canım sıkma canını.2 katına yakın.aygül hnmı aradınmı o ne dıyo.Kızlar 10. Gun 157 idi değerim bugün 12. Gün 271 olmuş tam iki kat artmamis ya
inşallah canım Allahım hepimizin yüzüne güler.... ben çok kötümser biriyim her zaman en kötüsünü düşünürüm... arkadaşımın tavsiyesiyle the secret (sır) diye bi kitap aldım.... konusuda evrene ne gönderirsen evrende sana onu gönderir mantığında.... kötü şeyler düşünürsen kötü şeyleri çekersin yani evrenden kötü şeyler istersin, iyi şeyler düşünürsen evrenden iyi şeyler istersin mantığında ..... kitap çok hoşuma gitti... ağar ağar okuyorum .... yazılanlara inanmak istiyorum ama 4 tane olumsuzdan sonra ümitli olmak inanmak çok zor(( benim gibi olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim .....
Canım değer %70 üstü gayet iyi dedi iki gün sonra tekrarla dedi insallah sağlıkla büyür bebeğim :)
canım ben de 2. tedavi için ankara memorialı düşünüyorum. şehir dışında olduğum için buradaki yorumları dikkatle okuyorum. senin ilk iki tedavin nerede olmuştu? Aygül hanımı nasıl buldun bana da yorum yapabilir misin? bir de sizin sorun neydiAaa hosgeldin canim sehrimize...
Insallah bu tedavinle yavruna kavusacaksin.dualarim seninle canim.
Bende yaptigim gorusme sonrasi 3.tedavim icin memorial a karar verdim.esiminde icine sindi.ikimizinde karari o yonde olunca bu kezde orda olsun dedik.
Haftaya ilk kontrolumuz var.muayene olucam.esimde test verecek.2 ay kadar vitamin takviyeleri vericem dedi.2 aya kadar baslicaz insallah.
Yeni hastane, yeni doktor, yeni umutlar cok heyecanlandirdi beni.korkularda var tabi ama onlari takmamaya calisiyorum.
2015te hepimiz gebe kalalim.anne olalim insallah.
Opuyorum canimmmm
Allahın izniyle annesine tutanacak ve sağlıkla büyüyecek canım sen içini ferah tut annesinnnCanım değer %70 üstü gayet iyi dedi iki gün sonra tekrarla dedi insallah sağlıkla büyür bebeğim :)
canım ilk önce tabi ALLAHımdan istiyorum hepimizin dualarını kabul etsin inşallah .... yani aslında benim demek istediğim ben çok kötümserim .... güzel şeyler iyi şeyler düşünmek istiyorum ümitlenmek istiyorum o yüzden bu kitap bana iyi geldi .... güzel şeylerin olacağını olduğunu düşünmeye çalışıyorum ..... 2015 inşallah bizim hepimizin yılı olur ....canım onun ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama tek bildiğim rabbimiz O na sığın O ndan iste Rabbim neylerse güzel eyler haznesi çok inşallah sanada isteyen herkese herşeyin hayırlısını versin imtihanımız bu allahım dayanma gücü kuvvet versin bizlere
evet canım iyi ve güzel şeyler düşün kötü bir şey geldi mi hemen kendini odakla çıkar aklından kötü düşünceleri aminnn canım inşallah dualarımız kabul görecekcanım ilk önce tabi ALLAHımdan istiyorum hepimizin dualarını kabul etsin inşallah .... yani aslında benim demek istediğim ben çok kötümserim .... güzel şeyler iyi şeyler düşünmek istiyorum ümitlenmek istiyorum o yüzden bu kitap bana iyi geldi .... güzel şeylerin olacağını olduğunu düşünmeye çalışıyorum ..... 2015 inşallah bizim hepimizin yılı olur ....
Canım esra hemşire ile konuştum %70 üstü gayet iyi dedi takılma dedi birde burda devlet hastanesinin iki yeri var geçen gün yaptirdigimi acil de yaptirmistim bunu sağlık ocağına verdim hangi hastaneye gönderiyor bilmiyorum belki makina da farklıdır. Neyse şükür ki artış var inşallah perşembe daha güzel olur :) çok sağolcanım sıkma canını.2 katına yakın.aygül hnmı aradınmı o ne dıyo.
bide aynı saatte aynı laboratuvardamı verdin.bu önemli.48 saati doldurmuş olmalı ve bazen lab.göre değerler farkedebiliyormuş.
perşembe tekrar ver canım.ama perşembeye kadar stres yapmamaya çalış lütfen.
çok teşekkür ederim canım yazdıkların için .....Niye kendini böyle kabullenmış bir hal içindensin.
Sen zaten her şeyin en kötüsünü düşünürsen neden her şeyin en kötüsü sana gelmesin:)
İnsan düşünceden ibarettir canım.. Kuran bile bunu söyler...
Güzel söz yılanı deliğinden çıkarır der atalarımız..
40 kere söylersen olur derler...
O yüzden bebeğin gelir mi bilmem ama senin geri gelmen lazım:)
Tıpkı ilk okuldaki gibi gerekirse al eline kağıt kalem yaz.. Ben güzelim.. Ben mutluyum..Ben en güzelini hak ediyorum.. Her şey çok güzel.. Vs..
Kendin için bir şeyler yap.. Anı yaşa mutlu ol.. TEdavine kendini iyi hissettiginde başla öyle olacak mı şöylemi takılma bırak akışına.. Dualarını eksik etme.. AMa asla olumsuz dua etme.. Kendini sev lütfenn sen kötümser biri değilsin aslaa buna eminim.. İnsanı öldürmeyen şey güçlendirir o yüzden anne olamamak bizi güçlendirdi bunu unutma..
canım Bak sana bişi gönderiyorum onu evde dinle gözlerin kapalı muhakkak iyi gelecektir.çok teşekkür ederim canım yazdıkların için .....
olumlu düşünmek için elimden geleni yapıyorum herşey güzel olacak diyorum buna inanmaya çalışıyorum :))))
inşallah Allahımın izniyle olacak bu sefer .....
Gözün aydın cnmm iki embriyoysa biri tutunduysa degerin okadar katlamamıstır iki gün sonra daha iyi sonuc alırsın hayırlısıylaCanım esra hemşire ile konuştum %70 üstü gayet iyi dedi takılma dedi birde burda devlet hastanesinin iki yeri var geçen gün yaptirdigimi acil de yaptirmistim bunu sağlık ocağına verdim hangi hastaneye gönderiyor bilmiyorum belki makina da farklıdır. Neyse şükür ki artış var inşallah perşembe daha güzel olur :) çok sağol
arkadaşlar perşembe günü yumurta toplama olacak.... 4 tane yumurta varmış ....5. tüp bebek denemem.... çok korkuyorum kafam karmakarışık heyecan var içimde..... karmakarışıkım .....((
canım ilk günler %100 artmaya bilirKızlar 10. Gun 157 idi değerim bugün 12. Gün 271 olmuş tam iki kat artmamis ya
canım çok teşekkür ederim sana çok duygulandırdın beni ....canım Bak sana bişi gönderiyorum onu evde dinle gözlerin kapalı muhakkak iyi gelecektir.
göremiyorsan Youtube den olumlama NİL GÜN diye gir
selam canım halit fırat erden hocayı televizyon programlarından tanıyorum.... şimdi 5 . tüp bebek tedavimi yaptırıyorum...eğer buda negatif olursa halit hocayla görüşmeyi düşünüyorum.....
Mart 2015 de bende ikinci bebişim için başlıycam inşallah.hakkımızda hayırlısı olsun
canım şuan art tüp bebek bursa osman develioğlunda tedavimi görüyorum perşembe yumurta toplama işlemi var ....canım hiç tavsiye etmem.. maddi manevi seni inanılmaz yıpratır, yorar... olmadı birde ortağı olan üreme koçu Murat Berksoya yönlendirir aylarcada onda oyalanırsın..
son yıllarda giden hastalarının büyük kısmı şikâyetçi.. dışardan takiplerini yapıyor sadece opu ve transferde hastaneye gidiyorsun..
şu anda nerede tedavi görüyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?