canım sorunun nedir bilmiyorum ama ben son tedavimi ankara memorial Aygül hocada oldum kesinlikle soğan kürü önermiyorum demişti. ama herkeste farklı olabilir. sen de doktoruna sor istersen çok kafana göre kürler yapma derim...Günaydın kızçeler...dün malum negatif sonuç aldık...bu ay adet olup gelecek ay adetimle başlamak istiyorum..1 ay sürem var...neler önerirsiniz..yumoşların kalitelsini ve çoğalmasını ve de spermlerin kalitesini arttırmak için...
hakkımızda hayırlısı canım bende karışık duygular içindeyim ve mümkün olduğunca kendimi pozitife hazırlamamaya çalışıyorum 2 negatiften sonraTeşekkürler arkadaşım :) hadi senin de güzel haberini bekliyoruz son 10 :)
Teşekkürler egunalım...bugün bu dediklerinizi sorayım..kullanmaya başlayayım hemen...hem bu dediğin takviyeleri kullansam hem de kürleri uygulasam ikisinin birbirine zararı olmaz de mi?Zinco C kullan canım ben faydasını gördüm...
Bu vitaminde hem çinko hem C vitamini var..
Bak bu tür bir soruya Bülent Tıraş Forumda ne cevap vermiş;
Yumurtalık rezervizinizi desteklemek için c vit ve B vitamini kompleksi , çinko takviyesi , balık yağı ,antioksidan içerıklı preparatlar kullanılabılır.
Çitlediğin kabak çekirdekleriylemi yaptın bu gülen yüzü harikasın
Teşekkürler egunalım...bugün bu dediklerinizi sorayım..kullanmaya başlayayım hemen...hem bu dediğin takviyeleri kullansam hem de kürleri uygulasam ikisinin birbirine zararı olmaz de mi?
teşekkürler cvp için ama doktorların geneli zaten böyle kürlere filan karşı...canım sorunun nedir bilmiyorum ama ben son tedavimi ankara memorial Aygül hocada oldum kesinlikle soğan kürü önermiyorum demişti. ama herkeste farklı olabilir. sen de doktoruna sor istersen çok kafana göre kürler yapma derim...
:)))))) okiKürleri karıştırma hepsi birden olmaz canım abartmamak lazım...
Rabbim tez vakitte mükafatını verir inşallahArkadaslar merhaba...sonucumu ogrendim maalesef 3.2 cikti yani negatif(( kismet ve zamani değilmiş diyorum..ama insallah sizlerden guzel haberler aliriz..Allah hepimizin emegini bosa cikarmasin...simdilik cikiyorum...biraz uzanmak istiyorum..tekrar geleceğim..sizlerden guzel haberleri duymak istiyorum :))
inşallah hayırlı sonuçlar alırsınBeklenen gün geldi beta hcg için kanimi verdim bekliyorum dua edin bana
:)))))) oki
canım, senin için en iyi sonucu alabilmek için kuru inciri 2-3 adet parcalara ayırıp suda kaynatıp içeceksin içindekileride yiyeceksin 15 gün yapıp bırakcaksın.hem yumurtlama sağlıycak hem adetin düzene girecek bana bizzat doktor söyledi.eşin içinde keçi boynuzu 3-4 adet 3 parçaya ayırıp kaynatacaksın sabah akşam içecek kocan,aynı şekilde posasını yiyecek.ayrıca eşin argınmax hap kullanması gerekiyor.gnc firmasından mutlaka al bunuda bize doktor bizzat verdi ve sperm sayısı çağoldı.eşin örnek verene kadar bu şekilde devam edecek günlük yapacaksın bu işlemi kendininkinide ama sen sadece 15 gün içeceksin inş iyi sonuc olur bana dua edersin.bol şans.Günaydın kızçeler...dün malum negatif sonuç aldık...bu ay adet olup gelecek ay adetimle başlamak istiyorum..1 ay sürem var...neler önerirsiniz..yumoşların kalitelsini ve çoğalmasını ve de spermlerin kalitesini arttırmak için...
çok üzüldüm insan diyecek birşey de bulamıyorteşekkürler cvp için ama doktorların geneli zaten böyle kürlere filan karşı...
kızçeler merhaba,
dün ağır geçen opudan sonra yeni yeni kendime geliyorum,ilkinde hiç böyle olmamıştı,bu sefer acayip bir karın ve yan kaslarım ligamentlerime kadar ağrıdı.
çok zor bir gündü. yeni yeni iyi oluyorum.sanırım dr.cum yumurta bulmak için bu sefer resmen kazıdı
sonuçta 6 tane yumurta almış,nasıl oldu bende anlamadım ama.şu an labaratuvardan haber bekliyorum ve korkudan ölüyorum
bu tüp bebeğin her aşaması aksiyon dolu
aslında ben arayabilirim ama yüzleşmeye hazır değilim
çok teşekkür ederim.geçen sefer ilk gün hiç döllenme olmamıştı, ikinci güne bekletip geç döllenme elde edilmişti. 1 adet embriyo.Geçmiş olsun tatlım..
Ama ara hadi yüzleşeceksin zaten ben olsam duramam
Ben de sana sesleniyorum kan verecekmisin diye vermiş bileRabbim tez vakitte mükafatını verir inşallah
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
amayaa inşallah sendinde güzel haberlerini alalım
Bende kan verdim akşama anca çıkar
çok teşekkür ederim.geçen sefer ilk gün hiç döllenme olmamıştı, ikinci güne bekletip geç döllenme elde edilmişti. 1 adet embriyo.
o yüzden çok korkuyorum.kendimi işe verdim...
kızçeler merhaba,
dün ağır geçen opudan sonra yeni yeni kendime geliyorum,ilkinde hiç böyle olmamıştı,bu sefer acayip bir karın ve yan kaslarım ligamentlerime kadar ağrıdı.
çok zor bir gündü. yeni yeni iyi oluyorum.sanırım dr.cum yumurta bulmak için bu sefer resmen kazıdı
sonuçta 6 tane yumurta almış,nasıl oldu bende anlamadım ama.şu an labaratuvardan haber bekliyorum ve korkudan ölüyorum
bu tüp bebeğin her aşaması aksiyon dolu
aslında ben arayabilirim ama yüzleşmeye hazır değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?