..
baş dönmeside hiç bir şeye benzemiyor..

Burası ege olduğu için anca geldi canım kıskandın mı sen beni
Buralarada yağıyormuş sözde ama ilçelere göre bulut dağılımı farklı demek
Kıskandım dicem ama ege dediğin için kıskanmıyorum ege ye fazla kar düşmüyor orda yağsın tadını çıkarın..
Gerçi hangi il bilmiyorum izmir geldi aklıma ege deyince

Canım şimdi gördüm bu yorumunu. Yaşın 28 miş. Bende 27 yaşındayım. O zaman yaşla alakalı değil sanırım ama merak etme canım bir sürü yumurtan olacağına sağlıklı bir tane yumurtan olsa yeter biliyorsun ki önemli olan inanmak ve pozitif olmak veee çalıştığın ekibe güvenmek bence. Allahım inşallah açtığımız ellerimizi boş çevirmeyecek ben inanıyorum.

Canım çok teşekkür ederim inşallah bu yolda hepimiz çok çaba sarfediyoruz hepimiz tedavilerimizden hayırlı haberler alalım. Yum rezervinin yaşla ilgili olduğunu sanıyorum ama emin değilim canım.

Yumurta rezervi doğal olarak yaşla azalır ancak geçirilmiş operasyonlar yumurta rezervine zarar verebilir (yumurtalıklara yerleşmiş çikolata kisti gibi) ve erken yaşta menopoz riski doğabilir bir de doğuştan gelen rezerv azlığı vardır bu da erken menopoz demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…