2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

aslında iyi olur ama burada başladım bunu bitireyim ondan sonra geçerim canım ..ordan oraya geçmeyim yıpranıyor nisan
benim uzun protokol lucrine başladım cumartesi günü şimdi adetimi bekliyorum
ayrıca 4 iğne çok birşey değil.gerekirse sami bey de uzun protokole devam eder.konuş derim en azından

Güldürdün beni
Kafayı yedik artık iyice

sen bilirsin cnm.olumsuz olacağına inandığın bir tedaviye başlamak sürdürmek bence daha çok yıpratır insanı ama karar senin tabi
aslında biraz da akraba baskısı var şu an değiştiremem canım başladık bitreceğiz bakalım çünkü Ali Acarı çok iyi diyorlar bilemiyorum

aslında biraz da akraba baskısı var şu an değiştiremem canım başladık bitreceğiz bakalım çünkü Ali Acarı çok iyi diyorlar bilemiyorum
tamam cnm.Rabbim kolaylık versin.inşallah hayırlı sonuçlar alırsın, alırız.

Tabii canım ben takılıyorum öyle..
1 tane olsun bizim olsun sağlıkla gelsinler inşallah...
bazen hayaller dilekler dua olur, gerçek olur.ama dördüz bebekte sağlık sorunları olma ihtimali daha yüksek.o yüzden yazmıştım.hayırlısı artık.

herkese merhabalar ne zamandır takip edemiyorum. herkes iyidir umarım. Ankara güven hastanesinde tedavi olan veya orayla ilgili bilgisi olan var mı.

bazen hayaller dilekler dua olur, gerçek olur.ama dördüz bebekte sağlık sorunları olma ihtimali daha yüksek.o yüzden yazmıştım.hayırlısı artık.

Dilemiyorum canım hep söylerim sağlıkla bir tane gelsin yeter bana diğer kısmı işin geyik muhabbeti..
Asla 4 bebek istemem ikizde bile gözüm korkuyor riskli gebelikler oluyor genelde...
Benim dilediğim duam hep tek bebek..
Eşime kalırsa 2 tane olsun diyor bir kız bir erkek nasip...

Ben 4 hayal edeyimde 2 tanesi ile avunurum artık napıcam
Canım kasım ayında dondurulmuş emriyolarım çözüldü ve pgt ye gitti rabbim sana sığınıyorum inşallah temiz gelir heyacanla bekliyorum yarın arayacaklar perşembe transfer aylardır bekliyorum çok heyacanlıyım ne olur dua edin genetikden temiz gelsin

herkese merhabalar ne zamandır takip edemiyorum. herkes iyidir umarım. Ankara güven hastanesinde tedavi olan veya orayla ilgili bilgisi olan var mı.

Kendim gitmedim ama çooook eskilerden bir arkadaşımız gebe kalmıştı ve hep iyi olarak bahsederdi o şekilde aklımda kalmış.

Tabii canım ben takılıyorum öyle..
1 tane olsun bizim olsun sağlıkla gelsinler inşallah...
ne zamandır takip edemiyorum. transferiniz gerçekleştimi acaba. inşallah her şey yolundadır. bu topik için liste yapıldı mı hiç. kimin hangi doktora gidip tedavisiyle ilgili. şu koskoca sitede Ankara güven hastanesine giden bir Allah ın kuluna rastlayamadım (

inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız.dua ettim az önce

inşallah canım güzel haberler gelir..neler hissediyorsun çok iyi anlıyorum benimkilerde genetiğe gittiğinde çok endişeliydim ya 1 tanesi bile sağlam gelmezse diye...Ben güzel haberler aldım inşallah sende alacaksın..

Kendim gitmedim ama çooook eskilerden bir arkadaşımız gebe kalmıştı ve hep iyi olarak bahsederdi o şekilde aklımda kalmış.
gerçekten o hastaneye gidip gebe kalan varmı acaba şaşırdım şimdi. ben eskilerden de kimseye rastlayamadım.

Listemiz var tatlım tüp bebek bölümüne özel yaklaşık 200 kişi var listede ama Güven hastanesine dek gelmedim ben belki de yanlış hatırlıyorum bir bak istersen..Bu arada ayın 23 ünden sonra her gün transfer olabilirim..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tup-bebek-bolumumuze-ozel-listemiz.765749/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…