2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

ben site için tüm küfürleri yaptım o ayrı çok yanlış ayıp adını bile koyamıyorum ama benim kızğınlığım AİLE VE SOSYAL POLTİKALR BAKAnLIĞININ bu konuya duyarsız kalmasıydı

Valla canım google evlat edınme yazınca ılk o cıkıyor demek hıc denetlenmıyor ne diyimm...
Ben köpeklerimin yavrusunu paylasamam bu nasıl bır seyyy...

KIZLAR GÖRMEYİN GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM OKUMAYIN DAHAAA BEN DEVAM EDEMEDİM GERİSİNEE...
Allahhhımm çok kötüü yaa
canım bu yaşanıyor ama önüne geçilmesi gereken bir durum kesinlikle yetkililerin el atması gerekir diye düşünüyorum

Valla canım google evlat edınme yazınca ılk o cıkıyor demek hıc denetlenmıyor ne diyimm...
Ben köpeklerimin yavrusunu paylasamam bu nasıl bır seyyy...
bilemeyeceğim filtre var internette deniyor ama nerede

Çok zor gerçekten insan çaresizlikten napıcanı bilemiyo
yasal yollaradan alsınlar yuvalarda sayısız çocuklar var canımmm 70 bin tl teklif eden vardı bir tane devletin böyle bir talabi yok ayrıca 3 5 yıl sonra çıkıp bu çocuk benim geri verin demeyeceklerininde garantisi yok

ne yazacağımı bilemedim dondum kaldım yazdım sildim allak bullak oldum çok etkilendim..

doğru söylüyorsun ne yapabiliriz acaba

Ben estrofem folbiol bide crino jel kullandım daha çok kullananda var

Haftaya görücez bakalım. Ben şuan fitil kullanıyorum o bölgenin temiz olması gerekiyormuş sanırım. Her akşam koyuyorum. Folik asit artık vücudum stok yapmıştır. Hazirandan beri folik asit içiyorum. Doktorum folio önerdi onunla devam ediyorum.

AHahahha canım internette o attıgın sey farklı farklı sitlerde var sen atınca fark ettım bende ... Senin gönderidign yer kadınlar kulubu o kapanmış
hımmm hiç fark etmedim kk olduğunu

Doğru söylüyosun canım ama biraz devlette işler uzun sürdüğünden böyle galiba Allah o noktaya getirmeden verir inş evlatlarımızı

Doğru söylüyosun canım ama biraz devlette işler uzun sürdüğünden böyle galiba Allah o noktaya getirmeden verir inş evlatlarımızı

Evlat sahibi olmanın o noktası yok canım.. Olduğu kadar olmadığı kader diye boşuna dememişler.. Her şeyin bi yolu yordamı var... Ama böyle evlilik dışı çocuk yapıp sonra tanımadıgın adamlara satmaya çalışmakk söylerken bile midem bulandı.. Allahh korusun rabbimmm böyle kötü insanlardan korusun..
O yüzden tecavüz sonrası kürtajı yasaklamak akıl saçması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…