- 22 Şubat 2014
- 771
- 377
- 133
Sagol tatlim.Geçmis olsun canım
kız valla ben başlamadan heyecanım tavandaHeyecanlı umutlu mutlu olmak güzel şey arkadaşım.. İnşallah hep böyle gider tedavinde de enerjin yüksek olur:)
Hepimiz için güzel şeyler olacağına çok eminim... İnşallah ayrılmazlar canım pek heyecanlıyım:)
Ben ucretli ogretmenlik yapiyorum 3 gundur kar tatili var evde olunca boyle oluyor okula gidince biraz daha kafam dagilir...İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin...Biraz akışına bırakmakta fayda var canım...Dilerim duymak istedigin haberi alırsın:)
Sonra o soguktan cikacak anasini karninda sicacik yuzme keyifleri yspacaklar.Günaydın kızçeler...
Öylesine soğuk öylesine buz gibi bir güne uyandım ki çok mesudum
6 bebeğim hastanede donarken ben ısınırsam nerde kaldı benim analığım
Sabah onlarla aynı hisleri paylaşabilmek için dışarı çıktım ayazda kaldım kısa bir süre de olsa yavrularım siz donarken ben sıcacık evimde oturamazdım dedim
TSH değerim için sabahın körü kan vermeye gittim de
Canım öncelikle çok geçmiş olsun.. Ben de novafertil in hastasıyım. Doktorun kim?Merhaba arkadaşlar bende 4 ocakta konya novafertil de başladım ilk tüp bebek denememe inşallah hayirli olur....bizde pko ve ileri hareket sıfır sorunumuz var..üç yildir hareket %3-4-5 arasi değişiyor du...bu ay %100 hareketsiz cikti mikrotese yapmayi düşünüyorlar...tedavisi devam edenler ne kullaniyor ne yapıyor...beni de bilgilendirir misin...Eşim kimsenin bilmesini istemedi kimseye birsey soramiyorum da...beni yalniz birakmayin arkadaş lar...
kız valla ben başlamadan heyecanım tavanda
seni şuan düşünemiyorum....
hep güzel şeyler olur inşlh cnm ya başlayacam derken opu bile geldi çatttı bi bakmışsın aylar sonra bebenin cinsiyetini kıyafetlerini konuşacaksın inşlhhhhhhhh arkandan da ben gelecem heeeİNŞLHHHHHHHHH
Ben ucretli ogretmenlik yapiyorum 3 gundur kar tatili var evde olunca boyle oluyor okula gidince biraz daha kafam dagilir...İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin...
çok teşekkur ederim canım tavsiyelerine dikkat edecemCanım soru bana değil ama, dün transferi yapılmış biri olarak cevaplamak istedim, idrara sıkışık gidiyosun ama patlayacak durumda olmana gerek yok, ben ilk denememde bu yüzden çok zorluk ysşadım, bu denememde daha rahat davrandın o yüzden, hastaneye gittiğimde henüz tuvaletim gelmemişti su içmeye devam ediyordum, transfer vaktim geldiğinde mesanemde hafif doluluk vardı o kadar. İşlem çok basit, aynı muayenedeki gibi bacakları açıp yatıyosun, vajinaya katater takıyorlar ve pipete benzer uzun ince bir şırıngayla rahime embriyoyu bırakıyorlar, bu hisstettiğin birşey değil, aynı anda göbeğine ultrasondan görünmesi için o aletle bastırıyorlar o yüzden çok sıkışık olma çünkü çok zorlanırsın, ekranda görüyosun sende, ben gördüm mercimek tanesi büyüklüğünde bembeyaz bir nokta kondu içime, çok güzel bir andı, hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlar alırız
ayyy ne güzell inşallah güzel güzel tutunur hayırlı bereketlı saglıklı evlat olurlar canım sana...Selam kızlar yarın transferim var çok heyecanlıyımmmm
çok sağol canım telefonda sordum ama tabi ayrıntılı acıklama yapmadılar sadece sağlıklı geliştiklerini söylediler yarın sorarım artıkNe güzel kuzularına kavuşuyorsun demek..
Tatlım 3.gün embriyosu 6-8-10 hücreli olur genelde.
Merkezler 3 ya da 5.günlerde transfer yapıyorlar daha çok.
8 ve 10 hücreli olması daha iyi tabii..
Embriyo kaliteli diyebilmek için; eşit büyüklükte hücrelere sahip olmalı,hücre artıkları yani fragmantasyonun hiç ya da az olması,görüntüsünün berrak olması,gelişim hızının günüyle uyumlu olması vs.. gerekir.Seninkiler nasıl yarın bilgisini verirler transfer olurken kimse bir şey demezse sen sor..
Burada yakaladım seni :))kımseler yokkk ben varım simdilik :)
Nasılsın cemrem nasıl her sey yolunda mı?
Arkadaslar birsey sormak istiyorum...benim dünden beri beyaz akintim olmaya başladi...normalde sadece yumurtlama günümde olurdu...gonal f 225 kullanıyorum 4.gunum bugün...sizlerde de olmusmuydu....
Arkadaşlar yarın Dr.a gidiyorum adetin 2.günü,tedaviye başlayacakmıyım bakalım,ilk tedavim kısmetse,Güvenç bey doktorum,ben coraspin içiyorum kan pıhtılaşmasından dolayı,birde kan sulandırıcı iğne olmam gerekiyor ama romatoloğum tedaviye başlarken iğneyede başlaman gerek dedi ama burda okuduğum kadarıyla geneldeopudan sonramı başlanır,bakalım sorcam yarın. Güvenç beynde inşallah bi sorun olmaz,dua edermisiniz benim içinde rica etsem,heyecanlıyım,tedirginim,korkuyorum ben ...
Canım kan sulandırıcı iğneye tedaviyle birlikte başlanan gerekiyor. Opu dan 1 gün önce kesiyorsun, kanama olmaması için, 12 saat sonra da tekrar devam ediyorsun. Tedavinin sonucu güzel olsun inşArkadaşlar yarın Dr.a gidiyorum adetin 2.günü,tedaviye başlayacakmıyım bakalım,ilk tedavim kısmetse,Güvenç bey doktorum,ben coraspin içiyorum kan pıhtılaşmasından dolayı,birde kan sulandırıcı iğne olmam gerekiyor ama romatoloğum tedaviye başlarken iğneyede başlaman gerek dedi ama burda okuduğum kadarıyla geneldeopudan sonramı başlanır,bakalım sorcam yarın. Güvenç beynde inşallah bi sorun olmaz,dua edermisiniz benim içinde rica etsem,heyecanlıyım,tedirginim,korkuyorum ben ...
Ya canim ben yeni katildim araniza ne için oturucaksin süt buharınaKızçeler bugün burda pazar vardı annem süt almış beni süt buharına oturtcakmış yarım saat falan
ayy ne heyecan lısındır devamı göbişinde devam etsin inşlhhhhhhhhhhhhSelam kızlar yarın transferim var çok heyecanlıyımmmm
cnm bende de kan pıhtılaşamsı var benim dr.um opudan sonra iğne dedi senin dr. öle dediyse öle yap cnm dr.una güvenmen lazım ki rahat baslayasın tedaviye görüşünce sor aklındakileri rahatla....Arkadaşlar yarın Dr.a gidiyorum adetin 2.günü,tedaviye başlayacakmıyım bakalım,ilk tedavim kısmetse,Güvenç bey doktorum,ben coraspin içiyorum kan pıhtılaşmasından dolayı,birde kan sulandırıcı iğne olmam gerekiyor ama romatoloğum tedaviye başlarken iğneyede başlaman gerek dedi ama burda okuduğum kadarıyla geneldeopudan sonramı başlanır,bakalım sorcam yarın. Güvenç beynde inşallah bi sorun olmaz,dua edermisiniz benim içinde rica etsem,heyecanlıyım,tedirginim,korkuyorum ben ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?