2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Hayırlı olsun canım, Rabbim tamamına erdirsin, saglikla,sihhatle kucağına almayı nasib etsin inşaallah.
Tatlım negatif almışsın öyle anladım kızların alıntılarından..
Üzerine söylenecek çok şey yok aslında önce birden boşluğa düşüyorsun habere adapte olup kabullenme sürecine giriyorsun vs... Birlikte geride bırakacağız bu günleri ve hepimizin bir gün gebe kalma hikayesi olacak.

Kızlar 10. Gun 157
12. Gün 281
14. Gün 758
Olmuş şükür değerim nasıl sizce dış gebelik falan korkuyorum ya
canım maşallahhh ilk aşama için bir ohhh diyebilirsin.
artık kötü şeyler düşünüp üzme bebeğini yada bebişleri...
eşinle keyfini çıkarın.
eeee bebişle ilk buluşma ne zaman.keseyi bebişi görmeye gitmeye az kaldı.

Geçmişi okusammı yoksa direk devam mı etsem bilemedim..
Geçmiş sayfalarda bilmem gereken bir şey var mı ki kızlar ?
Bana biri özetlese keşke
ÇOK ÖZLEDİM sizi şuan okulldayım akşam a görüşürüz
merak ediyorum yumoşların donduruldu genetiğe gönderdin peki ne zaman kavuşacaklar annesine
Allah yolumuzu açık etsin
ben kilo verdim 14 kilo gitti :kk49: inşallah bende 2015 yazında yaptıracam canım

ayyy aşkolsun hiç kimsede dün verdiğim kanın sonucunu merak etmemiş illa gebelik için mi kan vercez ben meşhur inatçı TSH değerime baktırdım yine...
25 mg lık doz az gelmişti bana 50 mg olmuştu 20 gün kullandım 2.7 den 1.1 e düşmüş kendileri
sevgili doktorum Bülent Tıraş dozun iyi geldiğini ve aynı dozda devam etmem gerektiğini söyledi..
ben de düşcek sanıyordum doz

aaaa kaç gün sürecek bu süt kürü
Cumartesi gece evimize dönücez annem o güne kadar yap diyo fazla fazla almış sütü zararı olmaz nasıl olsa yap istersen dedi yapıyoruz bakalım bittikten sonra kalkamıyorum zaten çok fena ayağım uyuşuyo anneme çek alttan tencereyi benide it yatıyim biraz yerde diyorum kalkamıyorum valla bu günler yumurtlama günlerimdi ama değerlendiremiyoruz malesef tam süt buharıda yapıyoduk olurdu belki neyse bidahaki aya artık

İnşaallah canım ne diyebilirim ki Rabbim inşaallah yüzümüze baksın, emeklerimizi boşa cikarmasin. Buarada çok tesekkur ederim desteğin için, çok sağol.

sondan başlıyoruummmmm harikasın yaaa süpersin 14 kilo ne demek bir sen varmış senden içeri o dışarı çıkmış seni terk etmiş tebrik ediyorum canım...
benim durumum yakında netleşir canım 6 dondurulmuş kuzum var hepsini genetiğe yollayamıyorum hepsinin biyopsisi alındı ama 2 tanesinin genetiğine bakılacak ilk aşamada onlardan iyi haber gelirse uygun zamanda transfer olcam..kalan 4 taneside donmuş olarak kalcak zaten..

Canım benim çok üzüldüm rabbim hayırlısını versin inan bana bulup kaybetmek daha zor bidahakinde yüzün güler inş

Çok tesekkur ederim canım, çok sağol, evet çok haklisin Rabbim buldurup kaybettirmesin hakkımizda hayirlisini nasib etsin.

soracağım sorunun cevabını vermişsin süt kürü tamamda ekşın kürü ne alemde diyecektim meğerse tık yokmuş e ne anladım ben süt küründen

Kendimizi o kadar şartlandırdık ki gebelik testlerine unutmuşuz datlum kusura bakma bende kullanıyorum 1 senedir falan bir buçuk tablet

soracağım sorunun cevabını vermişsin süt kürü tamamda ekşın kürü ne alemde diyecektim meğerse tık yokmuş e ne anladım ben süt küründen
Kocam yapamıyo başka yerde kıs napıyim

Kizlarrr hepinizi cok ama cok ozlwdim...biliosunuz cok zor gunler gecirdim..uzgun ve kirginim hayata...atlatmaya calistik esimle..coj sukur nefes aliyoruz ve aallah bize tekrar umit etme duygusu veriyo...iki uc gune gelmesini bekledigim regl ile tedaviye basliycam..bir aydir vitamin kullandurdi sevgili dr um..embriyolarim sevgili egunal gibi acgh ye gitcek.taaa amerikalaraa...sonra saglam cikarsa insaallah transfet olucam...ahh bu ay bi muciZe olsa da hamile kalsam saglikli bi bebegim olsa..ama regl belirtilerim saolsun bastirmaya basladi..sizleri cok seviyorum..kiz kardesim yok benim..ama dertlerimi paylastigim sizler varsinuz..iyi ki varsiniz...

bende ilkten başlayım :) teşekkür ederim canım daha benden içerde çok var 98 kilodan geldim buralara
asıl sebep bebekti ama şuan ben kendime neler yapmışım diyorum
daha 14 kilom var :)
kuzular da sabırsızlanıyordur annelerine kavuşmak için
bence iyi haber gelecek canım şubatı bulur mu

İnşaallah canım ne diyebilirim ki Rabbim inşaallah yüzümüze baksın, emeklerimizi boşa cikarmasin. Buarada çok tesekkur ederim desteğin için, çok sağol.

Hepimiz aynı süreci yaşıyoruz ve yaşadık..
Birbirimizden güç alıyoruz ve hiç kolay değil bu psikoloji...
Bir umutla başlıyoruz tedaviye bazen her şey yapılsada olmuyor...
Sonra hayırlısı böyleymiş,nasip değilmiş gibi cümleler kalıyor geriye..
O cümleler yerini birgün gelecek ''darısı size'' cümlesine bırakacak

Son düzenleme:

Bu azimle kalanıda verirsin sen
Şubatı bulmaz canım yakındır sonuçları almam..

Ben de seni özledim ama...
CGH ye gidecek demek Türkiye de yapılıyor bu neden Amerikaya gönderiliyor canım ne dediler sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…