Allah gönlüne göre versin arkadaşım..inşallah sevinçli haberini duyarız buradan...Beklenen gün geldi beta hcg için kanimi verdim bekliyorum dua edin bana
Allah gönlüne göre versin arkadaşım..inşallah sevinçli haberini duyarız buradan...
Canım inşallah güzel haber verirsin. Dualarım seninle. Bekleyen herkesle.Beklenen gün geldi beta hcg için kanimi verdim bekliyorum dua edin bana
canımmmm çok üzüldüm aynen dediğin gibi nasip kısmet değilmiş vardır bir vakti zamanı sıkma desemde canını elde değil çok iyi biliriz sabır ...Arkadaslar merhaba...sonucumu ogrendim maalesef 3.2 cikti yani negatif(( kismet ve zamani değilmiş diyorum..ama insallah sizlerden guzel haberler aliriz..Allah hepimizin emegini bosa cikarmasin...simdilik cikiyorum...biraz uzanmak istiyorum..tekrar geleceğim..sizlerden guzel haberleri duymak istiyorum :))
sanada günaydın canım :) senin için soğan kürü ve incir kürü eşin için keçi boynuzu kürü çok iyidir :) netten saraçoğlunun kürlerine bakarsan bunların yapılışlarını görürsün sana bolllll şifa olsun :))Günaydın kızçeler...dün malum negatif sonuç aldık...bu ay adet olup gelecek ay adetimle başlamak istiyorum..1 ay sürem var...neler önerirsiniz..yumoşların kalitelsini ve çoğalmasını ve de spermlerin kalitesini arttırmak için...
Canm peki neden olmadı sorun neydi sizde merkezin başarı ORANI nı merak EDİYORM mesela yumurta toplama da diyelim kaliteli yumurta çıkmadı yinede parayı ödüyormuşuz ama hiç bi işlem yapılmamış oluyo yumurta çıkmazsa bu konuda benim kafam karıştı Ankada daha başarılı diye duydum tutan Çetin'mi ankadamı bilemiyorm ben bu parayı zar zor biriktiriyorum birde işlem olmadan Boşa gitmesinden korkuyorumcanım ben orada tedavi oldum .sonucum negatif ama tekrar orada deneyeceğim kısmet olursa bu kez daha hazırlıklı olacağız inşaallah
Günaydın canim ben de seninle ayni durumdaydim doktorum o arada bana yumurta kalitesini arttirmak icin inofolic ve biesteron dhea verdi esime de proxeed plus. Ayrica kullandigim vitaminler vardi. Herkeste farklidir ama sordun benimki sadece oneri niteliginde. Doktoruna mutlaka danisGünaydın kızçeler...dün malum negatif sonuç aldık...bu ay adet olup gelecek ay adetimle başlamak istiyorum..1 ay sürem var...neler önerirsiniz..yumoşların kalitelsini ve çoğalmasını ve de spermlerin kalitesini arttırmak için...
Teşekkürler arkadaşım :) hadi senin de güzel haberini bekliyoruz son 10 :)sanada günaydın canım :) senin için soğan kürü ve incir kürü eşin için keçi boynuzu kürü çok iyidir :) netten saraçoğlunun kürlerine bakarsan bunların yapılışlarını görürsün sana bolllll şifa olsun :))
hakkında hayırlısı neys eo olsun canım allah gönlüne göre verisn inş.Beklenen gün geldi beta hcg için kanimi verdim bekliyorum dua edin bana
teşekkürler..tamam cnm sorayım bakalım doktora.Günaydın canim ben de seninle ayni durumdaydim doktorum o arada bana yumurta kalitesini arttirmak icin inofolic ve biesteron dhea verdi esime de proxeed plus. Ayrica kullandigim vitaminler vardi. Herkeste farklidir ama sordun benimki sadece oneri niteliginde. Doktoruna mutlaka danis
Zinco C kullan canım ben faydasını gördüm...Günaydın kızçeler...dün malum negatif sonuç aldık...bu ay adet olup gelecek ay adetimle başlamak istiyorum..1 ay sürem var...neler önerirsiniz..yumoşların kalitelsini ve çoğalmasını ve de spermlerin kalitesini arttırmak için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?