Koca karı işleri biraz canımYa canim ben yeni katildim araniza ne için oturucaksin süt buharına
Hepinize selamlar arkadaşlar. Sadece yazmak istedim. Çünkü önceden bende hep umut hikayesi olsada bi nebze bende deşarj olsam derdim. Uzun uzun yazmama gerek yok hepiniz gibi yumurta takipleri,aşılama,tüp bebek denemeleri,boş gebelik,histerekopi ...vs.vs. uğraştım durdum.
Kimin umut hikayesini okusam acaba bir gün bende diye başlayan çoook cümleler çoook hayaller kurdum. En korktuğum şey evlat sahibi olamamaktan ziyade yalnız yaşlanmak oldu. Ve yalnız geçecek bayramlardan korktum. Ve yalnız geçecek doğum günleri,evlilik yıldönümleri,anneler günleri hele heleki babalar günleri çok korkuttu beni hepiniz gibi. Şimdi hamilelik haberleri canımı yakıyordu ilerde yaşıtlarım çocuklarının sünnet telaşını anlatacaktı asker gönderme gururu kız isteme heycanı kızı olanlar çeyiz hazırlayacaktı. Paranoyaklık derecesinde hepsini düşündüm kimselere demeden. Bir yere gittiğimizde orda oşan çocuğu eşimin sevmesini hiç istemedim. Kıskandığım için değil herkesin acıyarak sizinde olur demesini istemediğim için.
Uzunca yazmayım dedim ama durduramadım kendimi. Sabırla okuduğunuz için çoook teşekkürler. Asıl durumumı yazmayı unuttum :) 2 aylık Yağız Yiğit ve Yarenimden selam var size teyzeleri. Hep dua ediyoruz size. Umudunuzu kaybetmeden devam etmenizi diliyoruz...
Çok güzelmiş... Ağlayarak okudum sa
Benim de olmuştu çok fazlArkadaslar birsey sormak istiyorum...benim dünden beri beyaz akintim olmaya başladi...normalde sadece yumurtlama günümde olurdu...gonal f 225 kullanıyorum 4.gunum bugün...sizlerde de olmusmuydu....
İsmini.özelden mesaj atarsan dualarımda okurum sna da canjmCanim ben bir tane okuyayim inşallah...allah tez zamanda nasip etsin
İçine 1 demet maydanoz attın mı...ben öyle yapmıştım buhardan kalkınca hemen ilişki..yumurtlama haftamda 1 er gün ara ilişkilerimde yapmıştım 3 kez ve o ay hamile kaldım...ama dış gebelik oldu...Şu an süt buharının üstündeyim2 kilo süt almış annem onu kaynattı biraz kullanmadığı bi tencereye boşalttı biraz soğuttuk sonra altımdaki herşeyi çıkardım tencereyi tam orana gelicek şekilde koyup üstüne oturuyosun belime bacaklarımada battaniye sardık yarım saat oturcakmışım bu arada sütün 1 kilosunu boşalttık diğerini de yatmadan önce aynı şekilde yapcakmışım şu an süt buharının tepesindeyim ter döküyorum birazda ayaklarım uyuşmaya başladı çömelir vaziyette oturduğum için
Canım kullandığın crinone jel genelde akıntı yapar.kızlar transferimin 2. Günü su akıyo resmen altımdan.bunun sebebini bilen warmı aranızda acaba
canım bende okurum inşallah rabbim tez zamanda mücizeni verirarkadaşlar bebek için yasin okurmusunuz(15 yıldır olmuyorda)
o dünyaya geldiğinde yağar o zaman hem gösterir hem anlatırsın şekerim....akşam arkadaşları gördük yolda... 1,5-2 yaşlarındaki ayşe kızı karla tanıştırıyolardı.... ayşe pek sevmemiş gibiydiiiOğluma anlatcaktım
Amin canım saol
Tedaviye başlayacak arkadaşlarım çifter çifter gelsin bebişleriniz inşalalhhh
bizim sperm sorun olduğu için bende yapsam olur mu kiİçine 1 demet maydanoz attın mı...ben öyle yapmıştım buhardan kalkınca hemen ilişki..yumurtlama haftamda 1 er gün ara ilişkilerimde yapmıştım 3 kez ve o ay hamile kaldım...ama dış gebelik oldu...
her şey gönlünden geçen gibi olsun inşSelam kızlar yarın transferim var çok heyecanlıyımmmm
candır koca karı ilaçaları
Koca karı işleri biraz canım10 sene benimde kardeşim olmamış anneme söylemişler süt buharını oturduğu ay annem hamile kalmış rabbim vesile kılmış o yüzden banada yaptırdı annem
kızlar sağlık ocağına gittik (eşimin iğneleri vardı ) donduk yaaa yok böyle bir hava
Günaydın geçmiş olsun canım evet burasıda ayaza çekti çok soğukkızlar sağlık ocağına gittik (eşimin iğneleri vardı ) donduk yaaa yok böyle bir hava
sağol canım evet yağmur olsa böyle olmazdı memlekete kar yağıyor soğuğu bizi vuruyorgeçmiş olsun canım... İStanbul da çok soğuk dün geceden beri biraz yağdı yumuşadı ama..
gece hep aklımda evi olmayan insanlar vardı allahım çok şükür evimiz ısınacağımız dıaşrda olan tüm canlıların yardımcısı olsunGünaydın geçmiş olsun canım evet burasıda ayaza çekti çok soğuk
amiinn canım allah yar ve yardımcıları olsungece hep aklımda evi olmayan insanlar vardı allahım çok şükür evimiz ısınacağımız dıaşrda olan tüm canlıların yardımcısı olsun
günaydın canım yaz gelsin yazzzzherkese günaydın
kar hala yağıyor ve hava daha da yumuşadı ii oldu ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?