2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bende seni özledim ki seni görünce eski günler geldi aklıma bir duygusallaştım

normal regl düzenine göre regl olmaman doğal ilaç kullandın regl olman zaman alabilir.

Günaydınnnnnn kızçelerimmmm...
Az kaldı yarına çok heyecanlı

yarın kan verecekmisin hadi hayırlısı sabırsız arkadaşım tüp bebek literatüründe bir ilke imza attın 3,5 günde idrarda görerek demekki neymiş eğer sağlıklı tutunma oluyosa 3 günden sonra idrardada belli oluyomuş bunu ispatladım tebrik ederim seni

Evet canım yarın vericem duramam artık
İdrar da belli olma durumu bazı kriterlere bağlı bence..
Mesela ikimizinde aynı tutunsun aynı anda hcg salgılasın bendeki idrara geçme süresi ile sende ki farklı olabilir.Ayrıca kullanılan gebelik testinin hcg hassasiyeti önemli..Kimisi azıcık hcg yi bile belli edebiliyor kimisi daha yüksek hcg de ortaya çıkıyor..Bu sebeplerle idrar testinin yanıltma payı var cancağızım..

sen yarında aşermeye başlarsın
bebeklerde senin gibi tez canlı
Olur valla inanıyorum artık dün gece başladı aslında ama geç saatte olduğundan hemen yatayım geçer dedim uyudum sabahta aynı şekilde kalktım..İstemiyorum ben bulantı geri gitsin lütfen

boş ver sen bunları sen gebesin taze gebiş canım benim sonuna kadar hakkettin bu mutluluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…