Benimde vermem lazım 75 kiloyum bendebende ilkten başlayım :) teşekkür ederim canım daha benden içerde çok var 98 kilodan geldim buralara
asıl sebep bebekti ama şuan ben kendime neler yapmışım diyorum
daha 14 kilom var :)
kuzular da sabırsızlanıyordur annelerine kavuşmak için
bence iyi haber gelecek canım şubatı bulur mu
Banada amerikaya gidicek demişlerdi karıştırdılar mı çocuklarımı acepBen de seni özledim ama...
CGH ye gidecek demek Türkiye de yapılıyor bu neden Amerikaya gönderiliyor canım ne dediler sana..
sen sevdin bu süt işiniBende tam okumadım canım pek giremedimde bugün süt buharın tepesindeydim bugünde
Cnm embriyonun kromozom analizi kitlere cikarilacakmis..ve o kitler benm gittigim klinigin amerikada bu isi cok iyi yaptigini dusundukleri bi merkeze gidecek..ordan gelen sonuca gore iste bakilcak..ama embriyo basi 1000 lira dendi bize...senin ki nasi oldu cnm.Ben de seni özledim ama...
CGH ye gidecek demek Türkiye de yapılıyor bu neden Amerikaya gönderiliyor canım ne dediler sana..
Güldürme canım benisen sevdin bu süt işini
Kendimizi o kadar şartlandırdık ki gebelik testlerine unutmuşuz datlum kusura bakmabende kullanıyorum 1 senedir falan bir buçuk tablet
Kocam yapamıyo başka yerde kıs napıyim
hayırlara çıksın inş rüyannnn teşekürederim bunun için girmişsin ya çok duygulandım şimdi benCnm seni bugun ruyamda gordum..hayirlara ciksin insaallah..kocaman HAMILEYIMMM yazmistin.dilerim ruyam gercek olur..bunu yazmak icin girdim ve soyle bi durumumu da aktardim
Bahçeciye mi gidiyosun canım sendeCnm embriyonun kromozom analizi kitlere cikarilacakmis..ve o kitler benm gittigim klinigin amerikada bu isi cok iyi yaptigini dusundukleri bi merkeze gidecek..ordan gelen sonuca gore iste bakilcak..ama embriyo basi 1000 lira dendi bize...senin ki nasi oldu cnm.
Cnm embriyonun kromozom analizi kitlere cikarilacakmis..ve o kitler benm gittigim klinigin amerikada bu isi cok iyi yaptigini dusundukleri bi merkeze gidecek..ordan gelen sonuca gore iste bakilcak..ama embriyo basi 1000 lira dendi bize...senin ki nasi oldu cnm.
ama emeksiz yemek olmaz kiiiiGüldürme canım benisen yarım saat sonraki halimi görsen yerden kalkamıyorum hem ayaklarım uyuşuyo hem gülmekten
Banada amerikaya gidicek demişlerdi karıştırdılar mı çocuklarımı acep
bende tam bunu (ekşın işini)yazsammı yazmasammı diyordumŞaka yapıyorum canım ben tsh değerimi bende yazmayı unutmuşum oysaki kan verdim demiştim size ama ne çıktı yazmamışım siz neden aklınızda tutasınız kisen 1 bıçık ben tam 2 tablet hüpletiyorum tanesi 25 doz zaten
peki bu ay yaptığın süt kürü sonraki ay işe yarıyormuymuş benim bildiğim hem kür hem ekşın aynı zamanlarda olmalı..
Benimde 25 dozluk genelde aynı ilaç veriyolar e le başlıyo benimkiŞaka yapıyorum canım ben tsh değerimi bende yazmayı unutmuşum oysaki kan verdim demiştim size ama ne çıktı yazmamışım siz neden aklınızda tutasınız kisen 1 bıçık ben tam 2 tablet hüpletiyorum tanesi 25 doz zaten
peki bu ay yaptığın süt kürü sonraki ay işe yarıyormuymuş benim bildiğim hem kür hem ekşın aynı zamanlarda olmalı..
Bir ortamda egunal varsa ekşını önce o yazarbende tam bunu (ekşın işini)yazsammı yazmasammı diyordum
doğruBir ortamda egunal varsa ekşını önce o yazar
evet E ile başlayanından..Benimde 25 dozluk genelde aynı ilaç veriyolar e le başlıyo benimki
Dediğin gibi ikiside aynı zamanda olmalı canım ama benim herifi ikna edemiyorumgidincede kendi evimize ben vermicem diyorum bide annemler kendi yatak odalarını veriyo bize adam psikolojik olarak etkileniyo heralde
görende sabahlar olmasın diyen bir tipim sanır oysa ki hiç alakam yok bak bi tane bile doğuramadım o kadar ilgim yok ekşınla
İnş canım gelsin yeter ki ben razıyım bide işin ilginç yanı benim eşimde sorun var sayı ve morfoloji bende Allaha şükür bişey çıkmadı kocamımı oturtsam napsamama emeksiz yemek olmaz kiiiibebiş gelecek inşşş o zaman unuturusun tüm bu sıkıntıları
ama başkasının evinde olacak işmi beyaevet E ile başlayanından..
o zaman eve dönünce öğrendin nasıl olsa evde yaparsın adamcağızda hazır hisseder kendisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?