2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Masallah Allah tamamina erdirsin darisi bizlere olsun insallah bu ayin sonunda bende 3tedaviye baslicam duanda bizkeri de unutma canim saglikla huzurla ailenke birlikte guzel bir gevelik sonrada guzel bir anne ol bebeginde hayii bir evlat olsun

Masallah Allah tamamina erdirsin darisi bizlere olsun insallah bu ayin sonunda bende 3tedaviye baslicam duanda bizkeri de unutma canim saglikla huzurla ailenke birlikte guzel bir gevelik sonrada guzel bir anne ol bebeginde hayii bir evlat olsun
amiiiiiinnn cümlemize inşallah aynı duaları bende tüm arkadaşlarım için yapıyorum,seninde tedavin hayırlı olsun şimdiden Allah kazasız belasız tamamına erdirsin hayırlı mutlu haberlerini duyalım inşallah,ben Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Merkezi Ahmet Fatih Öğüç doktorum Allah o ve tüm ekibinden razı olsun o olmasaydı ben bu duyguları yaşayamazdım doktorlarımızın emeği çok üzerimizde,sen hangi merkeze gidiyorsun hangi şehirdesin memnun musun canım...

Kızlar bugün cetrotide vurdular hastanede yumlar çatlamasın diye. Bu akşam saat tam 21:00'da yumlar çatlasın diye bir ilaç vurulcam. Birde lavman yapıcakmışım cuma akşamı yatmadan önce. Cts 08:00'de yumlar toplanıcak. Bir de dostinexe başladım bugün.

İstanbuldayim canim sisli memoriale basladim henuz iki kez gittim gayet iyi doktorlarda guler yizlu bizim icin laburatuvarlarinin iyi olmasi onemli esimde sperm sayisi cok dusuk imsi teknigi lazim ilk.iki denemede yapilmadi tutunmama sebebi bu diye gosterildi bakalim hayirlisi

çok sevindim inşallah bu sefer tedavin başarılı olur hayırlı haberler bekliyorum ben..:))

Kızlar merhabalar, nasılsınız ? Umarım iyiinizdir. Bugün test gunumdu yaptırdım fakat maalesef sonuç negatif cikti, yapacak bisey yok ilk tüp bebek denemem hüsran oldu, Rabbim boyle uygun gördü boyle oldu nasip degilmis, umarım sizler güzel sonuclar alırsınız.

0hatu0 hamile mi...maşallah ne güzel bir haber çok sevindim..inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın...hiç anlamadın mı ki canım..belirti falan yokmuydu ki..

Kızlar 10. Gun 157
12. Gün 281
14. Gün 758
Olmuş şükür değerim nasıl sizce dış gebelik falan korkuyorum ya

Hayırlı olsun canım, Rabbim tamamına erdirsin, saglikla,sihhatle kucağına almayı nasib etsin inşaallah.

Kızlar 10. Gun 157
12. Gün 281
14. Gün 758
Ne dış gebeliği daha neler yaa..
Sen dış gebelik değeri görmemişsin sıkı dur yazıyorum..
Günleri unuttum ama 2 günde bir diye düşün sen...
ilk test 1200 küsür
2.test 1300 küsür
3.test 1300 küsür
2 gün sonra bir daha baktırsam yine 1300 küsür çıkardı kesin
tam 1 buçuk ayda değerim indi çıktı ve sıfırlandı
senin 2.değerdeki az artış gibi görünen kısım farklı yerlerde yaptırmanla ilgili..
kuzulara iftira atıp durma rahat bırak bebecikleri...
dış gebelikmiş hadi ordan

Bugün anca gelebildim topiğimize...
Bazı günler telefon kulağıma yapışıyor ve organım gibi bir havalara bürünüyor
Konuş konuş konuş hiç bir iş yapamadım evdeki işler ayrı forumdaki işlerim ayrı birikti hepsi..

Kızlar 10. Gun 157
12. Gün 281
14. Gün 758
Çok güzel artmış canım aklına kötü düşünceler getirmek yok

MAŞALLAH GÖZÜN AYDINNNN

Canım benim çok üzüldüm rabbim hayırlısını versin inan bana bulup kaybetmek daha zor bidahakinde yüzün güler inş

GEÇMİŞ olsun canımmm

Geçmişi okusammı yoksa direk devam mı etsem bilemedim..
Geçmiş sayfalarda bilmem gereken bir şey var mı ki kızlar ?
Bana biri özetlese keşke

Geçmişi okusammı yoksa direk devam mı etsem bilemedim..
Geçmiş sayfalarda bilmem gereken bir şey var mı ki kızlar ?
Bana biri özetlese keşke
Bende tam okumadım canım pek giremedimde bugün süt buharın tepesindeydim bugünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…