2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

kız valla ben başlamadan heyecanım tavanda
seni şuan düşünemiyorum....
hep güzel şeyler olur inşlh cnm ya başlayacam derken opu bile geldi çatttı bi bakmışsın aylar sonra bebenin cinsiyetini kıyafetlerini konuşacaksın inşlhhhhhhhh arkandan da ben gelecem heee İNŞLHHHHHHHHH

Sonra o soguktan cikacak anasini karninda sicacik yuzme keyifleri yspacaklar.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.. Ben de novafertil in hastasıyım. Doktorun kim?

ahahahha bak şimdi heyecan bastı gene inşallahh canım... peş peşeee doğuracağızzz ama öncesinde başka konuda topıkler acıp orada da yazmaya baslayacagızzz.. bereketli bir yıl hepimiz için tatlım :))
hadi çabuk bekliyoruz senın tedavıyıde:)

Ben ucretli ogretmenlik yapiyorum 3 gundur kar tatili var evde olunca boyle oluyor okula gidince biraz daha kafam dagilir...İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Amin canım rabbim sana bana herkese nasip etsin:) Bereketi şifas ıüstünde olsun

çok teşekkur ederim canım tavsiyelerine dikkat edecem

çok sağol canım telefonda sordum ama tabi ayrıntılı acıklama yapmadılar sadece sağlıklı geliştiklerini söylediler yarın sorarım artık

Arkadaşlar yarın Dr.a gidiyorum adetin 2.günü,tedaviye başlayacakmıyım bakalım,ilk tedavim kısmetse,Güvenç bey doktorum,ben coraspin içiyorum kan pıhtılaşmasından dolayı,birde kan sulandırıcı iğne olmam gerekiyor ama romatoloğum tedaviye başlarken iğneyede başlaman gerek dedi ama burda okuduğum kadarıyla geneldeopudan sonramı başlanır,bakalım sorcam yarın. Güvenç beynde inşallah bi sorun olmaz,dua edermisiniz benim içinde rica etsem,heyecanlıyım,tedirginim,korkuyorum ben ...

Arkadaslar birsey sormak istiyorum...benim dünden beri beyaz akintim olmaya başladi...normalde sadece yumurtlama günümde olurdu...gonal f 225 kullanıyorum 4.gunum bugün...sizlerde de olmusmuydu....

Bende de olmuştu, yumurta akı kıvamında.. Doktorum normal olduğunu söylemişti.. Rahat ol bence, gittiğinde doktoruna da sorarsın

heyecanlı ol canım ama tedırgın olup korkma.. Emin ellerdesin ne diyorlarsa yap akısına bırak kurcalama...
İnşsallah her şey su gıbı akar yolunu bulur... Rabbıme emanet

Canım kan sulandırıcı iğneye tedaviyle birlikte başlanan gerekiyor. Opu dan 1 gün önce kesiyorsun, kanama olmaması için, 12 saat sonra da tekrar devam ediyorsun. Tedavinin sonucu güzel olsun inş

Selam kızlar yarın transferim var çok heyecanlıyımmmm
ayy ne heyecan lısındır devamı göbişinde devam etsin inşlhhhhhhhhhhhh
cnm bende de kan pıhtılaşamsı var benim dr.um opudan sonra iğne dedi senin dr. öle dediyse öle yap cnm dr.una güvenmen lazım ki rahat baslayasın tedaviye görüşünce sor aklındakileri rahatla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…