haklısın canım cumartesı kontrolum var ya cok oluyorum ama ne demelıyım sence cunku bıze hıc bahsedılmedı burda gordum ımsı yonetemını
canım cok tsekkur ederım allah razı olsun senden cumartesı ınsallah soyluycam normalde onların soylemesı lazımken hıc bır bılı verılmedı bılıyorlar morfolojıde sorun oldugunu dosyada semen testıde var cunku burda okumasam hıc heberım olmuycak allah razı olsunneden çok oluyormuşsun biz aynı yolun yolcusuyuz her zaman her şeyi sorabilirsin..
aynen şunu de ''hocam bildiğiniz gibi morfolojimiz %2,sperm seçiminde İMSİ uyguluyorsunuz değil mi? ''
canım ilk tedavimde hiç bişey demediler tüp bebek için yeterli sayı ve morfoloji dediler ama bu sefer ankara memorial düşünüyorum. Aygül hoca gerek görürse vitamin takviyeler vs bi ön hazırlık yapıyormuş buradaki yorumlardan anladığım kadarıyla.mrb
doktorunuz ne diyor morfoloji için bizimde sorun morfoloji ve sayı
Hoşgeldin tatlım...Merhaba arkadaşlar bende 4 ocakta konya novafertil de başladım ilk tüp bebek denememe inşallah hayirli olur....bizde pko ve ileri hareket sıfır sorunumuz var..üç yildir hareket %3-4-5 arasi değişiyor du...bu ay %100 hareketsiz cikti mikrotese yapmayi düşünüyorlar...tedavisi devam edenler ne kullaniyor ne yapıyor...beni de bilgilendirir misin...Eşim kimsenin bilmesini istemedi kimseye birsey soramiyorum da...beni yalniz birakmayin arkadaş lar...
canım cok tsekkur ederım allah razı olsun senden cumartesı ınsallah soyluycam normalde onların soylemesı lazımken hıc bır bılı verılmedı bılıyorlar morfolojıde sorun oldugunu dosyada semen testıde var cunku burda okumasam hıc heberım olmuycak allah razı olsun
bencede yapılmalı canım cunku ya anomılı sıpermler dollerse embıoyu sonu husran olur kalıtestıs olur emrıo yanlısmı dusunuyorum bılmıyorum ama bencede olmalı cumertesı konusucam ınşallahSenden de Allahrazı olsun canım ne demek..
Tüp bebekte fazla sperme ihtiyaç duyulmadığından %2 yeterli gelmiş olabilir belki de gerekli görmediler ama mutlaka yapılmalı diyorum ben..
evet canım inşallah bu ay başlıyorum.. regly olmayı bekliyorum.. tabi yumurta varsa başlayacağız..
sen nasılsın hayatım.. ne yapıyorsun görüşemedik uzun zamandır:)
benimde bu hafta sonu kontrolüm var.ilk defa muayene edecek.bakalım ne diyecek.bide eşimin testi var.çok önemli bizim için.hayırlısı bakalım.
sizde sorun neydi???
evet burada çok kötü hava.heryer kar buz.acele etme canım.inşallah az düzelsin hava öyle gelin madem.
20.gün olmanda da vardır bir hayır.
bebeğine kavuşmana vesile olacak merkezi, doktoru seçersin inşallah.seninde hakkında hayırlısı canım.
canımmmmm ne çıktı sonucun ?maşallah Allahım sağlıkla tedavini tamamlamana yardım etsin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum ben Eskişehir acıbadem sen İstanbul acıbadem darısı sana ve tüm arkadaşlarıma inşallaaaahhh....
benim sonuç 12.gün 27.16 ikinci gün sabah 49.6 yarın yine kan vercem bakalım dualarınızla yükselsin inş.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hala inanamıyorum biliyor musun,kül kedisi gibi hissediyorum kendimi saat 12 de herşey eskiye dönecek,Allahım sen verdin sen koru sen tamamına erdir...kızlar tedaviye başlayacakmışsınız sanırım :) allah yardımcınız olsun :) sonu bebişli olsun inşallahhhhh :)
canımmmmm ne çıktı sonucun ?
anladım canım tşk allah gönlündekini tez zamanda verir inşallahcanım ilk tedavimde hiç bişey demediler tüp bebek için yeterli sayı ve morfoloji dediler ama bu sefer ankara memorial düşünüyorum. Aygül hoca gerek görürse vitamin takviyeler vs bi ön hazırlık yapıyormuş buradaki yorumlardan anladığım kadarıyla.
Doğru düşünüyorsun canım genelde dölleyemiyor zaten sorunlu sperm ya da döllese bile 3.günden sonra embriyo devam edemiyor diyelim ki etti ve gebelik oldu gebelik kaybı olabiliyor...bencede yapılmalı canım cunku ya anomılı sıpermler dollerse embıoyu sonu husran olur kalıtestıs olur emrıo yanlısmı dusunuyorum bılmıyorum ama bencede olmalı cumertesı konusucam ınşallah
Rabbim kucaginada almayi nasip etsin nerdeki acibademe gidiyon kacinci denemen sorun neydi sizinAllah razı olsun canım;tez zamanda sen ve tüm arkadaşlarıma dua ediyorum bu mutluluğu yaşayın diye inşallah,bende çok tedavi olan yıllardır bu haberi bekleyen biriyim kendimden umudum yoktu yani sağlığım ve ebriyomdan orta kalitede bir embriyoydu önce Allah sonra Fatih Bey sayesinde bu duyguyu yaşadım ondan önce çok doktor tanıdım tanıdığım doktorlardan çok farklı biriydi bize her zaman doktor değilde abilik yaptı diyebilirim hakkını ödeyemem onun, umudum yokken bana 3.kez tedavi programı yaptı iyi ki onu dinledim iyi ki İstanbuldan kalkıp geldim iyi ki o benim doktorum dünya durdukça dursun evlatlarıyla uzuuunn bir hayat yaşasın çok başarılı bir insan bu başarılarından dolayı inşallah birgün ismi altın harflerle yazılacak inanıyorum,benim şuan yaşadığım mutluluğumu Rabbim elimden almasın inşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin,burda bulunan herkesle birlikte inşallah....sana teklifim hangi şehirdesin bilmiyorum ama farketmez bende İstanbuldan geldim Eskişehirdeyim apart dairede kalıyorum hastaneye ait burası tüp bebek dışında konaklama ücreti istemiyor acıbadem,gel birde burda dene olmaz mı ben inanıyorum,burdayım ben gitmiyorum henüz doktorum izin vermedi daha gitmem için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım senin için istersen gelmeyi düşünürsen Fatih Hocama senden bahsederim,başarı oranı gerçekten yüksek nerdeyse yapılan her 4 transferden 3ü hamile buna bende dahilim 4kişi olmuşuz 3hamile,bence bunu düşünmelisin hem belki kısmet burdadır seni sevdiğimi ve değer verdiğimi biliyorsun bunu düşün derim,bu arada düşünen arkadaşlarım olursa onlar için de elimden geleni yaparım çünkü bu mutluluk hiçbir şeye benzemiyor herkes yaşasın inşallaaahh....
kızlar tedaviye başlayacakmışsınız sanırım :) allah yardımcınız olsun :) sonu bebişli olsun inşallahhhhh :)
canımmmmm ne çıktı sonucun ?
Aminnn canim insallah...kızlar tedaviye başlayacakmışsınız sanırım :) allah yardımcınız olsun :) sonu bebişli olsun inşallahhhhh :)
rica ederim canim ne demek...Verdiğin bilgiler için bende teşekkür ederim. Bende memorial da düşünüyorum. Ama biz yaza erteledik. Burdan tedavini yazarsan çok sevinirim. Seni yakından takip edeceğim
aaa sorunda ayni...bizim sorun sayı ve morfoloji canım. sayı 13-14 milyon gibi morfoloji de % 2. belki bize de takviyeler verecek bakalım dualarım hepimiz için...
Yaâ canim yanlis yazmisin.İnşallah eşin değil sen hamilesindir canım
eşim rüyasında hamile olduğunu görmüş diye yazmışsın bana da malzeme çıktı işte harf hatasından
mucize gibi görünebilir ama arkadaşın burada ne mucizeler gördü neden olmasın diyorum
Geldi demek kırmızılar..Yaâ canim yanlis yazmisin.
Kocacigim beni hamile gormus ama sadece ruyadan ibaret.cunku bugun regli oldum
Hayirlisi bakalim.kendi gelemiyor yavrum.3.tedaviyle gelsin hic gitmesin insallah...
Canım umarım bu oturuşunun sana getirisi çok olurBu arada annem diyo ki telefonun nerde veriyim şimdi senin yarım saat canın sıkılır diyo
İnşallah canım yarında yüzün gülecek inşallahbenim sonuç 12.gün 27.16 ikinci gün sabah 49.6 yarın yine kan vercem bakalım dualarınızla yükselsin inş.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hala inanamıyorum biliyor musun,kül kedisi gibi hissediyorum kendimi saat 12 de herşey eskiye dönecek,Allahım sen verdin sen koru sen tamamına erdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?