- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
Canım sen nerelerdesin?Gunaydınn güzel insanlar.
Guzel haberler var sanirimm.
Guldenn guzel haberlerini okudum cok sevindimm.
Herkese selamlarr.arada girip bakiyorum yazamasamdaa.
Opuyorum hepinizii
erkenden ver kanınıCanım sen nerelerdesin?
Yarın kan veriyorum inşallah güzel bir değer görürüm..
Kocama kalsa test gününü bekle diyorerkenden ver kanınımerakla bekliyorum vallahi
İyi geceler 2015 in anne adayları anne aday aday adayları... Bi anne aday adayının da adayı olarak uzun bi aradan sonra uğramak istedim...ilk ve son tüp bebek denemesini 2012 de yapmış bi hatun olarak kendimi başka uğraşlara vere vere bi günüe geldim...yeniden bi ateş düştü içime ..son zamanda...Egunalim canım arkadaşım da inşaallah tescilli anne olacak birkaç gün içinde...özlemişim burayı
Herkese iyi geceler... Cuma günü iki farklı hastanede kanda negatif i gördüm maalesef geçen ay 25 inde regl olmuştum ve benim genellikle öne gelir e ayın 30 uydu bugün. Sinirlerim 5 kat geriliyorrr. Bu kadar geciken oluyor mudur acaba????
Yeter bacım olsun arkadan ben ve kızlar halay kadrosu oluruz gülden...yeter havai fiseklerinden ve dansözlerindende istiyoruz...
canım çok sevindim resime baktım evet pozitif içime doğuyor bebeklerin seninle bak görüceksin allahım hakkında hayırlısı neyse onu versin.
Günaydınnnnnn kızçelerimmmm...
Az kaldı yarına çok heyecanlı
Bugün mide bulantısıyla uyandım
İlaçlardandır dedim ama bir farklı..
Erkenden oluyor her şey
Bugün mide bulantısıyla uyandım
Erkenden oluyor her şey
yarın kan verecekmisin hadi hayırlısı sabırsız arkadaşım tüp bebek literatüründe bir ilke imza attın 3,5 günde idrarda görerek demekki neymiş eğer sağlıklı tutunma oluyosa 3 günden sonra idrardada belli oluyomuş bunu ispatladım tebrik ederim seni
bacım bıraz erken olmadımız sen 10 gune dogurursun nurtopu gıbı alırız kucagımızaBugün mide bulantısıyla uyandım
Erkenden oluyor her şey
Olur valla inanıyorum artık dün gece başladı aslında ama geç saatte olduğundan hemen yatayım geçer dedim uyudum sabahta aynı şekilde kalktım..İstemiyorum ben bulantı geri gitsin lütfen
sen yarında aşermeye başlarsın
bebeklerde senin gibi tez canlı
Evet canım yarın vericem duramam artık
İdrar da belli olma durumu bazı kriterlere bağlı bence..
Mesela ikimizinde aynı tutunsun aynı anda hcg salgılasın bendeki idrara geçme süresi ile sende ki farklı olabilir.Ayrıca kullanılan gebelik testinin hcg hassasiyeti önemli..Kimisi azıcık hcg yi bile belli edebiliyor kimisi daha yüksek hcg de ortaya çıkıyor..Bu sebeplerle idrar testinin yanıltma payı var cancağızım..
GünaydınnnBugün mide bulantısıyla uyandım
Erkenden oluyor her şey
Hayır yaaa istemiyorum ben bulantı...Bizim ailenin kadınları hep bulantı çeker gebeliklerde onları yaşadığımdan kendimde de olmaz inşallah diye dua ediyorumyaşasınnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?