2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

kızlr yarın baslıyorum tedavıye ama cok heycanlıyım uyuyamaıyorum bısey sorcan kullanıcagımız ıgnelerde ılacdozları hazırmı bız kendımızmı hazırlıyoz sırangaya koyuyoruz merak ettım

iyi akşamlar bizde şubat ayı gibi düşünüyoruz Kıbrısta yaşıyoruz yarın Ankaraya gidecem kısmet olursa görüşeceğim bikaç yer var daha önce Adana da 3 kez tüp bebek yaptırdık bu sefer değiştirmek istiyoruz merkezi önerebileceğiniz bi yer var mı acaba Ankara için?? Teşekkürlerrr

canım bişey soracağım kıbrıst da bi sürü tüp bebek merkezleri varmış diye duymuştum hatta yumurta donasyonu sperm sonasyonu yapan merkezler oralarda neden denemiyorsun ????

canım heyecanını anlıyorum rabbim tamamına erdirsin inşallah iğneler hazır sadece ayarı var dozunu seçip yapıyorsun iğnenin içinde kalan fazla dozları doktorum birleştirmişti son günde onu kullanmıştım çok kolay bir işlem doz ayarlaması falan sıkıntı değil hiç düşünme tedavine odaklan her şey çok kolay bu süreçte sadece beklemek zor :)

Bu arada kızlar transfer sonrası iğne ilaç birşeyler kullanıyor muyuz?
canım transfer henüz olmadım perşembe nasipse ama opudan sonra hemen jel kullanmaya başladım sabah bir jel kullanıyorum transferde sayı ikiye çıkacak dedi doktorum birde antibiyotik verdi 2 tane transferden sonra ne olacak henüz bilemiyorum kuzucuklarıma dua edin 5yumurta toplandı içi boş çıkanlar olmuş inşallah kalitelidir bugün haber bekliyoruz ve saatler geçmiyor

hakkında hayırlısı olur canım inşallah sen içini ferah tut inşallah kaliteli yumrt.ların olur
transferden sonra jel ve iğne vermişti bana doktor zaten doktorun yönlendiriyor sen merak etme

H
Bchg tetikleyince ne oluyor?

inşallah canım hayırlısıyla tutunsun bebeğim iki embriyo transfer edilecek dedi doktorum dua ediyorum ikiside tutunur inşallah Rabbimin ol emrini bekliyorum

Kizlar benim
9. Gun 36
13.gun 82

Artis guzel kese yok
Hic hamileyim diyemedim

18 gun 566
super bi deger
2.5 kati ilerledi hep
Acaba derkenn
Kanama ile anladik ki dis gebelikmis
geçmiş olsun canım bunda da vardır bir hayır üzme tatlı canını inşallah kısa zamanda mücizeni kucağına alırsın

H

Bchg tetikleyince ne oluyor?
ohss oluyorsun
opu öncesi son e2 değerin 5000 civarı ya da üzerinde ise hcg içerikli çatlatma iğnesi vurursan büyük olasıklıkla ohss olursun.Üzerine transfer olur bir de gebe kalırsan gebelik sebebiyle hcg artacağından hastanelik olursun...
ohss yi tetikleyen hcg hormonudur.

Niye Kıbrıs ta yaptırmıyorsunuz? Eskiden insanlar tüp bebek için oraya giderdi :)

Kızlar güzel ve soguk bir çankırı sabahından Gunaydinnnlarrr... birazdan tekrar test vermeye gideceğim dua edin bana :)
Cnm gunaydin inslh degerin artarak devam eder hep.hayirli bi evladin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…