2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

maşallah Allahım sağlıkla tedavini tamamlamana yardım etsin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum ben Eskişehir acıbadem sen İstanbul acıbadem darısı sana ve tüm arkadaşlarıma inşallaaaahhh....

bizim sorun sayı ve morfoloji canım. sayı 13-14 milyon gibi morfoloji de % 2. belki bize de takviyeler verecek bakalım dualarım hepimiz için...

kızlar bısey sorucam esımın morfolojısı %2 bıze ımsı yonetımı kullanılıcakmı bızmmı soylememız lazım hıc bırsey soylenmedı bıze bu konu hakkında

Kızçeler bugün burda pazar vardı annem süt almış beni süt buharına oturtcakmış yarım saat falan

gözün aydın canım
Allah razı olsun canım;tez zamanda sen ve tüm arkadaşlarıma dua ediyorum bu mutluluğu yaşayın diye inşallah,bende çok tedavi olan yıllardır bu haberi bekleyen biriyim kendimden umudum yoktu yani sağlığım ve ebriyomdan orta kalitede bir embriyoydu önce Allah sonra Fatih Bey sayesinde bu duyguyu yaşadım ondan önce çok doktor tanıdım tanıdığım doktorlardan çok farklı biriydi bize her zaman doktor değilde abilik yaptı diyebilirim hakkını ödeyemem onun, umudum yokken bana 3.kez tedavi programı yaptı iyi ki onu dinledim iyi ki İstanbuldan kalkıp geldim iyi ki o benim doktorum dünya durdukça dursun evlatlarıyla uzuuunn bir hayat yaşasın çok başarılı bir insan bu başarılarından dolayı inşallah birgün ismi altın harflerle yazılacak inanıyorum,benim şuan yaşadığım mutluluğumu Rabbim elimden almasın inşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin,burda bulunan herkesle birlikte inşallah....sana teklifim hangi şehirdesin bilmiyorum ama farketmez bende İstanbuldan geldim Eskişehirdeyim apart dairede kalıyorum hastaneye ait burası tüp bebek dışında konaklama ücreti istemiyor acıbadem,gel birde burda dene olmaz mı ben inanıyorum,burdayım ben gitmiyorum henüz doktorum izin vermedi daha gitmem için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım senin için istersen gelmeyi düşünürsen Fatih Hocama senden bahsederim,başarı oranı gerçekten yüksek nerdeyse yapılan her 4 transferden 3ü hamile buna bende dahilim 4kişi olmuşuz 3hamile,bence bunu düşünmelisin hem belki kısmet burdadır seni sevdiğimi ve değer verdiğimi biliyorsun bunu düşün derim,bu arada düşünen arkadaşlarım olursa onlar için de elimden geleni yaparım çünkü bu mutluluk hiçbir şeye benzemiyor herkes yaşasın inşallaaahh....

ne için nasıl oluyormuş
Bende bilmiyorum canım tam benimde kardeşim 10 sene olmadı annemde çok şeyler denedi süt buharına oturduğu ay hamile kaldı rabbim vesile kıldı onuda yapmadık demeyelim diye almış sabah kaynatıp üstüne buharına oturuyosun galiba daha yapmadık yapınca tam nasıl oluyo anlatırım

tamam canım merak ettim kıyafetle mi nasıl oluyor kesin yaz bende denerim

maşallah Allahım sağlıkla tedavini tamamlamana yardım etsin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum ben Eskişehir acıbadem sen İstanbul acıbadem darısı sana ve tüm arkadaşlarıma inşallaaaahhh....
Amin tatlım güzel başladık sonuda güzel olur inşallah..

Eve dönebildim kızlar ben girerken tekrar kar başladı...
Ama ne soğuk

Kızçeler bugün burda pazar vardı annem süt almış beni süt buharına oturtcakmış yarım saat falan
Evet duymuştum onu maydanoz da var dı sanki tam hatırlayamadım..
Annengiller daha iyi bilirler...

kızlar bısey sorucam esımın morfolojısı %2 bıze ımsı yonetımı kullanılıcakmı bızmmı soylememız lazım hıc bırsey soylenmedı bıze bu konu hakkında

Bizde de %2 morfoloji..İmsi uygulanması lazım , önceden konuşun mutlaka ayrı ücret talep ediyor olabilirler..

minnak kuzu kum döküyormuş kıyamam yaaa ağrı yapıyordur ona çok geçmiş olsun canım...

İnşallah eşin değil sen hamilesindir canım
eşim rüyasında hamile olduğunu görmüş diye yazmışsın bana da malzeme çıktı işte harf hatasından
mucize gibi görünebilir ama arkadaşın burada ne mucizeler gördü neden olmasın diyorum

Merhaba arkadaşlar bende 4 ocakta konya novafertil de başladım ilk tüp bebek denememe inşallah hayirli olur....bizde pko ve ileri hareket sıfır sorunumuz var..üç yildir hareket %3-4-5 arasi değişiyor du...bu ay %100 hareketsiz cikti mikrotese yapmayi düşünüyorlar...tedavisi devam edenler ne kullaniyor ne yapıyor...beni de bilgilendirir misin...Eşim kimsenin bilmesini istemedi kimseye birsey soramiyorum da...beni yalniz birakmayin arkadaş lar...

Bizde de %2 morfoloji..İmsi uygulanması lazım , önceden konuşun mutlaka ayrı ücret talep ediyor olabilirler..
haklısın canım cumartesı kontrolum var ya cok oluyorum ama ne demelıyım sence cunku bıze hıc bahsedılmedı burda gordum ımsı yonetemını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…