2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ya canim ben yeni katildim araniza ne için oturucaksin süt buharına
Koca karı işleri biraz canım 10 sene benimde kardeşim olmamış anneme söylemişler süt buharını oturduğu ay annem hamile kalmış rabbim vesile kılmış o yüzden banada yaptırdı annem

Canım geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı[/QUOTE]
Arkadaslar birsey sormak istiyorum...benim dünden beri beyaz akintim olmaya başladi...normalde sadece yumurtlama günümde olurdu...gonal f 225 kullanıyorum 4.gunum bugün...sizlerde de olmusmuydu....
Benim de olmuştu çok fazl

İçine 1 demet maydanoz attın mı...ben öyle yapmıştım buhardan kalkınca hemen ilişki..yumurtlama haftamda 1 er gün ara ilişkilerimde yapmıştım 3 kez ve o ay hamile kaldım...ama dış gebelik oldu...

kızlar transferimin 2. Günü su akıyo resmen altımdan.bunun sebebini bilen warmı aranızda acaba

Oğluma anlatcaktım

Amin canım saol

Tedaviye başlayacak arkadaşlarım çifter çifter gelsin bebişleriniz inşalalhhh
o dünyaya geldiğinde yağar o zaman hem gösterir hem anlatırsın şekerim....akşam arkadaşları gördük yolda... 1,5-2 yaşlarındaki ayşe kızı karla tanıştırıyolardı.... ayşe pek sevmemiş gibiydiii ahanda böyleydiiii...

Koca karı işleri biraz canım 10 sene benimde kardeşim olmamış anneme söylemişler süt buharını oturduğu ay annem hamile kalmış rabbim vesile kılmış o yüzden banada yaptırdı annem
candır koca karı ilaçaları ama birkaç kişide bende duydum işe yaradığını inşşş senin bebişin gelmesi için tek eksik süt buharıymıştır

kızlar sağlık ocağına gittik (eşimin iğneleri vardı ) donduk yaaa yok böyle bir hava

geçmiş olsun canım... İStanbul da çok soğuk dün geceden beri biraz yağdı yumuşadı ama..
sağol canım evet yağmur olsa böyle olmazdı memlekete kar yağıyor soğuğu bizi vuruyor

gece hep aklımda evi olmayan insanlar vardı allahım çok şükür evimiz ısınacağımız dıaşrda olan tüm canlıların yardımcısı olsun
amiinn canım allah yar ve yardımcıları olsun
çok haklısın şükredecek o kadar çok nimete sahibiz ki allah şükretmekten geri koymasın bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…