Masallah Allah tamamina erdirsin darisi bizlere olsun insallah bu ayin sonunda bende 3tedaviye baslicam duanda bizkeri de unutma canim saglikla huzurla ailenke birlikte guzel bir gevelik sonrada guzel bir anne ol bebeginde hayii bir evlat olsunkızlaaaarrrr hastaneden aradılar 49.6 dan 279 yükselmiş,şükürler olsun ALLAHIM sağlıkla devam etsin inş,burda bulunan tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda aynı duyguları yaşatmasını diliyorum yüce ALLAH tan sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
allah razı olsuncanım bende okurum inşallah rabbim tez zamanda mücizeni verir
çok teşekkür ederim canım benim hep birlikte inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallah..:))maşallah canımallah sağlıklı sıkıntısız devamını nasip etsin gözün aydın canım amiinn inşallah
amiiiiiinnn cümlemize inşallah aynı duaları bende tüm arkadaşlarım için yapıyorum,seninde tedavin hayırlı olsun şimdiden Allah kazasız belasız tamamına erdirsin hayırlı mutlu haberlerini duyalım inşallah,ben Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Merkezi Ahmet Fatih Öğüç doktorum Allah o ve tüm ekibinden razı olsun o olmasaydı ben bu duyguları yaşayamazdım doktorlarımızın emeği çok üzerimizde,sen hangi merkeze gidiyorsun hangi şehirdesin memnun musun canım...Masallah Allah tamamina erdirsin darisi bizlere olsun insallah bu ayin sonunda bende 3tedaviye baslicam duanda bizkeri de unutma canim saglikla huzurla ailenke birlikte guzel bir gevelik sonrada guzel bir anne ol bebeginde hayii bir evlat olsun
İstanbuldayim canim sisli memoriale basladim henuz iki kez gittim gayet iyi doktorlarda guler yizlu bizim icin laburatuvarlarinin iyi olmasi onemli esimde sperm sayisi cok dusuk imsi teknigi lazim ilk.iki denemede yapilmadi tutunmama sebebi bu diye gosterildi bakalim hayirlisiamiiiiiinnn cümlemize inşallah aynı duaları bende tüm arkadaşlarım için yapıyorum,seninde tedavin hayırlı olsun şimdiden Allah kazasız belasız tamamına erdirsin hayırlı mutlu haberlerini duyalım inşallah,ben Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Merkezi Ahmet Fatih Öğüç doktorum Allah o ve tüm ekibinden razı olsun o olmasaydı ben bu duyguları yaşayamazdım doktorlarımızın emeği çok üzerimizde,sen hangi merkeze gidiyorsun hangi şehirdesin memnun musun canım...
çok sevindim inşallah bu sefer tedavin başarılı olur hayırlı haberler bekliyorum ben..:))İstanbuldayim canim sisli memoriale basladim henuz iki kez gittim gayet iyi doktorlarda guler yizlu bizim icin laburatuvarlarinin iyi olmasi onemli esimde sperm sayisi cok dusuk imsi teknigi lazim ilk.iki denemede yapilmadi tutunmama sebebi bu diye gosterildi bakalim hayirlisi
Bence iyi canım..Kızlar 10. Gun 157
12. Gün 281
14. Gün 758
Olmuş şükür değerim nasıl sizce dış gebelik falan korkuyorum ya
Kızlar 10. Gun 157
12. Gün 281
14. Gün 758
Ne dış gebeliği daha neler yaa..Kızlar 10. Gun 157
12. Gün 281
14. Gün 758
Çok güzel artmış canım aklına kötü düşünceler getirmek yokKızlar 10. Gun 157
12. Gün 281
14. Gün 758
MAŞALLAH GÖZÜN AYDINNNNkızlaaaarrrr hastaneden aradılar 49.6 dan 279 yükselmiş,şükürler olsun ALLAHIM sağlıkla devam etsin inş,burda bulunan tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda aynı duyguları yaşatmasını diliyorum yüce ALLAH tan sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
Canım benim çok üzüldüm rabbim hayırlısını versin inan bana bulup kaybetmek daha zor bidahakinde yüzün güler inşKızlar merhabalar, nasılsınız ? Umarım iyiinizdir. Bugün test gunumdu yaptırdım fakat maalesef sonuç negatif cikti, yapacak bisey yok ilk tüp bebek denemem hüsran oldu, Rabbim boyle uygun gördü boyle oldu nasip degilmis, umarım sizler güzel sonuclar alırsınız.
GEÇMİŞ olsun canımmmKızlar merhabalar, nasılsınız ? Umarım iyiinizdir. Bugün test gunumdu yaptırdım fakat maalesef sonuç negatif cikti, yapacak bisey yok ilk tüp bebek denemem hüsran oldu, Rabbim boyle uygun gördü boyle oldu nasip degilmis, umarım sizler güzel sonuclar alırsınız.
Bende tam okumadım canım pek giremedimde bugün süt buharın tepesindeydim bugündeGeçmişi okusammı yoksa direk devam mı etsem bilemedim..
Geçmiş sayfalarda bilmem gereken bir şey var mı ki kızlar ?
Bana biri özetlese keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?