2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

evet maliyetli ama izah edip hasta inisiyatifine bırakabilirler razı olan yaptırabilir sanki böyle daha mı az harcadık iki tedavime 16-17 .000 tl gitti ve elimiz boş...

Canım yüreğini ferah tut dualarım seninle.

Canım benim adetim çok düzenli değil 3 - 5 gün oynuyor o yüzden verdi bende sordum me işe yaradığını yumurtayi baskiliyormus yani yumurtanın kalitesine yardimci oluyor

bu her tup bebege baslyan ıcın yapılmalımı canım

Tavsiyen için teşekkür edetim canım bana yol gösterdin ben ankara düşünüyordum ama iyiki istanbula gitmişiz eşimde memnun kaldı evet maliyeti kat kat fazla ama sorun yumurtanin az olması olduğu için en mantıklı tedavi bu. Allahın izniyle bebişimiz olsun da maliyeti önemli değil. Birşey soracağım canım çift embriyo transferinin şartları ne ? Yaş şartı var mı isteyen herkese yapılıyor mu sen daha önce tüp bebek yaptirmişsın biliyorsundur mesela ben ikiz bebiş istiyorum diyelim yaşım 21

Çok sevindim canım böyle düşünmene..
Embriyo sayısı yaşına göre 1 tane ama genelde 1 den fazla konuyor merkezlerde..
Bunu konuşursun öncesinde isteğini de dile getir en doğrusuna karar verir doktorumuz..

ıyıyım cok sukur bende suanda beklemedeyım hasta olunca tup bebege baslayacagız
Canım hadi hayırlısı olsun. Ne olursa olsun tedavini mutlu geçirmeye bak. Benim tedavim sırasında ilaçlarımdan biri boş çıkmıştı. Taa nerden ilaç değiştirmeye gitmiştim. Bir keresinde de artık en son çatlatma iğnemi vurulucam ve tedavi biticek iğnenin ucu çok inceydi baş parmağıma girip yamuldu ve saat 21:00 iğneyi yapmam gereken saatti. Açık eczane bulup yeni bir ilaç alabilecek vaktim yoktu. Elimden nasıl kan aktı anlatamam ben o yamuk iğneyi batırdım göbeğime ve zor zar ilacı yaptım. Tüm bu olumsuzluklara rağmen bir kere bile olumsuz düşünmedim. En önemlisi tedavi sürecini mutlu geçirmek, sevdiğin ekiple çalışmak ve sonuna kadar inanmak.

bu her tup bebege baslyan ıcın yapılmalımı canım

İlk denemede yapılmayabilir ama 2.denemeye başlarken mutlaka yapılmalı bu testler...İşimizi şansa bırakmamak adına..Zaten tüp bebeğe başvuran kadınların çoğunda kan pıhtılaşması değerlerinde sorun çıkıyor.Ne derecede pıhtı sorunu var bu tespit edilip ne kadar süreyle kullanılacağı ve dozu ayarlanıyor iğnelerin..

Çok sevindim canım böyle düşünmene..
Embriyo sayısı yaşına göre 1 tane ama genelde 1 den fazla konuyor merkezlerde..
Bunu konuşursun öncesinde isteğini de dile getir en doğrusuna karar verir doktorumuz..
Anladım canım teşekürler

evet maliyetli ama izah edip hasta inisiyatifine bırakabilirler razı olan yaptırabilir sanki böyle daha mı az harcadık iki tedavime 16-17 .000 tl gitti ve elimiz boş...
Çok haklısın ne diyebilirim ki...
Deneme yanılma ile maddi manevi yıpranıyoruz...
Herşeyi anlatıp tercih bize bırakılmalı dediğin gibi...

kızlar dayanamadım şimdi hastaneyi aradım merak etmeyim kimseyi daha aramadık dediler veeeeeeeee nasipse yarın transfere gidiyorum 3 yumurta toplanmış 3'üde döllenmiş
oyyy ne güzel bir haber buuuuu...
maşallah 3 kuzumuza

kızlar dayanamadım şimdi hastaneyi aradım merak etmeyim kimseyi daha aramadık dediler veeeeeeeee nasipse yarın transfere gidiyorum 3 yumurta toplanmış 3'üde döllenmiş
Allah yardimcin olsun arkadaşım inşAllah tutunur bebişlerin evine bebişlerinle dönersin.. bende o aşamaya gelir miyim acabaa

Kızlaarr merhabalar... her ay hamilemiyim acaba diye gün sayarken ocak ayında eşimin sperm testiyle yıkıldık.. sonra sayı morfoloji nasıl yükseltilir topiklerinde gezerken kendimi burda buldum çünkü tüp bebek yapmaya karar verdik. aşırı acemiyim sizi takip ediyorum bir süredir.. ben hiç aşılama yaptırmadım hiç hamile kalmadım. tanıdık bir doktorun tavsiyesi ile tüp bebeğe karar verdik. Ve kafamdaa deli sorularr
Önümüzdeki hafta adet olucam büyük ihtimal, 2.günü de gidicez ama başlıcakmıyız bilmiyorum. Ben daha hiç hormon testi yaptırmadım, hiç rahim filmi çekilmedim. Bu konularda tam sıfırım yani.. Burda okudukça ne kadar bilmediğimi öğrendim ve artık sizinleyim

hoş geldin canım ben de çok eski sayılmam iki ay oldu tedaviye başlayalı ..ilk ay klomen tedavisi sonuç olumsuz bu ay da tüp bebek yaptıracağız inş ..aynı senin gibiyim ben de elimde sadece hormon filmi var

hoş geldin canım ben de çok eski sayılmam iki ay oldu tedaviye başlayalı ..ilk ay klomen tedavisi sonuç olumsuz bu ay da tüp bebek yaptıracağız inş ..aynı senin gibiyim ben de elimde sadece hormon filmi var

hoşbuldum canımm :) benim elimde de sadece eşimin spremiogramı varr bide ultrasonla bakılarak iyi olduğu söylenen yumurtalarımm.. ölee bakılarak anlaşılıyor mu kii onu bile bilmiyomm İnşallah bu ay gelir bebişin canım

hemen hemen belli oluır canım ..ben de ikimizde de sorun var yumurta rezervim az bir de eşimin spermi çok düşük anlayacağın ikimizde de sorun var ..güzel dileklerin çin sağolasın inş hepimizin bebişleri olur olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…