2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Korkma cnm bende oldum transfer ertelendi dok bana dortexs 8li ilac cetrodat ve kan sullandirici igne verdi bunlari adet olana kadar kullandim ama opudan sonra iji kez muyaneye gittim konturol oldum az su topladi vucudum nefes alirken zorlandi kasik agrim cok oldu adet olunca hepsi gecti simdide adet olmayi bekliyorumki donmus tedavimi olim

yumurta gelişmezse o zaman opu işlemi yapılamaz o yüzdende yumurta toplama ücreti almazlar bidiğim kadarıyla.
sana hangi merkez daha yekın geldiyse aklına yattıysa onlarla devam etmelisin.aslında bazen bende Ankadayı düşünüyorum ama benim tedavimle ilgili onlar herşeyi bildiklerinden doktorlarada güvendiğimden turan çetinde devam edeceğim . siz ne zaman başlıyorsunuz.?bu arada yumurtaların için ilaç önermedilermi?

+
aslında mantıklı birsistem bende yarın gidecem doktoruma tüp bebekde uzun vadeli bir protokol tedavi sistemi başlatacak adetinin 17 18. gününde gel iğneler verecem bi sonrakı ay tüp bnbebek dedi ama anlamadım acaba doktora böyle bır sistemi sorsam olur mu bilemedim birde bu amh testini sen yaptırmışmıydın

sa arkadasım aynı konudan muzdaribiz benım amh 0.1 gecen sene bır tüp bebek ıkı yumurta bır transfer ve negatif ardına 4 aşılama negatif geçen ay bır yumurtam oldu oda alınacağı gün erken çatladı alınamadı negatif yarın tekrar ilaca başlıyorum bir sonrakı ay nasipse yine tüp bebk sen nerde hangi doktora gidiyorsun

Benim sonucum negatif çıktı ne yazacağımı bilmiyorum canım aciyo yüreğim agliyo hayırlısı diyip geçmek istiyorum ama gözlerim beni dinlemiyo

cok sagol canım...bir tarafı düzeltelim derken başka yerlerde bu sefer sorun çıkıyor. Artık kısmetimizde neyse yasıyıp göreceğiz.

Benim sonucum negatif çıktı ne yazacağımı bilmiyorum canım aciyo yüreğim agliyo hayırlısı diyip geçmek istiyorum ama gözlerim beni dinlemiyo
geçmiş olsun. demekki hayırlı bir zaman değilmiş ki şimdi gelmedi diye düşün.Bende hep hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle diye dua ederim.hakkımızda hayırlısı olsun Allah başka türlü gözyaşı döktürmesin

Gozlerin dinlemesin icine akitmaki biran once toparlanasin cnm aglamak ruha abdest aldirmak diye bir soz var ruhunu rahatlat rabbim en kisa zamanda mucizesini gondersin hepimizede

Canım hatırladığım kadarıyla ilk denemendi. Bence çabuk toparlan bak benim 3. Tedavimde donmuşlardan biri tuttu. Herşeyde bir hayır vardır... Elbette üzüleceksin, ağlayacaksın ama çabuk toparlan gelecekteki bebişlerin annelerini güçlü görmeye ihtiyacı var :)

yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
napıyosun bacımmmm
öyle çığlık attım gibi oldu ama hani uzun zamandır senle yazışmadım diye isyan ettim kendime
Canım yegenlerimle birlikteyim kuzum iyiyim ve tabiki mutluyum kuzularimla

rabbim tez zamanda hayırlısını nasip etsin Allah büyüktür

canımm hayırlısı ne diyelim sözün bittiği yer boğazımızın düğüm düğüm olduğu an sabır

:) bende merak ediyorum canım sen memnun kalmadın sanırım ? Şu anda nerde yaptırıyorsun?
beni karşısında hungur hungur ağlattıda bır umut var edip Allahı hesaba katmadı ben çok konuşmak istemiyorum ama doktorluk konusunda ilmi bilgisiner inanıyorum hakkını yıyemem bizim gözümüzü o doktor açtı ben iki yıl boyunca yumurtaların çok iyi diyipte gönderilen bır hastaydım ama hiç alakası yokmuş onunla devam etmek istemedim uslübu mızacı çok ters ve kaba halbuki bayanları bu konuda eşlerimizden bile daha iyi anlaması gerekırken ben istanbulda hasan serdaroğluna giidiyorum florence nightgale hastanesine evet bu doktorumda başarı oranımız az ama Allah varsa umutda var hersey denemeye değer diyip gercekleride söyleyip umut vaadetmiyor

mrb bende pco luyum başkada bi problemimiz yok eşimin herşeyi normal bütün hormon testlerim normal daha önce hem klomen hemde iğneyle tedavi denedik ama yumurta gelişmedi bir türlü aynı durumda olduğumuz için yazıyorum şuanda tüp bebek tedavisine başladık dün ilk iğnemi oldum cuma kontrol var gonal f 125 üniteyle başladı doktor ohss gelişmesinden korkuyo düşük doz başladı benimde tek endişem yumurta gelişmemesi
rica etsem anlatırmısın sana hangi ilaçla kaç doz başladı doktorun umutvaadettimi benimkisi bi şansımızı deneyelim dedi bozuldu moralim öyle deyince

benim 8. gün testim 252,3 çıkmış şükürler olsun inşallah artışlarda düzenli olur inşallah bende evladıma kavuşabilirim

rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Çooook tebrik ediyorum en az 2 tane kuzu var demek göbişte
Güzel bir kutlama mesajı yazardım sana renkli renkli ama negatif sonuç var topikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…