2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

arkadaşlar transferden sonra kaç gün dinlenmek gerekir
Ben 3 gün hastanenin misafirhanesinde kaldım 4 günde evde yattım daha sonra işe başladım 10. Günde hamile olduğumu öğrendim ilk üç gün çok önemli Yemeğe bile kalkmadım bol bol Ananas ve kabak çekirdeği yedim sonrada test test Gününe kadar eşim hiçbir iş yaptırmadı ama ohss oldum şimdi raporluyum evde yatıyorum. Birde transfer sırasında idrara sıkışık olmak gerekiyor transferden sonra 15 dk sonra tuvalete gidebilirsin dedi doktor ama ben 1 saatten fazla dayandım tedavin hayırlı olsun şimdiden umarım olumlu sonuç alırsın transfer sonrası bol bol dua et

Iyi akşamlar kizlar yarın için bana dua edin güzel haberlerle doneyim hastaneden yarın hepimiz için hayırlı olsun şimdiden hayırlı cumalar yarin vaktim olmayabilir
canım bendende hayırlı cumalar inşallah çokkkkk güzel haberler gelirsin yarın bende transfere gidiyorum :)

[QUOulutefe, post: 39913044, member: 465698"]inşallah canım dun devlet hastanesınde gıttım kese olusmus yolk saç kesesıde olusmus olculerıde ıyı dedı ama bebekle kalp atısı yoktu doktor 10 gun sonra gel dedı cok korkuyorum ama elden bısey gelmıyor haftaya gıdıcam ınşallah gorurum kalp atısını aminn ecmainn dua et bana olurmu[/QUOTE]
Cnm içini ferah tut görünecek bebegin duyacaksin kalp atışını bende daha yeni duydum kalp atışını doktor kaç sefer gittim daha oluşmamış demişti ve içimde hep bi tedirginlik vardı bulantilarim başladı en son gitmeden önce ama hala içimde kuşku vardı pzrtesi doktora gidicektim pazar günü uyuyamadim çözümü kirpamadim hastaneye gittik sıra sanki gelmiyodu bana ve o an sıra bana geldi ve ultrasyonda baktı tabi ben o ara ecel terleri dökuyordum ve o an o ses pıt pıt kalp atışı ve ben hüngür hüngür ağladım bebeğim canlandı ve bana bağlandı çok mutlu oldum içini rahat tut bu duyguyu sende tadacaksin

canım bendende hayırlı cumalar inşallah çokkkkk güzel haberler gelirsin yarın bende transfere gidiyorum :)
Rabbim mübarek cuma gününde yüzünu güldürsün arkadaşım..transferin guzel ve hayırli neticelensin rabbim kucağında sevdirsin..

Kızlar Günaydın hayırlı cumalar. ..
Yoldayım hastahaneye Bebeğimi almaya gidiyorummmm
Hayırlı olsun inşallah doğuma giderken de yazarsın transfer sonrası bol bol Ananas ve kabak çekirdeği yemeği unutma transfer esnasında elini karnına koy ve Hoşgeldiniz de:) ben öyle yaptım bol bol dua et sonrasında tuvalet için dayanabildiğin kadar dayan bana 15 dk dediler 1 saat dayandım haydi bakalım şimdiden gözün aydın

Canım beni daha cok duygulandırdın şimdi çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…