normalde ( kendi sayfalarında )gözükmüyordu ama size mesaj atınca resim eklemiş olduklarınıda gördüm valla ben ne hisedeceğimi bilemedim üzüldüm kötü oldum korktum vijdanım sızladı vs vs allah korusun bu durma gelmekten şunu her zaman söylerim VİCUT SENİNDİR İSTEDİĞİNLE YATAR İSTEDİĞİNLE KALKAR İSTEDİĞİNİ YAŞARSIN BUNUN HESABINI ALLAHA SEN VERECEKSİN AMA KORUNMA YÖNTEMİ BÜTÜN BULARI YAPARKEN KORUN GEBE KALAMA (Bu evlilik dışı olanlar için geçerli ) EVLİ OLANLAR İÇİNSE EĞER BAKAMAYACAKSAN YAPMA ÇOCUK OLDU Kİ KAZARA OLDU ZATEN DEVLET BU ÇOCUKLARI YUVAYA ALIP SEN KENDİNİ TOPALARLADIĞINDA GERİ VERİYOR BU YOLA BAŞ vur ve daha bir çok yol var bu işin adı ben evladıma bakamıyorum olamazEvlat sahibi olmanın o noktası yok canım.. Olduğu kadar olmadığı kader diye boşuna dememişler.. Her şeyin bi yolu yordamı var... Ama böyle evlilik dışı çocuk yapıp sonra tanımadıgın adamlara satmaya çalışmakk söylerken bile midem bulandı.. Allahh korusun rabbimmm böyle kötü insanlardan korusun..
O yüzden tecavüz sonrası kürtajı yasaklamak akıl saçması...
normalde ( kendi sayfalarında )gözükmüyordu ama size mesaj atınca resim eklemiş olduklarınıda gördüm valla ben ne hisedeceğimi bilemedim üzüldüm kötü oldum korktum vijdanım sızladı vs vs allah korusun bu durma gelmekten şunu her zaman söylerim VİCUT SENİNDİR İSTEDİĞİNLE YATAR İSTEDİĞİNLE KALKAR İSTEDİĞİNİ YAŞARSIN BUNUN HESABINI ALLAHA SEN VERECEKSİN AMA KORUNMA YÖNTEMİ BÜTÜN BULARI YAPARKEN KORUN GEBE KALAMA (Bu evlilik dışı olanlar için geçerli ) EVLİ OLANLAR İÇİNSE EĞER BAKAMAYACAKSAN YAPMA ÇOCUK OLDU Kİ KAZARA OLDU ZATEN DEVLET BU ÇOCUKLARI YUVAYA ALIP SEN KENDİNİ TOPALARLADIĞINDA GERİ VERİYOR BU YOLA BAŞ vur ve daha bir çok yol var bu işin adı ben evladıma bakamıyorum olamaz
ama tedavi öncesi ve tedvaideyken böyle kabuslarımız oluyorDün gece rüyamda göbekten iğne yapıyorum otobüste iğnesi içimde kalıyo sonra uğraşırken onuda çıkartıyorum psikolojim bozuldu galiba kafayı yemeye başladım
Dün gece rüyamda göbekten iğne yapıyorum otobüste iğnesi içimde kalıyo sonra uğraşırken onuda çıkartıyorum psikolojim bozuldu galiba kafayı yemeye başladım
Dün gece rüyamda göbekten iğne yapıyorum otobüste iğnesi içimde kalıyo sonra uğraşırken onuda çıkartıyorum psikolojim bozuldu galiba kafayı yemeye başladım
inşallah canım hayırlısıyla selamete çıkarsınRüya tabirlerinden baktım çekilen sıkıntıların sona ereceğine feraha kavuşulucağı yazıyo hayır olsun ne diyim sürekli bebek düşünmekten heralde
seni çok iyi anlıyorum canım içini ferah tut moralin yüksek olsun her şey allah'tan çok dua et hayırlısını iste inşallah allah gönlündekini verirarkadaşlar perşembe günü yumurta toplama olacak.... 4 tane yumurta varmış ....5. tüp bebek denemem.... çok korkuyorum kafam karmakarışık heyecan var içimde..... karmakarışıkım .....((
inşallah canım Allahım hepimizin yüzüne güler.... ben çok kötümser biriyim her zaman en kötüsünü düşünürüm... arkadaşımın tavsiyesiyle the secret (sır) diye bi kitap aldım.... konusuda evrene ne gönderirsen evrende sana onu gönderir mantığında.... kötü şeyler düşünürsen kötü şeyleri çekersin yani evrenden kötü şeyler istersin, iyi şeyler düşünürsen evrenden iyi şeyler istersin mantığında ..... kitap çok hoşuma gitti... ağar ağar okuyorum .... yazılanlara inanmak istiyorum ama 4 tane olumsuzdan sonra ümitli olmak inanmak çok zorseni çok iyi anlıyorum canım içini ferah tut moralin yüksek olsun her şey allah'tan çok dua et hayırlısını iste inşallah allah gönlündekini verir
asma hemen güül yüzünü illa tam iki kat artacak diye bişey yok değerin güzel canımKızlar 10. Gun 157 idi değerim bugün 12. Gün 271 olmuş tam iki kat artmamis ya
arkadaşlar perşembe günü yumurta toplama olacak.... 4 tane yumurta varmış ....5. tüp bebek denemem.... çok korkuyorum kafam karmakarışık heyecan var içimde..... karmakarışıkım .....((
canım onun ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama tek bildiğim rabbimiz O na sığın O ndan iste Rabbim neylerse güzel eyler haznesi çok inşallah sanada isteyen herkese herşeyin hayırlısını versin imtihanımız bu allahım dayanma gücü kuvvet versin bizlereinşallah canım Allahım hepimizin yüzüne güler.... ben çok kötümser biriyim her zaman en kötüsünü düşünürüm... arkadaşımın tavsiyesiyle the secret (sır) diye bi kitap aldım.... konusuda evrene ne gönderirsen evrende sana onu gönderir mantığında.... kötü şeyler düşünürsen kötü şeyleri çekersin yani evrenden kötü şeyler istersin, iyi şeyler düşünürsen evrenden iyi şeyler istersin mantığında ..... kitap çok hoşuma gitti... ağar ağar okuyorum .... yazılanlara inanmak istiyorum ama 4 tane olumsuzdan sonra ümitli olmak inanmak çok zor(( benim gibi olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim .....
Kızlar 10. Gun 157 idi değerim bugün 12. Gün 271 olmuş tam iki kat artmamis ya
Canım değer %70 üstü gayet iyi dedi iki gün sonra tekrarla dedi insallah sağlıkla büyür bebeğim :)maşallah canım doktor ne dedi peki üzülme hemen bence gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?