2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım umarım bu oturuşunun sana getirisi çok olur beni çok güldürdün
İnş canım rabbim görüyo neler neler deniyoruz hem tıbben hem alternatif tıp çifter çifter gönderir inş

kızlar size yazacaktım tam misafir geldi şimdide okula gidip bıdıkın ödevini alacağım

İnş canım rabbim görüyo neler neler deniyoruz hem tıbben hem alternatif tıp çifter çifter gönderir inş
Yanımda çalıştığım arkadaşımın dün hamile olduğunu öğrendim. Bu günde kan değerini. Değer çok çok güzel. Onun adına sevinirken kendi adıma üzüldüm. Herşeyin hayırlısı...

kız çarpılcan nimetin üzerinde öyle

Doğru düşünüyorsun canım genelde dölleyemiyor zaten sorunlu sperm ya da döllese bile 3.günden sonra embriyo devam edemiyor diyelim ki etti ve gebelik oldu gebelik kaybı olabiliyor...
allah valla razı olsun sızden tub bebek konusunda hıc bır bılgım yokken başladım tedavıye dktorumda sagolsun hıc bır bılgı vermedı benım zaten bı gebelık kaybım car 9 haftalık kalbı durmustu bende genetıgımde kan pıhtılaşması varmıs bıde morfolojıyede baglıyorum ben ve cumartesı gıder gıtmez ılk once bunu konusucam ımsı yontemını

canım bu yaptığın neye iyi gelecek peki

Rabbim kucaginada almayi nasip etsin nerdeki acibademe gidiyon kacinci denemen sorun neydi sizin
benim sorunum pko yumurtlama sorunum vardı eşimin spermide eh işte orta seviye,kendimiz uğraştık olmadı sonra baktık yaşta gidiyor doktora gidelim dedik Allaha şükür internetten araştırıken Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Merkezi Doktor Ahmet Fatih Öğüç gördüm telefon açtım sonra gittim tanıştım hayatımda gördüğüm en güler yüzlü en pozitif doktor yeminederim aradığım insan bu dedim tedaviye başladık 2 kez başarısız tüp denedik 3.denemede biz ara verelim olmicaksa olmuyor napalım diye düşünürken o bize tekrar tedavi programı yaptı İstanbuldan kalkıp geldik onun için iyi ki geldim iyi ki kendisini tanıdım iyi ki benim doktorum önce Allah sonra Fatih Hocam sayesinde hamileyim,burda hastanenin apartında kalıyorum küçük şirin bir daire ihtiyacım olan herşey var tüp bebek dışında ekstra konaklama ücreti alınmıyor,şehir dışından yurt dışından gelen insanlar var burda komşuyuz konuşup paylaşıyoruz herşeyimizi aile ortamı gibi,şimdi benim yarın yine kan testim olacak bakalım yükselecek mi yine dua bekliyorum hepinizden bende her zaman sizlere dua ediyorum Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı hepimize nasip etsin...

Aklına takılan her şeyi sor canım..
Gözü kapalı giriyoruz tedaviye özellikle ilk tedavilerde öyle oluyor hala üzülürüm ilk tedavide bilgisizliğim yüzünden çok şey yaşadım..

Gözü kapalı giriyoruz tedaviye özellikle ilk tedavilerde öyle oluyor hala üzülürüm ilk tedavide bilgisizliğim yüzünden çok şey yaşadım..
allah razı olsun ınsallah bılmedıgım herseyı sorucam cunku hıc bırsey bılmıyorum gıttım muayene oldum ıyge yazıldıvıtamınler yazıldı cumartesı kontrole cagrıldım hıc bırsey anlatılmadı oyuzden ıstıyorumkı sızden bılgı alayım bılgılı bılınclı devam edeyım ıyıkı kk var ıyıkı sızler varsınız bızlerı bıtek brbırımız anlarız maddı amnevı zor seyler yasıyoruz bılıyomuzunuz pısıkolok yapılan arastırmalarda ınferlıtelı bı kadınla kanser hastası bır kadının pıskolojsını aynı duzeyde oldugunu soyledı

bende.... sanırsam herkes de...

canımmmm....
iğnelerin nasıl vurulacağını anlatmadılar deme bana düşer bayılırım topiğin ortasına

bende.... sanırsam herkes de...

evet canım ilkler hep tecrübesizliğimize dek geldi..Bilmek zorunda da değiliz aslında ama bilgisizliğimiz suistimal edilmemeli.Genel olarak bilgi verilmiyor hastalara.Gidiyorsun muayene oluyorsun kan veriyorsun sonuçlar çıkıyor ilaçlar belli oluyor iğneleri vurmaya başlıyorsun vs...Peki bu arada hastanın özellikle kadının psikolojisi ne oluyor? Karşısında bilgi veren sohbet eden bir doktor olunca güvende hissediyorsun kendini..

engual benimde yarın transferim var ilk denemem bu 3 gün emriyosu nasıl oluyor bu işlem çok merak ediyorum bebeğimle ilk buluşmam heycanlıyım

engual benimde yarın transferim var ilk denemem bu 3 gün emriyosu nasıl oluyor bu işlem çok merak ediyorum bebeğimle ilk buluşmam heycanlıyım

Ne güzel kuzularına kavuşuyorsun demek..
Tatlım 3.gün embriyosu 6-8-10 hücreli olur genelde.
Merkezler 3 ya da 5.günlerde transfer yapıyorlar daha çok.
8 ve 10 hücreli olması daha iyi tabii..
Embriyo kaliteli diyebilmek için; eşit büyüklükte hücrelere sahip olmalı,hücre artıkları yani fragmantasyonun hiç ya da az olması,görüntüsünün berrak olması,gelişim hızının günüyle uyumlu olması vs.. gerekir.Seninkiler nasıl yarın bilgisini verirler transfer olurken kimse bir şey demezse sen sor..

canımmmm....
iğnelerin nasıl vurulacağını anlatmadılar deme bana düşer bayılırım topiğin ortasına
canım yok onu anlattılar gosterıler zaten 4 gunluk doz verdıler gunde 150 doz ıste gıdınce doktor tekrar dozu ayarlıycakmıs ama soyle soyluyım ılaclar dahıl tedavıye basladıgım ıcın pısman oldum keske kendım eczaneden alsaydım gercı sımdılık nekadarlık ılac kullancagım bellıde degıl ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…