2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Benimde vermem lazım 75 kiloyum bende tabi memlekete gelmeden önce buraya geldim mi 2-3kilo alıyorum hemen 65-70 düşmem lazım en az Allahtan biraz boy varda kurtarıyorum

Ben de seni özledim ama...
CGH ye gidecek demek Türkiye de yapılıyor bu neden Amerikaya gönderiliyor canım ne dediler sana..
Banada amerikaya gidicek demişlerdi karıştırdılar mı çocuklarımı acep

Ben de seni özledim ama...
CGH ye gidecek demek Türkiye de yapılıyor bu neden Amerikaya gönderiliyor canım ne dediler sana..
Cnm embriyonun kromozom analizi kitlere cikarilacakmis..ve o kitler benm gittigim klinigin amerikada bu isi cok iyi yaptigini dusundukleri bi merkeze gidecek..ordan gelen sonuca gore iste bakilcak..ama embriyo basi 1000 lira dendi bize...senin ki nasi oldu cnm.

Kendimizi o kadar şartlandırdık ki gebelik testlerine unutmuşuz datlum kusura bakma bende kullanıyorum 1 senedir falan bir buçuk tablet

Şaka yapıyorum canım ben tsh değerimi bende yazmayı unutmuşum oysaki kan verdim demiştim size ama ne çıktı yazmamışım siz neden aklınızda tutasınız ki sen 1 bıçık ben tam 2 tablet hüpletiyorum tanesi 25 doz zaten
Kocam yapamıyo başka yerde kıs napıyim

peki bu ay yaptığın süt kürü sonraki ay işe yarıyormuymuş benim bildiğim hem kür hem ekşın aynı zamanlarda olmalı..

Cnm seni bugun ruyamda gordum..hayirlara ciksin insaallah..kocaman HAMILEYIMMM yazmistin.dilerim ruyam gercek olur..bunu yazmak icin girdim ve soyle bi durumumu da aktardim
hayırlara çıksın inş rüyannnn teşekürederim bunun için girmişsin ya çok duygulandım şimdi ben

Bahçeciye mi gidiyosun canım sende

Benimkilerden de biyopsi alındı işlem aynı genetiğe hastanede bakılmıyor başka yere gidiyor embriyo başı 400 dolar yaklaşık aynı rakamlar..

Güldürme canım beni sen yarım saat sonraki halimi görsen yerden kalkamıyorum hem ayaklarım uyuşuyo hem gülmekten
ama emeksiz yemek olmaz kiiii bebiş gelecek inşşş o zaman unuturusun tüm bu sıkıntıları

Banada amerikaya gidicek demişlerdi karıştırdılar mı çocuklarımı acep

Bana Amerika denmedi canım ama 400 dolar denilince şüphelendim şimdi dolar bazında ücretlendiriliyorsa belkide Amerika ya gidiyordur ama derlerdi duyardım yani..

bende tam bunu (ekşın işini)yazsammı yazmasammı diyordum

Benimde 25 dozluk genelde aynı ilaç veriyolar e le başlıyo benimki
Dediğin gibi ikiside aynı zamanda olmalı canım ama benim herifi ikna edemiyorum gidincede kendi evimize ben vermicem diyorum bide annemler kendi yatak odalarını veriyo bize adam psikolojik olarak etkileniyo heralde

evet E ile başlayanından..
o zaman eve dönünce öğrendin nasıl olsa evde yaparsın adamcağızda hazır hisseder kendisini

kızlar kilo diyorsunuz yaaa 5 kiloda ben vermeliyim 57 den 52 ye insem yeter ama 1 aydır ekmeğimi azaltım yemeği azaltım tıkyok yaaa kendimi zorlamayayım diyorum ama zorlamadan olmayacak galiba

ama emeksiz yemek olmaz kiiii bebiş gelecek inşşş o zaman unuturusun tüm bu sıkıntıları
İnş canım gelsin yeter ki ben razıyım bide işin ilginç yanı benim eşimde sorun var sayı ve morfoloji bende Allaha şükür bişey çıkmadı kocamımı oturtsam napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…