2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Profilindeki senin kuzun mu...
Eğer öyleyse çooooook güzel maşallah suphanallah
Tek kelimeyle ba-yıl-dım...

arkadaşlar ben de kan verdim hem genetik testi hem de kan pıhtılaşması için 1000 tl kadar tuttu. öyle bi şey olabilir mi?
Sana sorduktan sonra bugün ben de özel bi merkezi aradım kromozom analizi kişi başı 120 tl pıhtılaşma testi 185 tl dedi toplam 400 gibi. Bu grnetik test ile kromozom analizi farklı şeyler mi aceba

Sana sorduktan sonra bugün ben de özel bi merkezi aradım kromozom analizi kişi başı 120 tl pıhtılaşma testi 185 tl dedi toplam 400 gibi. Bu grnetik test ile kromozom analizi farklı şeyler mi aceba
aynı şey canım kromozom testi diye geçiyor evet hangi merkez orası ya biz baya bi kazıklanmışız

Canım hayırlısı olsun hakkında demiştik Allah senin icin daha güzel bir zamanda verecektir mucizeni sadece biraz daha zamani var. Allah yüzümüzü guldursun kucagimizi doldursun inşallah

çok üzüldüm ama hayırlısı.. en yakın zamanda rabbim yüzünü güldürsün inş. canım

Zamanı gelmemiş demek ki canım hakkında hayırlısı olsun son negatifin olur umarım

Senden haber var mı diye bakıp bakıp çıkıyordum topiğe ve şimdi gördüm...
Söylenecek çok söz yok..
Senin canın sağolsun bitanem...
Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar...evet kısmet değilmiş..inşallah sizler bu tedavinizde minnoşlarınıza kavuşursunuz..en kısa zamanda tekrar deneyeceğim inşallah..nisan ayında başlayabilirim

Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar...evet kısmet değilmiş..inşallah sizler bu tedavinizde minnoşlarınıza kavuşursunuz..en kısa zamanda tekrar deneyeceğim inşallah..nisan ayında başlayabilirim
rabbim güç kuvvet versin inş.bu sefer ki olur inş. dualarımız seninle..

Canım hepimiz bir imtihandayız zamanı gelince bunları unutturacak cennet kokulu meleklerimiz yanımızda olacak ve bu günleri bir daha hatirlamiyacağız insallah allahın izniyle...

cnm ne dicem bilemedim inşl bu günleri daha güzel günlerle yaşayarak unutursun...

Canim biz o testleri ucretsiz yaptirdik kartal egitim ve araştırma hastanesinde. Ustelik ortalama 15 gunde sonuclar cikti

Canim biz o testleri ucretsiz yaptirdik kartal egitim ve araştırma hastanesinde. Ustelik ortalama 15 gunde sonuclar cikti
Ben de burda araştırma hastanesine gidecem ama sonucu geç verirlerse ne bileyim 2-3 ay dürdü diyenler var o zaman özelde yaptırırım. Peki bişey çıkmış mıydı sizin testlerde?

Arkadaslar birsey sormak istiyorum yarın benim test tarihim lakin kafama birsey takıldı benim yasmini 13 Şubat ta bıraktım 16 Şubat mens tarih olarak siklus 29 gün oldu normalde benim mens olmam gerekmezmi yada olmadiysam bu hamile olduğumu göstermez mi ? ? ? ?

Standart tüp bebek uygulamasında şansın %15 dedi açık açık normal tüp bebek tedavisi istersen negatifi alır alır durursun paran boşa gider ama bu sekilde şansını artırırız biraz daha maliyetli ama şansın daha yüksek dedi 5-6 emriyo elde edene kadar yumurta toplama işlemi (opu) olcak sonra da transfer inşAllah.. yani üç tüp bebek tedavisini bir arada düşün ama transfer olmuyor 3 kez opu ve bu şekilde 3 ayın yumurtası toplandığı için doğal olarak şansın artıyor... Ben genetik tarama da istedim emriyo sağlıklı mı diye inceleniyor sağlıklı olan transfer ediliyor bu da gebelik oranını artırıyor normalde normalde orta kalite emriyoyu da transfer ediyorlar sağlıklı olup olmadığı belli değil genetik tarama da sağlıklı olanı transfer ediyorlar

Ayrica canım umut vaadetmelerine bakmıyorum ben çünkü inanmıyorum ilk tüp bebek tedavimde doktorum %65-70 olur dedi ama transfere gidelim bile.. Bülent ey de standart tüp bebekte şansın düşük ama durumu senin gibi olup bu yöntemle anne olan hastalarimiz var dedi

Bilgisi olan yokmu

Ben de burda araştırma hastanesine gidecem ama sonucu geç verirlerse ne bileyim 2-3 ay dürdü diyenler var o zaman özelde yaptırırım. Peki bişey çıkmış mıydı sizin testlerde?

Bende kanda pihtilasma çıktı canim o sebeple transferden sonra kan sulandiriciya baslayacagim onemli testler aslinda. Bize de 1 ayda cikar dediler ama 15 gun sonra arayin demislerdi aradigimizda da sonucumuz cikti deyince baya sasirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…