- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.202
- 798
Haklisin canim olumlu ve mutlu olmak her kapinin anahtari ben tuplerimin kapali opdugunda bile asla neden demedim cozum aramaya basladim rabbim insallah emeklerimizi bosa cikarmazCanım hadi hayırlısı olsun. Ne olursa olsun tedavini mutlu geçirmeye bak. Benim tedavim sırasında ilaçlarımdan biri boş çıkmıştı. Taa nerden ilaç değiştirmeye gitmiştim. Bir keresinde de artık en son çatlatma iğnemi vurulucam ve tedavi biticek iğnenin ucu çok inceydi baş parmağıma girip yamuldu ve saat 21:00 iğneyi yapmam gereken saatti. Açık eczane bulup yeni bir ilaç alabilecek vaktim yoktu. Elimden nasıl kan aktı anlatamam ben o yamuk iğneyi batırdım göbeğime ve zor zar ilacı yaptım. Tüm bu olumsuzluklara rağmen bir kere bile olumsuz düşünmedim. En önemlisi tedavi sürecini mutlu geçirmek, sevdiğin ekiple çalışmak ve sonuna kadar inanmak.
canımmmmm çok teşekkür ederim ben hiç beklemiyordum böyle 3'ününde dölleneceğinioyyy ne güzel bir haber buuuuu...
maşallah 3 kuzumuza
amin canım canım inşallah seninde transfer gününü ve sonuç gününü hep birlikte bekliyecez burda hepimizin bir vakti saati var rabbim ol demeden hiçbirşey olmuyor dualarımızı boş çevirmesin
Allah yardimcin olsun arkadaşım inşAllah tutunur bebişlerin evine bebişlerinle dönersin.. bende o aşamaya gelir miyim acabaa
hemen hemen belli oluır canım ..ben de ikimizde de sorun var yumurta rezervim az bir de eşimin spermi çok düşük anlayacağın ikimizde de sorun var ..güzel dileklerin çin sağolasın inş hepimizin bebişleri olur olur
canımmmmm çok teşekkür ederim ben hiç beklemiyordum böyle 3'ününde dölleneceğiniseninde tedavin bir an önce sağlıkla başlar inşallah
Cok saol canim pihtilasmayi bilmem ama kan uyusmazligi var bizdwİlk denemede yapılmayabilir ama 2.denemeye başlarken mutlaka yapılmalı bu testler...İşimizi şansa bırakmamak adına..Zaten tüp bebeğe başvuran kadınların çoğunda kan pıhtılaşması değerlerinde sorun çıkıyor.Ne derecede pıhtı sorunu var bu tespit edilip ne kadar süreyle kullanılacağı ve dozu ayarlanıyor iğnelerin..
bebeğim benim kız kardeşimi biliyorsunuzdur (sık sık yadım buradan ) biz aynı yıl 2 hafta ara ile evlendik kardeşimle tam 11 yıl oldu o ilk aylarda hamile kaldı ama düşük oldu bu 11 yıla 3 aşılama 3 tüp bebek sığdırdı maddi zorluklarla savaşa savaşa sebepsin infertiliteydi 11 yılda 6 defa düşük yaptı bunlarda 1 tanesi tüp bebekle olan gebelikti diğerleri doğaldı geçen yıl haziran ayında yeniden gebe kaldı ben ki kız kardeştim benki teyze olacaktım her gün sabah saat 8 8.30 arayıp nasılsın kanaman varmı diye sormadan güne başlayamazım eğerki kardeşime ulaşamamışsam ağrım sancım var dediyse o gün geçmezdi ve ALLAHIN izni ile doğdu meleğimiz topuk kanı alındı 1 hafta sonra aradılar tsh birazcıkyksek çıkmış ocak 2015 bakılmaya başlanan kistik fibrozis bir tets yapılıyormuş sağlık ocağı hemşiresi bize yüksek dedi ve bu has baktığımızda elimiz ayağımıza dolandı kiii hemşire kan değerinin ne olması gerektiğini bile bilmiyordu biz hemen sağlık ocağını beklemeden çocuk endokrine götürdük (bizim cimcimemizdede tsh olduğu için biz tecrübeliyiz bu konuda diğer test korkuttu bizi )çok şükür şimdilik ikinci kanlarda sorun olmadığı ortaya çıktı yani kuzum benki anne değilken bu kadar endişeleniyorsam senin bu kadar endişelenmen çok normal allah altından kalkamayacağımız yük vermesin inş
canim bende pihtilasma sorunu olmamasina ragmen (cok şükür) bende tum tedavilerimde cleaxn kullandim..ama keseyi gorunce biraktiriyo dr..sadece coraspinle devam ediom artik..testlerini yaptirmadan yeni tedaviye baslama cnm..islerin rast gitsin insaallahhhhhcanım yaa yine atladım hemen okuyunca bizde hiç kan pıhtılaşma testi vs yapılmadı. ve niçin yapılmadan hep clexan kullanıyorum merak ediyorum. huylandım bu iğneden mi kanamam hemen oluyor diye. daha test günüm gelmeden adet oldum yaaa var mı böyle bişey...
kızlar dayanamadım şimdi hastaneyi aradım merak etmeyim kimseyi daha aramadık dediler veeeeeeeee nasipse yarın transfere gidiyorum 3 yumurta toplanmış 3'üde döllenmiş
Pist kist gıcık şey git arkidişimin bedeninden
Gitmediyse şimdi bunca lafımdan sonra gitmiştir o kist
Teyzeleri cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum.
Aramiza hos geldin canım..birlikte aşıcaz herseyi ve topik halkı olarak hepimiz anne olucaz allah nasip ederse...Kızlaarr merhabalar... her ay hamilemiyim acaba diye gün sayarken ocak ayında eşimin sperm testiyle yıkıldık.. sonra sayı morfoloji nasıl yükseltilir topiklerinde gezerken kendimi burda buldum çünkü tüp bebek yapmaya karar verdik. aşırı acemiyimsizi takip ediyorum bir süredir.. ben hiç aşılama yaptırmadım hiç hamile kalmadım. tanıdık bir doktorun tavsiyesi ile tüp bebeğe karar verdik. Ve kafamdaa deli sorularr
Önümüzdeki hafta adet olucam büyük ihtimal, 2.günü de gidicez ama başlıcakmıyız bilmiyorum. Ben daha hiç hormon testi yaptırmadım, hiç rahim filmi çekilmedim. Bu konularda tam sıfırım yani.. Burda okudukça ne kadar bilmediğimi öğrendimve artık sizinleyim
Canım senin tedavin de mi havuz sistemiyle oldu yoksa daha önceki tüp bebek denememden olan embriyoları mı dondurdular ?Evet canım az kaldı...
Şu an 4 donmuşum var..
2 tanesini çözerler...
Aminn inşAllahhamin canım canım inşallah seninde transfer gününü ve sonuç gününü hep birlikte bekliyecez burda hepimizin bir vakti saati var rabbim ol demeden hiçbirşey olmuyor dualarımızı boş çevirmesin
cnm gözünaydın yarın dan sonra evlatların seninle olur inşlhhhhhhhhhhcanımmmmm çok teşekkür ederim ben hiç beklemiyordum böyle 3'ününde dölleneceğiniseninde tedavin bir an önce sağlıkla başlar inşallah
hoşgeldin canım bende bu konuda hiçbir şey bilmiyordum ve birçok şeyi kadınlar kulübünden öğrendim hangi doktora gideceksin sana tavsiyem ilk önce uzun bir araştırma yapıp tüp bebeği gerçekten deneyimli bir doktorda yaptırmam ben ilk tüp bebek denememi çok bilinçsiz bir şekilde yaptırdım ve şu anda keşke yaptırmasaydım da daha çok araştırsaydım diyorum.. Çünki insanda hayal kırıklığından moral bozukluğundan başka bir şey olmuyor maalesef..Kızlaarr merhabalar... her ay hamilemiyim acaba diye gün sayarken ocak ayında eşimin sperm testiyle yıkıldık.. sonra sayı morfoloji nasıl yükseltilir topiklerinde gezerken kendimi burda buldum çünkü tüp bebek yapmaya karar verdik. aşırı acemiyimsizi takip ediyorum bir süredir.. ben hiç aşılama yaptırmadım hiç hamile kalmadım. tanıdık bir doktorun tavsiyesi ile tüp bebeğe karar verdik. Ve kafamdaa deli sorularr
Önümüzdeki hafta adet olucam büyük ihtimal, 2.günü de gidicez ama başlıcakmıyız bilmiyorum. Ben daha hiç hormon testi yaptırmadım, hiç rahim filmi çekilmedim. Bu konularda tam sıfırım yani.. Burda okudukça ne kadar bilmediğimi öğrendimve artık sizinleyim
GÜzel olan sizlerin yüreği beni görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz inşşş canım bu gün kasıkğımda bir ağrı vardı onun için devlet has dr gittim muayene etti birsıkıntı yok dedi ama folükülerin var dedi çok şaşırdım yumoş için lar çok kulanılmazdı bende demekki bu ay birden fazlaSenin bu guzel yuregine hayranimmm..Rabbim sana da hepimizede nasip edecek anneligi insaallah..kuzucugaaa da cok cok gecmis olsun cancagizimm..o cok guclu bi bebek..ogrendiginiz gunu hatirliyorum..Rabbim dunyaya getirecekse biz kimiz ki engel olalim demi..dedigin gbi endiseler bitmiyo bitmiycek de..Allah yar ve yardimcimiz olsunn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?