Olur valla inanıyorum artık dün gece başladı aslında ama geç saatte olduğundan hemen yatayım geçer dedim uyudum sabahta aynı şekilde kalktım..İstemiyorum ben bulantı geri gitsin lütfen
bulantı demek bisürü hcg demek hoppaaaa iş yerinden girdiğimden sözlü oynayım ben :)Hayır yaaa istemiyorum ben bulantı...Bizim ailenin kadınları hep bulantı çeker gebeliklerde onları yaşadığımdan kendimde de olmaz inşallah diye dua ediyorum
Günaydın canım..Günaydınnn
eeeee erkenden hcg salgılayan bebişlerden beklenen hareketlerbunlar :)
Günaydın canım..
Valla abartmamak lazım mide bulantısı olmasın kendilerine baskı yapıyorum şu an sütümü helal etmem diyorum du bakalım duygusal sömürüme kanacaklarmı
bacım bıraz erken olmadımız sen 10 gune dogurursun nurtopu gıbı alırız kucagımıza
senin bebeler de senin kadar cindir, bence kanmazlar bu sömürülereeeeeGünaydın canım..
Valla abartmamak lazım mide bulantısı olmasın kendilerine baskı yapıyorum şu an sütümü helal etmem diyorum du bakalım duygusal sömürüme kanacaklarmı
bulantı demek bisürü hcg demek hoppaaaa iş yerinden girdiğimden sözlü oynayım ben :)
hayırdır hayır Allahın ıznıyle saglıkla sıhhatle kucagına alacaksın minnoşları :)Erkenden oluyor her şeyleri hayırdır inşallah
Bulantı demek onca yıl beklemiş birinin gebeliğinin keyfine varamaması demek mide bulantısına hayır
senin bebeler de senin kadar cindir, bence kanmazlar bu sömürülereeeee
Canım bende dosya yükleden yüklüyorum ama başka bir yoluda internetten direk yükleme yapacaksan o smiley nin URL sini kopyalaman lazım...Mesaj kutusunda gülen surat simgesinin yanındaki resim gibi bir kutucuk var oraya girip URL yi kopyalıyorsun..URL içinde smiley nin üzerine gelip sağ tıkla URL kopyala diye birşey çıkacaktır..gülden hareketli smiley gönderemiyorum ben dosya yükleden yapmaya çalışıyorum ama olmuyor nasıl yapacam anlatsana
Amin canımhayırdır hayır Allahın ıznıyle saglıkla sıhhatle kucagına alacaksın minnoşları :)
Bulantı demek onca yıl beklemiş birinin gebeliğinin keyfine varamaması demek mide bulantısına hayır
anneye acıma yok salın betaları kızanlarım :)
Bugün ki tesetimiz..7.5 günlük minnaklarım...
Eki Görüntüle 1475555
Canım bende dosya yükleden yüklüyorum ama başka bir yoluda internetten direk yükleme yapacaksan o smiley nin URL sini kopyalaman lazım...Mesaj kutusunda gülen surat simgesinin yanındaki resim gibi bir kutucuk var oraya girip URL yi kopyalıyorsun..URL içinde smiley nin üzerine gelip sağ tıkla URL kopyala diye birşey çıkacaktır..
Bugün ki testimiz..7.5 günlük minnaklarım...
Eki Görüntüle 1475555
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?