2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Haklisin canim olumlu ve mutlu olmak her kapinin anahtari ben tuplerimin kapali opdugunda bile asla neden demedim cozum aramaya basladim rabbim insallah emeklerimizi bosa cikarmaz

Allah yardimcin olsun arkadaşım inşAllah tutunur bebişlerin evine bebişlerinle dönersin.. bende o aşamaya gelir miyim acabaa
amin canım canım inşallah seninde transfer gününü ve sonuç gününü hep birlikte bekliyecez burda hepimizin bir vakti saati var rabbim ol demeden hiçbirşey olmuyor dualarımızı boş çevirmesin

anladım canım sperm sayısı beni çok düşündürmüyorda morfolojiye takıldım ben. birde tedaviye başlayınca bende de sorunlar çıkar diye endişeliyim.. yaşım 31 Bu işler birazda nasip kısmet sanırım vakti zamanı gelince oluyor. Sende moralini yüksek tut herkesin dediği gibi gerekli olan 1 yumurta 1 sperm.. :)

E egunal ayyyyy çok güzel az kalmış inşallah son tedavin olur transferde hepsini çözmüyorlar değilmi?

Cok saol canim pihtilasmayi bilmem ama kan uyusmazligi var bizdw

Senin bu guzel yuregine hayranimmm..Rabbim sana da hepimizede nasip edecek anneligi insaallah..kuzucugaaa da cok cok gecmis olsun cancagizimm..o cok guclu bi bebek..ogrendiginiz gunu hatirliyorum..Rabbim dunyaya getirecekse biz kimiz ki engel olalim demi..dedigin gbi endiseler bitmiyo bitmiycek de..Allah yar ve yardimcimiz olsunn...

canim bende pihtilasma sorunu olmamasina ragmen (cok şükür) bende tum tedavilerimde cleaxn kullandim..ama keseyi gorunce biraktiriyo dr..sadece coraspinle devam ediom artik..testlerini yaptirmadan yeni tedaviye baslama cnm..islerin rast gitsin insaallahhhhh

kızlar dayanamadım şimdi hastaneyi aradım merak etmeyim kimseyi daha aramadık dediler veeeeeeeee nasipse yarın transfere gidiyorum 3 yumurta toplanmış 3'üde döllenmiş

Hadi gözün aydın canim tebrik ederim hayirlisiyla insallah sana tutunsunlar annelerini hic birakmasinlar

Aramiza hos geldin canım..birlikte aşıcaz herseyi ve topik halkı olarak hepimiz anne olucaz allah nasip ederse...

canımmmmm çok teşekkür ederim ben hiç beklemiyordum böyle 3'ününde dölleneceğini seninde tedavin bir an önce sağlıkla başlar inşallah
cnm gözünaydın yarın dan sonra evlatların seninle olur inşlhhhhhhhhhh
darısı bizlere....

hoşgeldin canım bende bu konuda hiçbir şey bilmiyordum ve birçok şeyi kadınlar kulübünden öğrendim hangi doktora gideceksin sana tavsiyem ilk önce uzun bir araştırma yapıp tüp bebeği gerçekten deneyimli bir doktorda yaptırmam ben ilk tüp bebek denememi çok bilinçsiz bir şekilde yaptırdım ve şu anda keşke yaptırmasaydım da daha çok araştırsaydım diyorum.. Çünki insanda hayal kırıklığından moral bozukluğundan başka bir şey olmuyor maalesef..

GÜzel olan sizlerin yüreği beni görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz inşşş canım bu gün kasıkğımda bir ağrı vardı onun için devlet has dr gittim muayene etti birsıkıntı yok dedi ama folükülerin var dedi çok şaşırdım yumoş için lar çok kulanılmazdı bende demekki bu ay birden fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…