2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

benim 8. gün testim 252,3 çıkmış şükürler olsun inşallah artışlarda düzenli olur inşallah bende evladıma kavuşabilirim

rabbim hepimize nasip etsin inşallah
tebrik ederim darısı başımıza :)

Benim her zaman ohss riskim vardır ve ilk tedavimde de oldum...
İlk kez Bülent hoca da ohss riskim olmadı e2 değerim 4900 olmasına rağmen...
Sebebide çatlatma iğnesi vermedi yani bilindiği üzere ovitrelle veriliyor çatlatma için bu da hcg hormonu içeriyor ohss yi tetikleyende hcg yani gebelik hormonudur..o iğneyi vurmazsan ohss olmazsın..Tabii yumurtalarda çatlamalı bunun içinde başka bir iğne veriyor hcg içeriği olmayan ve ohss olmuyorsun..Yani senin anladığın gibi bir şey demek istememişler.Transfer olsan ve gebelik oluşsa ancak o zaman hcg salgılamış olursun ve ohss riskin olur..Transfer olmayacağın içinde sorun olmaz demek istemişler...
En güzel örnek benim.Daha önce başka merkezde ohss olmuş hastanede yatmış biri olarak yazıyorum..Ohss olmazsın...

Çok teşekkür ederimm...içim rahatladı

Benim sonucum negatif çıktı ne yazacağımı bilmiyorum canım aciyo yüreğim agliyo hayırlısı diyip geçmek istiyorum ama gözlerim beni dinlemiyo

Canim agla agla icini bosalt yoksa hic sakinlesemezsin gozlerinde yaslar bitince de bi an evvel toparlan ve ikinci tedavi icin arastirmalara basla. Bizim durumumuzda kadere küsmek pes etmek olmaz her seferinde daha guclu bir sekilde baslamaliyiz tedaviye

benim 8. gün testim 252,3 çıkmış şükürler olsun inşallah artışlarda düzenli olur inşallah bende evladıma kavuşabilirim

Allah kucağinda sevdirsin canim..negatif alan arkadaslarım üzülmryin vakti zamani vardır rabbim hayırlisini bilir...

Kızlar bende hayıt suyu aldim ve ari sutu polen bal karisimi aktardan..bugun basladim bunlara bakalim..

CAN TEYZELERİM BU GÜN 31 GÜNLÜK OLDUM 31 GÜNDÜR HER GECE BEN GELDİM DİYE DUA EDEN ALLAHA ŞÜKÜR EDEN ANNEMİ BABAMI GÖRDÜKÇE BENİ NE ÇOK BEKLEMİŞLER DİYORUM BU GÜN TEYZELERİM VE ANNEM BANA BANYO YAPTIRDILAR BANYOMU YAPTIM GUSUL ABDESTİMİ ALDI MİSLER GİBİ CENNET KOKUSU YAYARKEN ETRAFIMA ALLAHIM NE OLUR BENİM GİBİ CENNET KOKULU KARDEŞLERİMİ TEYZELERİME GÖNDER DİYE DUA ETTİM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SİZLERİN EVİNDE CENNET KOKU EVLATLARINIZI KOKLAMAYI NASİP ETSİN İlker paşa TEYZELERİMİ HEPİNİZİ ÖPÜYORUM

aminnn inşallahhh

canım bacımmm çok teşekkür ederim daha fazlaları kalitelileri sizlere olsun inşallahhhh
Tatlimmmm cok sevindmmm sonu da guzel olsun insallahhhh
Benim sonucum negatif çıktı ne yazacağımı bilmiyorum canım aciyo yüreğim agliyo hayırlısı diyip geçmek istiyorum ama gözlerim beni dinlemiyo
Bastan dinlememezlik yapiyolartabi dogal olarak... İcindetutma birak akacaklarsa aksinlar.... Ben kabullenerek rahatlayanlardanim.... Bende negatif aldim bugun... Bigun pozitifdiycez ve o gunler gelince anilarimizdan ogrendihimiz seyler icinkazandigimiz burdaki dostluklar icin hic tanimadigimiz insanlara ettigimiz dualar icin belki de sukredicez :)
Allah daha kotusuyle sinamasin insallah....

ersuuuuuu nasi sevindimmmm anlatamammmmmmm.... Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhh

Masallah allah uzun omurler versin insallah bizde annelik duygusunu tadariz rabbim bizede versin ammminn

Masallahhh sana.... Allah anali babali buyutsun saglikla sihatleee...

gözünaydın canımmmm allahım ilk önce kalp atışlarını duymayı ardındanda sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin

Bu saate kadar sesin çıkmayınca anladım olmadığını...
Sen güçlü kadınsın bu durumda teselli cümlelerinin bir anlamı yok biliyorum...
Dediğin gibi bir gün pozitif diyeceğiz

41 kere maşallah
miss gibi bebek koktu topik...
Rabbim bahtını güzel etsin hep iyi insanlarla karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…