En güzelini yapıyorsun canım...Ne güzel ozman bu yeni yıl bebişli hamişli olcak inş rabbim nasip edrse genetik kan sonuçlarımız 10 yada 11 ocak gbi çıkacak hayırlısıyla iyi bi sonuç almayı nasip etsin rabbim hepimzin yardımcısı olsun inş ondan sonra doğal deneme yapcaz allhım nasip edrse inş olmzsada hayırlısı deyip 4 de başlarız diye düşünüyorum allhım hepimze bi nasiple yollar inş ama artık üzlmüyorum rabbim en iyisini ve en hayırlısını verck biliyorum ona sığnmak en güzeli duamı edip sabırl beklemek
herkese karlı buz gibi ama bi o kadar da güzel bir günden merhaba......
yavaştan dönüyorum tatlım sahalara.... uzak kalasım vardı bi süre.... kaldım :)
sen çok yaşa emiÇok buz ama öyle böyle diil...
Sabah kan vereyim diye çıktım burun deliklerimin kenarlarında çatı kenarlarındaki gibi buz sarkıtları oluşmuştu
Akıyor silmeye fırsat bulamadan donuyor..Çok mağdur oldum çok
sen çok yaşa emi
okul yıllarıma götürdün beni okula gidip gelirken kışın kirpiklerim buz tutardı
Bugün test günüm olsaydı keşke gidip kan verseydim de hamileyim yazsaydım
Bölümleri dolandım hamilelik haberlerinin olduğu bölüme girince canım çekti
hangisindenPeki tamam sana da ondan
eh bitti sayılır; bi de yıl sonu işlerim çok yoğundu o da hafifledi çok şükür.... şu dört günlük tatilde evimin kadını çocuklarımın anası olasım da geldi feci haldeUzak kalasın bitti demek sevindim canım...
dayan az kaldı be hamileyim yazmanaBugün test günüm olsaydı keşke gidip kan verseydim de hamileyim yazsaydım
Evet inşallah kuzuma kardeş gelicekhayırlı olsun kızlar tedavi sürecine giriyormuşsunuz öyle anladım sanırım galiba herhalde
az kaldı canım inşallah biraz daha sabırBugün test günüm olsaydı keşke gidip kan verseydim de hamileyim yazsaydım
Allah razı olsun ilgin için çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışın hakkını helal et canım inşallah senin de yüzün bu sefer güler son tecrüben olur....canım dün yazmadım kusura bakma...
benim ilk 2 tedavimim genartta oldu.aslında ben merkezdende doktorumdanda çok memnunum.
bende hiçbir sorun yok.eşimde sayı azlığı var.ileri hareket yüzdesi ve kalite iyi.
2 tedavide de gebe kaldım ben ilkinde 9.haftada bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.ikinci kimyasal gebelik oldu.7.haftada kanama ile düşük başladı zaten.
hal böyle olunca ters giden bişeylermi var dedik.üstelik 2.tedavide embriyolara pgt yapıldı sağlıklı çıkanlar transfer edildi.(kromozon analizinde ikimizde de bi sorun yok üstelik.sadece döllenme sırasında genetik hata veriyo olabilir dedndiği için yapıldı.)
genarttan başka hiç başka yerle görümemiştik şimdiye kadar.başka bir doktor değerlendiremişti durumumuzu.
kayıplardan sonra biçok test yapıldı herşey normal.hiçbir sebep bulunamadı.bi gidelim dedik.anlatalım başka bir göz görsün bizi.ne dicek dedik.bide memorialın iyi olduğunu ileri teknikle çalıştığını duymuştum burdan.eşimde gidelim aklında soru işareti kalmasın dedi. doktoru beğendım merkezın tekniği laboratuvarları da gayet iyi canım.aygül hanmla teknik anlamda biçok şey konuştuk.gayet güzel anlattı.ve çok olumlu yaklaştı.tavrı tarzı çok hoşuma gitti.gayet bilgili ve güleryüzlü.
bizde bu kez 3.denemeyi orda yaptırmaya karar verdik.
rabbim nasip eder bi aksilik olmazsa.
10 ocakta radevum var.bi gidip muayene olucam.hemen başlayamam 2 ay bi sizi hazırlamam lazım bazı vitamin takviyeleriyle dedi.kaliteli sperm ve yumurta elde etmek için.zaten böyle bişey hep aklımdaydı.direk tedaviye dalmak istemiyodum.
sanırım martta ancak başlayabilcez.
bu kez spermler IMSI tekniği ile seçilecek.bana transferden önce gebelik aşısı yapılcak.
döllenmeden sonra pgt yerine cgh yapılcak embriyoların gelişimine göre.o sırada karar verecekmiş cgh a.olsun yada olmasın diye.
pgt ile 8 kromoza bakmanın anlamı yok bakılacaksa cgh ile 46 kromozana bakılmalı dedi.pgt boşa verilen para oluyor kimi zaman dedi.cihazlarımız gayet iyi olduğu için bide IMSI tekniği ile zaten yapısal ve genetik olarak sorunlu spermleri daha döllenme sırasında eliyoruz biz dedi.döllendikten sonra gelişiminde bi anormallik görürse cgh a alıcak.belki ona bile gerek kalmaz dedi.IMSI tekniğide erkek infertilitesinde çok önemli diyor.
ımsı tekniği genartta yok diye duydum arayıp sormadım açıkcası.cgh ı da heryer yapmıyor maalesef.sayılı yerlerden biri bura.bunların hepsi memorial bünyesinde mevcut.
10 ocakta eşim test verecek.onu da değerlendircek.
sonrasında başlıcaz inşallah.
aklıma gelenleri yazdım.aklına takılan başka bişey varsa bunların dışında yine sor canım.
Heyecandan değil canım foruma gelince bana ait bölümü dolanıyorum hamilelik duyurusu bölümü var oraya ne zaman girsem gaza geliyorum böyle..Az kaldı tabii heyecan bastı değil mi
Ben de öyleyim canımm inşallahh hepimiz yazacağız buraya az sonraaa
hiç biri değil buhangisindenbundanmı yoksa bundanmı bilemedim bundanmı
helal olsun canım ne demek.elden bundan başkası gelmiyor birbirimiz için...Allah razı olsun ilgin için çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışın hakkını helal et canım inşallah senin de yüzün bu sefer güler son tecrüben olur....
eh bitti sayılır; bi de yıl sonu işlerim çok yoğundu o da hafifledi çok şükür.... şu dört günlük tatilde evimin kadını çocuklarımın anası olasım da geldi feci halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?