- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
ayrıca 4 iğne çok birşey değil.gerekirse sami bey de uzun protokole devam eder.konuş derim en azındanaslında iyi olur ama burada başladım bunu bitireyim ondan sonra geçerim canım ..ordan oraya geçmeyim yıpranıyor nisan
benim uzun protokol lucrine başladım cumartesi günü şimdi adetimi bekliyorum
Güldürdün beniCanım benim hedefimde koyulacak 2 embriyonun her birinin kendi içinde 2 ye bölünmesi ile 4 üz doğurmak var..2 tane tek yumurta ikizim olsun ne kadan güzel olur dimi bir kerede 4 minnak Allahım hayale bak
Hayal dediğinde biraz ölçülü olmalı tabii
aslında biraz da akraba baskısı var şu an değiştiremem canım başladık bitreceğiz bakalım çünkü Ali Acarı çok iyi diyorlar bilemiyorumsen bilirsin cnm.olumsuz olacağına inandığın bir tedaviye başlamak sürdürmek bence daha çok yıpratır insanı ama karar senin tabi
tamam cnm.Rabbim kolaylık versin.inşallah hayırlı sonuçlar alırsın, alırız.aslında biraz da akraba baskısı var şu an değiştiremem canım başladık bitreceğiz bakalım çünkü Ali Acarı çok iyi diyorlar bilemiyorum
amin canım inş..tamam cnm.Rabbim kolaylık versin.inşallah hayırlı sonuçlar alırsın, alırız.
Rabbim en hayırlı sayıda versin, sağlıklı versin hepimize.önemli olan bu benceBen 4 hayal edeyimde 2 tanesi ile avunurum artık napıcam
Tabii canım ben takılıyorum öyle..Rabbim en hayırlı sayıda versin, sağlıklı versin hepimize.önemli olan bu bence
bazen hayaller dilekler dua olur, gerçek olur.ama dördüz bebekte sağlık sorunları olma ihtimali daha yüksek.o yüzden yazmıştım.hayırlısı artık.Tabii canım ben takılıyorum öyle..
1 tane olsun bizim olsun sağlıkla gelsinler inşallah...
bazen hayaller dilekler dua olur, gerçek olur.ama dördüz bebekte sağlık sorunları olma ihtimali daha yüksek.o yüzden yazmıştım.hayırlısı artık.
Canım kasım ayında dondurulmuş emriyolarım çözüldü ve pgt ye gitti rabbim sana sığınıyorum inşallah temiz gelir heyacanla bekliyorum yarın arayacaklar perşembe transfer aylardır bekliyorum çok heyacanlıyım ne olur dua edin genetikden temiz gelsinBen 4 hayal edeyimde 2 tanesi ile avunurum artık napıcam
herkese merhabalar ne zamandır takip edemiyorum. herkes iyidir umarım. Ankara güven hastanesinde tedavi olan veya orayla ilgili bilgisi olan var mı.
herkese merhabalar ne zamandır takip edemiyorum. herkes iyidir umarım. Ankara güven hastanesinde tedavi olan veya orayla ilgili bilgisi olan var mı.
ne zamandır takip edemiyorum. transferiniz gerçekleştimi acaba. inşallah her şey yolundadır. bu topik için liste yapıldı mı hiç. kimin hangi doktora gidip tedavisiyle ilgili. şu koskoca sitede Ankara güven hastanesine giden bir Allah ın kuluna rastlayamadımTabii canım ben takılıyorum öyle..
1 tane olsun bizim olsun sağlıkla gelsinler inşallah...
inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız.dua ettim az önceCanım kasım ayında dondurulmuş emriyolarım çözüldü ve pgt ye gitti rabbim sana sığınıyorum inşallah temiz gelir heyacanla bekliyorum yarın arayacaklar perşembe transfer aylardır bekliyorum çok heyacanlıyım ne olur dua edin genetikden temiz gelsin
Canım kasım ayında dondurulmuş emriyolarım çözüldü ve pgt ye gitti rabbim sana sığınıyorum inşallah temiz gelir heyacanla bekliyorum yarın arayacaklar perşembe transfer aylardır bekliyorum çok heyacanlıyım ne olur dua edin genetikden temiz gelsin
gerçekten o hastaneye gidip gebe kalan varmı acaba şaşırdım şimdi. ben eskilerden de kimseye rastlayamadım.Kendim gitmedim ama çooook eskilerden bir arkadaşımız gebe kalmıştı ve hep iyi olarak bahsederdi o şekilde aklımda kalmış.
ne zamandır takip edemiyorum. transferiniz gerçekleştimi acaba. inşallah her şey yolundadır. bu topik için liste yapıldı mı hiç. kimin hangi doktora gidip tedavisiyle ilgili. şu koskoca sitede Ankara güven hastanesine giden bir Allah ın kuluna rastlayamadım(
gerçekten o hastaneye gidip gebe kalan varmı acaba şaşırdım şimdi. ben eskilerden de kimseye rastlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?