amin canımmmmm sizleri tanımasamda hep dualarımdasınız :)cnm gözünaydın yarın dan sonra evlatların seninle olur inşlhhhhhhhhhh
darısı bizlere....
aminnnnn canımm :)Hadi gözün aydın canim tebrik ederim hayirlisiyla insallah sana tutunsunlar annelerini hic birakmasinlar
Ben 3 gün hastanenin misafirhanesinde kaldım 4 günde evde yattım daha sonra işe başladım 10. Günde hamile olduğumu öğrendim ilk üç gün çok önemli Yemeğe bile kalkmadım bol bol Ananas ve kabak çekirdeği yedim sonrada test test Gününe kadar eşim hiçbir iş yaptırmadı ama ohss oldum şimdi raporluyum evde yatıyorum. Birde transfer sırasında idrara sıkışık olmak gerekiyor transferden sonra 15 dk sonra tuvalete gidebilirsin dedi doktor ama ben 1 saatten fazla dayandım tedavin hayırlı olsun şimdiden umarım olumlu sonuç alırsın transfer sonrası bol bol dua etarkadaşlar transferden sonra kaç gün dinlenmek gerekir
anladım canım çok saol cevabın için arkadaşım rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahCanım benim adetim çok düzenli değil 3 - 5 gün oynuyor o yüzden verdi bende sordum me işe yaradığını yumurtayi baskiliyormus yani yumurtanın kalitesine yardimci oluyor
canım bendende hayırlı cumalar inşallah çokkkkk güzel haberler gelirsin yarın bende transfere gidiyorum :)Iyi akşamlar kizlar yarın için bana dua edin güzel haberlerle doneyim hastaneden yarın hepimiz için hayırlı olsun şimdiden hayırlı cumalar yarin vaktim olmayabilir
Rabbim mübarek cuma gününde yüzünu güldürsün arkadaşım..transferin guzel ve hayırli neticelensin rabbim kucağında sevdirsin..canım bendende hayırlı cumalar inşallah çokkkkk güzel haberler gelirsin yarın bende transfere gidiyorum :)
canım rabbim muradını versin yüzünü güldürsün yavrun sıkı sıkı tutunsun pozitif haberini duyarız inşallahaminnnnn canımm :)
Amin canım inşallah. ..canım rabbim muradını versin yüzünü güldürsün yavrun sıkı sıkı tutunsun pozitif haberini duyarız inşallah
Hayırlı olsun inşallah doğuma giderken de yazarsın transfer sonrası bol bol Ananas ve kabak çekirdeği yemeği unutma transfer esnasında elini karnına koy ve Hoşgeldiniz de:) ben öyle yaptım bol bol dua et sonrasında tuvalet için dayanabildiğin kadar dayan bana 15 dk dediler 1 saat dayandım haydi bakalım şimdiden gözün aydınKızlar Günaydın hayırlı cumalar. ..
Yoldayım hastahaneyeBebeğimi almaya gidiyorummmm
Canım beni daha cok duygulandırdın şimdi çok teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah doğuma giderken de yazarsın transfer sonrası bol bol Ananas ve kabak çekirdeği yemeği unutma transfer esnasında elini karnına koy ve Hoşgeldiniz de:) ben öyle yaptım bol bol dua et sonrasında tuvalet için dayanabildiğin kadar dayan bana 15 dk dediler 1 saat dayandım haydi bakalım şimdiden gözün aydın
Hayirli olsun simdiden..Allah gonlune gore versin..insallah test gunu de guzel haberler verirsin..Kızlar Günaydın hayırlı cumalar. ..
Yoldayım hastahaneyeBebeğimi almaya gidiyorummmm
Bugün canım kan verdim Öğlen çıkacak inş artmıştırP polikistik canım senin tekrar kan testin ne zaman
Sahada canım hayırlı cumalar Allah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimizin kucağını meleklerimizle doldursun inşallahGunaydin kizlarrrr.hayirli cumalarrr
Aramiza hos geldin canım..birlikte aşıcaz herseyi ve topik halkı olarak hepimiz anne olucaz allah nasip ederse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?