2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım inşallah hayırlı haberlerini alacağız dualarımız bu yola baş koyan herkesle.

Canım peki değerin kaç olduğunda opu yapılıyor? Benim 7. gün e2 değerim 692'ydi yanlış hatırlamıyorsam.

Canım peki değerin kaç olduğunda opu yapılıyor? Benim 7. gün e2 değerim 692'ydi yanlış hatırlamıyorsam.
canım benimde 5. gün 800 dü e2 yani normal demişti doktor 1000 civarı olması lazım sonunda dedi ama bilemiyorum herkesin bünyesi farklı tabi bunlar benim doktorumun söylediğiydi hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bana da değerin çok güzel artıyor dedi doktorumun ekibinden ebe hemşire. İlaç dozumu başladığımdan beri 112.5 vuruluyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.

tatlım benim birden fırlıyor pko lu olduğumdan büyüyen yumilerin yanına minikler ekleniyor onlar olgun olmuyorlar ama e2 yi yükseltiyorlar.opu öncesi yumurta başına 150-200 e2 değeri yuminin kaliteli olduğunu gösterir...bende 24 yumi toplandı bunlardan 4 tanesi olgun değildi ama e2 değerimi yükseltti..4900 e2 değerim vardı..

DÜN FACE de bir sayfa linki atmış arkadaşlar ağzım açık kaldı insanlar birbirlerine evlatlık vermek almak için açmışlar siteyi okuyunca kanım dondu sonra aile ve sosyal poltikalar bakanlığını aradım şikeyet için önce ordan oraya bağladılar sonrada yazılı diklekçe ile baş vurun dediler sinirden çıldırdım böyle bir şey olabilirmi

ilk defa duyuyorum şok oldum

Ohannezzz o nedir yaaa !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…