2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canım sorunun nedir bilmiyorum ama ben son tedavimi ankara memorial Aygül hocada oldum kesinlikle soğan kürü önermiyorum demişti. ama herkeste farklı olabilir. sen de doktoruna sor istersen çok kafana göre kürler yapma derim...

Teşekkürler arkadaşım :) hadi senin de güzel haberini bekliyoruz son 10 :)
hakkımızda hayırlısı canım bende karışık duygular içindeyim ve mümkün olduğunca kendimi pozitife hazırlamamaya çalışıyorum 2 negatiften sonra

Teşekkürler egunalım...bugün bu dediklerinizi sorayım..kullanmaya başlayayım hemen...hem bu dediğin takviyeleri kullansam hem de kürleri uygulasam ikisinin birbirine zararı olmaz de mi?

teşekkürler cvp için ama doktorların geneli zaten böyle kürlere filan karşı...

Rabbim tez vakitte mükafatını verir inşallah

Beklenen gün geldi beta hcg için kanimi verdim bekliyorum dua edin bana
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
amayaa inşallah sendinde güzel haberlerini alalım

Bende kan verdim akşama anca çıkar

Bence de kurleri ayni anda uygulama ters etki gosterebilir. Gecen yil sogan kurunu iki kere uyguladim kistim gitti ama incir kurunun. malesef faydasini gormedim esime de keci boynuzu kurunu uyguladik o da bi cevap vermedi. daha sonra da zaten olmayinca tup bebek denemelerine baslamaya karar verdik. Yani kurler elbetteki faydali ama biz pek faydasini göremedik

canım, senin için en iyi sonucu alabilmek için kuru inciri 2-3 adet parcalara ayırıp suda kaynatıp içeceksin içindekileride yiyeceksin 15 gün yapıp bırakcaksın.hem yumurtlama sağlıycak hem adetin düzene girecek bana bizzat doktor söyledi.eşin içinde keçi boynuzu 3-4 adet 3 parçaya ayırıp kaynatacaksın sabah akşam içecek kocan,aynı şekilde posasını yiyecek.ayrıca eşin argınmax hap kullanması gerekiyor.gnc firmasından mutlaka al bunuda bize doktor bizzat verdi ve sperm sayısı çağoldı.eşin örnek verene kadar bu şekilde devam edecek günlük yapacaksın bu işlemi kendininkinide ama sen sadece 15 gün içeceksin inş iyi sonuc olur bana dua edersin.bol şans.

kızçeler merhaba,
dün ağır geçen opudan sonra yeni yeni kendime geliyorum,ilkinde hiç böyle olmamıştı,bu sefer acayip bir karın ve yan kaslarım ligamentlerime kadar ağrıdı.
çok zor bir gündü. yeni yeni iyi oluyorum.sanırım dr.cum yumurta bulmak için bu sefer resmen kazıdı
sonuçta 6 tane yumurta almış,nasıl oldu bende anlamadım ama.şu an labaratuvardan haber bekliyorum ve korkudan ölüyorum
bu tüp bebeğin her aşaması aksiyon dolu
aslında ben arayabilirim ama yüzleşmeye hazır değilim

teşekkürler cvp için ama doktorların geneli zaten böyle kürlere filan karşı...
çok üzüldüm insan diyecek birşey de bulamıyor
canın sağolsun sağlıklı sıhhatli olda gene denersin en kısa zamanda toparlanıp. malum bizim çok vaktimiz olmuyor...
ben ACE plus kullandım dhea yanısıra daha doğrusu annemin zoruyla.anne dedim o bana yaramaz dedikçe geldi tıktı ağzıma.sağolsun iyi kide yapmış.bazı tüp bebek merkezlerinde kullanılan vitaminlerden biriymiş bu.

Geçmiş olsun tatlım..
Ama ara hadi yüzleşeceksin zaten ben olsam duramam

Geçmiş olsun tatlım..
Ama ara hadi yüzleşeceksin zaten ben olsam duramam
çok teşekkür ederim.geçen sefer ilk gün hiç döllenme olmamıştı, ikinci güne bekletip geç döllenme elde edilmişti. 1 adet embriyo.
o yüzden çok korkuyorum.kendimi işe verdim...

Canım haberlerini takip ediyorum burdan dualarım seninle şeker pancarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…