Canım doktorun gonal f'i kaç doz uygulattı günlük?Rica ederim canım. Evet yaşında geç değil. İnan bende kendi durumumu anlayamadım.. Yumurta mı az ya da o ay mı öyle gelişti çözemedim. Bazen verdikleri ilaç dozundan bile olurmuş. Benim dr en düşük dozları verdi sorun yok dedi ama gördük olanları...senin de hakkında hayırlısı olsun canını sıkmamaya çalış..
Kizlar benim
9. Gun 36
13.gun 82
Artis guzel kese yok
Hic hamileyim diyemedim
18 gun 566
super bi deger
2.5 kati ilerledi hep
Acaba derkenn
Kanama ile anladik ki dis gebelikmis
geçmiş olsun canımKizlar benim
9. Gun 36
13.gun 82
Artis guzel kese yok
Hic hamileyim diyemedim
18 gun 566
super bi deger
2.5 kati ilerledi hep
Acaba derkenn
Kanama ile anladik ki dis gebelikmis
Yakın canım izmire normalde istanbulda yaşıyorum ama eşimin izni vardı benim memlekete geldik ondan uşaktayım şimdi dediğin gibi az kar yağıyo buralara bazı kış hiç bile yağmıyo o yüzden keyfini çıkarıyoruzBuralarada yağıyormuş sözde ama ilçelere göre bulut dağılımı farklı demek
Kıskandım dicem ama ege dediğin için kıskanmıyorum ege ye fazla kar düşmüyor orda yağsın tadını çıkarın..
Gerçi hangi il bilmiyorum izmir geldi aklıma ege deyince
Sağol arkadaşım, Allah razı olsun, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız, senin transferin ne zaman?sadece tek yumi toplanıp onunla gebe kalanlar var canım bize 1 tane yeter Rabbim ol desin yeterki..
Yarın bebeğinle ilk buluşman bir ömür ayrılmayın inşallah..
allah yüzünü güldürsün inşşş hamiş haberinide veririsin
Yakın canım izmire normalde istanbulda yaşıyorum ama eşimin izni vardı benim memlekete geldik ondan uşaktayım şimdi dediğin gibi az kar yağıyo buralara bazı kış hiç bile yağmıyo o yüzden keyfini çıkarıyoruz
Sağol arkadaşım, Allah razı olsun, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız, senin transferin ne zaman?
150 cnmCanım doktorun gonal f'i kaç doz uygulattı günlük?
150 cnm
Oluyodu canım normal yumurtalar büyüyo çünkü opudan önceki gün 3 aylık hamile gibiydim ben 27 yumurta bide 18-20 mm arasında olunca öle olmuştumKızlar bu ilaçları kullanırken sizin kasıklarınızda bir ağrı oluyor mu? Benim karnımın alt bölgesi ağrıyor bugünlerde.
Benim de değişmedi saatleri çok.dengesizdi belki de ondan oluşmadı yumurtalarım112.5 kullanıyorum bende bugün 7.günümdü. Başladığımdan beri hiç değiştirmedik dozu.
Doktor bana hangi saatte vurulduğunun önemi yok stres olma saat düşünüp dedi ama ben her gün aynı saatte vurulmaya özen gösteriyorum canım.Benim de değişmedi saatleri çok.dengesizdi belki de ondan oluşmadı yumurtalarım
Oyyy maşallah canım 27 yumurta demek ne kadar çok oluşmuş benimki de epey fazlaymış kaliteli olsunlar sayıya takılmıyorum aslında.Oluyodu canım normal yumurtalar büyüyo çünkü opudan önceki gün 3 aylık hamile gibiydim ben 27 yumurta bide 18-20 mm arasında olunca öle olmuştum
Cnm belki alakası yoktur ama saatlerde önemli hormonun etkisi ne azalıyo ne artıyo aynı saatte oldugu için daha düzenliiBenim de değişmedi saatleri çok.dengesizdi belki de ondan oluşmadı yumurtalarım
Herkese iyi akşamlar kızlar, cumartesi günü opum oldu, 8 yumurta toplanmış ama sadece 3'ü işlem görmüş, onunda biri gelişmemiş 2'si gelişmiş, yarın sabah transferim var, bana dua edermisiniz
ben de kullandım biosteron ben faydası olduğunu düşünüyorum. en azından emrikler 5. güne gitti.... sonuç değişmedi... negatif... ilk tedavim de 2. gün transferi olmuştu.... kalitede farkı oldu mu bilemiyorum. üniversitede tedavi gördüm kaliteli dediler....
EVET adanada 2 ayrı merkezde denedim aslında senin söylediklerinin farkındayım canım ama maddi imkanımız yok malesef yeni denme için ben 7 defa denedim 4defa adana da başkent has 3 defada turan çetin tüp bebek merkezinde evet zor has grubuyuz ama bizim için bu sayfa kapandı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?