canım nette ilgili değil verdiğim link açılmadı bende denedimSite açılmıyor bendeportakales in palaşımından okudum. Bende koçnet kullanıyorum. Sınırlı netimiz.
ben site için tüm küfürleri yaptım o ayrı çok yanlış ayıp adını bile koyamıyorum ama benim kızğınlığım AİLE VE SOSYAL POLTİKALR BAKAnLIĞININ bu konuya duyarsız kalmasıydı
canım bu yaşanıyor ama önüne geçilmesi gereken bir durum kesinlikle yetkililerin el atması gerekir diye düşünüyorumKIZLAR GÖRMEYİN GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM OKUMAYIN DAHAAA BEN DEVAM EDEMEDİM GERİSİNEE...
Allahhhımm çok kötüü yaa
bilemeyeceğim filtre var internette deniyor ama neredeValla canım google evlat edınme yazınca ılk o cıkıyor demek hıc denetlenmıyor ne diyimm...
Ben köpeklerimin yavrusunu paylasamam bu nasıl bır seyyy...
canım nette ilgili değil verdiğim link açılmadı bende denedim
yasal yollaradan alsınlar yuvalarda sayısız çocuklar var canımmm 70 bin tl teklif eden vardı bir tane devletin böyle bir talabi yok ayrıca 3 5 yıl sonra çıkıp bu çocuk benim geri verin demeyeceklerininde garantisi yokÇok zor gerçekten insan çaresizlikten napıcanı bilemiyo
kızzzzzzzzzzzz
doğru söylüyorsun ne yapabiliriz acabayasal yollaradan alsınlar yuvalarda sayısız çocuklar var canımmm 70 bin tl teklif eden vardı bir tane devletin böyle bir talabi yok ayrıca 3 5 yıl sonra çıkıp bu çocuk benim geri verin demeyeceklerininde garantisi yok
Ben estrofem folbiol bide crino jel kullandım daha çok kullananda var
canım ben bir kaç kanalın haber merkezine mail attımdoğru söylüyorsun ne yapabiliriz acaba
canım ben bir kaç kanalın haber merkezine mail attım [/QUOT
kızzzzzzzzzzzzportakales nasıl ezdin beni şimdi benim link açılmadı seninkisi açıldı
bu gün nasılsın canım
sen iyi ol telefon değiştirilir canımdaha iyiyim canım..
telefonumda sorun var dünden beri sürekli bir yerlerimde arıza var
hımmm hiç fark etmedim kk olduğunuAHahahha canım internette o attıgın sey farklı farklı sitlerde var sen atınca fark ettım bende ... Senin gönderidign yer kadınlar kulubu o kapanmış
Doğru söylüyosun canım ama biraz devlette işler uzun sürdüğünden böyle galiba Allah o noktaya getirmeden verir inş evlatlarımızıyasal yollaradan alsınlar yuvalarda sayısız çocuklar var canımmm 70 bin tl teklif eden vardı bir tane devletin böyle bir talabi yok ayrıca 3 5 yıl sonra çıkıp bu çocuk benim geri verin demeyeceklerininde garantisi yok
Doğru söylüyosun canım ama biraz devlette işler uzun sürdüğünden böyle galiba Allah o noktaya getirmeden verir inş evlatlarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?