2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

En güzelini yapıyorsun canım...
Kendimizi yıpratmak ya da Allah korusun isyan etmekle bebeklerimize kavuşacak değiliz..
Sabır sabır...

herkese karlı buz gibi ama bi o kadar da güzel bir günden merhaba......

Çok buz ama öyle böyle diil...
Sabah kan vereyim diye çıktım burun deliklerimin kenarlarında çatı kenarlarındaki gibi buz sarkıtları oluşmuştu
Akıyor silmeye fırsat bulamadan donuyor..Çok mağdur oldum çok

sen çok yaşa emi
okul yıllarıma götürdün beni okula gidip gelirken kışın kirpiklerim buz tutardı

sen çok yaşa emi
okul yıllarıma götürdün beni okula gidip gelirken kışın kirpiklerim buz tutardı

Açıkta kalan yerlerimiz buz tutma tehlikesi altında nasıl koruyacaz bilemiyorum biri burun biri kirpik nasıl kapatılabilir kiBugün markete gitcem mesafe yakın burnumun ucu donarda düşer diye korkuyorum burnumun ucundan başlarım ben üşümeye

Bugün test günüm olsaydı keşke gidip kan verseydim de hamileyim yazsaydım
Bölümleri dolandım hamilelik haberlerinin olduğu bölüme girince canım çekti

Az kaldı tabii heyecan bastı değil mi
Ben de öyleyim canımm inşallahh hepimiz yazacağız buraya az sonraaa

Uzak kalasın bitti demek sevindim canım...
eh bitti sayılır; bi de yıl sonu işlerim çok yoğundu o da hafifledi çok şükür.... şu dört günlük tatilde evimin kadını çocuklarımın anası olasım da geldi feci halde

Bugün test günüm olsaydı keşke gidip kan verseydim de hamileyim yazsaydım
Bölümleri dolandım hamilelik haberlerinin olduğu bölüme girince canım çekti
dayan az kaldı be hamileyim yazmana

Allah razı olsun ilgin için çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışın hakkını helal et canım inşallah senin de yüzün bu sefer güler son tecrüben olur....

Az kaldı tabii heyecan bastı değil mi
Ben de öyleyim canımm inşallahh hepimiz yazacağız buraya az sonraaa
Heyecandan değil canım foruma gelince bana ait bölümü dolanıyorum hamilelik duyurusu bölümü var oraya ne zaman girsem gaza geliyorum böyle..

Allah razı olsun ilgin için çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışın hakkını helal et canım inşallah senin de yüzün bu sefer güler son tecrüben olur....
helal olsun canım ne demek.elden bundan başkası gelmiyor birbirimiz için...
amin inşallah...bu yıl herkese uğurlu gelsin...
randevu alıp bi Aygül hnmla tanışmanı tavsiye ederim.en azından bi görüşmüş olursun.
bikaç yerle daha görüş.aklına mantığına yatan yeri seç canım...
seninde rabbim yardımcın olsun...

Ben daha tedaviye başlanmasının için kızımı akdim sabah dişari çıktık kar toplu oynadık.acayip hosuna gitti ama üşüdüm dedi hemen eve geri çıktık.eve girincede tutturdu kar diye bizde camin onundekılerle vde oynadık

eh bitti sayılır; bi de yıl sonu işlerim çok yoğundu o da hafifledi çok şükür.... şu dört günlük tatilde evimin kadını çocuklarımın anası olasım da geldi feci halde

kocanın karısı olmaya devam şimdilik ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…