2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Olur valla inanıyorum artık dün gece başladı aslında ama geç saatte olduğundan hemen yatayım geçer dedim uyudum sabahta aynı şekilde kalktım..İstemiyorum ben bulantı geri gitsin lütfen

eeeee onca nazdan niyazdan sonra uzun yoldan geliyolar biraz daha nazlarına katlanacan anneleri çemkirmek yok yeğenlerime

Hayır yaaa istemiyorum ben bulantı...Bizim ailenin kadınları hep bulantı çeker gebeliklerde onları yaşadığımdan kendimde de olmaz inşallah diye dua ediyorum
bulantı demek bisürü hcg demek hoppaaaa iş yerinden girdiğimden sözlü oynayım ben :)

Günaydın canım..
Valla abartmamak lazım mide bulantısı olmasın kendilerine baskı yapıyorum şu an sütümü helal etmem diyorum du bakalım duygusal sömürüme kanacaklarmı
senin bebeler de senin kadar cindir, bence kanmazlar bu sömürülereeeee

gülden hareketli smiley gönderemiyorum ben dosya yükleden yapmaya çalışıyorum ama olmuyor nasıl yapacam anlatsana

senin bebeler de senin kadar cindir, bence kanmazlar bu sömürülereeeee

Sözümü dinleyip 3,5 günde belli ettiler kendilerini hcg salgılayın çocuum üzmeyin beni gösterin kendinizi dedim annelerini dinlediler bu konuda da dinleyecekler o kadaarrrr

gülden hareketli smiley gönderemiyorum ben dosya yükleden yapmaya çalışıyorum ama olmuyor nasıl yapacam anlatsana
Canım bende dosya yükleden yüklüyorum ama başka bir yoluda internetten direk yükleme yapacaksan o smiley nin URL sini kopyalaman lazım...Mesaj kutusunda gülen surat simgesinin yanındaki resim gibi bir kutucuk var oraya girip URL yi kopyalıyorsun..URL içinde smiley nin üzerine gelip sağ tıkla URL kopyala diye birşey çıkacaktır..

yaptım ama olmadı canım benim hareketli dansözler vardı onları gönderemiyorum resmin üzerine gelince URL kopyala çıkmıyor yaaaaeski sürümde hiç böyle sorunlar yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…