Hayır canım benim bebeğim değil ama benziyor o yüzden profil yaptim
allahım seni nazarlardan korusun vatanına annene babana hayırlı evlat eylesin :)CAN TEYZELERİM BU GÜN 31 GÜNLÜK OLDUM 31 GÜNDÜR HER GECE BEN GELDİM DİYE DUA EDEN ALLAHA ŞÜKÜR EDEN ANNEMİ BABAMI GÖRDÜKÇE BENİ NE ÇOK BEKLEMİŞLER DİYORUM BU GÜN TEYZELERİM VE ANNEM BANA BANYO YAPTIRDILAR BANYOMU YAPTIM GUSUL ABDESTİMİ ALDI MİSLER GİBİ CENNET KOKUSU YAYARKEN ETRAFIMA ALLAHIM NE OLUR BENİM GİBİ CENNET KOKULU KARDEŞLERİMİ TEYZELERİME GÖNDER DİYE DUA ETTİM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SİZLERİN EVİNDE CENNET KOKU EVLATLARINIZI KOKLAMAYI NASİP ETSİN İlker paşa TEYZELERİMİ HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
ay ama bu çok çok tatlı ya maşallah...
Masallah allah uzun omurler versin insallah bizde annelik duygusunu tadariz rabbim bizede versin ammminn
Masallahhh sana.... Allah anali babali buyutsun saglikla sihatleee...
amin kızlar ALLAH SİZLEREDE nasip etsin en kıs zamanda sağlıklı evlatlarımız olsun E egunal sana ikiz diliyoruz canım paşam ve ben41 kere maşallah
miss gibi bebek koktu topik...
Rabbim bahtını güzel etsin hep iyi insanlarla karşılaştırsın.
teşekür ederiz teyzesiallahım seni nazarlardan korusun vatanına annene babana hayırlı evlat eylesin :)
Eki Görüntüle 1458874
ben konya novafertil ali sami gürbüze gidiyorum.memnunum ilgilerinden.sa arkadasım aynı konudan muzdaribiz benım amh 0.1 gecen sene bır tüp bebek ıkı yumurta bır transfer ve negatif ardına 4 aşılama negatif geçen ay bır yumurtam oldu oda alınacağı gün erken çatladı alınamadı negatif yarın tekrar ilaca başlıyorum bir sonrakı ay nasipse yine tüp bebk sen nerde hangi doktora gidiyorsun
CAN TEYZELERİM BU GÜN 31 GÜNLÜK OLDUM 31 GÜNDÜR HER GECE BEN GELDİM DİYE DUA EDEN ALLAHA ŞÜKÜR EDEN ANNEMİ BABAMI GÖRDÜKÇE BENİ NE ÇOK BEKLEMİŞLER DİYORUM BU GÜN TEYZELERİM VE ANNEM BANA BANYO YAPTIRDILAR BANYOMU YAPTIM GUSUL ABDESTİMİ ALDI MİSLER GİBİ CENNET KOKUSU YAYARKEN ETRAFIMA ALLAHIM NE OLUR BENİM GİBİ CENNET KOKULU KARDEŞLERİMİ TEYZELERİME GÖNDER DİYE DUA ETTİM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SİZLERİN EVİNDE CENNET KOKU EVLATLARINIZI KOKLAMAYI NASİP ETSİN İlker paşa TEYZELERİMİ HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
canım konyada Ali Acarı nasıl bilirsinben konya novafertil ali sami gürbüze gidiyorum.memnunum ilgilerinden.
Tatlimmmm cok sevindmmm sonu da guzel olsun insallahhhh
Bastan dinlememezlik yapiyolartabi dogal olarak... İcindetutma birak akacaklarsa aksinlar.... Ben kabullenerek rahatlayanlardanim.... Bende negatif aldim bugun... Bigun pozitifdiycez ve o gunler gelince anilarimizdan ogrendihimiz seyler icinkazandigimiz burdaki dostluklar icin hic tanimadigimiz insanlara ettigimiz dualar icin belki de sukredicez :)
Allah daha kotusuyle sinamasin insallah....
ersuuuuuu nasi sevindimmmm anlatamammmmmmm.... Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhh
CAN TEYZELERİM BU GÜN 31 GÜNLÜK OLDUM 31 GÜNDÜR HER GECE BEN GELDİM DİYE DUA EDEN ALLAHA ŞÜKÜR EDEN ANNEMİ BABAMI GÖRDÜKÇE BENİ NE ÇOK BEKLEMİŞLER DİYORUM BU GÜN TEYZELERİM VE ANNEM BANA BANYO YAPTIRDILAR BANYOMU YAPTIM GUSUL ABDESTİMİ ALDI MİSLER GİBİ CENNET KOKUSU YAYARKEN ETRAFIMA ALLAHIM NE OLUR BENİM GİBİ CENNET KOKULU KARDEŞLERİMİ TEYZELERİME GÖNDER DİYE DUA ETTİM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SİZLERİN EVİNDE CENNET KOKU EVLATLARINIZI KOKLAMAYI NASİP ETSİN İlker paşa TEYZELERİMİ HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
ismini çok duydum ama gitmedim hiç.ali sami beyden memnunum.sorularımı cevaplıyor, ilgileniyor.psikolog da çok iyi, ilgili.ama olmayınca olmuyor işte.çalıştığım için uzak olduğu için başka şehire gidemiyorum.ben niğdedeyim.imkan olsa izmire giderim.kaan bozkurta.hayırlısı artık.canım konyada Ali Acarı nasıl bilirsinben onada başladım ilk tedavim
ben de namını duydum ali acarın onun üzerine gittim ama ilgi yok devlet hastanesi gibi çalışyor muayenesi tedavi hakkında bilgim yok açıklama yokismini çok duydum ama gitmedim hiç.ali sami beyden memnunum.sorularımı cevaplıyor, ilgileniyor.psikolog da çok iyi, ilgili.ama olmayınca olmuyor işte.çalıştığım için uzak olduğu için başka şehire gidemiyorum.ben niğdedeyim.imkan olsa izmire giderim.kaan bozkurta.hayırlısı artık.
ne kadara yapıyorlar orda tüp bebeği canım..ben konya novafertil ali sami gürbüze gidiyorum.memnunum ilgilerinden.
Canım benim hedefimde koyulacak 2 embriyonun her birinin kendi içinde 2 ye bölünmesi ile 4 üz doğurmak var..2 tane tek yumurta ikizim olsun ne kadan güzel olur dimi bir kerede 4 minnak Allahım hayale bak
canım bence devam etme içine sinmediyse.ama sen bilirsin.sami bey bizden hiç muayene parası almadı.tedavi iptal oldu zaten sadece ilaç parası verdik eczaneye.istediğin zaman arayabiliyorsun.herşeyi cevaplıyor saçma şeyleri bile.merkezin ilgisi çok iyi.gitmesen hemen arıyorlar.tüp bebek ücreti sanırım 4700.tabi sonuna kadar gidebilirsek.ayrıca ben pek beklemiyorum randevudan önce de gitsem alıyorlar.yoğun olursa 15 dk falan bekledik sadece.tavsiye ederim.her cumartesi kon tvde saat 10-11 arası programı var merkezin.ben takip ediyorum sürekli.tavsiye ederimne kadara yapıyorlar orda tüp bebeği canım..
canım başlamış oldum ama açıkçası hiç içme sinmiyor ve içimdeki bir ses olumsuz olacak diyor..canım bence devam etme içine sinmediyse.ama sen bilirsin.sami bey bizden hiç muayene parası almadı.tedavi iptal oldu zaten sadece ilaç parası verdik eczaneye.istediğin zaman arayabiliyorsun.herşeyi cevaplıyor saçma şeyleri bile.merkezin ilgisi çok iyi.gitmesen hemen arıyorlar.tüp bebek ücreti sanırım 4700.tabi sonuna kadar gidebilirsek.ayrıca ben pek beklemiyorum randevudan önce de gitsem alıyorlar.yoğun olursa 15 dk falan bekledik sadece.tavsiye ederim.her cumartesi kon tvde saat 10-11 arası programı var merkezin.ben takip ediyorum sürekli.tavsiye ederim
kaç iğne vuruldun.sami beyle ön görüşmeye gidebilirsin ücretsiz zaten.devam edebilirse devam eder.başladığın yerde devam et derse eski doktoruna gidersincanım başlamış oldum ama açıkçası hiç içme sinmiyor ve içimdeki bir ses olumsuz olacak diyor..
sen bilirsin cnm.olumsuz olacağına inandığın bir tedaviye başlamak sürdürmek bence daha çok yıpratır insanı ama karar senin tabiaslında iyi olur ama burada başladım bunu bitireyim ondan sonra geçerim canım ..ordan oraya geçmeyim yıpranıyor nisan
benim uzun protokol lucrine başladım cumartesi günü şimdi adetimi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?