2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Günaydın canim ne guzel umarim bizde yakinda güneşi görürüz kac gündür kapali havalar moral icin artik güneşe ihtiyacım var. Ayrica taktiğine bayıldım tabii canım yakında gebe kalican alistirmalara başla

EVET yüzleştimmm çok acı oldu

canım doğum yapmışsın şükürler olsun. Allah Mehmet bebeğe uzun ömür, sağlık, sıhhat, Allah ve Hz. Muhammed sevgisi versin, iyi bir insan ve iyi bir kul olsun, annesine babasına karşı hep sevgi dolu ve saygılı olsun inşallah.

canım sorun ne? yolk varsa boş gebelik olmaz

Herkese iyi pazarlar arkadaşlar...bikaç gündür giremiyordum nete..yarın test günüm var...3 hafta çabucak geçti şu 1 hafta geçmedi gitti...1 gün kaldı..benimki 3.gün transferiydi 10.gün test yapılacağı söylendi...acaba erken mi?Genelde 12 gün sonra yapıyorlarmış..

canım sorun ne? yolk varsa boş gebelik olmaz
Canım haklısın doktorda oyle dedı arastırsım degın gıbı boa gebelık olmazmıs ve bence gecc tutunma cunku adet trıgım 24 ocak tıransver tarıhım ıse 13 şubat yanı adetıme az bı aure kla tıranaver olsu bence bı hafta gerıden gelıyor oyuzden kalp atısını duymadık hala ama hayırlısı

Canım tüp bebekte hesaplama son adet tarihine göre yapılmaz. 5. gün embriyosu 13 şubatta transfer edildi. demek ki döllenme tarihi: 8 şubat. Bunu yumurtlama günü gibi düşünüp hesaplamak gerek. Sen daha bugün 7 hafta 0 günlüksün (7h0g). 11 martta devlet hastanesine gitmişsin. Daha 6 hafta 4 günlükmüş (6h4g)ve karından baktırdığın için kalp atışı görmemen çok normal. Dert edecek bir şey yok bunda canım. Geriden gelmiyor bence gayet normal gidiyor. Tek düşündüren şey 10. ve 15. günlerdeki değerlerin arasındaki artış biraz düşük. Fakat zaten kese göründükten sonra kan alıp bakmazlar. Bir sebebi var demek ki. Kese görünene kadar kanda bakarlar.

Ben 10. Gün yaptırdım 87.20 çıktı

maşallah canım. Allah tamamına erdirsin. kaçıncı gün transferiydi. böyle günleri yazmayınca pek anlam ifade etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…