AAAA şarkı :) MFÖ / Hep Yaşın 19 :)
bu gün nasılsın canımGünaydın şekerim..
sınırlı internet ondan heralde tşk açıklaman için
Aynen öyle canım kaliteli olsun önemli olan o benim 1 tane sağlıklı kaldı elimde o da düştü umarım kaliteli yumoşların olurOyyy maşallah canım 27 yumurta demek ne kadar çok oluşmuş benimki de epey fazlaymış kaliteli olsunlar sayıya takılmıyorum aslında.
Rica ederimmm birgün rast gelır dınlersen o anda benden sana gelsın o vakit :)
http://evlatlikbebekarayanlar.kadinlarkulubu.com.tr/2014/02/evlatlik-bebek-arayanlarevlatlik.html sayfa burası bakın isterseniz şikayette edersiniz isteseniz ben bir çok yere mail attım şikayet için
link açılmıyor canım hata veriyor iş yerinin interneti sınırlı ondan olabilir amahttp://evlatlikbebekarayanlar.kadinlarkulubu.com.tr/2014/02/evlatlik-bebek-arayanlarevlatlik.html sayfa burası bakın isterseniz şikayette edersiniz isteseniz ben bir çok yere mail attım şikayet için
Alakası olduğunu çok düşünmüyorum canım bende birebir aynı saatlerde vurmadım doktorda aynı saatlerde vurulucak dememişti zaten son gün öğrendim çatlamasın yumurtalar diye vurulan iğnenin aynı saatlerde vurulması gerektiğini aşağı yukarı yakın saatlerdi ama birebir aynı saatlerde vurmamıştımBenim de değişmedi saatleri çok.dengesizdi belki de ondan oluşmadı yumurtalarım
evet yaaasite açılmıyor hayatım :)
Ben estrofem folbiol bide crino jel kullandım daha çok kullananda varBu arada kızlar transfer sonrası iğne ilaç birşeyler kullanıyor muyuz?
yine bende açılmadıevet açılmıyor kızlar neden bilemedim ama özelden atayım size yazışmalrı
kanım dondu allahım şaşırtmasın
Çok zor gerçekten insan çaresizlikten napıcanı bilemiyo
ben site için tüm küfürleri yaptım o ayrı çok yanlış ayıp adını bile koyamıyorum ama benim kızğınlığım AİLE VE SOSYAL POLTİKALR BAKAnLIĞININ bu konuya duyarsız kalmasıydıkanım dondu allahım şaşırtmasın
evet açılmıyor kızlar neden bilemedim ama özelden atayım size yazışmalrı
kanım dondu allahım şaşırtmasın
Site açılmıyor bendeportakales in palaşımından okudum. Bende koçnet kullanıyorum. Sınırlı netimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?