amaaannnn sorma, devletimin memuru kocasının karısıkocanın karısı olmaya devam şimdilik ama
maşallah canımBen daha tedaviye başlanmasının için kızımı akdim sabah dişari çıktık kar toplu oynadık.acayip hosuna gitti ama üşüdüm dedi hemen eve geri çıktık.eve girincede tutturdu kar diye bizde camin onundekılerle vde oynadık
ayyy canımmm...o da olacak inşallah...yavrularınla buluşmana az kaldı...dualarımdasın inan...Heyecandan değil canım foruma gelince bana ait bölümü dolanıyorum hamilelik duyurusu bölümü var oraya ne zaman girsem gaza geliyorum böyle..
Rabbim "Ol!" derse gerisi teferruattır şekerim... hadi inşallahayyy canımmm...o da olacak inşallah...yavrularınla buluşmana az kaldı...dualarımdasın inan...
yaa benimde bugün regli olmam lazım.olmasam ne varki
hiç aksamaz tam 28 günde olurum bugün gelecekmi diye beklemedeyim...
büyük mucizeler peşindeyim ama hani belki dedim.eşimde rüyasında hamile olduğu görmüş.ve hayatta rüya görmez.görünce çok etkilenmiş.kıyamam yaa belki olmazsın deyip duruyor.
tek tüp tıkalı...sayı 300.000 ve%10 ileri hareketli bu şartlarda kocaman bir mucize lazım bize...
ama nasıl haykırırdımmm nasıllll
Sağol canim inşallah.öperim tabii.3 sene önce 1 tane yavrum olsun başka bisey istemem diyordum şimdi de bir tane daha olsun başka bişey istemem.allah nasip eder inşallah.ama herzamanku gibi duam allah bu duyguyu yaşamayanlara göstersin ilk önce bir bebiş yüzü benim kızıma uzun önür versinmaşallah canımallah bağışlasın yavrunu nasıl tatlı öp benim yerime kuzuyu
Sağol canim inşallah.öperim tabii.3 sene önce 1 tane yavrum olsun başka bisey istemem diyordum şimdi de bir tane daha olsun başka bişey istemem.allah nasip eder inşallah.ama herzamanku gibi duam allah bu duyguyu yaşamayanlara göstersin ilk önce bir bebiş yüzü benim kızıma uzun önür versin[/QUOT
tabiki canım...amin....Rabbim "Ol!" derse gerisi teferruattır şekerim... hadi inşallah
kesinlikle şekerim olabilmek bile büyük bi nimet....tabiki canım...amin....
ama bizim hayaller yine suya düştü.yazdım ve bi lavaboya gidip geleyim dedim.maalesef olmaya başlamasım.
önce bir üzüldüm sonra şükür gününde düzenli oluyorum diye sevindim.ne yapayım canım.
bugünümüze hamdolsun tabiki ama eşim çok üzülcek.
33. haftanda napcan karı kızım yaaaa..... bırak olmasın zatenSelam kızlar naberrr?
Herkes kardan bahsediyor... Boğaz'da bir damla yok
mrb canımSelam kızlar naberrr?
Herkes kardan bahsediyor... Boğaz'da bir damla yok
hayırlı olsun kızlar tedavi sürecine giriyormuşsunuz öyle anladım sanırım galiba herhalde
başlıyomusun canım sende? ne zaman????sağol canım.. sendende güzell haberler bekliyoruz..
bu hafta sonu gelecektik. adetten önce bi ön görüşme yaparız diye ama kar fena bastırdı. bir de dondurulmuşlar için tedavi almıştım bebişler sağlıklı çözünmeyince transfer iptal oldu benim adette kendini şaşıp 28 gün yerine 20. gün geldi. bi sonraki adete kadar zaman kazanmış oldum ya da kaybetmiş uf şaşırdım artık ne yapacağımı rabbim selamete erdirsin canım ya benim takıntım bayan olması dr. un. o yüzden Aygül hanım üzerinde duruyorum bakalım kısmet nasip nereye götürecek....helal olsun canım ne demek.elden bundan başkası gelmiyor birbirimiz için...
amin inşallah...bu yıl herkese uğurlu gelsin...
randevu alıp bi Aygül hnmla tanışmanı tavsiye ederim.en azından bi görüşmüş olursun.
bikaç yerle daha görüş.aklına mantığına yatan yeri seç canım...
seninde rabbim yardımcın olsun...
başlıyomusun canım sende? ne zaman????
benimde bu hafta sonu kontrolüm var.ilk defa muayene edecek.bakalım ne diyecek.bide eşimin testi var.çok önemli bizim için.hayırlısı bakalım.bu hafta sonu gelecektik. adetten önce bi ön görüşme yaparız diye ama kar fena bastırdı. bir de dondurulmuşlar için tedavi almıştım bebişler sağlıklı çözünmeyince transfer iptal oldu benim adette kendini şaşıp 28 gün yerine 20. gün geldi. bi sonraki adete kadar zaman kazanmış oldum ya da kaybetmiş uf şaşırdım artık ne yapacağımı rabbim selamete erdirsin canım ya benim takıntım bayan olması dr. un. o yüzden Aygül hanım üzerinde duruyorum bakalım kısmet nasip nereye götürecek....
Memorial diye bahsettiğiniz hastane ankaradaki mi.evet öyle aslında ama memorial hakkında son zamanarda olumsuz eleştiriler duydum.nur hanımın yenı hastanesınde aynur hanımda var laboratuvardan da ırkac kısı ordaymıs.şansımı denıycem bakalım..ben olsada olmasada nur hanımla yolla devam edıcem.hastane bana cok uzak olmasına ragmen gıdıcem..pazartesi gunu görüşmemiz var hatta inşallah olumlu sonuclar alırız
Verdiğin bilgiler için bende teşekkür ederim. Bende memorial da düşünüyorum. Ama biz yaza erteledik. Burdan tedavini yazarsan çok sevinirim. Seni yakından takip edeceğimcanım dün yazmadım kusura bakma...
benim ilk 2 tedavimim genartta oldu.aslında ben merkezdende doktorumdanda çok memnunum.
bende hiçbir sorun yok.eşimde sayı azlığı var.ileri hareket yüzdesi ve kalite iyi.
2 tedavide de gebe kaldım ben ilkinde 9.haftada bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.ikinci kimyasal gebelik oldu.7.haftada kanama ile düşük başladı zaten.
hal böyle olunca ters giden bişeylermi var dedik.üstelik 2.tedavide embriyolara pgt yapıldı sağlıklı çıkanlar transfer edildi.(kromozon analizinde ikimizde de bi sorun yok üstelik.sadece döllenme sırasında genetik hata veriyo olabilir dedndiği için yapıldı.)
genarttan başka hiç başka yerle görümemiştik şimdiye kadar.başka bir doktor değerlendiremişti durumumuzu.
kayıplardan sonra biçok test yapıldı herşey normal.hiçbir sebep bulunamadı.bi gidelim dedik.anlatalım başka bir göz görsün bizi.ne dicek dedik.bide memorialın iyi olduğunu ileri teknikle çalıştığını duymuştum burdan.eşimde gidelim aklında soru işareti kalmasın dedi. doktoru beğendım merkezın tekniği laboratuvarları da gayet iyi canım.aygül hanmla teknik anlamda biçok şey konuştuk.gayet güzel anlattı.ve çok olumlu yaklaştı.tavrı tarzı çok hoşuma gitti.gayet bilgili ve güleryüzlü.
bizde bu kez 3.denemeyi orda yaptırmaya karar verdik.
rabbim nasip eder bi aksilik olmazsa.
10 ocakta radevum var.bi gidip muayene olucam.hemen başlayamam 2 ay bi sizi hazırlamam lazım bazı vitamin takviyeleriyle dedi.kaliteli sperm ve yumurta elde etmek için.zaten böyle bişey hep aklımdaydı.direk tedaviye dalmak istemiyodum.
sanırım martta ancak başlayabilcez.
bu kez spermler IMSI tekniği ile seçilecek.bana transferden önce gebelik aşısı yapılcak.
döllenmeden sonra pgt yerine cgh yapılcak embriyoların gelişimine göre.o sırada karar verecekmiş cgh a.olsun yada olmasın diye.
pgt ile 8 kromoza bakmanın anlamı yok bakılacaksa cgh ile 46 kromozana bakılmalı dedi.pgt boşa verilen para oluyor kimi zaman dedi.cihazlarımız gayet iyi olduğu için bide IMSI tekniği ile zaten yapısal ve genetik olarak sorunlu spermleri daha döllenme sırasında eliyoruz biz dedi.döllendikten sonra gelişiminde bi anormallik görürse cgh a alıcak.belki ona bile gerek kalmaz dedi.IMSI tekniğide erkek infertilitesinde çok önemli diyor.
ımsı tekniği genartta yok diye duydum arayıp sormadım açıkcası.cgh ı da heryer yapmıyor maalesef.sayılı yerlerden biri bura.bunların hepsi memorial bünyesinde mevcut.
10 ocakta eşim test verecek.onu da değerlendircek.
sonrasında başlıcaz inşallah.
aklıma gelenleri yazdım.aklına takılan başka bişey varsa bunların dışında yine sor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?