canım inşallah yarında kat kat artacak :) güzel haberlerini bekliyorum :)benim sonuç 12.gün 27.16 ikinci gün sabah 49.6 yarın yine kan vercem bakalım dualarınızla yükselsin inş.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hala inanamıyorum biliyor musun,kül kedisi gibi hissediyorum kendimi saat 12 de herşey eskiye dönecek,Allahım sen verdin sen koru sen tamamına erdir...
sağol canımm.. inşallah öyle olur..
seninde doğuma az kalmış ne güzell yakında bebişini kucağına alacak olmana sevindim canım..
kızlar inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :) allahım yardımcınız olsun :) tedavilerinizin sonu bebişli olsun inşallahhhhhhh :)Aminnn canim insallah...
Sen dogum telasindayken benim tedavi telasi baslayacak insallah.senin yavrun evinize gelsin hayirlisiyla benimkide gobisime insallah.
canım yarın inşallah bebişlerin sağlıkla tutunsun :)engual benimde yarın transferim var ilk denemem bu 3 gün emriyosu nasıl oluyor bu işlem çok merak ediyorum bebeğimle ilk buluşmam heycanlıyım
canım yok onu anlattılar gosterıler zaten 4 gunluk doz verdıler gunde 150 doz ıste gıdınce doktor tekrar dozu ayarlıycakmıs ama soyle soyluyım ılaclar dahıl tedavıye basladıgım ıcın pısman oldum keske kendım eczaneden alsaydım gercı sımdılık nekadarlık ılac kullancagım bellıde degıl ama bakalım
Doğru diyosun valla güldenim ben bile kendinden şüphelenmeye başladım
engual benimde yarın transferim var ilk denemem bu 3 gün emriyosu nasıl oluyor bu işlem çok merak ediyorum bebeğimle ilk buluşmam heycanlıyım
Aynen canım bende öleydim ben öle kürler falan denemedim hiç ters teper diye korktuğumdanNapalım canım her yolu deniyoruz ilk tedavi zamanımda bana bununla gelseydin kınardım seni tıp varken böyle işlerle uğraşılırmı derdim ama aklına gelebilecek her şeyi araştırdım yapmaya niyetlendim
market sütü ile değil organik sütle yapıyon demekAynen canım bende öleydim ben öle kürler falan denemedim hiç ters teper diye korktuğumdanannem bunu her geldiğimde söylüyodu bugün sabahda erkenden kalkmış gitmiş süt almaya köyden getiriyolar bende bu sefer kıramadım yaptım
İnsallah degerin katlanir rabbim bizlerede nasip etsin insallah sende bize dua etbenim sorunum pko yumurtlama sorunum vardı eşimin spermide eh işte orta seviye,kendimiz uğraştık olmadı sonra baktık yaşta gidiyor doktora gidelim dedik Allaha şükür internetten araştırıken Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Merkezi Doktor Ahmet Fatih Öğüç gördüm telefon açtım sonra gittim tanıştım hayatımda gördüğüm en güler yüzlü en pozitif doktor yeminederim aradığım insan bu dedim tedaviye başladık 2 kez başarısız tüp denedik 3.denemede biz ara verelim olmicaksa olmuyor napalım diye düşünürken o bize tekrar tedavi programı yaptı İstanbuldan kalkıp geldik onun için iyi ki geldim iyi ki kendisini tanıdım iyi ki benim doktorum önce Allah sonra Fatih Hocam sayesinde hamileyim,burda hastanenin apartında kalıyorum küçük şirin bir daire ihtiyacım olan herşey var tüp bebek dışında ekstra konaklama ücreti alınmıyor,şehir dışından yurt dışından gelen insanlar var burda komşuyuz konuşup paylaşıyoruz herşeyimizi aile ortamı gibi,şimdi benim yarın yine kan testim olacak bakalım yükselecek mi yine dua bekliyorum hepinizden bende her zaman sizlere dua ediyorum Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı hepimize nasip etsin...
bız bılgımız hıc yoktu ve sormadımda sızlere tedavıye ılaclar dahıl peketle başladık ılaclara ama tabı sadece yurtlama buyutucu ılaclar sanırım 1250 odedık keske kendım alsaydım dıye dusunmeden edemıyorum peregon 150 doz kullanıyom gunde 4 gunluk doz verdılerilaçları tanıdığın eczaneden temin etmen maddi açıdan daha iyi..ecza depolarında tanıdığınız varsa mutlaka onu devreye sokun daha uyguna alırsın.ne kullanıyorsun?
Heralde ne sandın datlummarket sütü ile değil organik sütle yapıyon demek
bız bılgımız hıc yoktu ve sormadımda sızlere tedavıye ılaclar dahıl peketle başladık ılaclara ama tabı sadece yurtlama buyutucu ılaclar sanırım 1250 odedık keske kendım alsaydım dıye dusunmeden edemıyorum peregon 150 doz kullanıyom gunde 4 gunluk doz verdıler
Çok duygulandım hatta ağlıyorum galiba bende aynı duygular içindeyimHepinize selamlar arkadaşlar. Sadece yazmak istedim. Çünkü önceden bende hep umut hikayesi olsada bi nebze bende deşarj olsam derdim. Uzun uzun yazmama gerek yok hepiniz gibi yumurta takipleri,aşılama,tüp bebek denemeleri,boş gebelik,histerekopi ...vs.vs. uğraştım durdum.
Kimin umut hikayesini okusam acaba bir gün bende diye başlayan çoook cümleler çoook hayaller kurdum. En korktuğum şey evlat sahibi olamamaktan ziyade yalnız yaşlanmak oldu. Ve yalnız geçecek bayramlardan korktum. Ve yalnız geçecek doğum günleri,evlilik yıldönümleri,anneler günleri hele heleki babalar günleri çok korkuttu beni hepiniz gibi. Şimdi hamilelik haberleri canımı yakıyordu ilerde yaşıtlarım çocuklarının sünnet telaşını anlatacaktı asker gönderme gururu kız isteme heycanı kızı olanlar çeyiz hazırlayacaktı. Paranoyaklık derecesinde hepsini düşündüm kimselere demeden. Bir yere gittiğimizde orda oşan çocuğu eşimin sevmesini hiç istemedim. Kıskandığım için değil herkesin acıyarak sizinde olur demesini istemediğim için.
Uzunca yazmayım dedim ama durduramadım kendimi. Sabırla okuduğunuz için çoook teşekkürler. Asıl durumumı yazmayı unuttum :) 2 aylık Yağız Yiğit ve Yarenimden selam var size teyzeleri. Hep dua ediyoruz size. Umudunuzu kaybetmeden devam etmenizi diliyoruz...
aynı gün transferimiz olmuş sanırım.allahım yüzümüzü güldürsünCanım soru bana değil ama, dün transferi yapılmış biri olarak cevaplamak istedim, idrara sıkışık gidiyosun ama patlayacak durumda olmana gerek yok, ben ilk denememde bu yüzden çok zorluk ysşadım, bu denememde daha rahat davrandın o yüzden, hastaneye gittiğimde henüz tuvaletim gelmemişti su içmeye devam ediyordum, transfer vaktim geldiğinde mesanemde hafif doluluk vardı o kadar. İşlem çok basit, aynı muayenedeki gibi bacakları açıp yatıyosun, vajinaya katater takıyorlar ve pipete benzer uzun ince bir şırıngayla rahime embriyoyu bırakıyorlar, bu hisstettiğin birşey değil, aynı anda göbeğine ultrasondan görünmesi için o aletle bastırıyorlar o yüzden çok sıkışık olma çünkü çok zorlanırsın, ekranda görüyosun sende, ben gördüm mercimek tanesi büyüklüğünde bembeyaz bir nokta kondu içime, çok güzel bir andı, hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlar alırız
Kaliteli kaliteli yumoşların olur inş canımGüzel akşamlar kızlar...
Doktordan döndum tontiklerim c.tesi toplaniyor kismetse.. haber edeyim dedim:)
Hayırlı olsun canım, benim de 2.denemem, benim de dün transferim oldu, bende öyle bir kasılna yok henüz, sadece göğüslerim çok acıyor ama şiş değil.Mrblar arkadaslar 1 sene aradan sonra tekrar burdayım.2. Transferimi dün yaptırdım.inşallah güzel sonuçlanır.bu arada bişey sorucam sağ tarafımda kasma başladı nedenini bilen warmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?