2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

merhaba kızlar bende konyadayım medicana hastanesine necati beye gidiyorum bu gun tranferim var dua edin
maşallah ya buralara geldin demek inşlh bundan sonrasını iki vey aüç canlı devam edersin....
darısı bize olsun dua et bize cnm oldu mu

evet bebeğimle ilk buluşmam çok garip bi his sanki bu sabah annelik üflendi üzerime çok duygusal uyadım herkeze yaşatsın Rabbim bu duyguları
ee normal bünye kendini acayip hazırlamış adapte olmuş anneliğe inşlh gerçekleşir cnm 12 gün sonra güzel haber verirsin bize...

kızlar bıdıkımı ziyarete gideyim bu gün nasıl olmuş

cnm nasılsın kalp atışını duydun mu bebişin...
Canım bugün 14:30 daydı randevum ama cumartesiye aldırdım hava Bayağı kötü arabayı çıkartamayacağım. Zaten 3 gündür kar tatili nedeniyle evdeyim. Eşimde tek başına Çıkma düşersin , dedi. Artık 2 gün sonraya kaldı. Inş sağlıkla devam ediyordur.

ii yapmışsın cnm nasılsa havalar bi kaç güne düzelecek diyolar ama olsun sen sağlama al kendini....

maşallah canım allah sağlıklı sıkıntısız devamını nasip etsin gözün aydın canım amiinn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…