Canım %60 artmış ya yeterli o da, inş sorunsuz de am eder.Kızlar 10. Gun 157 idi değerim bugün 12. Gün 271 olmuş tam iki kat artmamis ya
ayyyy buraya da yağsada birikse
sulu kar şeklinde tutmadı henüzama soğuk kısmına gelince acaiiiip sogukkkkk
arkadaşlar perşembe günü yumurta toplama olacak.... 4 tane yumurta varmış ....5. tüp bebek denemem.... çok korkuyorum kafam karmakarışık heyecan var içimde..... karmakarışıkım .....((
canım hemşirede söylemiş illa 2 kat değil %70de artış iyi :) 2 gün sonra 2 kattan fazla artarda rahatlarsın inşallah :)Kızlar 10. Gun 157 idi değerim bugün 12. Gün 271 olmuş tam iki kat artmamis ya
Çok sağol canim benim değer %74 artmış inşallah perşembe günü artış istenilen gibi olur. Saatler aynıydı canim da burda iki devlet hastanesi var ben yukardaki acil de yaptirmistim bugün sağlık ocağına verdim o da hangi hastaneye gönderiyor değeri bilmiyorumysmn1096 canım değerini gördüm her zaman 2 kat artmayabilir.özellikle 2 embriyo transferlerinde embriyolar 2 tane yola başlayıp teke düşerse tam 2 ye katlanma olmayabiliyor artış oluyor ama tamamlamıyor 2 katına..Değerinde bir şey yok kötü düşünme hemen 2 gün sonraki değerin netleştirir durumu rahatlarsın canım...Ayrıca kan verdiğin saatler önemli birini sabah birini öğleden sonra verdiysen o da artışta eksik görünmesine sebep olur.Hızlı artışa geçtiği dönem saatlerin önemi büyük...
güldencim nasıl oldun? düzeldin mi biraz:)Soğuk aynen burda da var yerler buz olmuştur şimdi...
teşekkür ederim canım inşallah Allahım bu sefer hepimizin yüzüne güler ....canım 4 yumi iyi bence :) sayıya takılma :) kaliteli olsun önemli olan o :) benim 7 vardı 5i 5. güne gitti :) senin embriyolarda o kadar iyi olurki inşallah hepsi 5. güne gider ve sana sıkı sıkı tutunur :) 5e gitmezse bile dert etme benim 3. günde de tutmuştu :) arkadaşlarda söylemiş olumlu düşünki olumlu olsun canım :) vücuduna olumlu msj yolla o da vücudunda hamileliğe alıştırsın kendini :)
allahtan hayırlısını dile canım :) sağlıkla olur inşallah :) lütfen olumsuz olma :)
canım hemşirede söylemiş illa 2 kat değil %70de artış iyi :) 2 gün sonra 2 kattan fazla artarda rahatlarsın inşallah :)
Sagol canim benim de kendiliginden atti.Geçmiş olsun tatlım..
Ben de yaşadım bunu en son değerim 1300 lerde kaldı ve 1 buçuk ayda ara kanamalarla son buldu dış gebelik.
Buna bile şükrettim operasyonsuz kurtardım diye ama çekilen rahim filmimde görüldü ki sol tarafıma yerleşen embriyo sol tüpümü tıkamış oysaki tüplerim açıktı benim...
Çok sağol canim benim değer %74 artmış inşallah perşembe günü artış istenilen gibi olur. Saatler aynıydı canim da burda iki devlet hastanesi var ben yukardaki acil de yaptirmistim bugün sağlık ocağına verdim o da hangi hastaneye gönderiyor değeri bilmiyorum
güldencim nasıl oldun? düzeldin mi biraz:)
geçmiş olsun canım :) dikkat et kendine :) 4 mü 6 mı emin olamadım :) o kadar bebişin annesiiiiiii iyi bakkkk :) kuzular gelecek yakında :)Sağol kuzum daha iyiyim...
Sanırım rüzgarda kaldığım birgün rüzgar bir kulağımdan girdi diğerinden çıktıydıherhalde kulak sebebiyle baş dönmesi yaşadım
geçmiş olsun canım :) dikkat et kendine :) 4 mü 6 mı emin olamadım :) o kadar bebişin annesiiiiiii iyi bakkkk :) kuzular gelecek yakında :)
Herkese iyi akşamlar kızlar, bu topic çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum hızınıza valla.
Arkadaşlar bugün benim transferim oldu. 8 yumurtam toplanmıştı, 5'i boş çıktı, 3'ü işlem görmüş ama 2'si devam edebildi. 2 embriyodan biri 1.kalite diğeri 2.kalite, ikiside 8 hücreli, drum ikiz tutacağını zannetmiyorum 2.kalite olanı diğerine destek olsun diye koydum, hiçbir zaman %100 garanti veremeyiz ama ben seni hamile kabul ediyorum senden çok umutluyum dedi. Çok mutlu oldum, bende tutacağına inanıyorum Allahın izniyle
Geçmis olsun canımKizlar benim
9. Gun 36
13.gun 82
Artis guzel kese yok
Hic hamileyim diyemedim
18 gun 566
super bi deger
2.5 kati ilerledi hep
Acaba derkenn
Kanama ile anladik ki dis gebelikmis
yazcaz tabii aksini düşünmek yokİnşallah bizde yazariz buraya kan değerlerimizi en yakin zamanda Allahın izniyle
İnnşşallah,Oyyyy taze hamiş gelmiş
Sımsıkı tutunsun kuzuların sana...
Ewet canım kan tahlilinde aksi ispatlanana kadar hamilesinİnnşşallah,
Ben şimdi hamileyim dimi
Evet evet hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?