2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

maşallah canım allah bağışlasın yavrunu nasıl tatlı öp benim yerime kuzuyu

Mini mini bir kuş donmuştu
Pencereme konmuştu
Aldım onu içeriye cik cik cik cik ötsün diye pırrr pıırrr ederken canlandı
Ellerim bak boş kaldı
Soğuk havalarda hayvancıkları unutmayalım kızlar..
Günün mesajını verdim ve markete kaçıyorum
Bu soğukta dönemezsem arkamdan iyiydi pek severdik diye yazın oldu mu

Heyecandan değil canım foruma gelince bana ait bölümü dolanıyorum hamilelik duyurusu bölümü var oraya ne zaman girsem gaza geliyorum böyle..
ayyy canımmm...o da olacak inşallah...yavrularınla buluşmana az kaldı...dualarımdasın inan...
yaa benimde bugün regli olmam lazım.olmasam ne varki
hiç aksamaz tam 28 günde olurum bugün gelecekmi diye beklemedeyim...
büyük mucizeler peşindeyim ama hani belki dedim.eşimde rüyasında hamile olduğu görmüş.ve hayatta rüya görmez.görünce çok etkilenmiş.kıyamam yaa belki olmazsın deyip duruyor.
tek tüp tıkalı...sayı 300.000 ve%10 ileri hareketli bu şartlarda kocaman bir mucize lazım bize...
ama nasıl haykırırdımmm nasıllll

kızlar bıdık has oldu dün kum döküyormuş has götürüdük vs rapor aldık cumaya kadar cuma günde dişi çekilecek şimdi kahvaltı hazırlmışlar bıdık cimcime anneleri ve ilkerin annesi (ilker doğmadan nasıl yer yaptı hayatımızda )beni çağırdılar gidip bir bardak çay içeyim iki lafın belini kıralım sonrada pazara gideceğiz size bol bebişi günler

Rabbim "Ol!" derse gerisi teferruattır şekerim... hadi inşallah

maşallah canım allah bağışlasın yavrunu nasıl tatlı öp benim yerime kuzuyu
Sağol canim inşallah.öperim tabii.3 sene önce 1 tane yavrum olsun başka bisey istemem diyordum şimdi de bir tane daha olsun başka bişey istemem.allah nasip eder inşallah.ama herzamanku gibi duam allah bu duyguyu yaşamayanlara göstersin ilk önce bir bebiş yüzü benim kızıma uzun önür versin

amiinn canıımm

Rabbim "Ol!" derse gerisi teferruattır şekerim... hadi inşallah
tabiki canım...amin....
ama bizim hayaller yine suya düştü.yazdım ve bi lavaboya gidip geleyim dedim.maalesef olmaya başlamasım.
önce bir üzüldüm sonra şükür gününde düzenli oluyorum diye sevindim.ne yapayım canım.
bugünümüze hamdolsun tabiki ama eşim çok üzülcek.

kesinlikle şekerim olabilmek bile büyük bi nimet....

bu hafta sonu gelecektik. adetten önce bi ön görüşme yaparız diye ama kar fena bastırdı. bir de dondurulmuşlar için tedavi almıştım bebişler sağlıklı çözünmeyince transfer iptal oldu benim adette kendini şaşıp 28 gün yerine 20. gün geldi. bi sonraki adete kadar zaman kazanmış oldum ya da kaybetmiş uf şaşırdım artık ne yapacağımı rabbim selamete erdirsin canım ya benim takıntım bayan olması dr. un. o yüzden Aygül hanım üzerinde duruyorum bakalım kısmet nasip nereye götürecek....

benimde bu hafta sonu kontrolüm var.ilk defa muayene edecek.bakalım ne diyecek.bide eşimin testi var.çok önemli bizim için.hayırlısı bakalım.
sizde sorun neydi???
evet burada çok kötü hava.heryer kar buz.acele etme canım.inşallah az düzelsin hava öyle gelin madem.
20.gün olmanda da vardır bir hayır.
bebeğine kavuşmana vesile olacak merkezi, doktoru seçersin inşallah.seninde hakkında hayırlısı canım.

Memorial diye bahsettiğiniz hastane ankaradaki mi.

Verdiğin bilgiler için bende teşekkür ederim. Bende memorial da düşünüyorum. Ama biz yaza erteledik. Burdan tedavini yazarsan çok sevinirim. Seni yakından takip edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…