2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım doktorun gonal f'i kaç doz uygulattı günlük?

Kizlar benim
9. Gun 36
13.gun 82

Artis guzel kese yok
Hic hamileyim diyemedim

18 gun 566
super bi deger
2.5 kati ilerledi hep
Acaba derkenn
Kanama ile anladik ki dis gebelikmis

Geçmiş olsun tatlım..
Ben de yaşadım bunu en son değerim 1300 lerde kaldı ve 1 buçuk ayda ara kanamalarla son buldu dış gebelik.
Buna bile şükrettim operasyonsuz kurtardım diye ama çekilen rahim filmimde görüldü ki sol tarafıma yerleşen embriyo sol tüpümü tıkamış oysaki tüplerim açıktı benim...

Kizlar benim
9. Gun 36
13.gun 82

Artis guzel kese yok
Hic hamileyim diyemedim

18 gun 566
super bi deger
2.5 kati ilerledi hep
Acaba derkenn
Kanama ile anladik ki dis gebelikmis
geçmiş olsun canım malesef aşılama yaptırdığım ay bende de dış gebelik olmuştu keseyi görmeyi beklerken göremedik sonrada müthiş bir ağrı ile hastaneye yattım iğne ile sonlandı umarım senin de çabuk çözüm olur iyi yanından bakalım gebe kalabiliyorsun bu iyi birsey :) rabbim daha sonraki tedavilerinde sağlıklı gebeliği nasip etsin inşallah :)

Yakın canım izmire normalde istanbulda yaşıyorum ama eşimin izni vardı benim memlekete geldik ondan uşaktayım şimdi dediğin gibi az kar yağıyo buralara bazı kış hiç bile yağmıyo o yüzden keyfini çıkarıyoruz

sadece tek yumi toplanıp onunla gebe kalanlar var canım bize 1 tane yeter Rabbim ol desin yeterki..
Yarın bebeğinle ilk buluşman bir ömür ayrılmayın inşallah..
Sağol arkadaşım, Allah razı olsun, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız, senin transferin ne zaman?

Kartopu oynamayı özledim hasta oluruz diye öyle camdan seyreder olduk kar yağışını..
İyice bi yağsın çıkcam bu kez oynamaya

Kızlar bu ilaçları kullanırken sizin kasıklarınızda bir ağrı oluyor mu? Benim karnımın alt bölgesi ağrıyor bugünlerde.

Kızlar bu ilaçları kullanırken sizin kasıklarınızda bir ağrı oluyor mu? Benim karnımın alt bölgesi ağrıyor bugünlerde.
Oluyodu canım normal yumurtalar büyüyo çünkü opudan önceki gün 3 aylık hamile gibiydim ben 27 yumurta bide 18-20 mm arasında olunca öle olmuştum

Oluyodu canım normal yumurtalar büyüyo çünkü opudan önceki gün 3 aylık hamile gibiydim ben 27 yumurta bide 18-20 mm arasında olunca öle olmuştum
Oyyy maşallah canım 27 yumurta demek ne kadar çok oluşmuş benimki de epey fazlaymış kaliteli olsunlar sayıya takılmıyorum aslında.

Bu arada kızlar transfer sonrası iğne ilaç birşeyler kullanıyor muyuz?

Herkese iyi akşamlar kızlar, cumartesi günü opum oldu, 8 yumurta toplanmış ama sadece 3'ü işlem görmüş, onunda biri gelişmemiş 2'si gelişmiş, yarın sabah transferim var, bana dua edermisiniz

Kac hucreliymis acaba.o da onemli transferde

Biosteron cok tavsiye edilmiyor.ilerde kalp krizine sebep oluyormus. Ben bir ay bile kullanamadim.surekli carpinti yasiyordum. Ilaclar dengemi altust etti. Nefes darligi ve carpinti yasiyorum surekli.

Yoo bence boyle düşünme canım. Benim amcamin kızı tam 23 yıllık evli 20 yasında evlendi ve 23 yildir sayisini bilmiyorum defalarca tüp bebek denedi belki 10 belki daha fazla ve 23 yıl sonra tam 43 yasında bir kızı oldu daha yeni 2 ay önce filan onun eşinde azosperm vardi ve her defasinda ameliyatla toplaniyordu spermler, yumurta dolleniyor kaliteli olmadığı için olmuyordu ama sonunda Rabbim yüzüne baktı mukafatini kizini verdi, çok borçlandı kredi çektiler sağdan soldan borç aldılar ama pes etmediler şimdide bebek oldu esi issiz kaldı her zaman söylerim her serde bir hayır her hayırda bir ser mevcuttur Rabbim herşeyin hayirlisini nasib etsin hakkimizda , bizleri darda zorda bırakmasını kimselere de muhtaç etmesin Amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…