aminnnnnnnnnnamiinn canım allah yar ve yardımcıları olsun
çok haklısın şükredecek o kadar çok nimete sahibiz ki allah şükretmekten geri koymasın bizi
kışta güzelde tabi yaz gibi olmuyo hanigünaydın canım yaz gelsin yazzzz
merhaba kızlar bende konyadayım medicana hastanesine necati beye gidiyorum bu gun tranferim var dua edinCanım öncelikle çok geçmiş olsun.. Ben de novafertil in hastasıyım. Doktorun kim?
maşallah ya buralara geldin demek inşlh bundan sonrasını iki vey aüç canlı devam edersin....merhaba kızlar bende konyadayım medicana hastanesine necati beye gidiyorum bu gun tranferim var dua edin
hayırlı olsun canım inşşş seni anne yapsınmerhaba kızlar bende konyadayım medicana hastanesine necati beye gidiyorum bu gun tranferim var dua edin
yok camrem tecihim her zaman yaz hatta diyorum ki bana kış 34 yılda bir gelsin oda susuz kalmamak içinkışta güzelde tabi yaz gibi olmuyo hani
çok şukur canım geldik buralara darısı sana artık heycan doruktamaşallah ya buralara geldin demek inşlh bundan sonrasını iki vey aüç canlı devam edersin....
darısı bize olsun dua et bize cnm oldu mu
ne tatlı heyecandır şimdi sende ki......çok şukur canım geldik buralara darısı sana artık heycan dorukta
aminnnnnnn hepimizi inşallahhhayırlı olsun canım inşşş seni anne yapsın
evet bebeğimle ilk buluşmam çok garip bi his sanki bu sabah annelik üflendi üzerime çok duygusal uyadım herkeze yaşatsın Rabbim bu duygularıne tatlı heyecandır şimdi sende ki......
ee normal bünye kendini acayip hazırlamış adapte olmuş anneliğe inşlh gerçekleşir cnm 12 gün sonra güzel haber verirsin bize...evet bebeğimle ilk buluşmam çok garip bi his sanki bu sabah annelik üflendi üzerime çok duygusal uyadım herkeze yaşatsın Rabbim bu duyguları
inşallahhhhh inşallahhhhhhee normal bünye kendini acayip hazırlamış adapte olmuş anneliğe inşlh gerçekleşir cnm 12 gün sonra güzel haber verirsin bize...
Allah yardımcın olsun canım benim.merhaba kızlar bende konyadayım medicana hastanesine necati beye gidiyorum bu gun tranferim var dua edin
cnm nasılsın kalp atışını duydun mu bebişin...Allah yardımcın olsun canım benim.
Canım bugün 14:30 daydı randevum ama cumartesiye aldırdımcnm nasılsın kalp atışını duydun mu bebişin...
ii yapmışsın cnm nasılsa havalar bi kaç güne düzelecek diyolar ama olsun sen sağlama al kendini....Canım bugün 14:30 daydı randevum ama cumartesiye aldırdımhava Bayağı kötü arabayı çıkartamayacağım. Zaten 3 gündür kar tatili nedeniyle evdeyim. Eşimde tek başına Çıkma düşersin , dedi. Artık 2 gün sonraya kaldı. Inş sağlıkla devam ediyordur.
maşallah canımkızlaaaarrrr hastaneden aradılar 49.6 dan 279 yükselmiş,şükürler olsun ALLAHIM sağlıkla devam etsin inş,burda bulunan tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda aynı duyguları yaşatmasını diliyorum yüce ALLAH tan sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?