günaydınnn....Günaydın kızlar...
ne güzel bi günaydınnn içim açıldı:)GÜNAYDINLARRRRR
Günaydın kızlar...
Güneşli bir pazar sabahından hepinize muckkkkkk
Dün temizlik yaptım diye yemek yapmadım peynir zeytin ile geçiştirdi beyim yazııkkkk bu sabahta kahvaltıya gitcez hiiç bişi hazırlayamam doğrusu yakında gebe kalacam kendimi yoramamÖğle yemeğinde yanımda olmaz muhtemelen işe gider akşama ne bahane bulsam acaba yemek için
EVET yüzleştimmm çok acı olduEvet canım huni ile dolaşacak kadar olmasam da deli olduğumu düşünenlerin sayısı az değil
seviyorum seniiii
Ben yüzleştim muhtemelen sen de yüzleştin..Sonuç olarak kocam gelecek yemek yok halim ve vaktim olmadığından sadece çay demledim survivor da başlıyor asla yemek yapamam
Günaydın kızlar...
ne güzel bi günaydınnn içim açıldı:)
Evet ne güzel bi günaydın oldu teşekkürler
canım doğum yapmışsın şükürler olsun. Allah Mehmet bebeğe uzun ömür, sağlık, sıhhat, Allah ve Hz. Muhammed sevgisi versin, iyi bir insan ve iyi bir kul olsun, annesine babasına karşı hep sevgi dolu ve saygılı olsun inşallah.kızlar merhaba
yarın doğum yapacağım inşallah :)
açılmam vardı biraz sancım yeterli gelmiyor açılma için :)
yarın önce suni sancı verecekler açılmayı arttıracaklar olmazsa epidural sezaryene döneceğiz :) inşallah oğluma kavuşacağım lütfen dua edin sağlıkla kucağıma alabileyim :)
darısı sizeeeeee :) dualarımdasınız :)
canım sorun ne? yolk varsa boş gebelik olmazinşallah bıtaenm bend ekorkuyorum bos gebelık olmasından aslında ama ıcınde yolk sav kesesı gorunmesı benı bıraz rahatlatmıstı sence bth artısım ıyı degılmıydı doktor deger ıyı demıstı ama ıcımde supe var napıcagımı bende bılmıyorum hıc allah yardım etsın bana nedıyım
Canım haklısın doktorda oyle dedı arastırsım degın gıbı boa gebelık olmazmıs ve bence gecc tutunma cunku adet trıgım 24 ocak tıransver tarıhım ıse 13 şubat yanı adetıme az bı aure kla tıranaver olsu bence bı hafta gerıden gelıyor oyuzden kalp atısını duymadık hala ama hayırlısıcanım sorun ne? yolk varsa boş gebelik olmaz
Herkese iyi pazarlar arkadaşlar...bikaç gündür giremiyordum nete..yarın test günüm var...3 hafta çabucak geçti şu 1 hafta geçmedi gitti...1 gün kaldı..benimki 3.gün transferiydi 10.gün test yapılacağı söylendi...acaba erken mi?Genelde 12 gün sonra yapıyorlarmış..
Canım haklısın doktorda oyle dedı arastırsım degın gıbı boa gebelık olmazmıs ve bence gecc tutunma cunku adet trıgım 24 ocak tıransver tarıhım ıse 13 şubat yanı adetıme az bı aure kla tıranaver olsu bence bı hafta gerıden gelıyor oyuzden kalp atısını duymadık hala ama hayırlısı
Ben 10. Gün yaptırdım 87.20 çıktıHerkese iyi pazarlar arkadaşlar...bikaç gündür giremiyordum nete..yarın test günüm var...3 hafta çabucak geçti şu 1 hafta geçmedi gitti...1 gün kaldı..benimki 3.gün transferiydi 10.gün test yapılacağı söylendi...acaba erken mi?Genelde 12 gün sonra yapıyorlarmış..
Kızlar üçüncü hcg mide yaptırdım
10. Gün 87.40
12. Gün 176.2
14. Gün 406.20 çok şükür Salı gün son hcg kontrolüm yapılacak 10 gün sonrada kalbini duyarsak Dünyalar bizim olacak inşallah çok mutluyum çokkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?