canım bişey soracağım kıbrıst da bi sürü tüp bebek merkezleri varmış diye duymuştum hatta yumurta donasyonu sperm sonasyonu yapan merkezler oralarda neden denemiyorsun ????iyi akşamlar bizde şubat ayı gibi düşünüyoruz Kıbrısta yaşıyoruz yarın Ankaraya gidecem kısmet olursa görüşeceğim bikaç yer var daha önce Adana da 3 kez tüp bebek yaptırdık bu sefer değiştirmek istiyoruz merkezi önerebileceğiniz bi yer var mı acaba Ankara için?? Teşekkürlerrr
canım heyecanını anlıyorum rabbim tamamına erdirsin inşallah iğneler hazır sadece ayarı var dozunu seçip yapıyorsun iğnenin içinde kalan fazla dozları doktorum birleştirmişti son günde onu kullanmıştım çok kolay bir işlem doz ayarlaması falan sıkıntı değil hiç düşünme tedavine odaklan her şey çok kolay bu süreçte sadece beklemek zor :)kızlr yarın baslıyorum tedavıye ama cok heycanlıyım uyuyamaıyorum bısey sorcan kullanıcagımız ıgnelerde ılacdozları hazırmı bız kendımızmı hazırlıyoz sırangaya koyuyoruz merak ettım
canım transfer henüz olmadım perşembe nasipse ama opudan sonra hemen jel kullanmaya başladım sabah bir jel kullanıyorum transferde sayı ikiye çıkacak dedi doktorum birde antibiyotik verdi 2 tane transferden sonra ne olacak henüz bilemiyorum kuzucuklarıma dua edin 5yumurta toplandı içi boş çıkanlar olmuş inşallah kalitelidir bugün haber bekliyoruz ve saatler geçmiyorBu arada kızlar transfer sonrası iğne ilaç birşeyler kullanıyor muyuz?
hakkında hayırlısı olur canım inşallah sen içini ferah tut inşallah kaliteli yumrt.ların olurcanım transfer henüz olmadım perşembe nasipse ama opudan sonra hemen jel kullanmaya başladım sabah bir jel kullanıyorum transferde sayı ikiye çıkacak dedi doktorum birde antibiyotik verdi 2 tane transferden sonra ne olacak henüz bilemiyorum kuzucuklarıma dua edin 5yumurta toplandı içi boş çıkanlar olmuş inşallah kalitelidir bugün haber bekliyoruz ve saatler geçmiyor
HTransfer olmadım tatlım..
6 kuzu donduruldu daha sonra transfer olcam...
ohss riskim değerime göre vardı ama çatlatma iğnesi vurmadım bchg tetiklediği için onun yerine LH içerikli bir iğne ile çatlatıldı yumiler haliyle ohss de olmamış oldum..
Bchg tetikleyince ne oluyor?Transfer olmadım tatlım..
6 kuzu donduruldu daha sonra transfer olcam...
ohss riskim değerime göre vardı ama çatlatma iğnesi vurmadım bchg tetiklediği için onun yerine LH içerikli bir iğne ile çatlatıldı yumiler haliyle ohss de olmamış oldum..
geçmiş olsun canım bunda da vardır bir hayır üzme tatlı canını inşallah kısa zamanda mücizeni kucağına alırsınKizlar benim
9. Gun 36
13.gun 82
Artis guzel kese yok
Hic hamileyim diyemedim
18 gun 566
super bi deger
2.5 kati ilerledi hep
Acaba derkenn
Kanama ile anladik ki dis gebelikmis
süper çok güzel olmuş
ohss oluyorsunH
Bchg tetikleyince ne oluyor?
süper çok güzel olmuş
ayy kıyamamYazıyı yazana kadar dondum nasıl bir ayaz var bu güzelim kar dona çekecek buz tutacak her yer..
Hep böyle oluyor zaten
iyi akşamlar bizde şubat ayı gibi düşünüyoruz Kıbrısta yaşıyoruz yarın Ankaraya gidecem kısmet olursa görüşeceğim bikaç yer var daha önce Adana da 3 kez tüp bebek yaptırdık bu sefer değiştirmek istiyoruz merkezi önerebileceğiniz bi yer var mı acaba Ankara için?? Teşekkürlerrr
amiinn dışarda kalanların allah yar ve yardımcısı olsunGünaydınnn hatunlarrrrr..
İstnbul kar kış fena...
Rabbim kolaylık versin valla...
Cnm gunaydin inslh degerin artarak devam eder hep.hayirli bi evladin olurKızlar güzel ve soguk bir çankırı sabahından Gunaydinnnlarrr... birazdan tekrar test vermeye gideceğim dua edin bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?