Ayy canım maşallah çok sevindim inşallah kanda da pozitif göreceksin ve bebeğini kucağına alacaksınbelirtisizde gebe kalınır derim hep ama ben çok belirti yaşadım yaşıyorum
transfer günü sonrasındaki gün ilaçların yan etkilerini yaşadım bence hiç bir belirti yoktu sadece transferin ertesi sabahı rahmime saniyelik bıçak saplandı sanki ama geçti hemen...transferin gecesi rüyamda çift çizgili idrar testimi gördüm birilerine bakın testime gebeyim ben dedim onlarda bana hadi ordan o kadar erken çıkmaz dediler bende demekki koyulduğu gibi tutmuş bebeklerim dedimrüyam gerçek oldu
3.gün sabahı idrarda hayalet bir ikinci çizgi gördüm ama yok artık olamaz dedim o gün hiç bir belirti kalmamıştı sanki transfer olan o kadar ilacı kullanan ben değilmişim gibi..4.gün itibariyle adet ağrıları,iğne gibi hafif hafif batmalar,vücut ısımda artış,idrar rengimde koyulaşma vs...2 gece önce de uykumdan bel ağrısı ile uyandım öyle böyle bir ağrı değil ama,bu gece de sanki kalp atımı gibi pıt pıt pıt bir şey hissederek uyandım tutundukları yer orası biliyorum ve hep oarada hareket var...çok komik bir damar atıyor sankibugünde bu şekilde pıt pıtlarla geçiyor daha az adet ağrısı gibi ağrılarım var artık...ilk günlerde olan göğüs hassasiyetim yok denecek kadar az...
5.gün embriyosu için düşük gibi evet ama ısrarla tekrarlıyorum daha düşük değerlerle gebe kalıp doğuranlar var sakın 2.değerini görmeden peşin hüküm verme canım...5. Gün emriyosu tek emriyo verildi
Ayy canım maşallah çok sevindim inşallah kanda da pozitif göreceksin ve bebeğini kucağına alacaksın
Bende 9. Gün idrarda görmüştüm sende göreceksin mutlu haberlerinin devamı gelecek inşallah dikkat et kendineİnşallah canım az kaldı kan değerimle yüzleşmeme..
Bende 9. Gün idrarda görmüştüm sende göreceksin mutlu haberlerinin devamı gelecek inşallah dikkat et kendine
canım hayırlısı olsun 12 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz
en taze gebemiz gelmiş
canım inşallah güzel haberlerini paylaşacaksın pozitif ol inan lütfen..
Teşekkürler canim inşallah hersey in hayirlisi artikhayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz..
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun.allahım ol derse oluverir. pozitif düşün içinde tutunduklarını hisset elini göbüşüne koy ve benmlesiniz de gerçekten inan.inşallah pozitif sonuclarını duyacağız.Merhaba kizlar 1 saat kadar önce bebislerimi aldim geldim eve bakalim hayirlisi artik. Dosyalarınızda bana da yer verin duygularim cok karmasik
nasıl gitti canım tedavimi gördün kiKistim gitmiş çok şükür kızlar
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun.allahım ol derse oluverir. pozitif düşün içinde tutunduklarını hisset elini göbüşüne koy ve benmlesiniz de gerçekten inan.inşallah pozitif sonuclarını duyacağız.
canım çok sevindim resime baktım evet pozitif içime doğuyor bebeklerin seninle bak görüceksin allahım hakkında hayırlısı neyse onu versin.sağol canım erken öğrendim evet...
tabii 1 nisanda kan sonucunu görmeden tam anlamıyla sevinemiyorum.
daha önce çift çizgi görmüşlüğüm oldu...
hepimiz birbirimizşn duacısı canım pozitif düşün sakın kafana bişi takma.Tamamen soktaydim yeni yeni farkina varıyorum dualarinizda beni eksik etmeyin Allah hayırlısı ise versin mucizemi
sağlıkla devam etsin canımKızlar çok şükür 6+4 tr kalp atışlarını gördük artık hamileyim diye Dağa taşa haykırabilirim işten gelince sürekli uyuyorum takip edemedim hiç birinizi egunal hamilemi?
belirtisizde gebe kalınır derim hep ama ben çok belirti yaşadım yaşıyorum
transfer günü sonrasındaki gün ilaçların yan etkilerini yaşadım bence hiç bir belirti yoktu sadece transferin ertesi sabahı rahmime saniyelik bıçak saplandı sanki ama geçti hemen...transferin gecesi rüyamda çift çizgili idrar testimi gördüm birilerine bakın testime gebeyim ben dedim onlarda bana hadi ordan o kadar erken çıkmaz dediler bende demekki koyulduğu gibi tutmuş bebeklerim dedimrüyam gerçek oldu
3.gün sabahı idrarda hayalet bir ikinci çizgi gördüm ama yok artık olamaz dedim o gün hiç bir belirti kalmamıştı sanki transfer olan o kadar ilacı kullanan ben değilmişim gibi..4.gün itibariyle adet ağrıları,iğne gibi hafif hafif batmalar,vücut ısımda artış,idrar rengimde koyulaşma vs...2 gece önce de uykumdan bel ağrısı ile uyandım öyle böyle bir ağrı değil ama,bu gece de sanki kalp atımı gibi pıt pıt pıt bir şey hissederek uyandım tutundukları yer orası biliyorum ve hep oarada hareket var...çok komik bir damar atıyor sankibugünde bu şekilde pıt pıtlarla geçiyor daha az adet ağrısı gibi ağrılarım var artık...ilk günlerde olan göğüs hassasiyetim yok denecek kadar az...
en önden ayırdım canım yerini
ne güzel bi gebe oldun sen yaaaaaaaaa
tişikkürler efendim
lee lee leee sakineee teyy teyyyyyyyyhalay çeken smiley yok ponpon kızlarla idare edecez artık
tatlı anne beni listeye eklememişsinİnşallah canım az kaldı kan değerimle yüzleşmeme..
Merhaba kizlar 1 saat kadar önce bebislerimi aldim geldim eve bakalim hayirlisi artik. Dosyalarınızda bana da yer verin duygularim cok karmasik
kızlar inş hayırlı haberle gelirisinizCanım benim de cumartesi yapıldı transferim.. Kaçıncı gün embrosu? Testi ne zaman yap dediler?
10. gün değeri 12 olup ikiz gebelik yaşayan arkadaş oldu 2.testi görmeden hiç bir şey belli olmaz. Canım kan tahlili yaptırdım transferin 11. Günü ve tahlili 33. 18 çıktı gebelik var ama değerim düşük çıkmış tam anlamıyla sevinemedim böyle olan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim iki gün sonra tahlil yenilenecek kısmet bakalım hayırlısını nasip eyle rabbim
Kızlar çok şükür 6+4 tr kalp atışlarını gördük artık hamileyim diye Dağa taşa haykırabilirim işten gelince sürekli uyuyorum takip edemedim hiç birinizi egunal hamilemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?