günaydın hanımlar çok güzel kar yağıyor dün akşamda eşimle kar topu oynadık çok eğlendik
Günaydın canim bende dün kan vermeye gittim sadece kar topu oynamak istiyorum bir antep li olarak karı az gördüğüm için ama bebeğim üşür diye oynamiyorum :)Günaydın canım...
Ben hassas ve narin bedenim hasta olur diyerekten camdan seyrediyorum
Günaydın canim bende dün kan vermeye gittim sadece kar topu oynamak istiyorum bir antep li olarak karı az gördüğüm için ama bebeğim üşür diye oynamiyorum :)
Biz dayanamadık inşallah hasta olmayızGünaydın canım...
Biz dayanamadık inşallah hasta olmayız
sen dikkat et canım tedavi sürecinde hasta olmaman lazım allah muhafaza
günaydın.... hassas ve narin bedenin anne olmaya hzırlasın kendini, çıkma tabi ki üşütme; hastalanma.....Günaydın canım...
günaydın.... hassas ve narin bedenin anne olmaya hzırlasın kendini, çıkma tabi ki üşütme; hastalanma.....
takipteyim
Herkese slm kızlar karlı bir istanbul günü hava soğuk ta olsa çok güzel bembeyaz örtsüyle ist başka güzel olduyeni topiğimiz hayırlı uğurlu bol bol hamişli ve bebişli olsun inş bu 2015 hepimize saglık sıhat huzur mutluluk ve bol bebişli olmasını diliyorum ailelerimz ve sevdiklerimzle neşeli sevnçli yarınlrımz olsun inş Egoşum inş bebişlerin sağlıklı gelişp annelerine süpriz yapr ve göbüşüne konar açılışı inş sen yaprsın rabbimn izniylede arkandNda biz gelmeyi nasip etsin rabbim eski yeni herks bu topikte hamile kalır inş
canım dün yazmadım kusura bakma...canım ben de 2. tedavi için ankara memorialı düşünüyorum. şehir dışında olduğum için buradaki yorumları dikkatle okuyorum. senin ilk iki tedavin nerede olmuştu? Aygül hanımı nasıl buldun bana da yorum yapabilir misin? bir de sizin sorun neydi
Sen benden önce davranabilirsin canım süpriz bebiş haberine alıştırdın bizi sağlıkla gelsin yeni yılda bebeğin...
Donmuş tranferi olana kadar kızlar 2015 in gebelik haberlerini vermeye başladılar bile..
Sarılalım ısınalım o zaman
Kaçıncı gün oldu cancağızım...
yavaştan dönüyorum tatlım sahalara.... uzak kalasım vardı bi süre.... kaldım :)Ben takip edemiyorum ama görükmüyosun hiç
Ne güzel ozman bu yeni yıl bebişli hamişli olcak inş rabbim nasip edrse genetik kan sonuçlarımız 10 yada 11 ocak gbi çıkacak hayırlısıyla iyi bi sonuç almayı nasip etsin rabbim hepimzin yardımcısı olsun inş ondan sonra doğal deneme yapcaz allhım nasip edrse inş olmzsada hayırlısı deyip 4 de başlarız diye düşünüyorum allhım hepimze bi nasiple yollar inş ama artık üzlmüyorum rabbim en iyisini ve en hayırlısını verck biliyorum ona sığnmak en güzeli duamı edip sabırl beklemek
Günaydın datlumgünaydın kızlar
karlı kısmına katılamasamda buz gibi kısmına katılıyorumherkese karlı buz gibi ama bi o kadar da güzel bir günden merhaba......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?