Kuzu benimde yumurtalar cts toplanıyor. İkimiz içinde hayırlısı olsun.Güzel akşamlar kızlar...
Doktordan döndum tontiklerim c.tesi toplaniyor kismetse.. haber edeyim dedim:)
Kuzu benimde yumurtalar cts toplanıyor. İkimiz içinde hayırlısı olsun.
33. haftanda napcan karı kızım yaaaa..... bırak olmasın zaten
mrb canımaz kalmış doğumuna inşallah sağlık sıhhatle sorunsuz bir şekilde alırsın yavrunu kucağına
iyi akşamlarrr kimseler yok mu
arkadaşlar bebek için yasin okurmusunuz(15 yıldır olmuyorda)
allah razı olsunCanim ben bir tane okuyayim inşallah...allah tez zamanda nasip etsin
Arkadaslar birsey sormak istiyorum...benim dünden beri beyaz akintim olmaya başladi...normalde sadece yumurtlama günümde olurdu...gonal f 225 kullanıyorum 4.gunum bugün...sizlerde de olmusmuydu....
arkadaşlar bebek için yasin okurmusunuz(15 yıldır olmuyorda)
allah razı olsunBenide okumuş say canım.. arabbim kabul etsın ınsallah dualarını
Canim teşekkür ederim herşeye dikkate alır oldum artik...bende de oldu canım problem etme sonucta yumurtluyorsun :)
iim cnm ne olsun sınavlarım bitti son iki sınavım kaldı okul bitiyo tedavime az kaldı inşlh bi sorun olmazsa.. sen nasıslın cumartesi opu gelmiş he ayy inşlh hepsi kaliteli spermlerle döllenir...kımseler yokkk ben varım simdilik :)
Nasılsın cemrem nasıl her sey yolunda mı?
cnm bende bi yasin okurum yarın....allah razı olsun
allah razı olsuniim cnm ne olsun sınavlarım bitti son iki sınavım kaldı okul bitiyo tedavime az kaldı inşlh bi sorun olmazsa.. sen nasıslın cumartesi opu gelmiş he ayy inşlh hepsi kaliteli spermlerle döllenir...
cnm bende bi yasin okurum yarın....
iim cnm ne olsun sınavlarım bitti son iki sınavım kaldı okul bitiyo tedavime az kaldı inşlh bi sorun olmazsa.. sen nasıslın cumartesi opu gelmiş he ayy inşlh hepsi kaliteli spermlerle döllenir...
cnm bende bi yasin okurum yarın....
Canim teşekkür ederim herşeye dikkate alır oldum artik...
Maşallah canım mutlu sonlar çok yakın desene :)
İnşallah canım bol bol severler birbirlerini güçlenir sıkı sıkı tutunurlar :))
inşlh cnm bekliyorum her an gelecekmiş gibi geliyo daha var ama psikolojik galiba
seninkiler çok sevecek bir birini hiçç ayrılmayacaklar i,nşlhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?