2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

cnm merhaba nerede başlıyorsun Nur hanımın yeni hastanesinemi gideceksin.. bende Ocak sonunda Memorialdayım..
Evet canim oraya gidicem.benim için hastane önemli değil nur hanim nerde ben orda.memorial eskisi kadar ilgili değil bence gidiyorsun dığru düzgün îlgilenen yok bile

Evet canim oraya gidicem.benim için hastane önemli değil nur hanim nerde ben orda.memorial eskisi kadar ilgili değil bence gidiyorsun dığru düzgün îlgilenen yok bile

anladim cnm.. bende nur hanimi cok seviyorum ama hastane ve laboratuvar daha onemli benim icin, memorialdan da cok memnunum sekiz yil sonra sadece orada gebe kaldim.. sagolsunlar cok ilgilendiler.. ikimizede pozitifli tedaviler diliyorum cnm.

anladim cnm.. bende nur hanimi cok seviyorum ama hastane ve laboratuvar daha onemli benim icin, memorialdan da cok memnunum sekiz yil sonra sadece orada gebe kaldim.. sagolsunlar cok ilgilendiler.. ikimizede pozitifli tedaviler diliyorum cnm.
evet öyle aslında ama memorial hakkında son zamanarda olumsuz eleştiriler duydum.nur hanımın yenı hastanesınde aynur hanımda var laboratuvardan da ırkac kısı ordaymıs.şansımı denıycem bakalım..ben olsada olmasada nur hanımla yolla devam edıcem.hastane bana cok uzak olmasına ragmen gıdıcem..pazartesi gunu görüşmemiz var hatta inşallah olumlu sonuclar alırız

E egunal ve yeteeeeer transferin 2. günündeyim rahmim kasıldı akşama kadar bişimi olduki size sormak istdem korktumda biraz böle oluyomuki
Korkma arkadaşım allaha sığın stres yapma sakın lütfen olur mu...bol bol su iç çok sık yatma az az hareket et ama ani olmasın...kayısı falan ye kabız olmamak için...bitki çayı falan içme o tarz çaylar rahmi kasıyo maydonoz nar falanda yeme...ananas yiyebilirsin kabak ćekirdeği yumurta süt...öptüm canım mucizene iyi bak annesi o seninle...

inş canım çok sağol içim rahatladı biraz hiç böle olmazdı bide ilk deneme olunca stres oluyorum ister istemez

inş canım çok sağol içim rahatladı biraz hiç böle olmazdı bide ilk deneme olunca stres oluyorum ister istemez
Olma annesi o yer yapıyo rahminde tutunmak istiyo sımsıkı ve hiç bırakmamak sen ona güven ve allah sığın yavrun sana güveniyo annesi..

Cnm transferin hayırlı olsun özellikle cvp istemişsin ama deneyimli oldıgum için yardımcı olurum belki diye düşündüm o kasılmalar opudan kalmada olabilir tutunmada çünkü benimde oluypdu işk denemede ve tutunmustu belki tutunuypdur senin kuzunda hayırlısı olsun pozitifi gör inşAllah

Olma annesi o yer yapıyo rahminde tutunmak istiyo sımsıkı ve hiç bırakmamak sen ona güven ve allah sığın yavrun sana güveniyo annesi..
inşallah canım rabbim ne dilerse o tabi ama bu ay beni 3 kişi aradı rüyasında görmüş bebekler le ilgili falan inş hayırlısıyla tutar isteyen herkesinli

çok sağol canım inş sölediin gibidirrr bu mutluluğu yaşarız inş

Günaydın kızçeler...
Öylesine soğuk öylesine buz gibi bir güne uyandım ki çok mesudum
6 bebeğim hastanede donarken ben ısınırsam nerde kaldı benim analığım
Sabah onlarla aynı hisleri paylaşabilmek için dışarı çıktım ayazda kaldım kısa bir süre de olsa yavrularım siz donarken ben sıcacık evimde oturamazdım dedim
TSH değerim için sabahın körü kan vermeye gittim de

hayırlı olsun kızlar tedavi sürecine giriyormuşsunuz öyle anladım sanırım galiba herhalde

Annemmm yerim senin duygusallığını Az kaldı kavuşacaksın inşallahhh yavrucuklarına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…