İnşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirirsinKızlar güzel ve soguk bir çankırı sabahından Gunaydinnnlarrr... birazdan tekrar test vermeye gideceğim dua edin bana :)
canım transfer henüz olmadım perşembe nasipse ama opudan sonra hemen jel kullanmaya başladım sabah bir jel kullanıyorum transferde sayı ikiye çıkacak dedi doktorum birde antibiyotik verdi 2 tane transferden sonra ne olacak henüz bilemiyorum kuzucuklarıma dua edin 5yumurta toplandı içi boş çıkanlar olmuş inşallah kalitelidir bugün haber bekliyoruz ve saatler geçmiyor
ohss oluyorsun
opu öncesi son e2 değerin 5000 civarı ya da üzerinde ise hcg içerikli çatlatma iğnesi vurursan büyük olasıklıkla ohss olursun.Üzerine transfer olur bir de gebe kalırsan gebelik sebebiyle hcg artacağından hastanelik olursun...
ohss yi tetikleyen hcg hormonudur.
canım benimde 5. gün 800 dü e2 yani normal demişti doktor 1000 civarı olması lazım sonunda dedi ama bilemiyorum herkesin bünyesi farklı tabi bunlar benim doktorumun söylediğiydi hakkında hayırlısı olsun inşallahCanım peki değerin kaç olduğunda opu yapılıyor? Benim 7. gün e2 değerim 692'ydi yanlış hatırlamıyorsam.
canım benimde 5. gün 800 dü e2 yani normal demişti doktor 1000 civarı olması lazım sonunda dedi ama bilemiyorum herkesin bünyesi farklı tabi bunlar benim doktorumun söylediğiydi hakkında hayırlısı olsun inşallah
tatlım benim birden fırlıyor pko lu olduğumdan büyüyen yumilerin yanına minikler ekleniyor onlar olgun olmuyorlar ama e2 yi yükseltiyorlar.opu öncesi yumurta başına 150-200 e2 değeri yuminin kaliteli olduğunu gösterir...bende 24 yumi toplandı bunlardan 4 tanesi olgun değildi ama e2 değerimi yükseltti..4900 e2 değerim vardı..Canım peki değerin kaç olduğunda opu yapılıyor? Benim 7. gün e2 değerim 692'ydi yanlış hatırlamıyorsam.
pis mikyoplay ölüyorlar dimiayy kıyamam
öyle ama hastalıklarda kırılıyor çok şükür
bi sürrü olmuştur değerinKızlar güzel ve soguk bir çankırı sabahından Gunaydinnnlarrr... birazdan tekrar test vermeye gideceğim dua edin bana :)
Günaydın şekerim..günaydınlar
aaaaaa koçişimin şarkısıKuzucuklarr size gelsinn
DÜN FACE de bir sayfa linki atmış arkadaşlar ağzım açık kaldı insanlar birbirlerine evlatlık vermek almak için açmışlar siteyi okuyunca kanım dondu sonra aile ve sosyal poltikalar bakanlığını aradım şikeyet için önce ordan oraya bağladılar sonrada yazılı diklekçe ile baş vurun dediler sinirden çıldırdım böyle bir şey olabilirmi
Kuzucuklarr size gelsinn
ben göremiyorum ne bu
DÜN FACE de bir sayfa linki atmış arkadaşlar ağzım açık kaldı insanlar birbirlerine evlatlık vermek almak için açmışlar siteyi okuyunca kanım dondu sonra aile ve sosyal poltikalar bakanlığını aradım şikeyet için önce ordan oraya bağladılar sonrada yazılı diklekçe ile baş vurun dediler sinirden çıldırdım böyle bir şey olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?