2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ayy canım maşallah çok sevindim inşallah kanda da pozitif göreceksin ve bebeğini kucağına alacaksın

Merhaba kizlar 1 saat kadar önce bebislerimi aldim geldim eve bakalim hayirlisi artik. Dosyalarınızda bana da yer verin duygularim cok karmasik
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun.allahım ol derse oluverir. pozitif düşün içinde tutunduklarını hisset elini göbüşüne koy ve benmlesiniz de gerçekten inan.inşallah pozitif sonuclarını duyacağız.

Tamamen soktaydim yeni yeni farkina varıyorum dualarinizda beni eksik etmeyin Allah hayırlısı ise versin mucizemi

sağol canım erken öğrendim evet...
tabii 1 nisanda kan sonucunu görmeden tam anlamıyla sevinemiyorum.
daha önce çift çizgi görmüşlüğüm oldu...
canım çok sevindim resime baktım evet pozitif içime doğuyor bebeklerin seninle bak görüceksin allahım hakkında hayırlısı neyse onu versin.

ne güzel bi gebe oldun sen yaaaaaaaaa

en önden ayırdım canım yerini

tişikkürler efendim
lee lee leee sakineee teyy teyyyyyyyy halay çeken smiley yok ponpon kızlarla idare edecez artık

Merhaba kizlar 1 saat kadar önce bebislerimi aldim geldim eve bakalim hayirlisi artik. Dosyalarınızda bana da yer verin duygularim cok karmasik

Canım benim de cumartesi yapıldı transferim.. Kaçıncı gün embrosu? Testi ne zaman yap dediler?
kızlar inş hayırlı haberle gelirisiniz
10. gün değeri 12 olup ikiz gebelik yaşayan arkadaş oldu 2.testi görmeden hiç bir şey belli olmaz

Kızlar çok şükür 6+4 tr kalp atışlarını gördük artık hamileyim diye Dağa taşa haykırabilirim işten gelince sürekli uyuyorum takip edemedim hiç birinizi egunal hamilemi?

rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
egunal idrar testinde gördü canım bebişlerini kan testiyle taçlanmasını bekliyoruz 1 nisanda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…