2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

haklısın canım cumartesı kontrolum var ya cok oluyorum ama ne demelıyım sence cunku bıze hıc bahsedılmedı burda gordum ımsı yonetemını

neden çok oluyormuşsun biz aynı yolun yolcusuyuz her zaman her şeyi sorabilirsin..
aynen şunu de ''hocam bildiğiniz gibi morfolojimiz %2,sperm seçiminde İMSİ uyguluyorsunuz değil mi? ''

neden çok oluyormuşsun biz aynı yolun yolcusuyuz her zaman her şeyi sorabilirsin..
aynen şunu de ''hocam bildiğiniz gibi morfolojimiz %2,sperm seçiminde İMSİ uyguluyorsunuz değil mi? ''
canım cok tsekkur ederım allah razı olsun senden cumartesı ınsallah soyluycam normalde onların soylemesı lazımken hıc bır bılı verılmedı bılıyorlar morfolojıde sorun oldugunu dosyada semen testıde var cunku burda okumasam hıc heberım olmuycak allah razı olsun

mrb
doktorunuz ne diyor morfoloji için bizimde sorun morfoloji ve sayı
canım ilk tedavimde hiç bişey demediler tüp bebek için yeterli sayı ve morfoloji dediler ama bu sefer ankara memorial düşünüyorum. Aygül hoca gerek görürse vitamin takviyeler vs bi ön hazırlık yapıyormuş buradaki yorumlardan anladığım kadarıyla.

Hoşgeldin tatlım...
Tedavin hayırlı sonu bebekli olsun inşallah...
Keçiboynuzu kürü denedimi eşin hareket sorununa iyi geliyor.
Mikro Tese şu demek; mikroskop yardımı ile sperm üreten kanallar içerisinden sperm bulma işlemi..
Eşin ufak bir operasyon geçirecek yani..

Senden de Allahrazı olsun canım ne demek..
Tüp bebekte fazla sperme ihtiyaç duyulmadığından %2 yeterli gelmiş olabilir belki de gerekli görmediler ama mutlaka yapılmalı diyorum ben..

Senden de Allahrazı olsun canım ne demek..
Tüp bebekte fazla sperme ihtiyaç duyulmadığından %2 yeterli gelmiş olabilir belki de gerekli görmediler ama mutlaka yapılmalı diyorum ben..
bencede yapılmalı canım cunku ya anomılı sıpermler dollerse embıoyu sonu husran olur kalıtestıs olur emrıo yanlısmı dusunuyorum bılmıyorum ama bencede olmalı cumertesı konusucam ınşallah

Egunal hosbulduk canım sağolasın
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
canim keçiboynuzu proxeed klomen trental evicap iki yildir hepsini denedik ama sonuç ta bir değisme olmadi malesef...hatta varikosel sonrasi daha da düştü değerlerimiz...bugüne ka da r % 2-3-4 arasi hareket vardi ama en son % 100 hareketsiz cikti... rabbim yardımcımiz olsun

evet canım inşallah bu ay başlıyorum.. regly olmayı bekliyorum.. tabi yumurta varsa başlayacağız..
sen nasılsın hayatım.. ne yapıyorsun görüşemedik uzun zamandır:)

kızlar tedaviye başlayacakmışsınız sanırım :) allah yardımcınız olsun :) sonu bebişli olsun inşallahhhhh :)

maşallah Allahım sağlıkla tedavini tamamlamana yardım etsin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum ben Eskişehir acıbadem sen İstanbul acıbadem darısı sana ve tüm arkadaşlarıma inşallaaaahhh....
canımmmmm ne çıktı sonucun ?

Kızlar E2 sonucum 1297 çıktı daha muayene olmadım bir önceki 697'ymiş. Birazdan muayene olucam bugün 9.günüm sanırım cuma opu var.

kızlar tedaviye başlayacakmışsınız sanırım :) allah yardımcınız olsun :) sonu bebişli olsun inşallahhhhh :)

benim sonuç 12.gün 27.16 ikinci gün sabah 49.6 yarın yine kan vercem bakalım dualarınızla yükselsin inş.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hala inanamıyorum biliyor musun,kül kedisi gibi hissediyorum kendimi saat 12 de herşey eskiye dönecek,Allahım sen verdin sen koru sen tamamına erdir...

anladım canım tşk allah gönlündekini tez zamanda verir inşallah

bencede yapılmalı canım cunku ya anomılı sıpermler dollerse embıoyu sonu husran olur kalıtestıs olur emrıo yanlısmı dusunuyorum bılmıyorum ama bencede olmalı cumertesı konusucam ınşallah
Doğru düşünüyorsun canım genelde dölleyemiyor zaten sorunlu sperm ya da döllese bile 3.günden sonra embriyo devam edemiyor diyelim ki etti ve gebelik oldu gebelik kaybı olabiliyor...

Rabbim kucaginada almayi nasip etsin nerdeki acibademe gidiyon kacinci denemen sorun neydi sizin

Şu an süt buharının üstündeyim 2 kilo süt almış annem onu kaynattı biraz kullanmadığı bi tencereye boşalttı biraz soğuttuk sonra altımdaki herşeyi çıkardım tencereyi tam orana gelicek şekilde koyup üstüne oturuyosun belime bacaklarımada battaniye sardık yarım saat oturcakmışım bu arada sütün 1 kilosunu boşalttık diğerini de yatmadan önce aynı şekilde yapcakmışım şu an süt buharının tepesindeyim ter döküyorum birazda ayaklarım uyuşmaya başladı çömelir vaziyette oturduğum için

sağol canımm.. inşallah öyle olur..
seninde doğuma az kalmış ne güzell yakında bebişini kucağına alacak olmana sevindim canım..

Bu arada annem diyo ki telefonun nerde veriyim şimdi senin yarım saat canın sıkılır diyo

Aminnn canim insallah...
Sen dogum telasindayken benim tedavi telasi baslayacak insallah.senin yavrun evinize gelsin hayirlisiyla benimkide gobisime insallah.
Verdiğin bilgiler için bende teşekkür ederim. Bende memorial da düşünüyorum. Ama biz yaza erteledik. Burdan tedavini yazarsan çok sevinirim. Seni yakından takip edeceğim
rica ederim canim ne demek...
Hafta sonu randevum var ama tedavim 2 aya kadar anca baslicak.yazarim ara sira.
sende merak ettiklerini burdan ozelden hep sorabilirsin cnm

bizim sorun sayı ve morfoloji canım. sayı 13-14 milyon gibi morfoloji de % 2. belki bize de takviyeler verecek bakalım dualarım hepimiz için...
aaa sorunda ayni...
bizdede sayi cok daha az.en son 300bindi.bakalim cumartesi sayi kac cikacak.ama morfoloji icin hep iyi dediler simdiye kadar.bakalim memorialda ne dicekler.

Yaâ canim yanlis yazmisin.
Kocacigim beni hamile gormus ama sadece ruyadan ibaret.cunku bugun regli oldum
Hayirlisi bakalim.kendi gelemiyor yavrum.3.tedaviyle gelsin hic gitmesin insallah...

Yaâ canim yanlis yazmisin.
Kocacigim beni hamile gormus ama sadece ruyadan ibaret.cunku bugun regli oldum
Hayirlisi bakalim.kendi gelemiyor yavrum.3.tedaviyle gelsin hic gitmesin insallah...
Geldi demek kırmızılar..
Olsun bu bir nimet adet olamadan anne olamıyoruz tedaviye başlayamıyoruz

Bu arada annem diyo ki telefonun nerde veriyim şimdi senin yarım saat canın sıkılır diyo
Canım umarım bu oturuşunun sana getirisi çok olur beni çok güldürdün

İnşallah canım yarında yüzün gülecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…