2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

O

Ooo doktorun bu sefer ince ayrinti calismis benim de oyle olmustu ikincisi agrili oldu ama bol yumili oldu senin de öyle olmus cok sevindim inşallah kaliteli olsunlar kan can olsunlar bebisin olsunlar

O

Ooo doktorun bu sefer ince ayrinti calismis benim de oyle olmustu ikincisi agrili oldu ama bol yumili oldu senin de öyle olmus cok sevindim inşallah kaliteli olsunlar kan can olsunlar bebisin olsunlar
yaaaa inşallah bakalım daha da aramadılar
evet ince çalıştığına eminim artık. ilkinde çok az bir ağrım olmuş,yatınca geçmişti.
aminnnn inşallahh çok teşekkürler...

inşallah hepsi döllenir kaliteli bir şekilde

Ben de sana sesleniyorum kan verecekmisin diye vermiş bile
sabah kalktım işe gelmeden sağlık ocağına verdim yarın çıkar dedi ama tüplerin üstündeki barkod numarasını aldım internetten bakacağım inşallah akşama belli olur hayırlısı inşallah

Yarını beklemeden bugün güzel haberini alacağız inşallah..
Zaten gebelik var da değerini öğrenecez

yaaaa inşallah bakalım daha da aramadılar
evet ince çalıştığına eminim artık. ilkinde çok az bir ağrım olmuş,yatınca geçmişti.
aminnnn inşallahh çok teşekkürler...

O ecel terleri doke doke beklemek her opudan sonra degismeyen tek taraf. Ararlar canim merak et me guzel haberler alacaksin

Selam arkadaslar, ilaclari dr unuz ne zaman biraktirdi. Ben hala estrofen asprin ve jel kullanıyorum

Canim biz o testleri ucretsiz yaptirdik kartal egitim ve araştırma hastanesinde. Ustelik ortalama 15 gunde sonuclar cikti
canm kadn doguma mı gdip yaptrdn bu testleri kartalda? nasl yaptrdn ben bu testleri istiyorm diyince yaptlar mı yoksa tup doktorun test istek kagıdı fln var mıydı? bnde 2negatf snrası yaptrmak istiyorum da marmarada braz puruz ckarıyolar test konusunda snden blgi alıyım dedm kartala gider yaptırırm madem skntı cekmem

Bayildim canim bu resme beklemek stresli olsa gerek ama ne guzel stresini yenecek seyler bulmussun. Bebisine dogru adimlar atiyorsun
evet canım gerçekten sitresli ama bu sefer hep kendime dedim transfer olmuş gibi davranmıyacam 2 sindede yatıp hep dinlenmiştim evden dışarı çıkmamıştım sonuç negatifti birde bu üniversite hastanesinde olunca özele göre çok yorucu ve sitresli geçti daha çok ilaç aldım ve kontrol oldum bu bana çok yorucu ve yıpratıcı geldi özelde böyle olmyor belli günler çağırıyorlar bellişeyler yapıyorlar ben buraya ocak ayında başladım çok araştırıyorlar ve hiçbirşeyi atlamamaya çalışıyorlar git geller çok anlıyacağın hakkımızda hayırlısı :)

canım hayırlısı olsun inşallah hepsi birbirinden güzel döllenmiştir bebişlerinin haberlerini alırsın aynen dediğin gibi benimde bu tüp bebek tedavim pek bir aksiyonlu geçti hatta vazgeçme noktasına kadar geldim o kadar sitres yaşadım benimde yumurta rezervim az olduğunda gecen denemede 1 tane kaliteli yumurtam oluşmuşu hatta bundada aynı durumu bekliyordum çünkü doktor bakarken 2 tane görüyorum görmüyorum 1 'i fuluuu işte yumurtalar çok yukarda göesekte nasıl alınacak insan her konturolden ağlıyarak çıkarmı ben resmen öyle oldum üzerine birde sigorta sorunu yaşadık sgk rapor için onay vermedi meğersem sgk tan biri heralde başkasının doğum tarihini düzeltme yaparken benimkini yapmış çok şükür bunuda eczacım fark ediyor hemen beni uyardı doğum tarihim ben 1981 li iken orda 1941 li görünüyorum eeeee tabiii devlet bu yaşta bir kadına tüp bebek onayı verirmi gülermisin ağlarmısın :) ama bakalım sonuç nasıl olucak ben dediğim gibi1 yumurta beklerken 3 yumurta toplanmış ve 3 üde döllenmiş çok şaşırdım canım inşallah bu aşamaya çok zorluklarla geldik bu son denememiz olsun yüzümüz bu zorluk karşısında gülsün inşallah :)

Canim bu testleri tıbbi genetik bölümü olan hastanelerde yaptirabilirsin. Ama kartalda ben daha kolay yaptirdim. Doktorumun istek kagidi vardi ama 2 negatifim var dersen de doktor senden o tahlilleri isteyecektir. Internetten tıbbi genetik bölümüne randevu alıp aç karnina git sorun cikmayacaktir diye düşünüyorum. Allah yardimcin olsun

zaten bu rapor işleri hep bir aksiyonlu oluyor.
eeee bende farklı değildim muayenelerde,yalan yok 2 tane bekliyordum dr.cum sağolsun araya sora 6 tane bulmuş Rabbime şükürler olsun..
5'i döllenmiş rezerv az olunca. iş yerinde göbek atacaktım neredeyse....
aminnnn cümle isteyenin yüzü gülsün inşallahhhh, tüm topiğimizin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…