2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

ysmn1096 canım değerini gördüm her zaman 2 kat artmayabilir.özellikle 2 embriyo transferlerinde embriyolar 2 tane yola başlayıp teke düşerse tam 2 ye katlanma olmayabiliyor artış oluyor ama tamamlamıyor 2 katına..Değerinde bir şey yok kötü düşünme hemen 2 gün sonraki değerin netleştirir durumu rahatlarsın canım...Ayrıca kan verdiğin saatler önemli birini sabah birini öğleden sonra verdiysen o da artışta eksik görünmesine sebep olur.Hızlı artışa geçtiği dönem saatlerin önemi büyük...

arkadaşlar perşembe günü yumurta toplama olacak.... 4 tane yumurta varmış ....5. tüp bebek denemem.... çok korkuyorum kafam karmakarışık heyecan var içimde..... karmakarışıkım .....((

canım 4 yumi iyi bence :) sayıya takılma :) kaliteli olsun önemli olan o :) benim 7 vardı 5i 5. güne gitti :) senin embriyolarda o kadar iyi olurki inşallah hepsi 5. güne gider ve sana sıkı sıkı tutunur :) 5e gitmezse bile dert etme benim 3. günde de tutmuştu :) arkadaşlarda söylemiş olumlu düşünki olumlu olsun canım :) vücuduna olumlu msj yolla o da vücudunda hamileliğe alıştırsın kendini :)
allahtan hayırlısını dile canım :) sağlıkla olur inşallah :) lütfen olumsuz olma :)

Kızlar 10. Gun 157 idi değerim bugün 12. Gün 271 olmuş tam iki kat artmamis ya
canım hemşirede söylemiş illa 2 kat değil %70de artış iyi :) 2 gün sonra 2 kattan fazla artarda rahatlarsın inşallah :)

Çok sağol canim benim değer %74 artmış inşallah perşembe günü artış istenilen gibi olur. Saatler aynıydı canim da burda iki devlet hastanesi var ben yukardaki acil de yaptirmistim bugün sağlık ocağına verdim o da hangi hastaneye gönderiyor değeri bilmiyorum

teşekkür ederim canım inşallah Allahım bu sefer hepimizin yüzüne güler ....

Sagol canim benim de kendiliginden atti.

Farklı makinalarda olması etkilemiş işte gayet belli..

güldencim nasıl oldun? düzeldin mi biraz:)

Sağol kuzum daha iyiyim...
Sanırım rüzgarda kaldığım birgün rüzgar bir kulağımdan girdi diğerinden çıktıydı herhalde kulak sebebiyle baş dönmesi yaşadım

Sağol kuzum daha iyiyim...
Sanırım rüzgarda kaldığım birgün rüzgar bir kulağımdan girdi diğerinden çıktıydı herhalde kulak sebebiyle baş dönmesi yaşadım
geçmiş olsun canım :) dikkat et kendine :) 4 mü 6 mı emin olamadım :) o kadar bebişin annesiiiiiii iyi bakkkk :) kuzular gelecek yakında :)

Herkese iyi akşamlar kızlar, bu topic çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum hızınıza valla.
Arkadaşlar bugün benim transferim oldu. 8 yumurtam toplanmıştı, 5'i boş çıktı, 3'ü işlem görmüş ama 2'si devam edebildi. 2 embriyodan biri 1.kalite diğeri 2.kalite, ikiside 8 hücreli, drum ikiz tutacağını zannetmiyorum 2.kalite olanı diğerine destek olsun diye koydum, hiçbir zaman %100 garanti veremeyiz ama ben seni hamile kabul ediyorum senden çok umutluyum dedi. Çok mutlu oldum, bende tutacağına inanıyorum Allahın izniyle

Oyyyy taze hamiş gelmiş
Sımsıkı tutunsun kuzuların sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…