2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

merhaba arkadaşlar ben candost 32 yaşındayım, aranıza yeni katıldım.3 adet başarısız tüp bebek denemem var. 1.yeditepe 2.yeditepe 3.memorial ataşehir .bizim sorunumuz eşim ergen yaşda kabakulak geçirdiği için sperm sayısı azlığı ve morfolije düşüklüğü. benimde pcom var. şuan 4 adet dondurulmuş embriyom var beni bekliyorlar:) biraz havaların ısınmasını bekliyorum büyük ihtimal mayıs gibi başlayacağım. allah hepimizin hakkında hayırlısı neys eonu versin.tüm isteyenlerin kucağı boş kalmasın inşallah.benide listenize eklmenizi rica ediyorum.tedavilerle ilgili sorunuz olursa cevplayabilirm:)

canımmmm çok üzüldüm aynen dediğin gibi nasip kısmet değilmiş vardır bir vakti zamanı sıkma desemde canını elde değil çok iyi biliriz sabır ...

Günaydın kızçeler...dün malum negatif sonuç aldık...bu ay adet olup gelecek ay adetimle başlamak istiyorum..1 ay sürem var...neler önerirsiniz..yumoşların kalitelsini ve çoğalmasını ve de spermlerin kalitesini arttırmak için...

sanada günaydın canım :) senin için soğan kürü ve incir kürü eşin için keçi boynuzu kürü çok iyidir :) netten saraçoğlunun kürlerine bakarsan bunların yapılışlarını görürsün sana bolllll şifa olsun :))

canım ben orada tedavi oldum .sonucum negatif ama tekrar orada deneyeceğim kısmet olursa bu kez daha hazırlıklı olacağız inşaallah
Canm peki neden olmadı sorun neydi sizde merkezin başarı ORANI nı merak EDİYORM mesela yumurta toplama da diyelim kaliteli yumurta çıkmadı yinede parayı ödüyormuşuz ama hiç bi işlem yapılmamış oluyo yumurta çıkmazsa bu konuda benim kafam karıştı Ankada daha başarılı diye duydum tutan Çetin'mi ankadamı bilemiyorm ben bu parayı zar zor biriktiriyorum birde işlem olmadan Boşa gitmesinden korkuyorum

Kızlar ücreti yumurta toplamada ödüyormuşuz peki ya kaliteli yumurta çıkmazsa ne olucak paramız Boşa gitmiş olmuyomu

Günaydın canim ben de seninle ayni durumdaydim doktorum o arada bana yumurta kalitesini arttirmak icin inofolic ve biesteron dhea verdi esime de proxeed plus. Ayrica kullandigim vitaminler vardi. Herkeste farklidir ama sordun benimki sadece oneri niteliginde. Doktoruna mutlaka danis

Teşekkürler arkadaşım :) hadi senin de güzel haberini bekliyoruz son 10 :)

teşekkürler..tamam cnm sorayım bakalım doktora.

Zinco C kullan canım ben faydasını gördüm...
Bu vitaminde hem çinko hem C vitamini var..

Bak bu tür bir soruya Bülent Tıraş Forumda ne cevap vermiş;

Yumurtalık rezervizinizi desteklemek için c vit ve B vitamini kompleksi , çinko takviyesi , balık yağı ,antioksidan içerıklı preparatlar kullanılabılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…