evet maliyetli ama izah edip hasta inisiyatifine bırakabilirler razı olan yaptırabilir sanki böyle daha mı az harcadık iki tedavime 16-17 .000 tl gitti ve elimiz boş...Maliyetli işlemler bunlar ilk başta gerek görmüyorlar..Hemen bahsetseler para için gereksiz şeyler öneriyorlar da diyebiliriz.Daha yolun başında neden bu kadar şey yapayım ki denebilir..Bunları pgt ve cgh için söylüyorum ama kan pıhtılaşması basit testler yapılabilirdi..
inşallah canım dun devlet hastanesınde gıttım kese olusmus yolk saç kesesıde olusmus olculerıde ıyı dedı ama bebekle kalp atısı yoktu doktor 10 gun sonra gel dedı cok korkuyorum ama elden bısey gelmıyor haftaya gıdıcam ınşallah gorurum kalp atısını aminn ecmainn dua et bana olurmu
amin insallah cümlemize canım rabbım zorumuzu kolaylaştırsın hayırsızımızı hayra cevırsın ınsallahhadiii bakalım canım hayırlısı olsun belki tüpbebeğe gerek kalmadan allahım sana bir mucize yaşatır
ıyıyım cok sukur bende suanda beklemedeyım hasta olunca tup bebege baslayacagızSağol canım benim iyiyim sen nasılsın?
evet aynen oyle rabbım dermansız dert vermesin dogal yada tuple yeterkı saglıklı ve hayırlı evlatlar olsunEvet hiç belli olmaz inşallah tüp ya da değil sağlıklı olsun bizim olsun. Güzel haberlerinizi bekliyorum ben.
Canım benim adetim çok düzenli değil 3 - 5 gün oynuyor o yüzden verdi bende sordum me işe yaradığını yumurtayi baskiliyormus yani yumurtanın kalitesine yardimci oluyorcanım cyclo pronova doktor ne için verdi sana benim geçen ay transferim olucaktı rahim kalınlaşmadığı için iptal oldu adet olunca bu ilacı verdi reçetede adet düzensizliği için diyor benim düzenli pazartesi bitti bu hap pazartesi lucrin depat yapıldı haftaya perşenbe estrofeme prednola başlıycam
bu her tup bebege baslyan ıcın yapılmalımı canımKan pıhtılaşması testleri;
Faktör II G20210A
Faktör V Leiden
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
Anti Trombin III
Protein S Antijeni
Protein C
Aktive protein C rezistansı
Lupus Antikoagülan Taraması
**Periferik Kan/Kanda kromozom analizi hem kadın hem erkek için bakılmalı
Tavsiyen için teşekkür edetim canım bana yol gösterdin ben ankara düşünüyordum ama iyiki istanbula gitmişiz eşimde memnun kaldı evet maliyeti kat kat fazla ama sorun yumurtanin az olması olduğu için en mantıklı tedavi bu. Allahın izniyle bebişimiz olsun da maliyeti önemli değil. Birşey soracağım canım çift embriyo transferinin şartları ne ? Yaş şartı var mı isteyen herkese yapılıyor mu sen daha önce tüp bebek yaptirmişsın biliyorsundur mesela ben ikiz bebiş istiyorum diyelim yaşım 21Benim doktorum bir tanedir senin de memnun kalmana çok sevindim canım..
Havuz yöntemi çok mantıklı az yumurtası olanlarda..
Maliyetli evet ama her defasında iptal olan yarıda kalan tedavilerdense bu şekilde yumileri biriktirmek daha doğru..
Allah yardımcın olsun inşallah güzel sonuçlanır her şey..
Tavsiyen için teşekkür edetim canım bana yol gösterdin ben ankara düşünüyordum ama iyiki istanbula gitmişiz eşimde memnun kaldı evet maliyeti kat kat fazla ama sorun yumurtanin az olması olduğu için en mantıklı tedavi bu. Allahın izniyle bebişimiz olsun da maliyeti önemli değil. Birşey soracağım canım çift embriyo transferinin şartları ne ? Yaş şartı var mı isteyen herkese yapılıyor mu sen daha önce tüp bebek yaptirmişsın biliyorsundur mesela ben ikiz bebiş istiyorum diyelim yaşım 21
Canım hadi hayırlısı olsun. Ne olursa olsun tedavini mutlu geçirmeye bak. Benim tedavim sırasında ilaçlarımdan biri boş çıkmıştı. Taa nerden ilaç değiştirmeye gitmiştim. Bir keresinde de artık en son çatlatma iğnemi vurulucam ve tedavi biticek iğnenin ucu çok inceydi baş parmağıma girip yamuldu ve saat 21:00 iğneyi yapmam gereken saatti. Açık eczane bulup yeni bir ilaç alabilecek vaktim yoktu. Elimden nasıl kan aktı anlatamam ben o yamuk iğneyi batırdım göbeğime ve zor zar ilacı yaptım. Tüm bu olumsuzluklara rağmen bir kere bile olumsuz düşünmedim. En önemlisi tedavi sürecini mutlu geçirmek, sevdiğin ekiple çalışmak ve sonuna kadar inanmak.ıyıyım cok sukur bende suanda beklemedeyım hasta olunca tup bebege baslayacagız
bu her tup bebege baslyan ıcın yapılmalımı canım
Anladım canım teşekürlerÇok sevindim canım böyle düşünmene..
Embriyo sayısı yaşına göre 1 tane ama genelde 1 den fazla konuyor merkezlerde..
Bunu konuşursun öncesinde isteğini de dile getir en doğrusuna karar verir doktorumuz..
Çok haklısın ne diyebilirim ki...evet maliyetli ama izah edip hasta inisiyatifine bırakabilirler razı olan yaptırabilir sanki böyle daha mı az harcadık iki tedavime 16-17 .000 tl gitti ve elimiz boş...
oyyy ne güzel bir haber buuuuu...kızlar dayanamadım şimdi hastaneyi aradım merak etmeyim kimseyi daha aramadık dediler veeeeeeeee nasipse yarın transfere gidiyorum 3 yumurta toplanmış 3'üde döllenmiş
Allah yardimcin olsun arkadaşım inşAllah tutunur bebişlerin evine bebişlerinle dönersin.. bende o aşamaya gelir miyim acabaakızlar dayanamadım şimdi hastaneyi aradım merak etmeyim kimseyi daha aramadık dediler veeeeeeeee nasipse yarın transfere gidiyorum 3 yumurta toplanmış 3'üde döllenmiş
hoş geldin canım ben de çok eski sayılmam iki ay oldu tedaviye başlayalı ..ilk ay klomen tedavisi sonuç olumsuz bu ay da tüp bebek yaptıracağız inş ..aynı senin gibiyim ben de elimde sadece hormon filmi varKızlaarr merhabalar... her ay hamilemiyim acaba diye gün sayarken ocak ayında eşimin sperm testiyle yıkıldık.. sonra sayı morfoloji nasıl yükseltilir topiklerinde gezerken kendimi burda buldum çünkü tüp bebek yapmaya karar verdik. aşırı acemiyimsizi takip ediyorum bir süredir.. ben hiç aşılama yaptırmadım hiç hamile kalmadım. tanıdık bir doktorun tavsiyesi ile tüp bebeğe karar verdik. Ve kafamdaa deli sorularr
Önümüzdeki hafta adet olucam büyük ihtimal, 2.günü de gidicez ama başlıcakmıyız bilmiyorum. Ben daha hiç hormon testi yaptırmadım, hiç rahim filmi çekilmedim. Bu konularda tam sıfırım yani.. Burda okudukça ne kadar bilmediğimi öğrendimve artık sizinleyim
hoş geldin canım ben de çok eski sayılmam iki ay oldu tedaviye başlayalı ..ilk ay klomen tedavisi sonuç olumsuz bu ay da tüp bebek yaptıracağız inş ..aynı senin gibiyim ben de elimde sadece hormon filmi var
hemen hemen belli oluır canım ..ben de ikimizde de sorun var yumurta rezervim az bir de eşimin spermi çok düşük anlayacağın ikimizde de sorun var ..güzel dileklerin çin sağolasın inş hepimizin bebişleri olur olurhoşbuldum canımm :) benim elimde de sadece eşimin spremiogramı varrbide ultrasonla bakılarak iyi olduğu söylenen yumurtalarımm.. ölee bakılarak anlaşılıyor mu kii onu bile bilmiyomm İnşallah bu ay gelir bebişin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?