2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Veeeeee kar başladı Boğaz'da....

Ama Allah dışarda kalan insanlara ve hayvancıklara yardım etsin... Kızlar apartman kapılarınızı açtınız değil mi?

iyi akşamlarrr kimseler yok mu

Arkadaslar birsey sormak istiyorum...benim dünden beri beyaz akintim olmaya başladi...normalde sadece yumurtlama günümde olurdu...gonal f 225 kullanıyorum 4.gunum bugün...sizlerde de olmusmuydu....

Arkadaslar birsey sormak istiyorum...benim dünden beri beyaz akintim olmaya başladi...normalde sadece yumurtlama günümde olurdu...gonal f 225 kullanıyorum 4.gunum bugün...sizlerde de olmusmuydu....

bende de oldu canım problem etme sonucta yumurtluyorsun :)

kımseler yokkk ben varım simdilik :)
Nasılsın cemrem nasıl her sey yolunda mı?
iim cnm ne olsun sınavlarım bitti son iki sınavım kaldı okul bitiyo tedavime az kaldı inşlh bi sorun olmazsa.. sen nasıslın cumartesi opu gelmiş he ayy inşlh hepsi kaliteli spermlerle döllenir...
allah razı olsun
cnm bende bi yasin okurum yarın....

allah razı olsun

Maşallah canım mutlu sonlar çok yakın desene :)
İnşallah canım bol bol severler birbirlerini güçlenir sıkı sıkı tutunurlar :))

Maşallah canım mutlu sonlar çok yakın desene :)
İnşallah canım bol bol severler birbirlerini güçlenir sıkı sıkı tutunurlar :))

inşlh cnm bekliyorum her an gelecekmiş gibi geliyo daha var ama psikolojik galiba
seninkiler çok sevecek bir birini hiçç ayrılmayacaklar i,nşlhhhhhhhhhhhh

inşlh cnm bekliyorum her an gelecekmiş gibi geliyo daha var ama psikolojik galiba
seninkiler çok sevecek bir birini hiçç ayrılmayacaklar i,nşlhhhhhhhhhhhh

Heyecanlı umutlu mutlu olmak güzel şey arkadaşım.. İnşallah hep böyle gider tedavinde de enerjin yüksek olur:)
Hepimiz için güzel şeyler olacağına çok eminim... İnşallah ayrılmazlar canım pek heyecanlıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…