2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

allahım seni nazarlardan korusun vatanına annene babana hayırlı evlat eylesin :)

ay ama bu çok çok tatlı ya maşallah...

Masallah allah uzun omurler versin insallah bizde annelik duygusunu tadariz rabbim bizede versin ammminn

Masallahhh sana.... Allah anali babali buyutsun saglikla sihatleee...

41 kere maşallah
miss gibi bebek koktu topik...
Rabbim bahtını güzel etsin hep iyi insanlarla karşılaştırsın.
amin kızlar ALLAH SİZLEREDE nasip etsin en kıs zamanda sağlıklı evlatlarımız olsun E egunal sana ikiz diliyoruz canım paşam ve ben

ben konya novafertil ali sami gürbüze gidiyorum.memnunum ilgilerinden.

Ayyy ayyy ayyyy bu ne tatlilik 41 kere masallah. Allah anali babali saglicakla buyutmeyi nasip etsin bizlere de boyle guzellikler nasip etsin

Hayirlisi olsun canim bizler icin de o guzel mis kokulu günler gelecek elbet. Zamani geldiginde tum bu yasadiklarimizin acisini unutacagiz

çok tatlı maşallah.Allah razı olsun .Rabbim hayırlısyla bize de nasip eylesin

canım konyada Ali Acarı nasıl bilirsin ben onada başladım ilk tedavim
ismini çok duydum ama gitmedim hiç.ali sami beyden memnunum.sorularımı cevaplıyor, ilgileniyor.psikolog da çok iyi, ilgili.ama olmayınca olmuyor işte.çalıştığım için uzak olduğu için başka şehire gidemiyorum.ben niğdedeyim.imkan olsa izmire giderim.kaan bozkurta.hayırlısı artık.

ben de namını duydum ali acarın onun üzerine gittim ama ilgi yok devlet hastanesi gibi çalışyor muayenesi tedavi hakkında bilgim yok açıklama yok sinirlerim bozuluyor tahlil hiç yapmadı başka hastanede yaptığım tahlile başladık şu an lucrine başladım bakalım ..

amin kızlar ALLAH SİZLEREDE nasip etsin en kıs zamanda sağlıklı evlatlarımız olsun E egunal sana ikiz diliyoruz canım paşam ve ben
Canım benim hedefimde koyulacak 2 embriyonun her birinin kendi içinde 2 ye bölünmesi ile 4 üz doğurmak var..2 tane tek yumurta ikizim olsun ne kadan güzel olur dimi bir kerede 4 minnak Allahım hayale bak
Hayal dediğinde biraz ölçülü olmalı tabii

ne kadara yapıyorlar orda tüp bebeği canım..
canım bence devam etme içine sinmediyse.ama sen bilirsin.sami bey bizden hiç muayene parası almadı.tedavi iptal oldu zaten sadece ilaç parası verdik eczaneye.istediğin zaman arayabiliyorsun.herşeyi cevaplıyor saçma şeyleri bile.merkezin ilgisi çok iyi.gitmesen hemen arıyorlar.tüp bebek ücreti sanırım 4700.tabi sonuna kadar gidebilirsek.ayrıca ben pek beklemiyorum randevudan önce de gitsem alıyorlar.yoğun olursa 15 dk falan bekledik sadece.tavsiye ederim.her cumartesi kon tvde saat 10-11 arası programı var merkezin.ben takip ediyorum sürekli.tavsiye ederim

canım başlamış oldum ama açıkçası hiç içme sinmiyor ve içimdeki bir ses olumsuz olacak diyor..

canım başlamış oldum ama açıkçası hiç içme sinmiyor ve içimdeki bir ses olumsuz olacak diyor..
kaç iğne vuruldun.sami beyle ön görüşmeye gidebilirsin ücretsiz zaten.devam edebilirse devam eder.başladığın yerde devam et derse eski doktoruna gidersin

aslında iyi olur ama burada başladım bunu bitireyim ondan sonra geçerim canım ..ordan oraya geçmeyim yıpranıyor nisan
benim uzun protokol lucrine başladım cumartesi günü şimdi adetimi bekliyorum

aslında iyi olur ama burada başladım bunu bitireyim ondan sonra geçerim canım ..ordan oraya geçmeyim yıpranıyor nisan
benim uzun protokol lucrine başladım cumartesi günü şimdi adetimi bekliyorum
sen bilirsin cnm.olumsuz olacağına inandığın bir tedaviye başlamak sürdürmek bence daha çok yıpratır insanı ama karar senin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…